icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
31. jan 2011

@lenkaoravcova - no veď športové, nad teniskami rozmýšlam

tanija133
31. jan 2011

@ziza55 Ja tiez sporim krpcovi 30 E mesacne na vkladnu knizku ,davam mu tam akoze tie pridavky +10E. Ja viem ze je tam onicom urok,ale tie peniaze su vzdy k dispizicii, mozes ich hocikedy dat aj na terminovany ucet, aby zarobili. Tiez velmi nedoverujem tym poistkam, ale moja mama mu plati este poistku 10 E mesacne u AXA. http://www.axa.sk/Zivotne-poistenie/Lienka/Vyhody . U Farbicky je minimum platit 20 E,co je uz dost..... 😉

tanija133
31. jan 2011

@nivejka Tak, tak Misko ma 7, 5 kg!!! My s priatelom sme jeho zeriav 😀 Ja som zeriavnicka Tanicka a priatel zeriavnik Vladko.....Ja uz hrozne tazky , no ale bude aj horsie 😀

mona777
31. jan 2011

@ziza55 tak kolegyne nechcú ani ostatní čo som sa ich pýtala či by nechceli objednať

lenkaoravcova
31. jan 2011

@hirunka a aku mas teraz? lebo aj vdmke maju dobru je v tom aj podlozka na prebalovanie nejake plienky, kremik a stoji tusim okolo 15 eur

emily327
31. jan 2011

Ahojte dnes, tak boli sme na poste a nakoniec z prechadzky rychlej,ze len pol hodku bola prechadzka 2 hodinova. Ale zmrzla som statocne. No dufam,ze moje dieta v kociari nie ☹ Ale so susedkou ked sa rozklabosime, tak ani nesledujeme cas a uz len podla toho ako nam omrzaju koncatiny zistime,ze sme uz dlho 😀
My sme tiez chceli nejake sporenie malej, ale nakoniec z toho vzislo. Dame asi tiez iba vkladnu knizku, alebo teminovany ucet a basta. Tiez nie je penazi navyse, hoci viem,ze by bolo super ked bude mat 18 dostane nejake peniazky od poistovne ale zase moze ich dostat aj od nas - vkladnu knizku. Dnes idem vecer ku kadernicke, drzte palce. Vobec neviem ako sa mam dat ostrihat ale uz mam tak riedke vlasy a su hlavne velmi dlhe, tak som zvedava co z toho bude ☹ Nerada chodim ku kadernicke, lebo nikdy nie som spokojna..... A co porabate dnes zienky?

monca1991
31. jan 2011

@malemimi my mame tiez v alianze a platime 20 e mesacne a poistenie je 0.80 e na mesiac

monca1991
31. jan 2011

@emily327 ja som tiez bola u kadernicky minuly tyzden a dopadlo to katastrofou.chcela som si dat trvalu a dopadlo to tak ze mam este rovnejsie vlasy ako som mala.kadernicka mi povedala ze ak dojcim nemala by som sa farbit. no neviem raz som sa farbila a malemu nic nebolo

emily327
31. jan 2011

Babulky poradte, malinkej posledne dni nejako slzi ocko a ma ho nahnisane ked spinka a zobudi sa. Myslite,ze s tym mam ist k lekarovi? Alebo je na to nieco?

hirunka
31. jan 2011

@lenkaoravcova no ja mam taku co bola ku kociku ale je mala a cela sa mi para uz som ju aj zasivala tak si chcem kupit taku poriadnu

lenkaoravcova
31. jan 2011

@hirunka no skus pozriet tu v dmke je naozaj kvalitna aj pekna a maju viac farieb a ma aj vela priehradok 🙂

ziza55
31. jan 2011

@monca1991 0,80poistenie a ostatne je setrenie?
@emily327 drzim palce nech ta pekne ostriha a potom sem supni foto nech vidime 🙂
@mona777 mne ma kamoska v stredu povedat ked si mrkne tie nove akcie co nabiehaju zajtra..a keby sme bolo 3 alebo 4objedname aj tak?alebo potom jedine cez tu moniku...

adrika202
31. jan 2011

@emily327 aj Samuelkovi hnisalo asi tri tyzdne vkuse,niekedy viac niekedy menej,ja som mu ho len umyvala vzdy ked sa zobudil a mal karpinky tak cistou vodou a odlicovacim tamponom..a uz mame dva tyzdne pokoj...pokial ho nema cervene ako zapalene,netreba ist na ocne...Marcovi ked bol maly 4 x prestrekovali slzny kanalik,ale to bolo ine ako toto..mal to ocko cervene a zapalene..

