icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
26. jan 2011

@malemimi no aby som ti nabuduce nepisala z cvokarne 😀 ja v damskej casti a muz v panskej 😀

vejinka
26. jan 2011

@cukruska1920 bud rada ze nic vazne mu nieje...to casom prejde a to pliecko sa zahoji raz dva 😉

cukruska1920
26. jan 2011

@vejinka hej som...veelmi...

malemimi
26. jan 2011

@ziza55 hihi sú rozdielne aspoň v tomto tie deťúrence

cukruska1920
26. jan 2011

kurnik sopa ...mame takych drbnutych susedov... od siemej buchaju tak trafeni a pritom maju aj oni 2 rocneho syna a nevedia pochopit ze tu mame babo?? ledva maleho uspim a zacnu trepat a je hore...jaaaj nervy mam 😠 😠 😠 😠

ziza55
26. jan 2011

baby spavaju vasi drobci na brusku?moj vobec nechce byt..vydrzi max 5minut...chcela by som aby si aj polozil hlavku do strany a oddychoval alebo zaspal..ale on sa stale len mydli a rozculuje...ako sa to da naucit aby tak spal?

vejinka
26. jan 2011

@cukruska1920 to chce klidek 😉 ja som vcera od nervou nemohla zaspat idem do postele o pol jedenastej kuknem von a vidim mlaadu rodinu na prechadzke s dvoj-troj rocnym dievcatkom...chudatko ledfva nozky prepletalo od unavy ...takych rodicov by som bila 😠

cukruska1920
26. jan 2011

@vejinka tak to radsej nekomentujem...chuda dieta...

@ziza55 nie...ja maleho na brusko spavat nedavam... len cez den ked sa hrame ho tak dam ale dlho tak nevydrzi...sa mu zalubilo pretacat sa na chrbatik tak to robi stale

ziza55
26. jan 2011

@cukruska1920 heeeej? uz sa pretacate?sikovnyyyy teda..to my iba teraz zaciname dvihat hlavicku...ale maly je tucko...tak nevladze asi...chichi

vejinka
26. jan 2011

my sa uz z chrbata na brusko mam o robit ked prebalujem hned sa mi prekoprcne betar 😅 jeden

cukruska1920
26. jan 2011

@ziza55 hej... a ked ho prebalujem tak sa normalne zapotim..sa odraza nohami 😀 no..aj moj je tucko ma 6730g a 62cm 😅

malemimi
26. jan 2011

@ziza55 ani moja nespí na brušku a ani by som ju tak nedala niekedy zaspala na mne keď som ležala ale už dlho sme tak neboli... a keď spinká tak má na boku hlavu iba v kočíku ma rovno...

@vejinka ale bohvie kde boli..jee tak super

mona777
26. jan 2011

@malemimi veru že úplne, ja odsávam 7 az 12 krát denne a užmi z toho sibe ☹ , odsávam už obe kozy od vianoc

vejinka
26. jan 2011

@mona777 to ti maly malo pije alebo mas vela mlieka?

ziza55
26. jan 2011

@cukruska1920 no my v troch mesiacoch mame 7kg a 61cm 😅
@malemimi ja by som ho chcela davat preto spat na brusko aby nemal sisatu hlavicku ked na nej furt lezi 😀 ..uz ma vzadu taku plesinku...vyzera to ako cd-cko 😀

mona777
26. jan 2011

@vejinka ani jedno ani druhé, on proste prestal piť ako mi rozrezali ten prvý absces - asi dva dni potom nechcel piť z toho prsa - tak som kojila len z jedného a od vianoc nepije ani z druhého - tak odsávam

cukruska1920
26. jan 2011

idem od vas... ten moj krpec nie a nie spat... tak ho idem nejak uspat... 😝 bru noc

ziza55
26. jan 2011

@tanija133 no taaaaaaani...horim nedockavostou..kolko vazi mysiacik?

vejinka
26. jan 2011

@mona777 jooooooooj chudatko moje nezavidim ti ja som odsavala cca tri tyzdne a islo ma porazit a to som ho prikladala este kazdu hodinu

ziza55
26. jan 2011

@mona777 juuuj vydrz moja...prajem vela trpezlivosti 🙂 nech sa davidko umudri 😉

malemimi
26. jan 2011

http://www.snop.sk/neprehliadnite/centrum_zdrav...
neviete niečo o tomto...čo by vyhovovalo že je to cez vik 😉
@mona777 veru že úplne, ja odsávam 7 az 12 krát denne a užmi z toho sibe , odsávam už obe kozy od vianoc

čo sme písali?

@ziza55 nak malá spí síce na boku ale ako šúcha hlavičkou keď sa otáča za vecami tak tiež tam má plešinku 😉

mona777
26. jan 2011

@ziza55 dnes to bolo veeeelmi slubné - ale vidno na nom že pije z flaše - i ked používam cumle pre 1-2 mesačné babatka - ono na ten cumel stále treba menej sily ako na prso ZIAĽ. No ale bol spokojny že sa ma dotýka - lenže asi mu to nestačí - on by bol najradšej kebyže mam namiesto kôz - flašky 😒 😝

mona777
26. jan 2011

@malemimi 😀 že či mi odmieta davidko obe prsia

ziza55
26. jan 2011

@malemimi ja by som chcela chodit na to plavanie do hotelu sheraton...ma sa to otvarat bud mesiac este to len pripravuju..ma to otvarat moj byvaly kolega www.aquababies.sk

mona777
26. jan 2011

@vejinka aj ja ho prikladám - lenže on mi pluje do prrs alebo si odvracia hlavičku - teda okrem dnes večera

ziza55
26. jan 2011

@malemimi alebo este sa mi pacilo to zabiatko.sk co spominala lenka ze jej tam chodil starsi synator...kedy by si chcela zacat chodit?ja tak maj-jun

mona777
26. jan 2011

@ziza55 a to kde je teh hotel sheraton - v BA?

ziza55
26. jan 2011

http://www.sheratonbratislava.sk/gallery...vyzera to tam fajn...som zvedava ked budu mat dokoncenu stranku na ten bazen pre drobcov a celkovo galerku 😉

vejinka
26. jan 2011

@mona777 neboj prikladaj casto a nedaj flasu..on sa chyti ked bude hladny 😉

vejinka
26. jan 2011

ja prcham spat dobruuuuuuuuuuuu