icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
31. dec 2010

kocky poradte mi co mam robit..uz som na nervy...posledne 2dni maly odmieta prso..ked ho idem prilozit...zacne plakat...tak musime doslova bojovat..aby sa chytil..chodim snim po byte ukazujem vselijake blbiny..len aby chytil prso..ked uz chyti..trosku vypije...ale potom zas pusti...skusam striedat polohy ale nic nepomaha..kazde kojenie je horor...doteraz sme problemy nemali..tak nechapem...

slavuska30
31. dec 2010

@ziza55 my sme mali toto včera, reve, vrti hlavou pritom, a ked už konečne cvhyti, tak od revu pusti..potiahne par krát a reve, ja som chodila vcera 3hodky ako venuša s rozopnutou podprdou po dome, kym sa napapal a na chvilu zaspal..des.. 😝 , ale neviem prečo bol taky..

ziza55
31. dec 2010

@slavuska30 no hruuuza...snad sa umudria ti nasi spekulanti 🙂

slavuska30
31. dec 2010

@ziza55 ..no hadam ano..to bolo asi len niečo prechodne..možno nás len skúšajú...xixix

ziza55
31. dec 2010

‎1.1.2011 zabúdam na všetkých ľudí, ktorí mi ublížili a budem žiť pre tých, ktorý mi pomohli.Nebudem už nikoho počúvať, budem si robiť to čo ja uznám za vhodné a tým čo mi ublížili sa usmejem do tváre.... Všetky zlé spomienky dám do jednej krabice a vyhodím, ale tie krásne si nechám navždy v srdci
@slavuska30 nooo dufam ze len prechodne...xixi...teraz spi tak trpnem ked sa zobudi a ukazem mu cecek 😀

slavuska30
31. dec 2010

@ziza55 xixix..neboj..možno by sme si mohli niečo na tie cecoky nakreslit, aby ich to zaujalo 😀 😀 😀
ja mam problem s tým, že pred kojenim mu musim dat na lyžičke Nutriton proti zvracanie, to je taky blee gel, a ked ho cely neprehltne a ostane mu daco v ustach, tak potom nevie chytit cecok, lebo sa mu velmi klže 😀 😀 a vypadava mu z pusy 😀 😀

yvett14
31. dec 2010

@zuzana_m no aké ste krásne!! riadna kočka!!!

yvett14
31. dec 2010

@slavuska30 neviem baby ja nekojim ale ja som čítala na nutrilone že 2mesačné babo má jesť len 5xdenne- čo pravda aj my papáme viac. tak možno su nasytené alebo kuknite či nemá v ustočkách žabu lebo aj s toho potom možu mat problem ak ich to bolí. žabu lahko chytia aj od prsa!! možno trepem ale to mi dr vravela.

yvett14
31. dec 2010

@ziza55 krasne povedané, moja!! mudro!!!

yvett14
31. dec 2010

@slavuska30 zlatíčko skus striekačkou davat ten nutrilon. to mu dávaj v malých strekoch na bok ustočiek to mu stečie hned do hrdla a nepocíti to tak ako ked ide lyžičkou ked musí cucať. nestratí tým sací reflax. ja som tak chovala malu 3 týždne od narodenia ale potom mi odišla chuť lebo bola velmi hladná a nedočkavá.

slavuska30
31. dec 2010

@yvett14 ja mu to davam na lyžičke, to je aj tak len jedna lýžička pred kojenim, len je to dfesne klzké...xi..žabu nemá, pozrela som mu pusu 🙂

yvett14
31. dec 2010

DIEVčATá VšETKO NAJLEPšIE V NOVOM ROKU VEľA ZDRAVIA VáM , DETIčKáM A OSTATNEJ RODINKE. VšETKO ZLé NECH VáS OBCHáDZA A VEľKé šťASTIE NECH VáS SPREVáDZA , MáM VáS RADA KAMARáDKY MOJE 😵 😵 😵 😵

yvett14
31. dec 2010

ja mám tiež problem s maličkou, to očkovanie na tbc- to na ramienku- tak jej to začalo hnisať, teraz neviem či jej to mám sušiť alkoholom alebo len prelepiť alebo nechať tak! dík sa radu všetkým papa

vejinka
31. dec 2010

@yvett14 nechaj to tak potom jej to odpadne pri kupani az potom to treba liehom potriet a zalepit na dvadsat styri hodin my sme to mali tiez hnisajuce ale uz tam skoro nic nema

emily327
31. dec 2010

@ziza55 to iste mame aj my 😢 tiez som bola na nervy vcera. tiez neviem preco je taka a uplakana strasne ked ju prilozim place az do prasknutia. Ale dnes som odseldovala cas, kedy papala a prilozila som ju ked bola kludna po zobudeni a v pohode sa napapala. Neviem co tym nasim detickam je ☹ Nikdy sme takto neplackali.

