Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
holky musím povedať že sme asi mali ako taký režim lebo vždy okolo 18 hod som kúpala a dnes ako sme boli ušká prepichovať a vonku potom tak sa nám to akosi poposúvalo a dnes jedla o 16 hod do 17 a teraz spí aaaaaaaaaaa kedy budem kukať TV a spať?? dnes som chcela spať aby som nebola mŕtva v noci ale nebolo kedy !! 😖 🙄
@malemimi ved vypni komp, kym spi 😀
@horalka777 ale, to sa už neoplatí za necelú hodku sa zobudí ☹ a teraz som unavená ale nezaspala by som asi
@udada
Ten pluzgierik na puske je ok, nic na to nedavaj. Lekarka mi povedala, ze je to normalne, maju to skoro vsekty babatka, u niektorych je to zretelne vidno, u inych nie. Je to z toho, ako babo saje mliecko. A co sa tyka toho, ze kedy to bude fuc - az prestane kajit vraj 😀 😀 😀
Takze ziadne strachy, je to normal. 😉
@malemimi
Nooo, mame sa celkom fajn. Stale nas trapy reflux, ale uz to pogrckavanie nie je neustale odkedy berieme Gastrotuss. Dnes Adamko neviem co mu bolo, ale papat chcel kazdu hodku a nechcel cez den spinkat. Tak sme sa na prechadzku dostali az o pol stvrtej a domov sme isli za sera 😀 😀 😀 .
Inak, vcera sme kupali a prvy raz maly neplakal. Musim to zapisat do dennicku babatka 😉
Inak paradnica ta tvoja malicka s nausnickami 😉
Baby, ked kojim, a maly sa na zaciatku pricucne a zacne sat, tak citim v druhom prsniku smerom pod pazu strasne pnutie. Doteraz som to nemala, len od vcera. Je to normalne, mate to niektora tiez? 😒
@jana_toky ha ha no aj my máme dakedy dni že aj každú hodku chce asi pije predné mliečko a tak...
ďakujeme 😉
ono to je tým že asi ti tam ide mliečko ...napr moja keď pije z ľavého tak z pravého prsa mi strieka alebo tečie mliečko 😀 😉 a tiež napr keď sa mi nalievajú prsia to cítim ma to tak trochu boli ale len chvíľku par sekúnd
no nieze by ho nebolo vidiet ale nieje 😅
no dnes asi kúpať nebudeme malunká ešte spí 😀 pekne zarezáva to ju asi to prepichnutie nejak vyčerpalo...
prcham spat uz ani nevidim...bruuuuu
@ziza55 ahoj, nie iba tie co mali zle vysledky ked ich prepustali z porodnice. Ale ten pristroj je tak velmi citlvy,ze mi povedali,ze sa nemam bat, ale treba ist pre istotu na kontrolu. Tak sme boli. My mame dost vazne problemy v rodine s oblickami a tak som sa dost bala, ked mi povedali,ze malinka ma zle vysledky ☹ Ale som stastna,ze je vsetko v poriadku.
Malinku chytil zachvat placu cca o 18:00, tak som si ju na posteli pritulila a hladkala a zaspali sme obe 😀 A zobudila som sa teraz. No malinka zatial este buvinka.Ale uz len cakam kedy sa zobudi, prave prso mi ide prasknut. Prajem vam pokojnu dobru noc. Inak mne sa skoro vzdy cez den podari si aspon na hodinku lahnut k malej. Vzdy treba ist, ked babo zaspinka, aspon na chvilku si oddychnut, lebo mne tie hodiny v noci co vstavam na krmenie chybaju.
@emily327 jaaaaj, nevrav mi o dennom spani, co by som zan dala 😅 Ono s jednym dietatom to este ide...alebo aj s viacerymi, ak su starsie a rozumne a poucene, ze maju nechat mamu spat, lebo bude na nich mrzuta 🙂
@jana_toky mna tiez sem tam taha pod pazuchou, odtial sa tiahnu mliecne zlazy, obcas sa nejaka nevyprazdni uplne a potom taha, mne pomaha, ked si to miesto pocas kojenia rozmasirujem smerom od pazuchy ku bradavke, neboj, je to ok 😉

@horalka777 bože ani mi nehovor MANDARINKA mňaaaaaaaaam táááááááááááááááááááku mám chuť na ne !!! 😀 😝