Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
idem obedovaaat 😉
@nivejka já mám právě od sestry tu na vysavač a moc si to pochvalovala, sama se s tou ruční strašně natrápila a tuto prý jenom nasadíš, pustíš vysavač a jde to hned ven, že to není otrava, jako s těma ručníma. Ještě jsem to nezkoušela, zatím jsme zdraví, ale doufám, že to bude dobré 🙂
@mysenac mne extremne padali vlasy pred tehotenstvom..cez tehotenstvo sa to zlepsilo a tiez sa bojim ze teraz oplesiviem...ale zatial v pohode..len uzivam stale vitaminy...pregnacare..to mam z uk...ale aj calibrum mami..myslim ze zlozenie je vsade priblizne rovnake--babatka z nas vsetko vycicaju..tak musime sa dopovat vitaminmi
@nivejka ja som kupila na vysavac...tiez som sa bala..ale sama lekarnicka mi povedala ze je velmi setrnna..ja odsavam susne kazdy den skoro...vzdy mu ich vidim hlboko a stetockou sa nedaju vytiahnut...s odsavackou krasne idu von a malemu sa lepsie dycha...niekedy som az prekvapena...ake susniska vytiahnem...jak staremu chlapovi...xixi...a ked budes kupovat na vysavac..kup aj so stetockou na cistenie a s nahradnym nastavcom..je to taky set...potom ti mozem napisat presny nazov...
Viete mi niekto poradiť kedy môžem zmeniť detskú lekárku, tá naša sa mi akosi nepozdáva.
Baby poradte mi , vám drobci grckajú?Kedy treba dávať nap. ten espumisan.Mne krpec začal grckať po každom krmení. niekedy ogrcká oblečko aj perinku že treba prezlieka inokedy iba trochu do plienky. Tú odsávačku na vysavač som aj ja utekala kúpiť ked sa drobec dusil soplikmi hlavne že som bola proti,nedá sa to porovnať s tou obyčajnou.
@ziza55 prepac, az teraz som sa sem dostala, kupila si?
@lenkaoravcova ahoj moja ano kupila...je ajn..dik za radu..zn.mam..so zipsom 😉
@ziza55 ano to je presne to co som myslela 🙂 a neni zac rado sa stalo
@bonninka ..ahoj zlatíčko...dakujem za Mikuláša 😀 😀 ---veru ako hovoríš--už ho máme doma skôr 😀
k tej odsávačke...tak tá na vysávač je najlepšia---ja som ju veru chcela---viem,ako to funguje,ked som opatrovala dvojičky,tak sme im takto pucovali nosíky a veru už len čo počuli vysávač,tak spustili panický krik---už len ked bolo treba povysávať,tak plakali.....ale odsávačka vyberie všetky soplíky a rýchlo--v tomto je super 😉
inak holky je moc zle že nejem železo ? totiž už počas tehotenstva som mala anemiu a aj teraz mám brať tabletky a aj ich mám doma ale nejak to nejem lebo ráno jem mliečne a to sa nesme s tým alebo 2 hod po tom užiť a potom zabudnem...
no baby ja som nakoniec na antibiotikach............v noci ma taka horucka chytila ze dnes mi mamina musela prist pomoct s malou
Ahojtte kočky. Už som tu veľmi dávno nebola ale neako sa mi nedalo. Vidím, že ste tu riešili odsávačku na hlieny na vysavač. Aj ja nad ňou uvažujem ale zatial si vystačíme s čistením nošteka tyčinkami.Malá zatial nemá také soplíky, že by sme ju potrebovali ale bojím sa, lebo ja som na dnes začala spochliť. Už v noci ma začťalo hrdlo bolieť a teraz už mám aj nádchu, zatial takú menšiu ale bojím sa, lebo nechcem nakaziť malinkú. Som začala dnes užívať Corizáliu a homeogén9 - homeopatiká, tka dúfam, že sa to nepohorší ale zlepší. Vy keď ste boli niektorá chorá čo ste brali? A čo ste robili, aby to čo najskôr prešlo?
Inak my sme dnes boli v poradni u pediatra, tak nás pochválil, že pekne priberáme a že je rád, že s malinkou cvičíme, lebo krásne dvíhala hlavičku. Povedal, že to takto robia až 3 mesačné detičky. No a mi máme 5 tt a 1 deň. 🙂 Tak som bola na malinkú taká hrdá. Poslal nás už aj na tie nožičky, tak si budeme musieť vo štvrtok zavolať a dohodnúť si termín kedy môžeme prísť. Dúfam, že bude všetko v poriadku.
Inak ako sa mi tu mávate? Detičky poslúchajú?
Čítala som, že tu niektorá riešite espumisan a kedy ho dávať. No ja ho dávam iba večer po kúpaní. Lebo mávame večer od cca ôsmej taký záchvat plaču od bolesti, tak sme začali dávať espumisan 25 kv. pred papaním po kúpaní a zatial nám to zaberá.
Jaj už musím ísť lebo malinká tatinkovi už veľmi plačká. Dnes som s ňou moc nebola, aby osm ju nenakazila, tak sa jej idem troška povenovať.
Pekný večer želám.

@nivejka vy už to máte doma koukám jak ve všech supermarketech, všechno minimálně o měsíc dřív. 😉
Ale "Mikuláš" je úžasný, doslova k sežrání 🙂