icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
10. jan 2011

baby, uz ste sa tu o tom raz kedysi bavili, co stoji ta osdavacka na sopliky co je na vysavac? A da sa kupit kdekolvek v lekarni? Dakujem pekne 😉

zuzana_m
10. jan 2011

@yvett14 hm tak to ma mrzí, niektorí lekári ach jaj, no des 😠 nakoniec si si užila svoje.....moja lekárka je našťastie fajn, ona dá atb ako poslednú voľbu...a teraz máš tie dutiny v pohode? alebo ostal nejaký následok zlej liečby?
@emily327 no aj my mame ist v stredu ale som snou volala ohladom latky a to mi povedala, ze lekarne vymyslaju, ze aj ona je nahnevana hm tak neviem, ale manzel ma znamu v lekarni tak pojde sa jej opytat na to

emily327
10. jan 2011

@yvett14 no mne tiez moja detska lekarka posrala prepac za vyraz dutiny, mala som tam zapal, kazala mi to naparovat asi mesiac nad harmancekom, ten upchava a tak ked ma po mesiaci poslala na krcne, tak som este v to poobedie cestovala do nemocnice a tam som stravila 3 tyzdne ☹ prepichovanie dutin, uz nikdy to nechcem zazit a budem detom prizvukovat tak dlho kym sa to nenaucia,ze sa nesmie soplik potahovat do seba ale treba ho vysmrkat. Ja som potahovala a teraz mam chronicke dutiny na cely zivot ☹

zuzana_m
10. jan 2011

@emily327 a veru ktovie či aj lekarka nema dohodu s inou firmou, lebo sestrička mi minuly tyžden povedala že v pohode prevenar ale za doplatok 4,50 eur....no je to záhada 😕

emily327
10. jan 2011

@zuzana_m lekarne nemaju co vymyslat, normalne chod k lekarke, nech ti da recept na prevenar a basta. V lekarni ti ho musia dat ak ho maju. A ak nie, tak chod do inej lekarne. Neverim,ze ti v ziadnej lekarni nedaju to co mas na recepte. Vyskusaj 😉 Alebo obvolaj lekarne v okoli,ze mas recept na prevenar, ci si ho mozes v ich lekarni vybrat 😉 Nedaj sa odbit.

yvett14
10. jan 2011

@zuzana_m už neviem normálne rozprávať len cez nos, akoby som mala vždy plný nos, ked ku nám krčný pride na liečenie tak sa hned pýta kedy sa ideme prepichovať, že by sme sa mohli stretnút a pichnuť, ja že nie kým mi netečie tak nejdem. ale akože odvtedy ako mi prepichoval už som nemala taku krízu ako vtedy!!! diky moc moja

malemimi
10. jan 2011

@emily327 tú odsávačku som videla aj v tecsu ...

hirunka
10. jan 2011

@emily327 ja som teraz kupovala odsavacku aj na vysavac aj na baterie...........tu na vysavac som este neskusala nebol draha stala nejakych 10 eur...........ta na baterie stala 36 eur ale je super su tam tri nadstavce a nie je len pre babatka aj pre vacsie deti dokonca aj pre dospelych............co sa tyka toho vysavacu.........mala chyta hysaky uz na tuto odsavacku a neviem si predstavit aky panicky strach by mala pri kazdom zapnuti vysavaca, to ma odradza ju vobec vyskusat........nechcem aby sa bala vysavaca

malemimi
10. jan 2011

@hirunka počuj to máš odsávačku len na baterky ? ja mám aj do elektriky... nemáš foto ktorú máš?

yvett14
10. jan 2011

@emily327 no mne krčný povedal že som prišla v poslednej chvíli lebo ten zápal mi už išiel na čelové dutiny. a keby mi shnisali ako tie pri nose pod očami tak by mi museli vytrhať zuby a cez usta čistit dutiny to ked som počula mi bolo jedno či mi ich prepichoval 6x za sebou, v pondelak som bola akože na kontrole a pichol si 6ty x a bolo už dobre, preto mi povedal čo vačšia nádcha mám prísť. takže som takto pochodila. a najlepsie je že vtedy viem že budu sople ked mi opuchne nos, vtedy mi zmení tvar!! hihi

hirunka
10. jan 2011

@malemimi takto vyzera..........a ano na baterky a je dobra.......malej pekne odsavame sopliky

malemimi
10. jan 2011

@hirunka kde si ho kúpila?

