icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jammka
2. feb 2011

@tanija133 stale dofam, ze to bol zly odber a ten dnesny bude dobry., vysledky mame mat do tyzdna postou...
no inak je to sranda s tym odberom, my sme sa trapili asi hodinu nad vanou a nic, ako som ju polozila na prebalovaci pult, tak spustila. Ale boli sme pripraveny na vsetko, takze sa nam podarilo aspon nieco zachytit🙂

jammka
2. feb 2011

@emily327 Vdaka za povzbudenie, verim, ze to bude fajn 🙂

emily327
2. feb 2011

@jana_toky ach nie, to ma fakt mrzi,ze je vam takto a stale sa nieco pridruzi ☹ A co na to lekar? Berie maly nejake lieky? Alebo mu to niecim mastis?

emily327
2. feb 2011

@jammka urcite bude 😉

emily327
2. feb 2011

@malemimi no ja som este nemala mrchu a som asi jedina co ju mala naposledy v roku 2009 😀
Ani mi nejako nechyba 😀

emily327
2. feb 2011

@vejinka aha, no ale tak aspon dufam,ze bude sluzit ako ma ten teplomer, lebo je to fakt palka... Ale je to dobra investicia 😉 A na dlho 😉 to nech ta utesuje xixi

emily327
2. feb 2011

@vejinka no pekne darceky si si vybrala 😀 A inak ty si taka mladucka? 😀 To som tu asi najstarsia raketa 😀

jammka
2. feb 2011

@emily327
@malemimi
ja som na tom rovnako, mala som ju naposledy na vianoce 2009 a som spokojna, ze si ma este nenasla 🙂

emily327
2. feb 2011

@tanija133 krasny darcek 😉 Ja nie som vobec na nic, ani na nausnice, ani na prstienky, hodinky mam jedny a nejako som nikdy k tomu nemala nejaky vztah. Samozrejme mam plnu sperkovcnicku bizu ale to som si kupila v IRL ze za 50c set nausnice, retiazka s priveskom tak toho mam pozehnane ale to len preto,ze vzdy nejaka akcia a trebalo na seba nieco zavesit 😀 inak nic nenosim aj tu bizu iba 3 krat do roka 😀 Ale mile od mm,ze sa o teba tak stara 😉

me
2. feb 2011

@jammka
@emily327 to máte dobré, aspon máte pokoj, mna si mrcha nájde hned, aj pri prvom som ju dostala hned po šestonedelí 😒

yvett14
2. feb 2011

čafte babenky no my akože musine zarasiť Valentina ku Vianočiam a budem mať 2 sviatky kedy sa budem tešiť na sex s mm 😀 😀 😀 😀

adrika202
2. feb 2011

@emily327 najstaršia raketa som tu jaaaa 😀 kolko maš ty?

yvett14
2. feb 2011

No a ešte niečo, včera sme sa očkovali o 23 sme mali už 38 tak sme si dali panadol a do rána sme spinkali ako ovečky, obklady som nechala do rána, a bola spokojná, teraz je už zabudnuté a hráme sa!! chvála bohu, na nožičkách máme menšie hrčky a dufam že sa mi nepodarí do nich buchnuť. tak sme to prežili s velkým plačom a potom sme sa vadili s celým svetom a le už je ok,tak len toto. Dnes v Dudinciach vykradli banku, hihi su tu dve a mesto malá diera a dovolili si!! no aspon je vzrušo po dedine!! cmuk

jana_toky
2. feb 2011

@emily327
no ano, dostali sme 5 receptov. Som pisala niekedy minuly tyzden.
Mastickujeme riadne cely den aj po kupani, mame fenistil od bolesti-svrbenia a probioticke kvapky. Do kupela olejcek. V piatok ideme na kontrolu, tak som zvedava co povie, lebo sa to moc nezlepsilo

adrika202
2. feb 2011

@yvett14 aj nas včera očkovali a teplotka až teraz začala,ale nie nejak drasticky len zvýšená.. 😒

nivejka
2. feb 2011

@jana_toky ..janinko...aj my takto papáme--musím povedať,že otras...veru nie je to ani niekedy 4minúty 😖 a grckáme po každom napapaní--tiež som z toho nešťastná a aj preto,že malá sa pri jedení veľmi rozčuľuje a napína a potom viem,že bude na 100% grcať....v poslednej dobe mi robí aj to,že sa pri kojení nesmiem z nikým baviť,alebo niekto len prejde okolo mňa už dojedla a začne sa len rozčulovať ☹ ..no ja som z nej hotová,lebo je dobrý nervák--dobrú náladu má málokedy...napr.teraz ,aby som mohla niečo navariť--som musela dotrepať postieľku zo spálne do obyvačky--nech na mňa pozerá --no a teraz pred minútkou zaspala.....ja absolútne nechápem prečo je taký nervák 😒
v noci rozmýšľam,že ju dokrmim po kúpaní nejakou kašou,lebo toto sa fakt takto nedá--každú chvíľku vstávať a cez deň zase normálka fungovať--ja totiž cez deň nezaspím--aj keby som moc chcela ☹