ziza55
31. dec 2010

@emily327 hmm uvidime..snad zajtra bude lepsie..tento moj spekulant spi uz 6hodin ..mam prsa ako kamen tak som zvedava v akej nalade vstane...chichi
inak nevies mi poradit..drahy si lupe mango..mnam ..dala by som si..mozem trochu?
jeeeejda urt tu moju macicku fotim...som zvedava dokedy ma to bude bavit 😀

emily327
31. dec 2010

@ziza55 nie zlatinko, mango je tropicke ovocie, to by som nejedla, aby sa mala nevyhadzala 😢 krasnucka je 😉 a vy tiez planujete dat nausnicky malej?

nivejka
31. dec 2010

@slavuska30 ...no ,ale neblázdni 😀 ...to si ešte nevidela mňa,ked sa fotím 😝

nivejka
31. dec 2010

@ziza55 .....booože ja mám ten istý problém a tiež už 2.deň s Lili---ja nechápem,čo sa deje--normálne dostáva záchvaty pri kojení-a tiež si len potiahne a strašne sa jeduje s veľkým revom a doslova ju musím čičíkať a potom horko ťažko po dlhom prehováraní sa napapá--ja som normálne zúfalá.....bože čím to môže byť????????????

nivejka
31. dec 2010

@ziza55 ....pekne si to vyjadrila--budem sa veru toho držať aj ja,lebo na debilov tuším len z úsmevom--nech ich šľak trafí 😉 ..a ja budem mať mier na duši 🙂

zucha
31. dec 2010

@ziza55 skus pozriet, ci nema v pusinke nejake afty, alebo nieco podobne, co by ho mohlo stipat, ked pije mlieko.

nivejka
31. dec 2010

@yvett14 ....tiež sme to po očkovaní mali hnusnú,ale fakt hnusné a nerobila som s tým vôbec nič a síce to má ešte červené,ale oproti tomu krásne...ja som bola na očkovaní TBC aj s mojou 11.ročnou dcérou a tam mi dr.povedala,že s tým nemám robiť nič---tak nerobím 😉

nivejka
31. dec 2010

@zucha ja som tiež už aj Lili pozerala,že či jej aj zúbky nejdú,ked mi takto vyvádza,ale nič...ja neviem asi je veru niečo vo vzduchu ☹

nivejka
31. dec 2010

@ziza55 ...tak baviť ťa to bude pokým nevyrastie na veľkého chlapca 😉 ....Paťko je strašne zlatučký a v tom svetríčku je na spapanie 🙂

slavuska30
31. dec 2010

@nivejka no fakt...ja vyzeram desne na fotkach..ale dcera je velmi fotogenicka 🙂

ešte sa chcem opytat, jedla si kapustnicu?ja by som si dala, ale bojim sa, že by maleho zdulo..

me
31. dec 2010

pekne silvestrujte, stretneme sa v novom roku, papa, cmuk,cmuk

emily327
31. dec 2010

@ziza55 boze ja som si ta pomylila, ved ty mas chlapceka 😉 😀 prepac 😉

mona777
31. dec 2010

@yvett14 velmi pekné blahoželanie 🙂 , nápodobne prajem aj ja

emily327
31. dec 2010

@nivejka no vidim,ze bojujete s kojenim, tak ako my fnuk fakt neviem co jej je. Ale tym,ze si casto zuzle rucicku, tak fakt ci nahodou nema afty ☹

mona777
31. dec 2010

@nivejka no díky, ja si stále neviem zvyknúť na tú tvoju blondavú hlavu a to som ta ani na živo nevidela - len z fotiek tu na tomto fore 😀 😀 😀