Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dik vsetkym baby za povzbudenie, snad nam to coskoro prejde a zlepsi sa aj to papanie. 😅
baby natierate už ďasná krpcom, lebo tento môj sa ide zblázniť, tak si ich škrabe, čo s tým ?
Ako tak pozeram, je nas tu vela ze rok vyroby 1978, 1979 😀 V porodnici mi vraveli,ze je to nas rok,ze je vela rodiciek co sa narodili v 78,79,ze tolko ich este nemali. No ale sak najvyssi cas pre nas nie? 😀
@mircova @nivejka nám asi to CD vybrali, my sme tam mali len samé letáky a časopisy jednu pampersku a lyžičku na krmenie, ale tiež som rozmýšľala, že malému dáke detské CD kúpim, lebo tá pesnička čo má na kolotoči mi už začína ísť na nervy
.....no my sme tam mali dudel a kúsačku a krémy CD neviem asi ee
@me 😀 😀 😀 ..moojenko--nebola si slepá--mala som čierne vlasy 😀 ...ale sa opäť vraciam po vyše troch rokoch na blond,ale je tu hrozné....ked sa zapozeráš tú žltú hrdzu neviem dať nijako preč z vlasov--asi budem musieť ísť pod nožnice fňuuuk.....
no a kúpila som UM--ryžovú kašu--nutrilon--v lekárni povedala,že už môžem. 😉 tak som zvedavá,ked jej to dnes po kúpaní zarobím ako bude reagovať a či sa aj vôbec vyspím 🙂
@monika_123 Mončika a ty sisi už s toho linku sportsdirect už objednávala?
@yvett14 teraz este nie, naposledy začiatkom januara 😉
@nivejka ked bol moj najstarší syn malý,tak sme dávali na radu doktorky od 6 týždňov mrkvovú a jablkovú šťavu,trojmesačným strúhané jablko,puding,krupicovú kašu, 4 mesačným zeleninové polievky a popritom sme kojili..ale fakt je že tie deti boli dosť tučné 😀 čo mojmu najstaršiemu ostalo dodnes 😀
čo sa týka príkrmov tak každý lekár inak hovorí, ja viem tak, že nekojené od 5 mesiaca a kojené od 6 mesiaca, ale možno mi teraz už inak povie doktorka, ale pri Emmke to bolo takto

ja budem mať v marci 32rokov
@nivejka mňa total prekvapuje že si blondína, ja si ťa stále predstavujem ako hnedovlásku, ale veď na tej profi fotke čo si mala predtým by som ruku dala do ohňa že si tam hnedovláska, sranda, asi som slepá 🙂
no neviem, možno by si mohla skúsiť UM, že čo to spraví, ale ak to zaberie tak vieš ťažko sa budeš rozhodovať čo ďalej, ale nie vždy je to tak - kamoška má malého na nutrilone a nespí ani tak - strašne málo, deti sú rôzne, ona je asi tak veľmi živá že jednoducho asi nepotrebuje veľa spánku