icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
5. jan 2011

@tanija133
doteraz sme pouzivali tiez Pampers Premium care, lebo maly sa z hocicoho vyhadze, tak sa mi osvedcili. Ale na vianoce sme dostali 4 baliky klasickych Pampersiek, tak som skusila tie, zatial ziadna negativna reakcia na telicku, takze ak sa do tyzdna nevyhadze, tak budem asi tie pouzivat. Celkom dobre saju a su aj o nieco lacnejsie. 🙂

nivejka
5. jan 2011

@tanija133 ...no to hovorím aj ja,že teraz len začíname kvitnúť....hi,hi a budeme kvitnúť do takej 46.r a potom budeme pomaličky,ale fakt pomaličky vednúť 🙂 😉

jana_toky
5. jan 2011

@slavuska30
nic si z toho nerob Slavka, my sme papali tak nejako tiez. Uz sa mu zacinaju skracovat intervali 😖 a cez den si pyta niekedy aj kazdu hodinu. A novy mores je, ze uz nemlaska, ked chce papu, ale srdcervuco placka ☹

nivejka
5. jan 2011

@jana_toky ....ja inak používam tie pampersky-oranžové tie sú zo všetkých pampersiek najlacnejšie a vôbec sa nevyhadzujeme a ritku máme ukážkovú 😉

jana_toky
5. jan 2011

@nivejka
hi-hi, no uvidime, uz som aj nalomena, ze vlasky pojdu dolu. Ale musi to zvladnut tatino, lebo ja by som to asi nedala 🙂

nivejka
5. jan 2011

@jana_toky ....ja som tiež dlho váhala,či dáme ostrihať,ale zlomilo ma to,že Lili začala dosť plešivieť a vyzerala strašne smiešne----a ked som jej vlásky umývala,tak ich mala na dotyk,ako ked ich má 100000 x farbené,také ako zničené 😵

emily327
5. jan 2011

@jana_toky no to netusim, ideme buduci tyzden v stredu do poradne na ockovanie, tak sa na to chcem opytat. Dufam,ze nie fnuk lebo my tam fakt na rucicke nemame ani naznak po ockovani ☹ Dnes som pozerala vakciny a ihli k nim co budu malu ockovat, uz teraz mi je z toho zle fnuk. Ach jaj mam z toho nocne mory. Dam potom vediet, co doki povedal, ok?

jana_toky
5. jan 2011

@emily327
super, dik.
A s tym kojenim to urcite zvladnes, pre malicke hocico. Drzkaj sa.

emily327
5. jan 2011

Chcela som sa opytat, boli ste uz s drobcami v zahranici? Chceme ist zajtra do toho Madarska a mna tak napadlo,ze kedysi ked este fungovali hranice, tak dieta muselo byt zapisane do pasu rodica. Neviete ako to funguje teraz ked staci obciansky preukaz??? Treba nejaky doklad dietata na cestu do zahranicia?

emily327
5. jan 2011

@jana_toky dakujem

susedka mi prave priniesla homeopatika ricinus communis 5ch, beriete ich niektora? ake je davkovanie? A pomohli vam?

nivejka
5. jan 2011

@emily327 ...no ja viem toľko,že dieťa potrebuješ mať zapísané v pase,ale ked ideš na občiansky no neviem,neviem....

malemimi
5. jan 2011

@nivejka ...tak reakcia musí byť po očkovaní TBC--telo si musí vytvoriť protilátky,ale ked nemáte ,tak vás znova zaočkujú....my sme veru mali reakciu--malá obrovský brmbolec aj hnisavý a z´teraz to má také dosť červené..

a to nevadí že to dostane druhý krát?

malemimi
5. jan 2011

@jana_toky nie asi tri také menši má ale na trojuholníku a tam jej to nečešem nič...

@nivejka s malou som nebola nejak sa jej nechcelo hajať a nechcem aby mi plakala vonku...aby sa nadýchala toho studeného vzduchu...