hirunka
10. jan 2011

@malemimi normalne v lekarni

ziza55
10. jan 2011

@zuzana_m mne ani nepovedala cim bude ockovat..ani recept nedala...ze iba mame dojst a bude to mat pripravene

emily327
10. jan 2011

@hirunka no ten vyzera super. Skusim sa po niecom takom pozriet 😉 A ake baterky tam idu? Tuskove?

ziza55
10. jan 2011

@emily327 moja odsav.stala14eur...je to taka sada aj s nahradnym nadstavcom aj s kefkou na cistenie...vola sa to tusim baby vac...som veeelmi spokojna...uz som to stihla aj prasknut..som stupila na to omylom 😀

emily327
10. jan 2011

@hirunka tak uz je tabulka opravena 😉

hirunka
10. jan 2011

@emily327 hej obycajne tuzkove.............ja som tam dokonca dala nabijacie (kedze mame nabijacku doma) tak je to lepsie

emily327
10. jan 2011

@ziza55 aha no skusim v lekarni pozriet a zatial asi kupime taku tu lacnejsiu, dufam,ze sopliky tak skoro nebudu ale ak by predsa, tak nech mame doma pre istotu. Dakujem pekne 🙂 A ta tvoja je na vysavac?

@hirunka jasne, to je velmi prakticke, aj my mame nabijacku na baterky 😉

ziza55
10. jan 2011

@emily327 ano ta nasa je na vysavac...my odsavame uz asi mesiac...raz denne vzdy rano..leno po noci mu vzdy zatekaju sopliky do krku..vzdy poodsavam...su to skor take susniky uplne vzadu co by som stetockou nevytiahla..tak odsajem a mame cely den pokoj

ziza55
10. jan 2011

@jana_toky ahoj jani vam dala dr.dzuppova nejaky recept na tu vakcinu?a kedy mate to ockovanie?my 25.1 a nic nam nedala dr.

emily327
10. jan 2011

@ziza55 aha no ja som malej este nikdy neodsavala... ale kupime pre pripad, ze by bolo treba. dakujem 😉

ziza55
10. jan 2011

@emily327 no moj maly sa uz tesi ked vidi vysavac..chudatko moje si uz asi zvyklo na to..chichi.....urcite treba mat po ruke..pre pripad..., a malej nevidis v nosiku vobec ani susniky ktore su hlboko a nedaju sa stetockou vytiahnut?

me
10. jan 2011

My ideme zajtrá na očkovanie, som zvedavá, tiež nemám recept, máme to už pripravené, dúfam, že nebude mať reakciu

malemimi
10. jan 2011

@hirunka aha lebo ja som odsávačku kúila v Ba v Brendone

malemimi
10. jan 2011

@emily327 to fakt si neodsávala ešte ???? 😲 😲 fasa a to nemá vôbec soplíky?

lenkaoravcova
10. jan 2011

@emily327 Ano maju to v kazdej lekarni, su rozne znacky a stoji okolo14 EUR 🙂 a ockovania sa bat nemusis, nas maly bol uplne v pohode a Sonicka to tiez urcite bez problemov zvladne 🙂

emily327
10. jan 2011

@malemimi @ziza55 no ma sopliky ale tie vzdy kazde rano vyberiem tou bezpecnostnou vatovou tycinkou 🙂 Ale zadne nevidim asi ich nema 😀

@lenkaoravcova dakujem moja, no len neviem ako to zvladnem ja fnuk ja mam taky strach, preto som kazala aj mm nech si vybavi par hodin volna z prace., aby siel s nami. Musim sa ukludnit, lebo sa mi zase pokasle mliecko ale je to hrozne na psychiku ja sama mam problem s ihlami, stale odpadnem tak preto som tak mimo. fnuk

malemimi
10. jan 2011

@emily327 jááj no aj ja som to tak robila ...ale už odsávam a odsaje to aj také čo nie sú vidieť... 😉

emily327
10. jan 2011

@malemimi no neviem ci treba odsavat.Dufam,ze nerobim nic zle,ze neodsavam....