Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova ahojky moja, no ja dávam ten obyčajný ale ked hovoríš tak možem skusiť a uvidím čo to urobí s nami, ja neviem ako dlho by malá vydržala spinkať ked jej o 20 tej dám 160 ml, lebo ja som taká hnusná že ju zobudím o pol noci ked idem spať a nachovám ju, možno by aj vydržala-neviem. skusim to dnes a dám ti zajtra vedieť, či nebudem nocovať. lebo ked sa mi raz o tej polnoci prebrala tak začala byciklovať a boli sme do 2 hore!! tak skusim dnes v noci,mm má nočnu možeme aj spievať 😀 😀
caute kocky..myslite ze nevadi ze maly moc nechce dvihat hlavicku ked je na brusku..ak dvihne len raz a za par sekund zas polozi...a ani sa nenacahuje za hrackami ked je v lehatku alebo ma nad sebou hrazdicku..ma tu este niekto takeho lenivceka?chichi
Ahojte, tak my sme boli na kontrole po 3 mesiacoch s klbikmi, lekar povedal,ze je to uz ako ma byt, ale ze predsa len mame prist o 2 mesiace na kontrolu. Tak som rada. Pytala som sa ho na tu rucicku, tak na mna kukal,ze co sa jeho pytam,povedal,ze on nie je kompetentny povedat mi,ci je to ok alebo nie. No tak ja uz fakt nemozem z tych lekarov. tak uz kto je kompetentny, ak nie ortoped???? Nemam slov. Tak som vravela,ze ja uz tam nic necitim, on ze ani on a ze sme sa zhodli v nazore, tak to asi tak bude, no neporazi vas? Ani jej to nepresiel ultrazvukom nic. Ja nechapem, ci to len ja mam take stastie na takych lekarov, alebo vsetkym akosi prepina. Alebo,zeby kazdy detsky lekar,lekar co pracuje s detmi bol takyto? Nezajem, dajte mi pokoj, co otravujete a podobne?? Ja uz fakt nemam slov. Tak ja pevne dufam,ze rucicka sa zrastla dobre a ze je to ok. Mozno to prehanam ale nebolo to pri poslednej kontrole dobre, sam sa divil., ked jej to pozrel ultrazvukom, ked mala Sonicka mesiac,ze to nie je zrastene dobre,ze je tam schodik a teraz mi povie toto.... No bez komentara. Ked clovek nechodi k sukromnemu, kde si vsetko cvaka, tak totalka nezajem. ☹
@yvett14 hehe no dobre daj potom vediet, lebo ja davam normalne babylove mlieko ale vtedy sa mi v noci budil, a posledne tri dni som to skusila s tym extra a zabralo, som do ruzova vyspata
@yvett14 môj malý vypije z fľaše max.120ml, ale môjho mliečka, som mu dala zamrazené včera lebo som nemala mlieko, a tebe vypije až 160ml myslíš, že je to tým, že to bolo moje mlieko a je sýtejšie? Pýtam sa piťreto, že mám zamrazené po 100ml - 120ml, aby som vedela koľko dať rozmraziť.
ahojte baby..........ani som nemala cas sem dnes napisat..........dnes bolo fajn, boli sme 2 hodky vonku aj s kamoskou a tak sme sa zakecali ubehlo nam to ako nic...........teraz uz mala hajka, posledne noci prespi celu noc az do rana.......a uz mame konecne vybaveny aj krst a caka nas 19.2.2011 o 16.00, tak som rada ze to mame vybavene
Ďakujem za info k homeopatikám, to mliečko sa mi už zas začína rozbiehať(zatial som ich nekupovala) a skúšam odskúšané vineu, čaj, vodu, polievku, ale stále to nie je ono 😖
Asi to je aj o psychike, lebo ja som doma mala teraz trochu stresy, tak sa snažím myslieť pozitívne. A tiež si myslím, že som asi mala upchatý mliekovod v tom jednom prse, čo malý nechcel, čo ma tam ťahalo, mala som tam večer aj hrču a jemu asi netieklo alebo čo. Tak som odsávala ako divá, masírovala, nahrievala a malého stále prikladala (a on sa stále jedoval a nechcel ho), ale ráno v polospánku sa pricucol a ťahal skoro 1/2h. a už je dobre 🙂 uff 😝 som si vydýchla, po tom čo som tu čítala s tými hrčami nie je sranda 😝
@mircova moja zje 160ml na ráno , obed a večer, inak medzi tým má tiež 130 ml. nutrilonu. lebo nutrilon sa dáva 150ml prev.vody a ked dáš 5 naberačiek tak ti to vyskočí na 160ml. ked ti spapá stále 120 ml do dna tak skus zvýšiť o 10 ml. uvidíš, lebo mne bývala malá nervozna hned po jedle tak som jej dorobila a bola spokojná. aj som sa čudovala že zjedla 130+30 ale dobre ked bola hladná. napr. teraz som ju dochovala a zjedla 160 nakomplet!! a byciklujeme. a všimla som si ked maká - že veľa kope a kecá a rukami hybe tak zje viac.
