Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte baby oficialne oznamujem ze hrcka je preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec 😵 😵 😵 😵
baby práve som navštívila tému, že október 2011, to je sila, mne o takomto čase ešte len 2 dni meškala mrcha / ako hovorí malemi / a test som si robila 1.2. , a termín som mala hneď na začiatku 3.10.2010, ty kokso a oni už vedia, že sú tehotné
ahojte moje dieta sa dnes konečne napilo z prsa - ale cez klobúčik tak že som ho nosila na rukách vo vankúšiku a tak som mu dala prso s klobúčikom - o bola to len chvílka pokým tieklo prúdom - potom to zbadal a začal vrieskať ako keby ho rezem ☹ ☹ ☹
@vejinka neviem ktorá hrča - či tvoja alebo malého hrčka zmizla ale v každom prípade super zahehnané 😵
@emily327 mňa to len prekvapilo, keď som zbadala, že október 2011, založiliju už 21 januára, a to som ja ešte len mala dostať a termín som mala hneď tretieho tak mi to bolo také uf, tento posledný januárový už aj mne ťuklo že asi z toho niečo bude, ale test som si urobila radšej až po týždni, ale veď to je jedno, ja len že ma to prekvapilo, veď ty kokso už je to rok a my už máme babuliatka 🙂
hmm sranda no dnes moja mala dosť dlho spinkala sa čudujem 😀 ale som rada
dokedy ti spal?
@jammka ahoj vítam ťa medzi nami
no tak super že tak krásne spinkáte 😉
@vejinka jee tak to je super !!!! 😀 tešíme sa s tebou 😉
@me haha no vidíš...ja som mala poslednú mrchu 9 januára a oplodnenie nastalo asi 23.1. a zistila som to vo februári 12steho som mala pozitívny a robila som si test aj 4.2. a bol negatívny
@mona777 aha on úplne odmieta tvoje prso?
@lenkaoravcova jee ešte raz chválim fotečky ! Lenka môže v pohodke spinkať mne raz cez deň spala 4 hodiny a spala v noci normálne
@lenkaoravcova jeeej maly je zlaty..tusim su ti tvoji drobci identicki 🙂 ..som pozerala fotky oliverka ked bol malicky a pripadal mi rovnaky ako leo ci? 🙂
ahojte kocky dakujem za podporu..ste zlate
druhy den malemu natieram na hlavi 100% olivovy olej a nasledne umyjem vlasky samponom nivea baby a mliecna chrasta ide krasne dole len teraz ma chuda plnu hlavku lupin lebo velmi tazko to ide tym hrebenom ale aspom ze to ide 😅
Ahojte... tak dnes som to ockovanie po TBC co mal zahnisane a prepichovali mu to odlepila a vyzera to pekne...len dufam ze to znova nenahnisa 😝
@vejinka super... 😉
@lenkaoravcova tiez si myslim ze mas velmi podobne deti ako cez kopirak..ale zlatuckeee 😵
@vejinka hi tak super a už sú dni lepšie alebo stále také bláznivé?
@cukruska1920 ahoj, no super uvidíš čo to mál moc hnisavé?
@malemimi hej..mu to musel doktor narezat skalpelom a tak ten hnis vytiekol 😒 teraz pojdeme o mesiac na odbery a ked to bude zahojene az potom ho bude doktorka ockovat
baby a citam ze ste tu rozoberali nocny spanok...20tej..dakedy potiahne az do 5tej rana..ale vacsinou sa budi tak o 02hej v noci a potom okolo 6tej rano...no som zvedava kedy si najde ten pravidelny rezim 🙂
@cukruska1920 aha tak ešte že to nie je nič vážne... 🙂
@vejinka hmm sranda tak ti držkám palčeky nech to pekne zvládate 😉 😉
@malemimi aaale sak mam pocit ze stale nieco... 😒 este keby mu prestane to chrcanie bola by som uplne rada

Ahoj maminy, dufam, ze sa k Vam mozem pridat, kedze v pondelok sme aj my oslavili 3. mesiac🙂
Citam, ze prave rozoberate spanok detureniec, v tomto ohlade sa ja nemozem vobec stazovat, lebo maja mala prespava uz vyse mesiaca celu noc, zaspava okolo 22. a vstavame asi o osmej rano, takze sme skvele vyspate obe🙂 cez den pospi max. 3x po pol hodke, plus vonku v kociku asi hodinku, niekedy potiahne dalsiu este doma. Takze nam to vychadza zhruba na 13-14 hodin spanku denne.