icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
30. jan 2011

@adrika202 bude to asi mona 77objednavat...zatial sme tusim 3 co daco chceme..ci 4?ani neviem 😉 ...a nepisala ti ze ako sa to objednava?

emily327
30. jan 2011

@ziza55 je to palka, 33 euro ale zase ho vyuzijes dlho a aj pri dalsom dietatku, je to podla mna dobra investicia. ja si fakt neviem predstavit merat choremu babatku vzdy teplotku v zadocku, stale ho rozbalovat ked mu chcem skontrolovat teplotku.A ten co mame my je aj na zmeranie teploty jedla, ked sa ohrieva v ohrievacke alebo v mikrovlnke, tak to je tiez velmi prakticke. Treba zvazit za a proti a ci to stoji za tie peniaze, nam to za to stalo 😉

sofia2008
30. jan 2011

@yvett14 ahoj 😵 tak moja spapa max 100ml, viac do nej nemozem dostat, niekedy sice aj 120ml, ale na dvakrat, nechce velmi papat, takze kazde papanie je boj 😠 narodila sa 17.10. planovanou sekciou, miery - 3200g a 50cm..v utorok sme objednani na 12hod, tak budeme vediet aktualnu vahu, pred troma tyzdnami sme mali 5300g, ona je skor dlha, mala 62cm..bude po ockovi, ten ma 195cm 😀 je to tu blbe v zahranici, lebo ta komuniakcia s dr. je o to tazsia, ze ja po nemecky malo viem, mm vie lepsie, takze aj ked sa opytame nieco, tak nam odpovie tak rychlo, ze ledva nieco zachytime, tak nam povie dr. pomalsie a potom to je ok 😀

ziza55
30. jan 2011

@emily327 nooo presne..tam maju iste super vyber..a nie ako tu 😒

emily327
30. jan 2011

@adrika202 inak tu supravicku mame aj my ale vacsie cislo a v IRL sme to kupili za 5 euro 🙂 No nekup to 🙂

emily327
30. jan 2011

tak idem aj ja do hajan, dobru nocku pa pa

adrika202
30. jan 2011

@ziza55 zatiaľ nepísala..

me
30. jan 2011

@emily327 krásne sú

@ziza55
@emily327 no už sa teším ked začneme svadby rozoberať, bude vzrúšo 🙂 😉 😀

adrika202
30. jan 2011

@emily327 no pekná je veľmi 🙂 a presne za tu cenu no nekup to 🙂 vcera som kukala v tescu mikinky,tak len mikina za 12,50 ? ked porovnam s tymto tak dakujem pekne..

emily327
30. jan 2011

@me dakujem 😉 ake svadby? aj vy sa planujete zobrat tento rok?

@adrika202 asi tak uz fakt neviedia co pytat za tie veci. Ja som v IRL kupila bodycka balenie 7 kusov za 6.50 😀 a tu v akcii v Tesco ze 2 eura, skoro ma vystrelo z tej ceny. Ale ved na detoch sa najlepsie zaraba nie? Co uz. Ine to tu uz ani nebude.

adrika202
30. jan 2011

@emily327 no ja som malemu včera vzala v tescu teplačiky 2ks za 6,50 no tu mas celu supravu za 10 aj s trickom..presne tak deti su najlepši biznis...aj plienky,a ciganom predpisuju lekari plienky a ani nie hocijake ale pampers..

adrika202
30. jan 2011

aaa sme sa azbudli pochváliť 😀 dnes sa Samuel prvý krát pretočil z chrbátika na bruško 🙂

yvett14
30. jan 2011

@ziza55 jééjda aký bol krásnučký, my sme dnes boli za farárom ale nebol doma tak to skusime cez týžden uvidím čo povie 😉

yvett14
30. jan 2011

@ziza55 my sme na tom tak isto - zakliata dolina- malé platy a obchod kde tu tak si robia ceny a ked chcem lacno nakupiť tak musim do Levíc alebo Zvolena