@hirunka ak sa rýchlo uzdravte 🙂

@emily327 jee nop super pošlem 😉

nivejka
5. jan 2011

@malemimi ...ale nie---musí sa očkovanie zopakovať,ked nenastala žiadna reakcia,lebo takto ako keby ani nebola...
reakcia musí byť--telíčko má potom dostatok protilátok a vie bojovať.....nestrachuj sa,lebo ako vidím--nie ste tu samé,kto nemal reakciu---pri očkovaní ti to vysvetlia a budeš múdrejšia..🙂

nivejka
5. jan 2011

@malemimi ...no ja som nakoniec bola donútená ísť von ☹ ....potrebovala som ísť aj do obchodu a Lili bola doma nervozna,ale ja som dobre premrzla vonku a nebola som ani hodinu

malemimi
5. jan 2011

@emily327 no viem že sestra šla do chorvácka a trebalo pas ...

malemimi
5. jan 2011

@nivejka aha a ja len či nevadí že to dostane ešte raz..

ziza55
5. jan 2011

@nivejka haha...noo to by bolo veru komicke stara baba s kostrou na ramene 😀

ziza55
5. jan 2011

@emily327 no staty eu staci iba obciansky preukaz a dieta v pohode nemusi byt nikde zapisane ..ale ked funguju hranice a je to stat mimo eu vtedy pas a zapisane dieta..

ziza55
5. jan 2011

@emily327 inak super napad s tou tabulkou ..sikulka 😉

me
5. jan 2011

@nivejka - aj ja som musela ísť von, ale nejak nepomohlo, dnes hrozne spí,

emily327
5. jan 2011

@mircova no mala som zamrazene a mm to dal z mraznicky do takej ohrievacky elektrickej na flase a tam pomaly rozmrazil a ohrial ale smrdelo blee mozno to bolo tym

slavuska30
5. jan 2011

@nivejka ano...najskor su male deti a my chceme aby boli vacsie a ked zrazu vyrastu, radsej by som bola keby boli malé 🙂 ..... Kika je ešte taka bruškatá, ale cici je rastu a oblieka sa tri hodiny pomaly pred zrkadlom, len aby ladilo vsetko...a tie preafektovane reči..no des 😠

slavuska30
5. jan 2011

@jana_toky ..xixix..no su to vymyslavci...ja som zas zistila, že ked sa s malym nerozpravam, tak si pozornost vynucuje tak že pokasliava 😀 😀 😀 😀

hirunka
5. jan 2011

@ziza55 @emily327 pozrite si tuto stranku http://www.euroinfo.gov.sk/zijeme-v-eu/cestovan... dieta musi byt zapisane v pase alebo mat vlastny pas nech cestuje kdekolvek ci EU alebo ine staty

ziza55
5. jan 2011

@emily327 tie homeopatika som brala este ked som bola v porodnici a nemala mlieko..myslim ze 5 tych guliciek denne vycmulat..akurat som citala ako ste na tom s kojenim...neboj moja --malo by sa to upravit do 48hod...iste je to loen prechodne...tiez som pocula ze okolo 3mesiaca je to bezne...drzim palce 😉

nivejka
5. jan 2011

@malemimi ..nie moja nevadí,že to dostane ešte raz,lebo hovorím,že teraz ked nemá reakciu,tak ako keby ani zaočkovaná nebola.. 😉

ziza55
5. jan 2011

@hirunka no sestra chodi s malym bezne do rak aj madarska bez dokladu..a nie je to myslene tak ze dieta musi mat vlastny doklad po dovrseni 15roku a vtedy dostane obciansky....a kedze do statou eu nepotrebuje matka pas...tak nema mat dieta kde inde zapisane...a keby aj bolo zapisane v pase...v krajinach eu ho nepotrebuje predsa...neviem mozno sa mylim...ale ja to chapem takto

hirunka
5. jan 2011

@ziza55 ale dieta moze mat svoj vlastny pas nemusi byt zapisane v doklade rodica........ale nejaky doklad musi mat

zuzana_m
5. jan 2011

@emily327 Ricinus comunis:mne v lekarni kazali rano 5 guličiek nechať rozpustiť v ústach a takisto večer 5 🙂