Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
inak dnes som varila šošovicovú polievku--no som zvedavá,že čo Lili na to povie 😅 --mňa zatiaľ neduje 😅
@ziza55 moj mm išiel teraz nakupovať na zajtrajšiu návštevu ale aj vianočné darčeky ..som mu napísala čo treba 😀 lebo fakt dnes to bolo tiež hrozné som bola v kauflande že idem kúpiť na tajňáša mm mikuláša ma tam skoro kleplo všetky pokladnice plne kopec ľudí že som sa bála tam aj chodiť s kočíkom... tak mm išiel teraz na veľký nákup 😀
@nivejka my sme tam boli len sup sup...ani som nekojila tam...drahy si chcel kupit boty ale nic moc..a ja bundu...chi vybrala som si v peeku ale ked som kukla na cenu.. ze 250eur..tak som si to hned rozmyslela ze pockam na povianocne vypredaje radsej chi 😀 a chceli sme tam aj nakupit potraviny ale ked som tam videla tolko ludi...tak so si povedala ze budeme radsej hladniii 😉 ale nie..nakoniec sme nakupili v tescu..ved to mame skoro pred domom...ale aspon viem ze do hypacu dost dlho zas nepojdem 😉
ahojte.....tak šošovicu už dnes nebudem jesť--Lilinku dnes ráno bolelo brušku---fňuk
to som ,ale hrozná mama!!,ale vyskúšala som a nepasuje 😒

@emily327 tiez sa buduci tyzden uz chystam na prve kolaciky 😉