@mircova ked som raz písala jednej kočke ohladom mliečka tak mi povedala že ked si priložim malu k prsu mám si pomyslieť ako velmi leje mlieko zo mna a také podobné čo ti psychiku podporí, proste ako krásne papá, a kolko veľa ho máš a mať treba zavreté oči! a vraj jej to pomohlo, ja som sa mohla aj roztrhať a nič lebo moje kozy nedoja!!
@mona777 a majú stránku veď to mi nenájde ... 😒
@ziza55 nie má čas je písane že začínajú pásť koníky v 3 mes 😉
@emily327 hm tak super že nožičky sú OK a ostatné katastrofa !
@lenkaoravcova no taká mladá čiernovlasa a strááášne zlatunká... 😀 dik a nevieš či má ordináciu dáku?
@yvett14 ja davam malej tiez umele mlieko ale sunar lebo nutrilon jej nebol dobry a pije mi 120 ml resp. dam 120ml vody a 4 naberacky a papa 5x niekedy 6x denne viac by aj spapala ale potom jej to stoji v zaludku a vracka.....ale pomaly uz jej zacnem davat prikrmy kedze uz mame 4 mesiace
@lenkaoravcova do kelu ona asi nemá ordinácu cez google mi ju nenašlo 😢
baby my sme dnes boli na ten rotarex prvýkrát a malý hrozne plakal ked sme prišli domov - dúfam že mu to neublízilo lebo ma mrdne ☹ ☹
@malemimi no tak to bude ona urcite, bola velmi zlatunka, dala som si do googli ale aj ked mi to nieco vyhodilo neslo to , tak neviem
@lenkaoravcova ahoj neviem či som podakovala za telefon ale dakujem ešte som nevolala - moj mm sa musí dať ostrihať inak sa nejdem dať fotiť - chcela som rodinu
caute baby dnes rano som volala na gyndu ze co dalej ze hrcka tam fut je tak vravi ze hned prist...trepapa som zo sebou nielen vilka ale aj erika a svokra ktory mi vonku strazil kocik..hned ako sme dosli dnu sestricka mi podava papier ze to musim ist na ultrazvuk pan doktor povedal a ze zajra o 10:15 v liptovsko hradku a ze si to mam zariadit...lenze bez auta s vilkom v kociku si to dost dobre neviem predstavit kedze je to na cely den nemozem vilka nechat doma ked nemam zamrazeneho ani deci mlieka navyse muz dostal hnacky a prave on tam zajtra ide so mnou...boze ked sa sere tak sa sere 🙄
@lenkaoravcova hmm no do kelu.... ☹ ☹ ☹ 😢
@vejinka ach jaj neboj to bude dobre... 🙂
@vejinka to sú tí lekári - ja som na nich nenadávala ale ako som mala teraz problémy už im neverím. Mne ked rezali absces na prse tak mi prso zaviazali celé a ked som sa pýtala ako mam kojiť ked mi nenechali bradavku voľnu - vraj čo stále behám s tým kojením, iné deti vyzili na umelom a sú tu - takto ma odbil chirurg na Kramaroch na onkologii. Ich nezaujíma čo s bábatkom - na to sa priprav a bojuj s nimi

@emily327 NO dakujem za opýtanie, maličká nám už spieva, ideme sa ušuľať na nej tak krásne by chcela rozprávať, kriví ustočkami a hočo s nej vyjde. my sme pravda roztečený. Vlásky nám nerastu ale ani nepadajú, má ich také ako pri porode, ved uvidím ako to pojde dalej. často sa pýta sedieť, a ked sedká tak kecá a obzerá, ale koníkov pásť sa jej nechce možno preto že vidí pri sedení viac a povie si no čo som sprostá že sa budem pechoriť ked ma dajú sedieť tak uvidím. ale trenujeme stále. Režim už máme tak som spokojná. kojiť už nekojím, našla som na nete lacný bebilon tak som rada že aspon to mi vyšlo, nechcem meniť mliečko lebo bude malej zle a nutrilon má všetko. je to lacnejšie o 6 eury tak dobre. neviem ako my ale kočky tu spomínaju stále očkovanie a moja dr. mi nevravela vobec nič tak verím tomu žeto bude prekvapčo, ale poznámky si robím čo tu píšete za to očkovanie 🙂 🙂 som rada že patrím madzi vás 🤐 🤐