icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
2. feb 2011

ja budem mať v marci 32rokov

@nivejka mňa total prekvapuje že si blondína, ja si ťa stále predstavujem ako hnedovlásku, ale veď na tej profi fotke čo si mala predtým by som ruku dala do ohňa že si tam hnedovláska, sranda, asi som slepá 🙂

no neviem, možno by si mohla skúsiť UM, že čo to spraví, ale ak to zaberie tak vieš ťažko sa budeš rozhodovať čo ďalej, ale nie vždy je to tak - kamoška má malého na nutrilone a nespí ani tak - strašne málo, deti sú rôzne, ona je asi tak veľmi živá že jednoducho asi nepotrebuje veľa spánku

mircova
2. feb 2011

@malemimi ani ja stále mrchu nemám 😉

mircova
2. feb 2011

@nivejka nám asi to CD vybrali, my sme tam mali len samé letáky a časopisy jednu pampersku a lyžičku na krmenie, ale tiež som rozmýšľala, že malému dáke detské CD kúpim, lebo tá pesnička čo má na kolotoči mi už začína ísť na nervy 🙂

jana_toky
2. feb 2011

Dik vsetkym baby za povzbudenie, snad nam to coskoro prejde a zlepsi sa aj to papanie. 😅

jana_toky
2. feb 2011

@mircova
ked vyberies nejake pekne CD, daj vediet, tiez by som uz nieco chcela poriesit. Uz ani neviem co mu mam spievat, minule som uz spievala aj hymnu a tichu noc 😀

jana_toky
2. feb 2011

@mircova
pridavam sa do klubu, co este mrchu nemaju 😀 . Ale mam taky pocit, ze to coskoro pride 😝

mircova
2. feb 2011

@jana_toky vydržte to dáko, veď už musí byť raz aj lepšie, stášne moc vám držím palce 😉

mircova
2. feb 2011

@jana_toky tú tichú noc som aj ja spievla, ale hymnu som ešte neskúšala 😀 ja si už potom aj vymýšlam kadejaké blbosti 😀 teraz sa mú páči keď recitujem: Ked pršalo mrholilo žabiatko sa narodilo 🙂

mircova
2. feb 2011

@emily327 ja som tiež mala naposledy v 2009 😉

jana_toky
2. feb 2011

@mircova
dakujeme

Aj zabiatko som uz skusala, dokonca moja mama vyhrabala aj knizku zabiatka... . Tiez si vymyslam ako diva, ale uz mi dochadzaju napady 😉

mircova
2. feb 2011

@nivejka pekná profi fotka 😉

me
2. feb 2011

@mircova
@jana_toky ja už od vianoc vyspevujem búvaj dieťa krásne, už mi aj malá hovorila - mamina už ho to asi nebaví, tak musím vymyslieť niečo nové 😀

mircova
2. feb 2011

@me 😀 😀 😀 malemimi tu raz dávala link na riekanky tak som sa inšpirovala

me
2. feb 2011

baby natierate už ďasná krpcom, lebo tento môj sa ide zblázniť, tak si ich škrabe, čo s tým ?

emily327
2. feb 2011

Ako tak pozeram, je nas tu vela ze rok vyroby 1978, 1979 😀 V porodnici mi vraveli,ze je to nas rok,ze je vela rodiciek co sa narodili v 78,79,ze tolko ich este nemali. No ale sak najvyssi cas pre nas nie? 😀

malemimi
2. feb 2011

@emily327 @malemimi no ja som este nemala mrchu a som asi jedina co ju mala naposledy v roku 2009
Ani mi nejako nechyba
................haha tak fasa 😀

malemimi
2. feb 2011

@mircova @nivejka nám asi to CD vybrali, my sme tam mali len samé letáky a časopisy jednu pampersku a lyžičku na krmenie, ale tiež som rozmýšľala, že malému dáke detské CD kúpim, lebo tá pesnička čo má na kolotoči mi už začína ísť na nervy
.....no my sme tam mali dudel a kúsačku a krémy CD neviem asi ee

mona777
2. feb 2011

@adrika202 áno 1.marca

mona777
2. feb 2011

@emily327 som ti pisala este na IP dostala si to? díky

emily327
2. feb 2011

@malemimi to o akom balicku pisete?

nivejka
2. feb 2011

@me 😀 😀 😀 ..moojenko--nebola si slepá--mala som čierne vlasy 😀 ...ale sa opäť vraciam po vyše troch rokoch na blond,ale je tu hrozné....ked sa zapozeráš tú žltú hrdzu neviem dať nijako preč z vlasov--asi budem musieť ísť pod nožnice fňuuuk.....
no a kúpila som UM--ryžovú kašu--nutrilon--v lekárni povedala,že už môžem. 😉 tak som zvedavá,ked jej to dnes po kúpaní zarobím ako bude reagovať a či sa aj vôbec vyspím 🙂

yvett14
2. feb 2011

@monika_123 Mončika a ty sisi už s toho linku sportsdirect už objednávala?

yvett14
2. feb 2011

@nivejka ahojky moja, nesranduj s tou tvojou hrivou!! neboj pojde dole farba!! tak ideš dat kašu? mne včera povedala dr. že možem mixovat mrkvu, nie je to dost silné!! tak potom fakt už možme pomaly skusať hočo-normálne na 4 mesiace 😨 😨

monika_123
2. feb 2011

@yvett14 teraz este nie, naposledy začiatkom januara 😉

adrika202
2. feb 2011

@mona777 tak sme tu dve najstaršie rakety..xixi 😀

mona777
2. feb 2011

@adrika202 áno, mne to priemeruje moj mm je odo mna mladší o 6r

adrika202
2. feb 2011

@nivejka ked bol moj najstarší syn malý,tak sme dávali na radu doktorky od 6 týždňov mrkvovú a jablkovú šťavu,trojmesačným strúhané jablko,puding,krupicovú kašu, 4 mesačným zeleninové polievky a popritom sme kojili..ale fakt je že tie deti boli dosť tučné 😀 čo mojmu najstaršiemu ostalo dodnes 😀

yvett14
2. feb 2011

@adrika202 čo moja aká to raketa?? 😕 😕 😕 ja mám tiež 36 ale veru ze raketa ešte nie som! 😅 😅 😅 ! ale určite raz budem!! ☹ ☹ ☹

me
2. feb 2011

čo sa týka príkrmov tak každý lekár inak hovorí, ja viem tak, že nekojené od 5 mesiaca a kojené od 6 mesiaca, ale možno mi teraz už inak povie doktorka, ale pri Emmke to bolo takto

me
2. feb 2011

@nivejka no však zato, už som si myslela že mi šibe, vôbec som nepostrehla doteraz že si blond, akurát nad tou fotkou kde si s kočíkom som sa trochu čudovala