icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
11. nov 2010

@mona777 hmm divne... ☹ 😒

no boli sme na tých kĺbikoch a že je všetko v poriadku v norme a na kontrolu v marci .... a neviem či mám baliť na široko lebo povedali že podla toho ako povedala pediatrička alebo povie... 😖

no a táto noc bola o hovne...malá furt bola hore on pekne sa napapala odgrgla dala som ju do postielky a za chvíľku bola hore takto to bolo celu noc napapala sa ja som ju dala do postielky bolo zle ale v posteli alebo na mne zaspala no katastrofa...

malemimi
11. nov 2010

@ziza55 hmm ja neviem ale aj malunká par krat grckala po papaní a fakto to z nej vxstrelilo ....

malemimi
11. nov 2010

ako holky teraz kukám ten papier co sme dostali na tch klboch a nechapem to -...máme hodnotenie 2a na oboch nochach

hirunka
11. nov 2010

@malemimi my sme mali 2c a 3a hodnotenie a kde si bola u ortopeda?

malemimi
11. nov 2010

@hirunka na antolskej a nevies co to je presne bolo nas tam vela a ponahlali tak som nechcela zdrzovat len mi povedali ze je to v norme a to co som pisala hore...

hirunka
11. nov 2010

@malemimi no tak vidis my mame 2c a mame sadru tak 2a neviem co znamena

malemimi
11. nov 2010

@hirunka hmm no a je aj 1a?

hirunka
11. nov 2010

@malemimi neviem asi ano

malemimi
11. nov 2010

@hirunka hm neviem či baliť alebo nie, a ak áno tak to mám baliť do marca...to máme ísť na kontrolu

ziza55
11. nov 2010

@malemimi a cakala si dlho na antolskej?
@hirunka a ty si kde bola moja na tych klbikoch?
baby a kde vsade to robia vlastne?

malemimi
11. nov 2010

@ziza55 no o 8 hod to zacalo a po troch brali do vnutra ja som bola tretia a to vsetko aj to co brala kartičky a a my sme si ich vyzliekli a obliekli a bola som vonku uz aj s malou v kociku trvalo 13 min 😀 takže to šlo rýýýchlo

hirunka
11. nov 2010

@ziza55 ja som bola v pezinku ale velmi odporucam kramare tam sme boli potom aj na sadre

hirunka
11. nov 2010

@malemimi porad sa s pediatrickou prip. navstiv ineho ortopeda napr. na kramaroch

ziza55
11. nov 2010

@malemimi dakujem
@hirunka
no ja som teraz volala na kramare detska nemocica..prepojili ma na ustredni...a tam mi povedala sestricka ze preventivne sono sa u nich nerobi...tak ja neviem 😒 ...bola to kl.894...mas nejake ciselko tam?dik

ziza55
11. nov 2010

@malemimi a treba sa tam objednavat nejak?alebo staci prist?a kazdy den?odkedy dokedy?dikeeees

hirunka
11. nov 2010

@ziza55 to je mozne lebo ja som tam bola na odporucanie lekara z pezinka

emily327
11. nov 2010

ahojte, ako sa mate? Predam 3 balenia plienok PAMPERS newbaby velkost 2 - od 3kg-do 6kg, 108 kusov v baleni. Ak mate niekto zaujem poslite mi IP. Dakujem 😉

malemimi
11. nov 2010

@ziza55 no ja som mala papier od pediatricky a viem ze t pýtala od mamičiek neviem či sa da len tak a robia sono len pondelky a stvrtky ostatne dni maju ine veci...

emily327
11. nov 2010

@letenka ahoj, ako myslis ze ako sa mi ju podarilo nastartovat? Myslis kojenie bez klobucikov???
Prikladam ju iba ked si vypyta papat, to zvycajne placom. Nie vzdy ked ma problem sa prisat, skusam polohy prilozenia dovtedy kym sa neprisaje, je to boj ale uz to trva ovela kratsie ako predtym. A z flase som jej uz nikdy nedavala. Uz aj vitamin jej davam z lyzicky, nie z flase. Napriklad dnes sa prisala bez problemov a to som uplne zmenila polohu pri dojceni, lezala som na posteli a ona si krasne chytila bradavku aj dvorec a prisala sa na prvy krat 🙂 Smiem sa opytat aky mas ty problem s dojcenim? Ak budem vediet, poradim viac. Drzim palce.

malemimi
11. nov 2010

@emily327 moja malá niekedy neotvori usta ale tak vcucne bradavku 😀 😀 😀

ziza55
11. nov 2010

@malemimi no jasne papier od pediatricky budem mat aj ja 🙂 nemas tam cislo?ze by som tam zavolala

malemimi
11. nov 2010

@ziza55 pozerám na ten papier od ních ale číslo tu nie je len pečiatka s menom...Mudr. Andrea Dovičovičová sekundárny lekár

jana_toky
11. nov 2010

ahojte, tak mame po prvej kontrole u lekarky.
Maly pekne pribral od narodenia 600g, tak sa tesime.
Co sa tyka tych pupienkov na tvaricke, tak sa to cez noc este zhorsilo. Mame natierat holtov krem a ichtiolku na najhorsie miestecka, snad to pomoze, leba ak nie, tak musime ist na kozne.
Dostali sme tiez vymenny listok na klbiky, mame ist na Kramare, vymenny listok na neurologiu na Tehelnej kvoli tomu, ze malickeho museli predychvat ked sa narodil
a tiez vymenny listok na chirurgiu kvoli refluxu, ale tam nechala na nase zvazenie lekarka, ze ci pojdeme, alebo nie. Nakolko reflux maju skoro vsetky deticky a kedze uz negrcal prudom, tak mame dalej polohovat, odrgavat a tak.
Inak vsetko ok a o dva tyzdne opat kontrola.

Ozaj, ja mam na tu ortopediu na vymenom listku cislo: 44450527.

jana_toky
11. nov 2010

@ziza55 skus toto 44450527.

malemimi
11. nov 2010

@jana_toky no tak ste celkom super obišli tak len nech mu to prejde 😉

jana_toky
11. nov 2010

@malemimi
No, ak zaberie masticka, tak to bude fajn.
Len neviem, ci ist na to vysetrenie na chirurgiu kvoli refluxu ☹ . Nechcem maleho vlacit po lekaroch...

syssi
11. nov 2010

@letenka Ahoj 🙂
ja si chcem tiez vybavit na sono Kramare - na Antolsku uz nevkrocim.
Kamoska mi vravela ze na Kramaroch je velmi mily doktor 🙂 co aj ty pises.
Toto vysetrenie bolo fakt desne - maly plackal velmi, a lekar s nim narabal ako keby to bol nejaky plysak a nie zivy tvor :( a do toho tie otazky.... no fakt strasne!
Ja dufam ze tie Kramare nejako vybavim! 🙂

malemimi
11. nov 2010

@jana_toky hm no to záleži od teba ale ak už negrcká tak je to asi v poho nie?!

mircova
11. nov 2010

@ika33 my sme tiež dávali espumisan asi 2 dni a teraz sa to už upravilo akoby si malý zvykol a je to o.k., držím palce, aby to aj vám pomohlo 😉

malemimi
11. nov 2010

holky o je lepsie nastrelovat alebo prepichnut uska???