yvett14
30. jan 2011

@sofia2008 a ako často papá maličká lebo moja papa o pol noci potom o 6 , 11, 15,19.30 a pol noc, možno to je v tom ona sa naje a potom nečaká len po 5 hodinách približne. ak ju často chováš tak menej zje, moja napr. skor ako 3 hod . ani flašu nechytí

yvett14
30. jan 2011

@me SVADBY???? TO akože našich detí??hii hih ale to budem už stará ťapa!! 😀 😀 😀 😀 😀

yvett14
30. jan 2011

@adrika202 gratulujeme, šikovníček je potom malý Samko!! 😀 😀 😀

sofia2008
31. jan 2011

@yvett14 no presne ako pises..aj moja mala zje najskor za tri a pol hodiny, niekedy az 5 hodin, len problem je, ze stava sa, ze ani vtedy vsetko nevypije 😠 niekedy na dvakrat, niekedy nie..ale nasilu babo nenakrmim, boli sme s tym aj u dr., ale mala je ok, hlavne ze pribera, uvidim zajtra, ze kolko za 3 tyzdne, lebo teraz boli tie tyzdne najhorsie 😒

me
31. jan 2011

@emily327 - jéžišmária nie moju svadbu, ale vašu, aj ziza písala že plánujú, ja som sa vydávala pred 7 rokmi - prvýkrát a dúfam, že aj posledný 😀

me
31. jan 2011

aj môj malý sa už pretočil v piatok, podarilo sa mu dva krát, 🙂

me
31. jan 2011

@yvett14 niééé, dievčata včera spomenuli / emily, ziza / že môžno budú mať tento rok svadbu, tak som sa potešila že budeme rozoberať čo a ako 😉 😉 😉 ,

našich detí, daj pokoj, ešte je čas 😀

malemimi
31. jan 2011

@me tak tiež prajeme všetko naj 😉

hirunka
31. jan 2011

@me super, malinkej pomohla a dost dobre jej vysala sopliky

malemimi
31. jan 2011

@ziza55
no a dostali sme nejake peniazky..tak som sa rozhodla ze malemu zaplatime z toho plavanie a poistku aj so setrenim aspon na rok dva dopredu..pokym budem na materskej...baby mate poistky aj so setrenim pre drobcov?ak ano dajte nejaky tip...ja chcem nieco do max 20eur mesacne..pocula som ze ta farbicka od alianzu je fajn
ja mám ale som tam aj ja ale mám tam akurát rakovinu a este nejaké 2 veci ale za min poistné ale platíme mesačne 65€

me
31. jan 2011

@hirunka a máš tú livinglab?, kde ste to kúpili a koľko stála?, takže je dobrá

hirunka
31. jan 2011

@ziza55 moja ak chces odkladat malemu peniazky odkladaj si normalne na ucte..........tie poistenia pre deti su uplne klamstva, dostanes sa k tomu az dieta bude dospele a nie vtedy ked to budes potrebovat alebo tvoje dieta.........u nas bol jeden z kooperativy oni maju podobne sporenie ako allianz ale otras tie podmienky a najnizsia suma bola 30 eur mes. a to je dost...........tak si hovorim ze vzdy ked budem mat tak malej odlozim bokom a hotovo a kolko uznam za vhodne a nie ze ma to zruinuje

hirunka
31. jan 2011

@me ano mam tu living lab a stala nejakych 36 eur ale fakt dobra a prakticka ked aj niekde ides

me
31. jan 2011

@hirunka díky za info 🙂

lenkaoravcova
31. jan 2011

@monca1991 ja som este nedala tie mame dvojizbak, takze spime spolu, az ked sa prestahujeme starsieho dam urcite mladsieho uvidim podla toho ako bude spat, ale osobne od roka by som dala, najma ked su tie izby hned pri seve 🙂

lenkaoravcova
31. jan 2011

@emily327 Emily ja na mimibazare nakupujem vela veci uz dva roky a neviem si ho vynachvalit, este som sa ani raz nesklamala, ci uz nove alebo nosene veci 🙂