Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 ahojky moja, nezistila som skoro nič nedalo sa mi na stránke nič preložiť, ale sesterka mi posiela po jednej slovenskej firme z Anglie tašku a vravela že to poslala v piatok a že v stredu to mám čakač. tak neviem. uvidíme. papa dobru nocku cmuk všetkým mamičkam a detičkám 🤐 🤐 🤐
ahojte, no ja som uz tiez davno nepisala, ledva stiham pri kojeni citat, tolko toho vyplodite cez den 🙂 Ja sa zas pridavam do klubu grckajucich. My mame tiez silny reflux, boli sme na zaciatku na Kramaroch na ultrazvuk kvoli tomu a tam sa to potvrdilo. Davate aj vy nieco detickam na zahustovanie? Ja davam homeopatika Gastrocynesine a Nutriton pred kazdym papanim (kojim), ale nic nepomaha. Fnuk ☹ Niekedy som uz zufala z toho, zda sa mi ze po papani vygrcka aj pol litra. A vobec nemam pocit, ze by malo nejaky efekt to zahustovanie. Skor, ci ma dobry den a negrcka aj ked nic nedavame (ale takyych dni je velmi malo), alebo zly a vtedy grcka, nech by som sa aj na usi stavala. Polohujeme cely den, aj noc.
ahojte, konecne som si nasla cas napisat. Tak dnesny den super 🙂 Malinka za cely den spala iba hodinu, papala ako maciatko, ze si potiahla malo a koniec, kociarik som ziaden taky ako by som chcela nenasla ☹ Davali sme malej dnes vitamin K a som si na 1000% ista,ze z toho nemohla chuda cez den spinkat a celkovo bola taka nekludna. Uz iba 2 krat do pol roka, tak som rada, uz od zaciatku nam nerobi dobre ten vitamin ☹ Cely vecer som stravila hladanim dobreho sportoveho kociarika, samozrejme zase som tam kde som bola, nic som nenasla co by vyhovovalo, ak ano, tak nekrestanske prachy za to chcu ☹ Tak nic. A mali sme v plane,ze pojdeme zajtra za svokrou, ze uz dlho nevidela malu a ona,ze nech nechodime,ze ona si chce farbit vlasy,ze aj tak by s nami von nemohla ist a ze ona sa zastavi cez tyzden, skoro ma porazilo, tak ona sa k nam nasackuje na cely den, ja ju musim obskakovat a varit jej a ked chceme prist my,tak ze si mame urobit vlastny program. No ved pockaj zajac, hned ako sa ozve,ze chce prist, tak jej poviem,ze uz nieco mam a ze nie som doma a basta. Kaslem ju, Ja sa nebudem cely den jej venovat a obskakovat ju. No dobre ma to akurat tak vytocilo a mozem ist spat. Ach jaj, tak len v skratke ako sme sa cely den mali 😀 precitam si vas zajtra, ak sa podari. ale konecne sa oteplilo,tak sa vytesujem 😉
@ejuska85 vitaj medzi nami 😉
@emily327 Hm, velmi mila svokra, nie aby sa tesila ze moze popestovat chvilku malu ,ona ma uz program!!!!! To by ma tiez nastvalo....
