Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 Ja tiez sporim krpcovi 30 E mesacne na vkladnu knizku ,davam mu tam akoze tie pridavky +10E. Ja viem ze je tam onicom urok,ale tie peniaze su vzdy k dispizicii, mozes ich hocikedy dat aj na terminovany ucet, aby zarobili. Tiez velmi nedoverujem tym poistkam, ale moja mama mu plati este poistku 10 E mesacne u AXA. http://www.axa.sk/Zivotne-poistenie/Lienka/Vyhody . U Farbicky je minimum platit 20 E,co je uz dost..... 😉
@hirunka a aku mas teraz? lebo aj vdmke maju dobru je v tom aj podlozka na prebalovanie nejake plienky, kremik a stoji tusim okolo 15 eur
Ahojte dnes, tak boli sme na poste a nakoniec z prechadzky rychlej,ze len pol hodku bola prechadzka 2 hodinova. Ale zmrzla som statocne. No dufam,ze moje dieta v kociari nie ☹ Ale so susedkou ked sa rozklabosime, tak ani nesledujeme cas a uz len podla toho ako nam omrzaju koncatiny zistime,ze sme uz dlho 😀
My sme tiez chceli nejake sporenie malej, ale nakoniec z toho vzislo. Dame asi tiez iba vkladnu knizku, alebo teminovany ucet a basta. Tiez nie je penazi navyse, hoci viem,ze by bolo super ked bude mat 18 dostane nejake peniazky od poistovne ale zase moze ich dostat aj od nas - vkladnu knizku. Dnes idem vecer ku kadernicke, drzte palce. Vobec neviem ako sa mam dat ostrihat ale uz mam tak riedke vlasy a su hlavne velmi dlhe, tak som zvedava co z toho bude ☹ Nerada chodim ku kadernicke, lebo nikdy nie som spokojna..... A co porabate dnes zienky?
Babulky poradte, malinkej posledne dni nejako slzi ocko a ma ho nahnisane ked spinka a zobudi sa. Myslite,ze s tym mam ist k lekarovi? Alebo je na to nieco?
@lenkaoravcova no ja mam taku co bola ku kociku ale je mala a cela sa mi para uz som ju aj zasivala tak si chcem kupit taku poriadnu
@hirunka no skus pozriet tu v dmke je naozaj kvalitna aj pekna a maju viac farieb a ma aj vela priehradok 🙂
@emily327 aj Samuelkovi hnisalo asi tri tyzdne vkuse,niekedy viac niekedy menej,ja som mu ho len umyvala vzdy ked sa zobudil a mal karpinky tak cistou vodou a odlicovacim tamponom..a uz mame dva tyzdne pokoj...pokial ho nema cervene ako zapalene,netreba ist na ocne...Marcovi ked bol maly 4 x prestrekovali slzny kanalik,ale to bolo ine ako toto..mal to ocko cervene a zapalene..
@malemimi ..no práve zo školy nepoznám nikoho a keby aj zrazu nie je ani nikto ,kto by mi pomohol--vieš ako to je,ked chcú niečo odomňa ja sa hned posnažím a ked chcem ja zrazu nikto,tak už sa radšej ani nepýtam..dnes som zamestnala moju mamu,nech mi vypracuje prvých 5 otázok--ved je aj tak doma a chce,aby som si školu spravila,tak nech sa aj ona pričiní 😀
Ja som dnes s malým ani nebola von, aj som chcela ísť ked svietilo slniečko ale pozrela som na teplomer a že -12, tak sme sa len dom bavkali a teraz je malý akýsi mrzutý 😖 stále by sa iba na rukách nosil. Hádam sa upokojí keď ho okupkám a nakŕmim.
my sa ideme zajtra očkovať,a doteraz som bola celkom kludna no už ma to chytá... 😢 a navyše Marco nám ochorel,tak aj s nim k lekárke,len dúfam že Samuel neochorie od neho 😢
@emily327 Ahojte dnes, tak boli sme na poste a nakoniec z prechadzky rychlej,ze len pol hodku bola prechadzka 2 hodinova. Ale zmrzla som statocne. No dufam,ze moje dieta v kociari nie Ale so susedkou ked sa rozklabosime, tak ani nesledujeme cas a uz len podla toho ako nam omrzaju koncatiny zistime,ze sme uz dlho
My sme tiez chceli nejake sporenie malej, ale nakoniec z toho vzislo. Dame asi tiez iba vkladnu knizku, alebo teminovany ucet a basta. Tiez nie je penazi navyse, hoci viem,ze by bolo super ked bude mat 18 dostane nejake peniazky od poistovne ale zase moze ich dostat aj od nas - vkladnu knizku. Dnes idem vecer ku kadernicke, drzte palce. Vobec neviem ako sa mam dat ostrihat ale uz mam tak riedke vlasy a su hlavne velmi dlhe, tak som zvedava co z toho bude Nerada chodim ku kadernicke, lebo nikdy nie som spokojna..... A co porabate dnes zienky?
Dnes o 15:43
jee tak to ste mali super vychádzku ja som bola len hodku som skoro odmrzla...
jee no daj potom foto...a ak nie si spokojná treba vymeniť kaderníčku
baby dávate plienku - bielu latkovú na hlavičku babatka? ja som to nerobila ale od už týžden mu dávam plienku a nechápem tomu - on si stále hlavičku tlačí do tej plienočky a najma ked ide spinkať - je to velmi milé ale aj zvláštne. Vraj ked ma babo pod plienkou hlaviču, tak ma pocit že je v brušku, som tomu neverila ale fakt to funguje. On sa úplne vyžíva v tej plienke 🙂

@lenkaoravcova - no veď športové, nad teniskami rozmýšlam