icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
25. jan 2011

@horalka777 rychle uzdravenie cmuq

vejinka
25. jan 2011

mne maly konecne zaspal skriekal ako pavian...dako ani cicka nezaberala dnes...a spi tiez minimum cez den len pol hodinu doobeda hodinu poobede a hodinu vecer

yvett14
25. jan 2011

@nicky182 no moja my s maličkou papáme o pol 8mej potom ešte kecá a okolo 8 pol 9 už zaspinká pri tv a potom ju o pol noci zobudím na papanie a spíme do 6tej, nekojím len dokrmujem bebilonom obyčajným!

tanija133
25. jan 2011

@jana_toky neviem kolko vazi, vo stvrtok ideme na poradnu, ale urcite cez 7 kg... 😉

tanija133
25. jan 2011

@malemimi Ty si sikovnica, vsetko stihas.... 😉

tanija133
25. jan 2011

@lenkaoravcova nakoniec sme to v pohode zvladli , dialnica nebola az tak zasnezena, len v TN to vyzeralo vselijako...Tiez si neviem predstavit byt bez auta, detto auto= sloboda.

emily327
25. jan 2011

@jana_toky ahoj moja, no ziadne pampers som tam nenasla plienky myslim ☹

emily327
25. jan 2011

Babulky, tie co ste uz davnejsie davali ockovat deticky, tam kde to mala mala zapalene, tak ma taku malinku hrcku, mate to aj vy?

tanija133
25. jan 2011

@lenkaoravcova Ano ,chceli by sme ist do Turecka, som sa tam pytala na nieco dobre s aquaparkom, mna to hrozne bavi 😉 😉 Este nie som rozhodnuta ci pojdeme v maji, alebo v septembri...uvidim. A vy kam pojdete?

lenkaoravcova
25. jan 2011

@tanija133 je to oblast Alanya, presne Oculcalar a hotel Arycanda Deluxe, my sme tiez rozmyslali ci maj alebo september, no nakoniec sme si povedali ze maj bude lepsi, lebo v septembri bude urcite uz maly chciet chodit, takto este bude tam kde ho polozime 🙂

mona777
25. jan 2011

@tanija133 plati neda sa mi odpisat na IP padá to

malemimi
26. jan 2011

@11dara aha dobre ďakujem 😉

malemimi
26. jan 2011

@tanija133 hihi snažím sa 🙂
@emily327 ee mi nemáme nič...

aduska82
26. jan 2011

dobre ranko babulky 🙂
no my sme mali vcera den blbec..Tomi cez den spal dokopy 2 hodky o pol osmej sa okupal napapal a do deviatej debatil....potom na pol h.zaspal maminke na rukach...od pol desiatej hore mm prisiel z roboty tak som mu ho dala..mna zalomilo a potom o polnoci ho doniesol ze aby som mu dala cucnut 😀 a potom dako zaspal ale v noci sme boli este 3krat hore..aj teraz je nejaky mrncavi.. ☹ ☹

aduska82
26. jan 2011

a od vcera snezi vkuse.. sa ho natrepalo ☹ ☹

malemimi
26. jan 2011

@aduska82 hmm možno počko nejaký zlý tlak asi
hihi no aj tu =D

jana_toky
26. jan 2011

@emily327
pozri lepsie, ja som ich tiez najprv nenasla 😉

me
26. jan 2011

@nicky182 -my spíme tiež všelijako, ale posledný spánok musí byť do tej 18.00 prípadne 18.30 h, lebo ak je dlhší, tak aj on potom ide neskoro spať, u nás väčšinou platí, že ked je 2 h hore tak je už unavený a zaspí, ale v noci sa budí často - je kojený

jana_toky
26. jan 2011

@nicky182
nas Adamko vstava v noci 3-4 krat. Ale medzi osmou a deviatou spinka. Potom sa zobudi prevazne po polnoci a potom uz kazde dve hodky. Cez den to nie je ziadna slava, dve hodky v postielke plus nejaku hodku or dve v kociku 🙂

jana_toky
26. jan 2011

@me
podla mudrych kniziek by nase babatka mali byt hore max. 2,5 hodku a potom spinkat. 😀 . Cez den, v noci je to individualne, ale mali by spat okolo tych 14 hodin za 24 hod.

me
26. jan 2011

@jana_toky - tak napr. včera vstal o 6.30h, zaspal o 8.10h do 9.00h, o 10.10 h zaspal a do 11.10 h, potom zaspal o 12.45h a spal až do 15.45h, ale už o 19.00h mi odkvecol, ja som tajne dúfala že to potiahne do noci, ale žial o 20.00 sa prebral, bol hodku hore a zaspal, ale v noci bol ešte asi 3x hore, ale to sme neboli vonku, ak ideme von, tak je to zase iné, ach tie deti, ale či ideme von alebo nie tak dokopy cez den prespí tak cca 4-5h, bud viac krát po hodinke, alebo ked ho dlho kočíkam tak aj dve-tri hodky v kuse, dnes spal len hodinu ráno 8-9h, a teraz zaspal a prosím naboku - nová poloha

nivejka
26. jan 2011

@yvett14 ...gratulujem aj ja k 3mesiačikom 🙂 🙂 ..veľa zdravíčka 🙂

nivejka
26. jan 2011

@tanija133 ...tak ja tiež jazdím s malou--ale pred BA mám rešpekt--to som sa vždy bála--možno aj preto,že ju až tak nepoznám vlastne ani moc nechcem 😅 ...ja som už na zľadovateľom snehu dostala najhorší šmyk môjho života,ale šoférujem v pohode--len si už neberiem mužove auto 😀

malemimi
26. jan 2011

@jana_toky podla mudrych kniziek by nase babatka mali byt hore max. 2,5 hodku a potom spinkat. . Cez den, v noci je to individualne, ale mali by spat okolo tych 14 hodin za 24 hod.

fuu no ako rátam tak mi spíme 12-13 hod niekedy aj 15 ale nie vždy 😖 😖

malemimi
26. jan 2011

ide dámsky magazín holky
my sme boli vonku malá hajala a psisko sa vylietal a teraz mama kojí potom malej dám hračky nech sa hrá a ja sa najem...

😀

me
26. jan 2011

@nivejka - ja som myslela, že si z BA? 😨

me
26. jan 2011

tak a už je hore, takže dneska to bude po hodinkách to naše spánie

@malemimi bola si vonku? u nás je kopa snehu, ale možno vybehnem na chvílu

malemimi
26. jan 2011

@me hej bola a brodila sa v snehu chodíme aj tam kde nie je cesta len tráva (sneh) takže sa brodím aj s kočíkom 😀
a nie je vôbec zima teda na pocit....a krásne do toho sneží 😉

malemimi
26. jan 2011

to moje bubátko spá už asi hodinu ak nie viac 😀 tak dnes to bude 100% tých 14 hodín 😀 😀 😉

me
26. jan 2011

@malemimi tak som nakoniec nešla von, strašne začalo chumeliť akoby aj s dažďom, tak som ho uspala vnútri, som zvedavá na koľko, dnešné skóre je chabé, zatiaľ spal dokopy 2h