icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
21. okt 2010

@ika33 ...ahojjj moc mooooc ti gratuluje--želám veľa zdravíčka a tebe veľa mliečka 🙂 🙂

nivejka
21. okt 2010

@vejinka ....aký ste krásnučkýýý.....a tie vlásky no super--krááása 🙂 🙂 🙂 😀

nivejka
21. okt 2010

@franziska ....nááádherne sa smeje-----strašne je podarený 🙂 🙂

vejinka
21. okt 2010

@slavuska30 ty pojdes do konca tazdna mam taky citaaak 😉

vejinka
21. okt 2010

@nivejka a ty sa ako citis? 😉

slavuska30
21. okt 2010

@vejinka no ja mam istu sobotu rano prijem a vyvolávačku ked dovtedy nič...

hirunka
21. okt 2010

.......no zajtra k nam pride laktacna poradkyna...........tak aspon budem kludnejsia ci spravne kojim a tak

slavuska30
22. okt 2010

🙂 🙂 🙂 dobré ránko, tak uvidíme, čo nám zas dnešný deň prinesie alebo neprinesie..?

majka1981
22. okt 2010

Ahojte 🙂 🙂 ja som 2v1, nic sa nedeje.
Vcera som bola 2x na dlhej prechadzke v prirode a nic.... Ale aspon citim hlavku dole nizsie, tak aspon daco.

@slavuska30 Ty tu este strasis? Uvidime, co dnesny den prinesie alebo nie a zajtrajsok je isty 😉 😉 . Drzim Ti palce, aby sa dnes daco pohlo. Co ides dnes robit?

@hirunka som zvedava, co Ti povie laktacna poradkyna - rozhodne sa spytaj na cajik, Nutrilon atd. Drzim palce, aby bolo okay. Tie vcerajsie vysledky su sila, ale lekari vedia pomoct, tak hlavu hore - mate tazke casy, ale aj tie prejdu 🙂 🙂 .

Poculi ste daco o bonninke? Ta mala vcera poradnu, tak moznoze uz porodila 😅 😅.

slavuska30
22. okt 2010

@majka1981 ahoj, ja som tu ako taky strašiak.....stale 2v1, už sa doma smeju, že ako klokan vyzeram...xi..ziadna zmena u mna, ani bolesti..nič..mne prechadzky nepomohli, skusila som vsetko..jednoducho sa mu nechce, ale utecha je aspon zajtajšok...dneska este dožehlim zvysok, nech maju co nosit 😀 😀 , daco uvarim a potom oddych 😀 😀 😀

franziska
22. okt 2010

ahojte,

tak ako sa citite a mate, a ako posluchaju deticky?

Inaksie ma napadlo, ze ked vsetky odrodite tak si mozeme vytvorit novu temu napr. Oktobrove babatka 2010 a mozeme sa tam presunut. Adminov mozeme poprosit aby tuto temu potom uzavreli, alebo popripade sa mozeme aj zamknut. Co vy na to?

majka1981
22. okt 2010

@slavuska30 to je fakt o nervy... ja som zatial kludna, este mame par dni do terminu, ale uz mam tazkosti daco planovat - co budeme robit cez vikend (my mame dlhy vikend, lebo tu v Rakusku je v utorok sviatok, tak manzelje aj pondelok aj utorok doma). A je to tazke daco planovat... Zehlenia ja nemam vela, len trosku, to nie je zabavka na dlho. Prechadzky my vcera dobre urobili, aspon psychicky - slniecko svietilo, tak som bola dobre naladena. Aj dnes je taky pekny den, tak pojdem asi tiez von na cerstvy vzduch. O kolkej ides zajtra do nemocky? Hned rano?

slavuska30
22. okt 2010

@franziska ahoj..celkom dobry napad, aspon budeme vediet o sebe, ako sa mame a co robia detičky ake pokroky.. 🙂

slavuska30
22. okt 2010

@majka1981 ja tam mam byt rano o 7,00hod na prijem, ze ma vysetria potom mi daju vyvolavacku-tabletku, tak uvidim, ako to bude prebiehat...ja som na nervy, je to už dlha doba, zacinam mat aj strach...... ☹

mircova
22. okt 2010

Ahojte, tak ja sa dnes hlásim tiež ako 2v1 🙂 Dnes by som mala mať deň D. 🙂 🙂 🙂
Inak dnes v noci som sa zobudila, že mám kŕče v bruchu, tak som pochodila po byte, napila sa išla na WC a čakala, čo bude, nijako sa to nerozbiehalo tak som si išla ľahnúť a potom ma to prešlo 😒, teraz som o.k, ale asi to už dlho neportvá, lebo dnes som aj akási ubolená tak uvidíme.

