Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Samuel si pri prebaľovani nacikal do tváričky 😀 😀 hehe ranná hygiena 😀
čauko kočeny..........tak aj nám sa zmenil režim spania a aj vymýšľania pri kojení---bradavku mi naťahuje ako žuvačku a rehní sa mi do očí 😀 ....a nožičkami sa odomňa tak odráža,že mám čo robiť,aby som ju udržala--ako ryba na suchu skáče....v noci som k nej vstala 4x a to si zase len par krát potiahla--achhh jaj ...
inak máme už teplomer....to je tak ,ked pošlem mm do lekárne--akože som ho poslala len kuknúť na ceny a on kúpil a ja som skoro odpadla z tej pálky že 53evri--no konečnáááá....skoro som ho rozkrájala 😀
tak včera som sa konečne objednala gynekologičke, sestrička sa ma pýta: to akože kontrola po šestonedelí? a ja že: áááno, tak sa zasmiala a objednala na 9.2. takže to bude mať už skoro 4 mesiace, no čo už, mám ja čas? 😀 😀 😀
@lenkaoravcova ako si to našla? lebo ja som to tam už raz hladala a nepodarilo sa mi to nájsť
@lenkaoravcova jááj, ja som krava, teraz som si všimla že je to mimi a nie mini bazar, 😀 😀
@me ja mam doma predskolackua a je to tazke..zostala strasne placliva uz ked som bola tehotna....za vsetko sa rozplace aj za uplnu blbost ako napr..jej kazem sa umyt a ona plac ked bola mala tolko neplakala... ☹ 1.2.ideme na zapis ale asi jej dame odklad..ona je este dost hrava..len dufam ze casom sa to zmeni

@lenkaoravcova hihi no vidíš 😉
@lenkaoravcova hej na Zahradnickej je to cez vik...
@tanija133 aha dik 🙂
@tanija133 a kde tam? pri eurovei? kde si nasla že je to tam?