nivejka
31. jan 2011

@malemimi ..no práve zo školy nepoznám nikoho a keby aj zrazu nie je ani nikto ,kto by mi pomohol--vieš ako to je,ked chcú niečo odomňa ja sa hned posnažím a ked chcem ja zrazu nikto,tak už sa radšej ani nepýtam..dnes som zamestnala moju mamu,nech mi vypracuje prvých 5 otázok--ved je aj tak doma a chce,aby som si školu spravila,tak nech sa aj ona pričiní 😀

ziza55
31. jan 2011

@emily327 s ockom sme mali aj my problemy..kupila som v lekarni take kvapky...ocu flash...a preslo nam to

nivejka
31. jan 2011

@tanija133 ,,,hahha si dobrá,že žeriavnička..dnes ma aj napadlo,že ako budem sťahovať sedačku a ma trklo,že žeriavom nejakým.--nechceš prísť?? 😀 😀 😀

mircova
31. jan 2011

Ja som dnes s malým ani nebola von, aj som chcela ísť ked svietilo slniečko ale pozrela som na teplomer a že -12, tak sme sa len dom bavkali a teraz je malý akýsi mrzutý 😖 stále by sa iba na rukách nosil. Hádam sa upokojí keď ho okupkám a nakŕmim.

sofia2008
31. jan 2011

@emily327 my sme mali to iste, brali sme atb mast a nepomohlo, pomohla nam vodicka Ophtal, da sa kupit v lekarni bez receptu, poradila mi to jedna baba tu na konikovi 🙂

adrika202
31. jan 2011

my sa ideme zajtra očkovať,a doteraz som bola celkom kludna no už ma to chytá... 😢 a navyše Marco nám ochorel,tak aj s nim k lekárke,len dúfam že Samuel neochorie od neho 😢

jana_toky
31. jan 2011

@me no, ani ja velmi nestiham. Nepremastuje sa mu poriadne kozicka a vznikli mu take skarede zapalene miestecka po celom telicku ☹ , ho to boli, chudatko moje, tak mastickujeme. Noc bola zla, den tiez, chce sa mi plakat 😢 . Zatial sa to nezlepsilo, tak uvidime dalsie dni...

jana_toky
31. jan 2011

@mircova dakujeme

jana_toky
31. jan 2011

@vejinka dakujeme, snad to bude lepsie, lebo noc ani den neboli nic-moc, dost plackal 😢

mona777
31. jan 2011

@ziza55 možno aj áno - ako chcete

malemimi
31. jan 2011

@emily327 Ahojte dnes, tak boli sme na poste a nakoniec z prechadzky rychlej,ze len pol hodku bola prechadzka 2 hodinova. Ale zmrzla som statocne. No dufam,ze moje dieta v kociari nie Ale so susedkou ked sa rozklabosime, tak ani nesledujeme cas a uz len podla toho ako nam omrzaju koncatiny zistime,ze sme uz dlho
My sme tiez chceli nejake sporenie malej, ale nakoniec z toho vzislo. Dame asi tiez iba vkladnu knizku, alebo teminovany ucet a basta. Tiez nie je penazi navyse, hoci viem,ze by bolo super ked bude mat 18 dostane nejake peniazky od poistovne ale zase moze ich dostat aj od nas - vkladnu knizku. Dnes idem vecer ku kadernicke, drzte palce. Vobec neviem ako sa mam dat ostrihat ale uz mam tak riedke vlasy a su hlavne velmi dlhe, tak som zvedava co z toho bude Nerada chodim ku kadernicke, lebo nikdy nie som spokojna..... A co porabate dnes zienky?
Dnes o 15:43

jee tak to ste mali super vychádzku ja som bola len hodku som skoro odmrzla...
jee no daj potom foto...a ak nie si spokojná treba vymeniť kaderníčku

tanija133
31. jan 2011

@mona777 Moni, ako? boli stena tom ockovani dnes? ako to Davidko zvladol?

mona777
31. jan 2011

baby dávate plienku - bielu latkovú na hlavičku babatka? ja som to nerobila ale od už týžden mu dávam plienku a nechápem tomu - on si stále hlavičku tlačí do tej plienočky a najma ked ide spinkať - je to velmi milé ale aj zvláštne. Vraj ked ma babo pod plienkou hlaviču, tak ma pocit že je v brušku, som tomu neverila ale fakt to funguje. On sa úplne vyžíva v tej plienke 🙂

me
31. jan 2011

@jana_toky bože chúďatko malinké, to mi je ľúto, keby ho to aspoň nebolelo, bambuľko zlatý, nech sa z toho rýchlo dostne ☹

me
31. jan 2011

@mona777 - počula som, aj videla - veľa detí tak zaspáva, hodia naňho plienku a on zaspinká, no my sme to ešte neskúšali, ja sa bojím že sa zadusí - asi som šibnutá 🙂

me
31. jan 2011

@malemimi ty počúvaj ako to robíš, to prepisuješ celé + tvoja reakcia, alebo je na to nejaký ťah ??? 😅 😅

mona777
31. jan 2011

@tanija133 doktorka mi ponúkla že ak chcem tak pichneme len do jednej nožičky a o týžden do druhej aby nebola taká zaťaž a tak zistíme na ktorú injekciu reaguje ako a na budúce sa zariadime. Zatial je v pohode - ani teplota - tak čakám čo sa udeje. spinka