icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
1. jan 2011

aj ja vám všetkým prajem šťastný Nový rok 2011 🙂

vejinka
1. jan 2011

@ziza55 ako casto mu davas papat skus potiahnut kojenie o pol hodinu neskor alebo az vtedy mu daj ked bude plakat od hladu ja to tak robim a odmieta mi po par minutach ked si potrebuje grgnut a grcnut dam ho na plece a o chvilku si grgne grcne a znova prilozim skus to

vejinka
1. jan 2011

@emily327 sice u nas je o rok viac ale aj tebe stastny novy rok heh

vejinka
1. jan 2011

baby a ako drobci zvladli silvester ten moj najmladsi ho prespal zato erik ani oko nezazmuril plakal a triasol sa v posteli ani dychat som nemohla co ma tak skrtil a stiskal od strachu a o pol noci sme sli do okna a kukali ale ani to sa mu po par minutach znepacilo a ze svetlo erickovi do ockov a utekal prec teda skor ma zdrapil za pyzamove gate a tahal do postele ale este som do neho natlacila jeden chlebicek a sup do postele vilko sa zobudil az okolo jednej ked uz bolo ticho

slavuska30
1. jan 2011

@vejinka ahoj, no my sme to v pohode zvladli, Peťko bol hore do 22tej, potom sa napapal, polnoc prespal a zobudila sa až na kojenie o 3tej 🙂 , nerušili ho ani delobuchy.. 🙂

nivejka
1. jan 2011

@vejinka ....hi,hi o rok viac 😀

nivejka
1. jan 2011

@slavuska30 ...moja aj my sme presne ako vy o 22hod konečne zaspala a zobudila až o 03.hod 😉

emily327
1. jan 2011

@vejinka nie je o rok viac 😀 Lebo ja som to pisala hned ako odbila pol noc a to uz bolo par sekund v novom roku 😝
Ale dakujem 😉

nivejka
1. jan 2011

baby poradte mi prosíííím
mám kamošku,ktorá prenáša vyše týždňa a v pondelok má ísť na príjem....len kam pôjde ak ju to chytí doobeda dnes,alebo zajtra,ked pohotovosť je až od 14.hod???--bude rodiť v Ružinove

slavuska30
1. jan 2011

@nivejka ..xi..no to je dobre....podarené su tie detičky 🙂 ..no ja na jej mieste by som šla rovno na centralny prijem, ten musi fungovat stale 😉

mona777
1. jan 2011

@nivejka no ale pohotovosť je stále - bola som tam ráno k voli tomu prevezu - z tade ma posielajú hore na gynekologiu. Dokonca tam prišla jedna tehotná - asi išla rodiť - tých púšťajú skôr - len sa musí pretlačiť dopredu

nivejka
1. jan 2011

@slavuska30 ...to nie je tá pohotovosť?,lebo mi hovorí,že to je až od 14.hod

ziza55
1. jan 2011

@nivejka ja si myslim ze centralny prijem na prizemi musi byt otvoreny nonstop cez sviatky a vikendy a az cez pracovne dni je az od 14tej

slavuska30
1. jan 2011

@nivejka ..ja som išla v sobotu rano, zaklopali sme na dvere na centrálnom prijme a povedala som že už mam pravidelne kontrakcie, hned ma vzali dnu,vypisali paiere a hned som sla hore 🙂

slavuska30
1. jan 2011

@nivejka centralny prijem funguje nonstop

nivejka
1. jan 2011

baby moc vám dakujem ste fakt zlaté--idem dať vedieť kamoške nech chúdatko nestresuje 😉 😀
@slavuska30
@mona777
@ziza55

me
1. jan 2011

aj ja prajem šťastný nový rok, sranda aké sú tie detičky podobné, aj náš zaspal konečne o pol jedenástej a zobudil sa až o tretej

ziza55
1. jan 2011

kocky ktore ste krstili...neviete ci staci ked ma krstna mama iba krst?vyzaduju aj prijimanie birmovku?alebo nie?alebo zavisi od farara?

slavuska30
1. jan 2011

@ziza55 nas farar povedal ze staci krst, len sa pýtal, čo ešte maju a aku skolu skoncili a zamestnanie, a rodičia dieťaťa tiež musia mat krst..my sme nemali ani svadbu v kostole a pokrstili nam maleho, aj ked farar povedal, že by to malo byt...my mame fajn farara.. 😉

emily327
1. jan 2011

@ziza55 mne farar odpisal toto: Pred krstom je este jedno pripravne stretnutie pred krstom, kde spiseme potrebne udaje o Vas a vasom dietati. Na stretnuti by okrem Vas mal byt pritomny aspon 1 krstny rodic. Krstni rodicia maju byt podla prava grecko alebo rimskokatolici a byt praktizujuci krestania so vsetkymi 3 sviatostami - Krst, birmovka a eucharistia. Z technickych zalezitosti je ku krstu potrebna sviecka a krstna kosielka.
Ale myslim si,ze co farar, to ine pravidla ☹ Tak treba napisat alebo opytat sa konkretneho farara. A na kedy planujete krst?

zuzana_m
1. jan 2011

Šťastný nový rok Vám želáme, všetko len to naj v novom roku 🙂

zuzana_m
1. jan 2011

@ziza55 náš farár vyžadoval len aby boli krstní Katolíci a mali krts, nič viac

vejinka
1. jan 2011

@nivejka sak nech ide priamo do nemocky tie musia byt otvorene nonstop

vejinka
1. jan 2011

@ziza55 co ja viem krstna musi mat vsetko teda aj prijimanie a birmovku ale skus sa s fararom nejako dohodnut mozno polavi

me
1. jan 2011

podľa mňa závisí od farára, my máme takého moderného, dá sa s ním dohodnúť, my i krstná síce máme všetko / sme katolíci / ale viem že krstil aj keď nemali, niektorí sú tvrdé palice a nepovolia, ale väčšina áno, treba sa spýtať konkrétneho - komu pôjdete.

ziza55
1. jan 2011

dakujem vam baby...skusim to pobehat v pondelok a dohodnut...ved kostolov je habaddej 😉

ziza55
1. jan 2011

@emily327 no ja som povodne chcela robit krstiny na jar ale dnes sme volali so svokrou a furt sa vypytuje ze kedy kedy.. a svagrina nastavajuca sa nevie dockat kedy uz bude krstna...takze asi to spachame niekedy koncom januara

emily327
1. jan 2011

@ziza55 to aj my mame v plane,ze na jar. Ja sa bojim,ze je teraz dost chladno a hlavne v kostoloch. A v januari budeme mat ockovanie 2 vakciny a to minimalne tyzden budeme mimo ludi, nech mala nieco nechyti, kazdy je nascipany.Tak to nechame predsa len na jar 😉 Tak drzim palce, nech to vybavis a nech to prebehne podla vasich predstav 😉 A v akom kostole chcete krstit? V katolickom, ci greckokatolickom? Lebo v greckokatolickom mam kontakt na jedneho mladeho fajn farara. 😉

emily327
1. jan 2011

Malinka ma cumlik Avent od 0-3 mesiacov a uz mame kupene aj velkost 3-6 mesiacov. Kedy ho mame vymenit? Malinka bude mat 3.mesiace v utorok 🙂

jana_toky
1. jan 2011

ahoj kocky, ŠNR zelam vsetkym, hlavne zdravicko.

My sme na Silvester zalahli tiez okolo 22 a zobudili sa o pol tretej 😀 . Delobuchy Adamkovi nevadili, tak to bolo fajn 😉