Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@me ja som sa strašne bála aj bojim policajtov, ale otec byva v Ba a mal starú škodovku 120 GLS a kupili sme ju ked som mala 2 roky, a tak mi povedal že už v Blave nestíha tak mi ju dá! a tak som si robila vodičák len kvoli tej škodovke pred 4 rokmi. 😝 😝 ale už je Božka v šrote, chudatko - držala sa , bola statočná!! dal mi ju lebo som do robioty chodila byciklom celý rok aj v burkach a ľade-snehu. 3 km ráno o 4.45 hod a večer o 20 tej domov. šanoval ma!! ale aj tak mám rešpekt pred policiou!! 😔 😔 😔 😔
@me ja by som tiež nevedela vo velkom meste šoferovať, mám tiež strach! ja len rovnu cestu a jednu križovatku a dosť, ked mám čo len do Banskej Bystrice tak idem busom, lebo aj ked vidim tie havárky čo šoferi riskuju ked maju silne autá, ja s našim seatom by som letela keby do mna buchne 4x4 autičko
@lenkaoravcova kocik mame objednaný z internetu bebeto Magnum - ale už by som ho vymenila - lebo tie cvoky čo sú na tom nedržia - a samotnú vaničku už nebudeme potrebovať tak od mája predpokladám 😉
@yvett14 juu no pekne si športovala.... 😉
viem chodili sme tam na dovču keď som bola malá 😉
😀
@me
@yvett14 mne mm nedovolí šoférovať v BA mi nechce požičať auto , lebo že idioti jazdia a on sa o nás dve bojí....ale za to som na scootri mohla chodiť...to mu nevadilo 😀 nechápem ho
@me jee no šikovný ste!!!
aj u vás tak chumelí ??? 😀 😀
@malemimi no ja som mala nutený šport, a potom s toho mám chronické dutiny. na bycikli pri -20 nie je Boh vie čo!! tak ma polutoval a musela som robiť vodičák. a ked sme kupili seata a ja som zostala tehu tak mm robil tiež.
ked som bola v Ba po auto tak ked sme išli na devinsku k VW- tam otec robi tak nás jeden mudry predbiehal pravej strany, ledva sme sa vopchali do cesty!!
@yvett14 aha tak to je blbé
hmm to je normálka idioti
bože ľudia nechápem to ...došli sme domov z masáže s malou bola hore doma napapala sa potom zaspala pototm sa zobudila potom som ja bola unavená tak som šla do spálne ľahli sme si asi pol hodku si rozprávala potom sme zaspali zobudila sa o 16:45 dala si mliečko a zaspala... 😀 a asi aj bude spať do rána alebo do pol noci teda a to sme sa mali kupkať dnes...je možne že ju ta masáž vyčerpala a to sme nemasírovali dlho to som sa aj len učila ale pravda je že sme tam boli 2,5 hodiny... je to také divné keď spí stále ju chodím kuk a idem aj teraz tak pa ale za par sek som tu 😀
Čaute baby, no ja som normálne prekvapená, idem si vás konečne prečítať, a zisťujem že žiadna debata sa tu od včera nevedie, no nechápem, takže za A, buď vám deti nechceli večer spať B, zaspali ste s nimi C, plnili ste si konečne manželské povinnosti D, boli ste na FB , ktorá odpoveď je správna ??????? 😀 😀 😀
@mona777 ....fialovú mm poškodil,ked robil plávačku a tú modrú--mi plesnivelo v rohu som to vystriekala savoma farba mi úplne z oxidovala na strašnú tyrkysovú so stekancami 🙄 ....pôvodne sme mali vymaľovať len 2 steny,ale nakoniec sme to dali celé biele--aspoň jedna miestnosť v našom byte bude biela--teda okrem kúpeľky 😅
@lenkaoravcova ...no jasne,že 25 r. 😀 ....+ nejakých 7r. a máš to!!! 🙂
@me my ked sme malovali tak sme si dali zamiešať umyvateľnu a teraz ked sme stahovali izbu som mala zaplesnute rohy a som ich poumývala žltým savom a nešla farba dole. mám ju tmavokrémovú a držala. ja som bola už v tom že mi je jedno že budeme malovať ale bola som milo prekvapená, potom som išla do chodby a tam ako otvárame dvere je stena totalne zasratá tak som to umyla!!! tešila som sa ako malé decko a mm bol vyhukaný!!takže umyvateľné farby držia.
baby a ohladom stretka ste uz rozmyslali?myslim letnu dovcu
baby pomoooc...tie drbnute vlasy uz zacinaju padat aj mne a to som bola este pred tyzdnom hrdinka..ze mne nic 😀 ---kurnik...vam zacali padat tak narazovo vela alebo postupne viac a viac...ze ci mozem ocakavat ze to bude este horsie ako je to teraz 😖 ...dnes som vyskusala prvy krat ten kofeinovy sampon proti padaniu..tak dam potom info ci to pomohlo...a baby ak vam nieco zaberie..napiste prosim...kazdy tip je dobry 😉

@yvett14 odkiaľ si?