No my sme od vcera u akoze svokrovcov na Liptove, a zajtra ideme domov, konecne, do svojho systemu, poriadku. Misko je tu akysi nepokojny,ani sa mu nedivim, ja som este viac. Dnes prisla cela rodina, kazdu chvilu ho nikto iny natahoval, nechcel mi uz ani pdovecer spat, Potom o 8 zaspal a teraz je od 10 hore a kuka, a rozprava sa. Toto mi vzivote nespravil, vzdy o tejto hodine spi uz nícny tuhy spanok.....uz nech sme doma,mne to tak lezie na nervy byt v cudzom prostredi, tak hodku , dve vydrzim ale 2 noci tak to je narocne 😠
Dobré ránko, no my sme dnes hore už od 6.00h, ale už spinká tak je dobre, síce viac ako hodku to nebude ale veď on to ešte cez deň dožene, včera bolo krásne a vyzerá že aj dnes tak hádam pôjdeme na vychádzku i keď už sa mu začínajú robiť soplíky, schytal to odo mňa, ale čo už, síce som ešte nič neodsala, ale už chrapčí ☹ , tak asi v utorok na ten rotarix nepôjdeme, radšej to odložím - nech je úplne zdravý
@yvett14 no ja sa už tiež neviem dočkať, už aby to prišlo, teším sa
@horalka777 kocandy co sa tyka padania vlasov....mne zacali brutalne...chcem dat tip..mozno vam zaberie mozno nie..ale mne v kazdom pripade pomohol....papam vela gumenych medvedikov,capilan vodicku lokalne raz denne ..zihlavovy caj vypijem raz denne..umyvam si vlasy kofeinovym samponom.zn.ALPECIN ...maju ho v lekarnach zelena farmacia a..,a denne uzivam 2tbl calibrum mami...neviem co konkretne mi pomaha ztohto co som tu vymenovala..ale v kazdom pripade..menej padaju..vyskusajte 🙂
@ziza55 díky, vyskúšam, calibrum beriem aj ja /no je pravda že často zabudnem 🙂 /, žihlavový čaj / bŕŕŕ/, medvedíci fajn, ale jak už potom budem vyzerať / sumo / a ostatné si idem kuknúť tú vodičku i šampón, díky, lebo fakt to nevyzerá dobre s tými mojimi vlasmi, revalid šampón asi moc nezaberá a na tabletky sa musím spýtať či sa môžu / ale asi nie/,
baby uz som to tu neraz pisala ze my vitamin k nebereme lebo nam dokina povedala ze je zbytocne davat kvapku mesacne a ani raz od narodenia nemal len tesne po narodeni mu pichli do nozicky na zriedenie krvicky ak by mu krvacal pupok tak vtedy ano dve kvapky denne ale raz mesacne kvapka je cista blbost tot moj nazor.
ahojte maminy po dlhsej dobe som kukla co mate nove.. 🙂 Nam sa strasne zmenil rezim..Tomasko cez den spi velmi malo vonku v kociku ale to sa musime vkuse hybat kocik zastane a uz je plac 🙂 🙂 A noci su strasne predtym bol maximalne 3krat hore teraz je to 8az 10krat.. ☹ a vkuse hladny a tiez grcka...vcera vecer sa napapal vygrckal vsetko a potom hystericky plakal vyse hodiny uz som bola zufala mm isiel do nocnej tak sama...o desiatej zaspal a ja taka unavena ze sa mi nedalo zaspat fnuk..A to som cez tyzden este musela hladat novu skolku pre dceru nastastie sa nam podarilo lebo ta krava ucitelka mi hovorila ze je predskolacka ale je pomala a leniva a ze nema na to aby som ju dala do skoly a ze ako odkladovu mi ju zoberu hocikde tak som jej povedala svoje...a ked sme boli na zapise tal ucitelky len kukali a cudovali sa co to natarala..Ale chvalabohu od zajtra ide inde..
vid tu ho pichaju 😉
babyyyyyyyyy...vcera som sa tak zlakla...po sexe mi asi na 4nasobok opuchol jeden pysk na suse...nie ten velky ale maly...najprv ma to strasne svrbelo...som to rozskrabala a potom som sla do sprchy...a skoro som odpadla ked som to rukou zacitila...tak som sa nalakal...nikdy nic take som nemala...baby nestalo sa vam to niekedy?
@vejinka chichi...ano dakedy sa tak uz citim..takze by to tam aj pasovalo...chi..
neobjednavate dakdo baby zo www.zara.com:?maju tam super zlavy pre drobcov..len dohvie kolko stoji postovne...
To je naozaj divne, ze ten Kanavit uziva kazde dietatko inak. My ho este stale berieme 1 kvapku tyzdenne...
@tanija133 ja som ten isty typ, co sa tyka pobytu u svokrovcov, vzdy uplne rozhodeny rezim 🙄

pridavam sa do klubu brutal padajucich vlasov, dnes som len stala na balkone a pustala som ich do vetra, bo sa mi ich nechce zbierat furt z malej 😝
@ejuska85 ahoj, ja som tu v podstate tiez ako nova, lebo sem nestiham chodit pri dvoch sidlach 😅 Aj ja latkujem. Zacala som az pri mladsej a trieskam si hlavu, ze so sa neosmelila uz pri prvej 😉