@slavuska30 moja zlatá, neboj sa, ty to zvládneš, budem na teba myslieť 😉
A ty mysli na to, že čo chvíľa máš svojho drobca pri sebe a znovu zažiješ ten krásny pocit, teraz už ako 3 násobná maminka 🙂 a vieš ako sa vraví do tretice všetko dobré 🙂

mircova
22. okt 2010

@majka1981 ja som tiež dnes dobre naladená, (ale včera som mala akúsi depku, až po obede ma to prešlo), takže sme pripravené už to môže prísť 🙂 po obede sa u mňa zastaví kamoška tak pôjdeme na kávičku, taká malá prechádzka možno pomôže a aspoň prídem trochu na iné myšlienky 🙂 idem trochu žehliť

majka1981
22. okt 2010

@slavuska30 neboj sa moja, Ty to zvladnes a bude vsetko dobre 🙂 🙂 . Strach pred dacim novym je normalny, mozes sa tesit, ze najneskorsie zajtra budes mat dietatko na prsiach 😵 😵 .

@mircova ahoj ja som sa dnes tiez zobudila, ze mam tvrde brucho a ked som vstala, tak ma tahalo/pichalo na jednej strane a neviem, ci to bola kontrakcia alebo ci som len zle lezala. preslo to a nebudila som sa.

slavuska30
22. okt 2010

@mircova ...ahoj..dakujem..no ved ja sa aj vytesujem, ked uz bude konecne na svete a budem ho drzat..len je to dlho..a ja som taky posero... 😅

majka1981
22. okt 2010

@mircova ja som bola v utorok zle naladena, to nebol moj den, nevyspata, zle naladena. Vecer som si dobre porevala a ked prisiel mm mi uz bolo lepsie. vtedy som mala fakt dost. Zato som bola vcera vela v prirode, aby som sa dostala do psychickej rovnovahy a pomohlo mi to 🙂 . Tak prajem dobre pokecanie s kamoskou, aspon prides na ine myslienky a mas dnesny ciel 🙂

slavuska30
22. okt 2010

@majka1981 ..no dufam...xi..idem si este rychlo daco pod zub dat..nech ho este vykrmim.. 😀 😀 😀 😀

nivejka
22. okt 2010

@vejinka ....no už je to lepšie a postupne sa dostávam do normálu--a musíme si spraviť nejaký systém z malou 🙂 🙂

nivejka
22. okt 2010

ahojte baby 😀 😀 😀

majka1981
22. okt 2010

baby ja idem na prechadzku do prirody papa, pekny den, nakuknem moznoze neskor 🙂

nivejka
22. okt 2010

verím tomu,že keby som sa nevybrala do nemocnice,tak som tu medzi vami čakateľkami 😉
ešte len ked ma zobrali v nemocnici na vyšetrenie,tak povedali mužovi,že už ma aj tak domov nepustia až z bábätkom a to ma ešte ani nevyšetrili---hlavné bolo,že som už bola v termíne 😉---ale v tej chvíli mi veru nebolo všetko jedno 😅

mircova
22. okt 2010

@nivejka no ahoj moja, tak ako sa doma vytešuješ z tej tvojej krásnej princezničky??? 🙂
...ty už si doma tak aj ja chcééém už ísť 🙂

slavuska30
22. okt 2010

@majka1981 papa..davaj si pozor.. 😉

slavuska30
22. okt 2010

@nivejka ahoj..mna poslali domov, lebo som nemala dozrety krcok..xi

nivejka
22. okt 2010

@mircova ....no veru už si teraz na rade 😉 ....som stršne rada,že to mám za sebou a Lili mám už doma...práva je napapaná a odpadla mi na rukách od únavy 😀 😀 😀

mircova
22. okt 2010

@nivejka a rodila si s epi???

nivejka
22. okt 2010

@slavuska30 ...ani ja som nemala a bol ešte aj dosť vysoko 😒 --preto do mňa pchali všetko možné.....ale tá pomalinky unikajúca voda ich nepustila a radšej sa rozhodli vyvolávať.....pre teba bude lepšie ak ťa to chytí prirodzene 😉 --aspoň to predýchaš a rozchodíš 😉