Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka Krasni su chrobacikovia
Ahojte kocky az teraz som sa sem dostala, vcera co som Vam pisala, starsi syn mal teda teplotu dali sme nurofen a potom sa mu polepsilo, dnes isiel s mojimi rodicmi na chalupu, tak mame vikend v trojici iba s Leonkom. Chceme ist zajtra este dokupit posledne darceky ale vobec sa netesim, lebo to co je v obchodoch to je des 😒 vsade milion ludi. No a inak mna boli hrdlo ze neviem uz ani poriadne rozpravat, manzela tiez a malinky ma soplik a aj trosku kasle, takze komplet chori vsetci. 😒
Baby chcela som sa Vas opytat kolko trva vasim detickam kym sa napapaju z prsnika, lebo moj maly posledne dva dni bud nic neje alebo sa proste vie najest za 3 minuty. Je to mozne? Ja sama neviem, kedze prveho som tak dlho nekojila, tak to neviem posudit.
@lenkaoravcova no moc neporadim ale moj maly papa tak 5-8min z kazdeho..ale niekedy len 5min z jedneho a druhy uz nechce..posledne 2dni..hruuuza..place furt..pichnem mu cecek..zacne papat pahltne..po 2minutach odhodi..zacne sa jedovat..potom zas chce..potiahne par sekund zas odhodi a takto bojujeme 😒
@ziza55 haha no presne ...katastrofa s nimi ...
ďakujeme no neviem to nijak pridať k nám všetci štyria nemáme foto 😒 🙂
no neviem skús jej volať každý deň a uvidíš ...ono to nie je nič strašné že to má 90% detí , ale len aby to bolo to čo máme my lebo sú aj iné chrastičky že vraj....
@bonninka ďakujeme škoda že nemám spolu alebo že to neviem tam nejak pridať...
@horalka777 jee aký je vyškerený..!!!! 😀
@emily327 ďakujemeee 🙂 😉
@lenkaoravcova ach jaj tak rýchle uzdravenie...aj my sme včera chceli isť na nákupy ale asi nikam nejdeme lebo mm ide zaniesť k mame svojej gumy letné a potom kamarát mu volal že niečo potrebuje a potom poobede príde švagrina...takže neviem...
@lenkaoravcova no moja niekedy je za chvíľku aj za 5 min aj menej a inokedy aj 10-15 min ťahá 😀 ale to je také ťahanie že čaká dlho a vymýšľa 😉
@tanija133 ....neboj niesi sama...ja som skoro celé dni v pyžame-teda ak nepočítam,že sa prezliekam aaž ked idem s malou von a ked sa vrátim--zase si obliekam to pyžamo 😅 --v tom sa cítim najlepšie,lebo som stále ako brav 🙄
a o celkovom výzore ani nehovorím ☹ ...kebyže mám dvojičku,tak sa opľujem 😀
@malemimi.... jééééj krásna fotečka 🙂 ...celá rodinka 🙂 🙂
inak baby detičky vám normálne pľujú?--mne malá áno a robí si bublinky 😀 ...ved by ešte nemala až ked jej pôjdu zúbky nie?
@malemimi inak moja nam na tu chrasticku pomaha olivovy olejcek. Pekne som to malej vtierala do vlaskov po kupkani a uz tam skoro nic nema. Ma sa ze vraj olejcekovat aj pokozka hlavicky, tak to teraz robim. Telicko jej natieram telovym mlieckom od Sebamedu a hlavicku a za uskami a nic tam nema 🙂 A co ti na to kozna dala? Boze baby vy chodite po tych lekaroch, ja okrem kontroly v poradni nikde, klop klop
@lenkaoravcova ..no mne malá najprv pila nejakých 12min a teraz niekedy len 5min. a odkvacne 😅 .....fakt niekedy jej stačí máličko,ale za to potom kojím cez deň ,ked je hore každú hodinu 😵
@nivejka xixi ty si cela ja 🙂 ja som tiez cele dni v pyzame, prezleciem sa iba ked idem s malou von a ked sa vratim sup do pyzama. Ja mam nocnu koselu a pod nou nohavice od pyzama. Tak mi je najlepsie, hlavne mam vrsok na gombiky co je super pri kojeni. 🙂
A ja mam pocit,ze priberam teraz dofrasa. Ja neviem ako vy ale mne hrozne chuti jest. Ja som stale hladna ☹ Mate to aj vy tak? A ako mi na zaciatku neslo vobec na chut sladke tak teraz by som jedla na kila ☹ Ale nejako nie je co fnuk
@ziza55 ty krmis malu vzdy z oboch prs???
@emily327 ja jej olejujem po kúpaní olivovým olejom...no a ak by si ešte chcela vedieť tam máme zapareninky pod pazuchov ale neviem s čoho keď ju vždy dobre vysuším... 😖
no to buď rada že vám nič nie je... 😉
ja spávam v gaťkách a tričku ... 😉 nočnú košelu nemusím aj v nemocnici som ju moc nemusele zl sa mi otáča alebo sa my vyhrnie a tak ...najradšej v gaťkách a tričku ...alebo cez leto ako ma panboško stvoril 😀 😀 😀 😀a to sa mm nááááramne páči 😀 😀 😉 😝
nie si tehotná?! haha 😀
inak vy beriete antiku...ja nie nechcem 😝
@nivejka -mne to tiez robi maly posledne dva dni takze asi je to normalne 🙂

@hirunka ach jaj moja, vas sa ta smola nejako drzi. Dufam,ze uz fakt coskoro budete v poriadku. cmuk drzte sa a vela energie a sil prajem. cmuk