adrika202
2. feb 2011

holky davali ste daktora od teploty Brufen sirup? lebo ja citam v pribalovom ze sa moze az od 6 mesiacov...ale co si pamatam vzdy som ho použivala pri detoch tak som teraz z toho magor...

mona777
2. feb 2011

@adrika202 ja som staršia od teba o rok a prvého marca o další 🙂

nivejka
2. feb 2011

@adrika202 ..no ja nie som dávala nurofen 😉

adrika202
2. feb 2011

@mona77 budeš mať už 38? bo ja v juni 37.. 😒
@nivejka diky,ale začina mu klesať aj bez sirupu tak snad nebudeme potrebovat,a ak ano tak vysleme ocka do lekarne..

adrika202
2. feb 2011

@nivejka inak kukam zloženie a maju aj nurofen aj brufen rovnake tak nechapem... 🙂

nivejka
2. feb 2011

@adrika202 ..no vidíš-ved to je istý čert 🤐 ..mne tento kázala doktorka,tak som ho kúpila......ja budem mať v apríli 33r. 😀

adrika202
2. feb 2011

@nivejka kristove roky 🙂 sa hovorí že by mal rozum prísť 😀 ale ja som ho čakala a asi zabludil niekde..xixi 😀

nivejka
2. feb 2011

@adrika202 ..žeby som ho konečne dostala??...no tiež neverím 😀 😀

adrika202
2. feb 2011

@nivejka 😀

nivejka
2. feb 2011

tak my zajtra ideme zase po vyšetreniach na Kramáre--ideme na očné-sme objednaný aj tej neurologičke,ale neviem,či pôjdeme ved sme už u jednej boli a potom zo všetkým výsledkami naspäť ku kožnej,takže zabijeme celé doobedie --už teraz mám nervy z toho--malá nebude vo svojej koži...neznášam takéto výlety po doktoroch a tie dlhé čakania 😠 --aj ked sme objednaný--pekne si tam vystojíme radu... 😠

emily327
2. feb 2011

@nivejka jej pekne foto 😉 cmuk

emily327
2. feb 2011

@me chuda moje ☹ ale ja chcem aby casom prisla, kedze chceme este druhe babo 😉

@jana_toky jaj prepac asi som to prepozrela, ze si to pisala. To ma velmi mrzi moja velmi velmi velmi drzim palce na piatok, nech ste uz konecne v poriadku a ak nie, tak nech vam da nieco co zaberie a maly sa uz nebude trapit 😉 cmuk opatrujte sa, neboj to coskoro prejde 😉

AHA OK, TAK NIE SOM NAJSTARSIA RAKETA 😀 ale urcite nie najmladsia 😀

malemimi
2. feb 2011

@yvett14 tak super že ste to prežili 😀

@nivejka fii ha jaká foto 😉
prečo idete zase k očnej a k neurologičke?
@adrika202 no super že máte len zvýšenú my sme mali tiež len trochu ..
@adrika202 holky davali ste daktora od teploty Brufen sirup? lebo ja citam v pribalovom ze sa moze az od 6 mesiacov...ale co si pamatam vzdy som ho použivala pri detoch tak som teraz z toho magor...
.....ja som jej nedala nič ...

jana_toky
2. feb 2011

@nivejka
fiiiiha, a ja ze to mame z tych bolaciek na telicku. Lebo tiez sa tak rozculuje ☹ , tiez musim byt pri kojeni ticho a tak.
A este niekedy ho kojim, 4 min. v pohodke papa a potom prestane, pozera na mna krasnymi kukadlami, usmeje sa a vsetko vygrcka ☹ . Ja som fakt zufala tiez.
Ale snazim sa vydrzat a nedokrmit ho nicim. Uvidime ako dalej. Lebo toto mi nerobil, nez sa vyhadzal.
A este mam pocit, ze dostanem mrchu, ci to nie je kvoli tomu.
V noci spavame od zaciatku tak, ze kazde 2-3 hodky kojim, tak na to som si uz zvykla, horsie je, ze tiez cez den nezaspim a maly skoro cez den nespi, len ked sme vonku.
Tak to mame podobne deticky v tomto, drzme si palceky, nech zacnu poriadne papkat 😅