Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 hlavne ze su zdrave co tam po vahe 😉
@me ani my neuzivame kanavit vraj je to zbytocne a vigantol len ked si spomeniem 😒
@slavuska30 My mame tiez 7 500 g v 3 mesiacoch, kedy sa uz spomali to priberanie? No su to male buchticky... 😉
..no ved ano...ked budu vacsi, tak tie vahy vybehaju... 🙂 🙂
@vejinka bože aspoň niekto bez kanavitu, normálne som sa preplašila 😉 .........ale aj tak sa jej to opýtam pri najbližšej poradni, čo ak na to zabudla ☹
My sme prvý mesiac prikrmovali bebou (lebo som mala jeden prsník k.o) a z toho jedného mu mliečko nestačilo, tak možno preto nám ho nenapísala ani v správe z nemocnice nič nie je 😖 , ale teraz sme stále na mojom mliečku a doktorka o tom vie, veď sa ma na to v každej poradni pýta, či prikrmujem, alebo len kojím. Ale aj tak sa jej na ten kanavit opýtam, už vidím ako sa jej to nebude páčiť, že zas mudrujem, ale ja na to kašlem 😉
A ešte ma napadlo, brali vašim detičkám krv v poradni, nám nie, ale čo som stretla dve baby, čo rodili po mne cca 2 týždne, tak im vraj krv brali.
Konečne som všetko pekne poctivo dočítala, čo ste tu cez víkend napísali uff, ale toho bolo 😉
@tanija133 no teda...to je dobre akych mame cvalikov..xixix
caute babulky...tak uz mame po krste...uf..som rada ze je uz po...v kostole to bolo sup sup..sehovsudy asi15min..a potom doma sme mali obed ..jedna babka uvarila obed a doniesla hotove ..druha objednala torticku..tak som bola bez starosti 😉 ..dopadlo to celkom fajn...maly cely cas ako sme dosli domov prespal...ale dobre tak..inak by plakal..nema rad vela ludi pokope..doma sme posedeli asi hodinku dve..a rozpustili sme to...xixi..moj tatko vylochal sedmicku vina bieleho ..cely bol cerveny a potom este soferoval domov..no hruuuza 😒 ...
inak krstili sme aj s tym bacharom s odsudenych 😉
Idem ja spať, dnes som už hotová tak všetkým prajem dobrú noc 😔
baby a co s tym stretkom? kasleme na to?

baby, ktorá máte tú odsávačku čo som písala, ani jedna z vás?