icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
27. jan 2011

@lenkaoravcova hihi no vidíš 😉
@lenkaoravcova hej na Zahradnickej je to cez vik...
@tanija133 aha dik 🙂
@tanija133 a kde tam? pri eurovei? kde si nasla že je to tam?

malemimi
27. jan 2011

@adrika202 jee no zlaté

ziza55
27. jan 2011

@me a kde sa daju tie mam cumliky vyhodnejsie kupit alebo objednat?tiez sa mi zdaju tie ceny vysoke...

ziza55
27. jan 2011

@malemimi tam v tom hoteli sheraton pri eurovei to bude otvarat moj byv.kolega..takze to mam este z neoficialneho zdroja 😉 aquababies.sk---stranka sa este pripravuje...tam to vsetko neskor bude

me
27. jan 2011

@ziza55 ja som len teraz tak zbežne pozrela lekárne a pár internetových obchodov / ale tam je zase poštovné/, tak skúsim pozrieť priamo v lekárni a v obchode a porovnám konkrétne, lebo sa mi veľmi páči aj ten hrnček od 6 mesiacov na pitie s náustkom

malemimi
27. jan 2011

@ziza55 je super zuzka tak to nie je ďaleko 😉

letenka
27. jan 2011

@ziza55 no my mame presne taky isty problem..mala nechce vobec byt na brusku a stale spinka na chrbatiku, hlavicku ma uplne zlezanu a aj ked jej ju dam v spanku na bok, hned si ju pretoci... ☹

malemimi
27. jan 2011

@ziza55 bohvie aká bude cena ešte... 😉

malemimi
27. jan 2011

@letenka no inak našťastie malá má na bokz hlavu aj keď spí na chrbátiku a keď som ju chcela náhodou podložiť z jednej strany tak hneď dala opačne hlavu ...tak že ak by si grcla tak by sa udusila čižr tvárou k stropu... takže podkladať ju nemôžem

adrika202
27. jan 2011

Samuel si pri prebaľovani nacikal do tváričky 😀 😀 hehe ranná hygiena 😀

malemimi
27. jan 2011

@adrika202 haha to je trdielko 😀 ešteže sa to nám nemôže stať 😀 😀 😀 😉

jaj aj vy máte také ukecané deti???!! tá moja keď sa zobudila o 6:20 najedla sa a kecalá pískala a neviem čo...sa nedalo spať a to vkuse do 8 rána ...a teraz mi spí na cecku 😠

me
27. jan 2011

@malemimi - malý včera bol neskutočne ukecaný, bože ale aké je to zlaté, koľko krát som aj nahnevaná že napr. nechce spať, ale on sa na mňa pozrie a " vycerí" tie ďasná / krásny bezzubý úsmev / a ja by som ho najradšej zožrala od lásky 🙂

adrika202
27. jan 2011

@malemimi heh no neposlušné pinďúriky 😀 malý debatí o 106,v utorok sme boli na klbiky,v čakárni asi 12 detí,polka spala polka plakala,a Samuel sa na každého škeril a prihováral sa ľudom 😀

malemimi
27. jan 2011

@me haha presne 😀 😀 😀 tiež mám chuť ju niekedy spapkať 😀 😀 😝
@adrika202 haha no zlatý! 😀 🙂

nivejka
27. jan 2011

@adrika202 ...že stará!!! 😒 ....ved ja budem mať v apríli Kristove roky--- a necítim sa na ne 😅 😅

nivejka
27. jan 2011

čauko kočeny..........tak aj nám sa zmenil režim spania a aj vymýšľania pri kojení---bradavku mi naťahuje ako žuvačku a rehní sa mi do očí 😀 ....a nožičkami sa odomňa tak odráža,že mám čo robiť,aby som ju udržala--ako ryba na suchu skáče....v noci som k nej vstala 4x a to si zase len par krát potiahla--achhh jaj ...
inak máme už teplomer....to je tak ,ked pošlem mm do lekárne--akože som ho poslala len kuknúť na ceny a on kúpil a ja som skoro odpadla z tej pálky že 53evri--no konečnáááá....skoro som ho rozkrájala 😀

malemimi
27. jan 2011

@nivejka no to naťahovanie bradavky fest bolí nechápem čo to majú za móresy 🙄
moja zase ako ryba pred kúpaním teda aj pred masážou dobre že mi nevyskočí 😀 😀
odfoť teplomer

me
27. jan 2011

@nivejka
@malemimi - podobne, bradavky mám červené, požužlané, ponaťahované, aúúú

me
27. jan 2011

tak včera som sa konečne objednala gynekologičke, sestrička sa ma pýta: to akože kontrola po šestonedelí? a ja že: áááno, tak sa zasmiala a objednala na 9.2. takže to bude mať už skoro 4 mesiace, no čo už, mám ja čas? 😀 😀 😀

malemimi
27. jan 2011

@me no ja sa snažím si ich vždy večer natrieť kalciovou masťou a vetrám ich 🙂
no jasné haha 😀

nivejka
27. jan 2011

@malemimi
@me
no ja som si myslela,že som v tom sama v tom naťahovaní bradaviek 😀
tu je ten teplomer...

nivejka
27. jan 2011

@me chichichi.....si podarená....ked ideš až teraz na kontrolu na gyndu 😀

me
27. jan 2011

@lenkaoravcova ako si to našla? lebo ja som to tam už raz hladala a nepodarilo sa mi to nájsť

me
27. jan 2011

@nivejka vyzerá dobre

me
27. jan 2011

@lenkaoravcova jááj, ja som krava, teraz som si všimla že je to mimi a nie mini bazar, 😀 😀

nivejka
27. jan 2011

@me ..no uvidíme v piatok...ho vyskúšame...ideme totiž na očkovanie ☹

jammka
27. jan 2011

@letenka kolkokrat denne kojis, ked prespite celu noc? ja tak 5-6krat, ale vzdy je mala prisata mininalne 30-40 minut...

jammka
27. jan 2011

@malemimi vdaka za privitanie🙂 par stranok dozadu si pisala, ze chodis/chces chodit na AJ. to s malou, alebo chodis Ty?

aduska82
27. jan 2011

@me ja mam doma predskolackua a je to tazke..zostala strasne placliva uz ked som bola tehotna....za vsetko sa rozplace aj za uplnu blbost ako napr..jej kazem sa umyt a ona plac ked bola mala tolko neplakala... ☹ 1.2.ideme na zapis ale asi jej dame odklad..ona je este dost hrava..len dufam ze casom sa to zmeni