icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
27. jan 2011

@11dara ...aj my tak stále vykrikujeme--a ked neplače tak kričí---no zistila,že sa to dá 😀 a skúša moje nervy...hahaha

nivejka
27. jan 2011

@ziza55 ...k tým puzzlám...ja ked som opatrovala,tak oni mali tento koberec v izbičke a poviem ti to bol horor!!....ako tie puzzle sú príjemné,ked potom chodíš,ale deti (dvojičky) sa naučili ako ich rozoberať--no mňa porážalo,kedže som to dokolečka len skladala....jeden obrázok som ledva dala dokopy a malý jedným ťahom pokazil kompet 5takých kociek.....a kedže to boli chlapci dvojičky,tak sa navzájom predbiehali,kto skôr pokazí koberec--ale inak to boli zlatučké detičky 🙂 🙂

monika_123
27. jan 2011

@ziza55 ak mas 37 tak to mas 4... Vedla toho ake maju na vyber cisla je otaznik,ked nato kliknes tak ti ukaze cislovanie aj europske 😉

lenkaoravcova
27. jan 2011

@ziza55 no podla mna zbytocne budes skusat ine, ja som nakupila snad 5 druhov vsetky co sa mi pacili a on chce iba avent a aj to tie vacsie uz moc nechce, nevyvaram, ked ich ma dlhsie a su moc pouzite vymenim

adrika202
27. jan 2011

konečne padla..ocko v nočnej a deťuchy v spáčove 😝

adrika202
27. jan 2011

@nivejka no ja som kedysi veľa cvičila,ale teraz som darebák..radšej sa napchávam koláčikom a zapíjam mliečkom 😀 moja dnešná večera 😀 no nedáš si ked si napečieš? xixi

mona777
27. jan 2011

@ziza55 no už vidím tie ružovo zlaté - sú také extravagantné, čo ja viem. Ale tie čižmy čo som ja našla sú super. Ale nemajú 4 alebo 5 ☹ Ja by som si určite niečo z tade vybrala - ak sa niekto podujme objednať ja sa pridám. Lebo nemam skúsenosti objednávať z takýchto stránok zahraničných - na to treba tuším nejakú kartu nahlasiť. Aspon v tých velkých fy je to tak

adrika202
27. jan 2011

@mona777 tu nemusiš nič nahlasovať,normlane zaplatiš z účtu a do týždň to máš tu...ja sa chystám objednávať,ale pre vas blavačky by bolo lepsie keby ste sa ta mpozbierali viacere,bo ja som z Rimavskej Soboty a nema zmysel to potom rozposielat odo mna k vam,to su len dalsie naklady..to skor ja sa pridam k vam ked už 😉

lenkaoravcova
27. jan 2011

@mona777 ano plavanie www.zabiatko.sk, my zaciname 7.2.
zla mama urcite nie si tym som si ista, to ako sa obetujes a cele dni odsavas, to by nedokazala hociktora, klobuk dole

ziza55
28. jan 2011

@lenkaoravcova dakujeeem 😉

hirunka
28. jan 2011

caute baby tak nam teplotka chvalabohu klesla uz sme bez teploty...........tak dufam ze jej to tak ostane aj cez den a budeme moct ist konecne dnes von........ @emily327 môžeš do tej tabulky k tym 4 mesiacom dat nasu aktualnu vahu a to 5600 g a merala som si ju doma a ma 64 cm

adrika202
28. jan 2011

čaute holky...aka zima je vonku 😖 minus 16 u nás...skoro som zamrzla cestou zo školy 🙄

adrika202
28. jan 2011

my máme dnes 3 mesiačiky 🙂 rýchlo to uteká...

malemimi
28. jan 2011

v tele ráne dávajú že dieťa treba ísť zapísať do školy v 6 rokoch teda keď v daný rok dovŕši 6 rokov ak to nespraví je zákonom stanovená pokuta 330€

malemimi
28. jan 2011

@nivejka naša sa rozhodla o 5:45 že bude vykrikovať a rozprávať a stále je hore a kecá...ma skoro porazilo som sa nevyspala 😠

malemimi
28. jan 2011

@hirunka tak super!!! 😉

nivejka
28. jan 2011

@malemimi čauko 🙂 ...my sme od pol 7. hore....ešte tiež nespí-sedí mi na nohe 😀

nivejka
28. jan 2011

čaute všetky maminky......tak my ideme dnes do poradne a na očkovanie 😒 ....no snád mi malá vydrží cestu domov autom 😨

malemimi
28. jan 2011

@nivejka j som ju picla do postielky a pustila ten kolotoč a tam keca ... 😀 😀 čo to majú za móresi... dojem a asi idem riadiť aj jej vymeniť postelné prádlo a tak...ach ...že by sa mi 3x chcelo, nemôžem povedať 😝 😀

malemimi
28. jan 2011

@hirunka inak teší ma že si ostala medzi nami aj keď ste sa narodili v sept...cmuk 😉

malemimi
28. jan 2011

@nivejka ale áno neboj vidíš že je hore ...bude aká unavená že zaspí alebo ti bude kecať ako moja... 😀 po očkovaní hodinu kecala v kuse som nechápala ... 😀 😀

nivejka
28. jan 2011

@malemimi...ja musím rýchlo niečo navariť,lebo 2dni som nevarila jedlo sa to,čo si kto našiel v ladničke--ja tomu hovorím,že čo dom dal 😀 ....menu dňa 😀

malemimi
28. jan 2011

dnes sa dávajú vysvečká 😀 😀 😀

nivejka
28. jan 2011

@malemimi
@hirunka
ved kam by chodila hirunka--aj ked sa narodili skôr...hirunka aj Alessia sú iba naše 😉 ---ved sme spolu toľko tehulkovali 😅

malemimi
28. jan 2011

@nivejka no haha veˇani my sme nič nemali včera tak o 19tej mm urobil placky zemákové 😀 😀

malemimi
28. jan 2011

@nivejka hihi ja vieeem 😀 😀 😀 nepustíme ju 😉

malemimi
28. jan 2011

no idem ja pracovať tak zatiaľ papá a pekný dník 😀

nivejka
28. jan 2011

@malemimi ...že huráááá vysvedčko--to zase budem počúvať čo mi kúpiš maminka?...dotyk.telefon?--už teraz ma ide rozhodiť,ked si na to spomeniem---vôbec nie je náročná 😖
ja odpadneeeeeem--ja že čo mi Lili stíchla a ona chúdatko mi zaspala pri pc...ideme šup do postieľky--straaašne je zlatá 🙂 🙂

hirunka
28. jan 2011

@nivejka tak tak 😀 @malemimi ved nam je tu s vami velmo dobre 😀............my sme hore od siestej rana a to moje dieta nie a nie zaspat........mohla by si trocha aspon podriemat nech co to porobim

adrika202
28. jan 2011

@nivejka no moj synko dnes prvykrat donesie vysvedčko 😀 a to chuda cely týždeň mi hovorí že sa musí učiť na vysvedčenie..hihi...ešte si to nevie v hlavke upratať že sa treba cely rok učiť 😀
ja dnes rychly obed.ružová omáčka s cestovinou..ultra rychly obed,kým sa ti cestoviny uvaria omáčka je hotová 😝