Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 bud rada ze nic vazne mu nieje...to casom prejde a to pliecko sa zahoji raz dva 😉
@vejinka hej som...veelmi...
kurnik sopa ...mame takych drbnutych susedov... od siemej buchaju tak trafeni a pritom maju aj oni 2 rocneho syna a nevedia pochopit ze tu mame babo?? ledva maleho uspim a zacnu trepat a je hore...jaaaj nervy mam 😠 😠 😠 😠
baby spavaju vasi drobci na brusku?moj vobec nechce byt..vydrzi max 5minut...chcela by som aby si aj polozil hlavku do strany a oddychoval alebo zaspal..ale on sa stale len mydli a rozculuje...ako sa to da naucit aby tak spal?
@cukruska1920 to chce klidek 😉 ja som vcera od nervou nemohla zaspat idem do postele o pol jedenastej kuknem von a vidim mlaadu rodinu na prechadzke s dvoj-troj rocnym dievcatkom...chudatko ledfva nozky prepletalo od unavy ...takych rodicov by som bila 😠
@cukruska1920 heeeej? uz sa pretacate?sikovnyyyy teda..to my iba teraz zaciname dvihat hlavicku...ale maly je tucko...tak nevladze asi...chichi
my sa uz z chrbata na brusko mam o robit ked prebalujem hned sa mi prekoprcne betar 😅 jeden
@ziza55 hej... a ked ho prebalujem tak sa normalne zapotim..sa odraza nohami 😀 no..aj moj je tucko ma 6730g a 62cm 😅
@cukruska1920 no my v troch mesiacoch mame 7kg a 61cm 😅
@malemimi ja by som ho chcela davat preto spat na brusko aby nemal sisatu hlavicku ked na nej furt lezi 😀 ..uz ma vzadu taku plesinku...vyzera to ako cd-cko 😀
idem od vas... ten moj krpec nie a nie spat... tak ho idem nejak uspat... 😝 bru noc
http://www.snop.sk/neprehliadnite/centrum_zdrav...
neviete niečo o tomto...čo by vyhovovalo že je to cez vik 😉
@mona777 veru že úplne, ja odsávam 7 az 12 krát denne a užmi z toho sibe , odsávam už obe kozy od vianoc
čo sme písali?
@ziza55 nak malá spí síce na boku ale ako šúcha hlavičkou keď sa otáča za vecami tak tiež tam má plešinku 😉
@ziza55 dnes to bolo veeeelmi slubné - ale vidno na nom že pije z flaše - i ked používam cumle pre 1-2 mesačné babatka - ono na ten cumel stále treba menej sily ako na prso ZIAĽ. No ale bol spokojny že sa ma dotýka - lenže asi mu to nestačí - on by bol najradšej kebyže mam namiesto kôz - flašky 😒 😝
@malemimi ja by som chcela chodit na to plavanie do hotelu sheraton...ma sa to otvarat bud mesiac este to len pripravuju..ma to otvarat moj byvaly kolega www.aquababies.sk
http://www.sheratonbratislava.sk/gallery...vyzera to tam fajn...som zvedava ked budu mat dokoncenu stranku na ten bazen pre drobcov a celkovo galerku 😉
ja prcham spat dobruuuuuuuuuuuu

@malemimi no aby som ti nabuduce nepisala z cvokarne 😀 ja v damskej casti a muz v panskej 😀