icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

zucha
4. dec 2010

@emily327 tiez sa buduci tyzden uz chystam na prve kolaciky 😉

ziza55
4. dec 2010

@nivejka my sme boli dne s v hypernove...hruuuza milion ludi..ale to asi vsade a este duplom ked idu vianoce 😒

ziza55
4. dec 2010

@emily327 pocuj ty si aka sikulka...krasny adventny veniec na stole vlastnorucne robeny...kolace upecene...ved ja permanentne nestiham ani navarit...chi...no musim si vstupit do svedomia a asi menej konikovat.. 😉

nivejka
4. dec 2010

@ziza55 ...aj my sme mali najprv ísť do hypernovy 😉 ---na zlatých bolo plno novopečených mamičiek aj som pozeral,že či nejakú nespoznám 😉

nivejka
4. dec 2010

@ziza55 ..tuším sa aj ja k tebe pridám,lebo tiež skoro nič nestíham 😅

nivejka
4. dec 2010

inak dnes som varila šošovicovú polievku--no som zvedavá,že čo Lili na to povie 😅 --mňa zatiaľ neduje 😅

malemimi
4. dec 2010

@nivejka jaaj ... hmm no mi tam nič nemáme tak neviem ti povedať 😒
@mircova aha no tak super potom
@emily327 fiiha no super!

zucha
4. dec 2010

@nivejka no ty si aka odvazna 😨 Strukoviny som si este netrufla jest, aj ked ich robim raz do tyzdna pre decka.

malemimi
4. dec 2010

@ziza55 moj mm išiel teraz nakupovať na zajtrajšiu návštevu ale aj vianočné darčeky ..som mu napísala čo treba 😀 lebo fakt dnes to bolo tiež hrozné som bola v kauflande že idem kúpiť na tajňáša mm mikuláša ma tam skoro kleplo všetky pokladnice plne kopec ľudí že som sa bála tam aj chodiť s kočíkom... tak mm išiel teraz na veľký nákup 😀

ziza55
4. dec 2010

@nivejka my sme tam boli len sup sup...ani som nekojila tam...drahy si chcel kupit boty ale nic moc..a ja bundu...chi vybrala som si v peeku ale ked som kukla na cenu.. ze 250eur..tak som si to hned rozmyslela ze pockam na povianocne vypredaje radsej chi 😀 a chceli sme tam aj nakupit potraviny ale ked som tam videla tolko ludi...tak so si povedala ze budeme radsej hladniii 😉 ale nie..nakoniec sme nakupili v tescu..ved to mame skoro pred domom...ale aspon viem ze do hypacu dost dlho zas nepojdem 😉

ziza55
4. dec 2010

@malemimi no ty mas sikovneho manzelika..to moje druhe babo sa bezo mna ani nevyse... 😀 😀 ..nakupovat chodime spolu 😒

malemimi
4. dec 2010

@ziza55 no veď hej a malá by mi nevydržala v obchode dlho ona totiž ako zacíti že je zo zimy v teple hneď je hore a kňučí a ako náhle sme vonku je ticho a spí 😀 😀 😀

tanija133
4. dec 2010

@nivejka HM A CA su v Avione,alebo v Auparku, ved ked ta nabuduce manzel zoberie, ale teraz je to brutal , vsade milion ludi...Najlepsie je ist rano, a ked uz bude krajsie pocasie, tak si to zasa mozes odsoferovat saama...Hm????

yvett14
4. dec 2010

@hirunka krásna fotečka, maličká je užasná

ziza55
4. dec 2010

@malemimi nooo to asi vacsina detureniec je takych 🙂 ..ja som na nervy lebo nikdy neviem ako ho obliect...oki holky lucim sa..idem kukat preety woman na stv 1..nejaka sutaz krasy ci co to je..paapaaaaa

malemimi
4. dec 2010

@ziza55 no veď hej
ja kukám partičku 😀
bru noc potom

tanija133
4. dec 2010

@nivejka Napr aj v Eurovei su 2 prebalovacie a kojace mistnosti, tam je to vsetko nove, takze je to ok....jeden je pri zachodoch pri Fast foodoch a druhy v predajni Mothercare, je tam prebal. pult, stolicka a dokonca aj vlhcene obrusky a maly Sudocrem....Fajne.... 😉

tanija133
4. dec 2010

@malemimi Ozaj particka, uz letim aj ja..... 😉

stanka02
4. dec 2010

@mircova v tomto pripade by som urcite riesila ineho ortopeda

zucha
4. dec 2010

@mircova teraz citam....balit na siroko???? Ved to uz sa minimalne 1,5 roka nerobi. A to viem, co hovorim, moj bratranec je prednostom detskej ortopedie na kramaroch. On mi uz pri prvom dietati hovoril, ze nech nebalim a to sa balilo este vsade.

hirunka
5. dec 2010

@malemimi hej ona sa uz pekne cela drzi ju staci len troska podopret pod pazuchami a pekne sa drzi 😀

hirunka
5. dec 2010

@nivejka no veru taka je sikovna poctivo pomahala 😀

hirunka
5. dec 2010

@yvett14 dakujem

hirunka
5. dec 2010

@nivejka to ockovanie sa ma zvacsit to je ta spravna reakcia ale urcite by to mal pediater sledovat lebo nesmie to by moc velke

nivejka
5. dec 2010

@tanija133 ...ja sa celkovo bojím jazdiť do BA--max.do podunajských do tesca,alebo billi a ešte do nemocky v ružinove....aj ked možno cestu viem--ja mám zafixované v hlave,že sa bojím ☹ ...tak asi sama nepôjdem na nákupy 😒

nivejka
5. dec 2010

@hirunka ..dakujem moja--ja som sa bála,že to očkovanie tak nemá byť--ako doktorka nič nepovedala--určite si to všimla..

nivejka
5. dec 2010

ahojte.....tak šošovicu už dnes nebudem jesť--Lilinku dnes ráno bolelo brušku---fňuk
to som ,ale hrozná mama!!,ale vyskúšala som a nepasuje 😒

emily327
5. dec 2010

Tak moje linecke kvietocky su hotove 🙂 Dnes este urobim dalsie medove kokosove rohlicky 😉

malemimi
5. dec 2010

@nivejka no nevadí na budúce budeš vedieť že žiadne také veci nejesť až neskôr keď tak 😀 😉

malemimi
5. dec 2010

@emily327 juuuuuuuuuuuuuuu ja milujem linecké a stráááááááááááááááááááááááááááááááášne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 mňam mňam mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