Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mircova to by malo byt len chvílkové - neboj - detičky to majú. Asi máš vela mliečka to mu strieka a on sa hnevá - skús teraz ked si odsala. Ked už kojíš tri mesiace nemal by teraz začať odmietať. Na to musí mať vážny dôvod - napr. ako ja rozrezané prso alebo máš málo mlieka alebo strata mlieka
@monika_123 to som si všimla - takže mam hladať 4-5 číslo
@mona777, ano tak, ak nosis 4 tak hladaj 4 🙂
@mona777 Po ockovani spinkal 3 hodky, potom bol umrncany dost, papli sme asi 3 krat, mal v ritke 37,6 teplotu, a teraz sa tvari celkom ok, ale len preto lebo tatinko ho nosi...Pri kupani mu zasa zmeriam teplotu a uvidim...zatial sa to celkom da, len je trosku umrncany.....Ze az nad teplotu 38, 0 C mu mam dat Paralen sirup.. 😒
@mona777 inak môj malý zo začiatku pil kombinovane prso + fľaša, lebo keď som prišla z pôrodnice jedno prso som mala rozžužlané (čo mi nikto neporadil ako ho mám správne prikladať) a báli sa, aby sa mi to nezapálilo prípadne, aby nezačala tiecť krv, tak som to jedno iba odsávala a veru ma aj to odsávanie pekne bolelo, ale už dosť dlho papká z prsa, len min. týždeň som ho prikrmila z fľaše rozmrazeným, lebo som mala krízu a málo mlieka.
@mona777 moj malý po očkovaní dostal záchvat plaču až po 5 hodinách, nechcel ani fľašu ani prso, tak strašne plakal, tak som mu dala nurofenový sirup a manžel ho nosil asi hodinu na rukách kým sa upokojil a až potom sa napapkal............ale neboj skoro všetky baby to tu zvládli s drobcami super, iba ten náš bol taký urevaný
@jana_toky
ani ja nestíham čítať 🙂
ach jaj nejak sa to na vás sype ale neboj bude to dobré len pevné nervy ...my klop klop to nemáme až také ale máme to stále na tom líčku a pod krkom..tak dúfam že sa nám to nerozšíri ďalej....
@jammka ja začnem od toho septembra to už bude mať skoro rok tak to nie je skoro aj segra chodí s malou a že už vie aj spievať trochu 🙂
@ziza55 ahoj zlatinko, ja presne toto hladam take to puzzle a nasla som toto za celkom dobru cenu 😉 pozri link
http://www.vopi.sk/detsky-koberec-puzzle-pu-a-p...
@adrika202
@ziza55 tie vecicky su krasne. Mam zopar takychto supraviciek pre malinku v skrini, ked bude vacsia. Supravicka v Irsku stoji bezne v obchode znacka Lonsdale maximalne 7 euro ak je akcia tak aj 4 eura 😉 Mame doma plny kufor veci pre malu od 0 do 24 mesiacov 🙂 Tesim sa uz na jar, kedy ich aj bude vidno a tak ako ste pisali, viem,ze ich nikto na ulici mat nebude 😉
@ziza55 je to dost ale lacnejsie som nenasla. Mozno niekde priamo v obchode ale na nete som nasla iba toto ☹ Ak najdes niekde daj vediet 😉 Ja rozmyslam o koberceku detskom pride mi prijemnejsi ako to puzzle predsa len od zeme taha......Hlavne v zime a aj na jar to nie je moc teple na podlahe.
@monika_123 ahaaaa..oki a ak by sme daco chceli to by doslo na n asu adresu potom priamo?
@letenka
tak ma napadlo, ked mate problem s refluxom (lebo aj my sme mali, ale uz je to ok, klop-klop). Davali sme Gastrotus sirup a zostalo nam ho este dost vela. Dnes som pozerala, spotreba je do 05 2011. Je to sirupcek na zahustovanie mliecka, papa sa na lyzicke po jedle a je celkom chutny, Adamko s nim nemal problem. Ak by ste ho chceli, tak ti ho mozem poslat na adresu, my ho uz nevyuzijeme a vam moze pomoct. Je to skoda nechat len tak, lebo bol dost drahy.
Napis mi do IP adresu, ak by si ho chcela, rada ho poslem. 😉
@mircova
som rada, ze vam ta bioderma pomohla. My uz to mame celkom pekne, len sem tam sa tvoria take lupinky.
No, snad aj na tom telicku to bude do tyzdna dobre, nerada by som kvoli tomu odkladala to ockovanie. Uz by som to chcela mat za sebou. Hrozne sa toho bojim, ja som na Adamka hrozna citlivka, aj dnes som sa skoro rozplakala, ked tam tak plackal u koznej ☹

@mona777, ak nosis 4-5 tak tie akurat nemaju 😒