icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
5. feb 2011

@nivejka risko bol najlahsie a najmensie babo a vilko najtazsi a najdlhsi v porodnici..take extremy boli v jednej izbe 😀 😀 😀 😀

vejinka
5. feb 2011

a najlepsie bolo kupanie ja zvedava na take malinke a evka zasa obdivovala faldiky ze
@ejuska85 ? 😀 😀 😀 😀

nivejka
5. feb 2011

@vejinka ....no ja som sa bála,že sme s tám grckaním tu sami--,lebo mi čo kojenie to grcá a stále--nechápem prečo....
ja som malej už 3x po kúpaní dala kašičku--nech sa toľko nebudí v noci a musím zaklopať,ale túto noc mi spala krásne--každé 4hodky sa budila na cicku...len cez deň začíname mať zase problém s papaním--nechce papať,ale čajík,alebo vodičku to si nakoniec dá...v noci ale papá bez problémov... 🙂

ejuska85
5. feb 2011

@vejinka to bolo super ako sa zladily clovek by nepovedal.no a najst ta nebol az taky problem zadala som odkial si a mesiac porodu a vyskocila si jedina.no zatial necitim nadbytok mlieka ak by bol tak zamrazim.no vy sa kojite akosi casto.co chcete mat 10kg za mesiac,to my mame dobehnut vahovo vilka.a na homeopatika neverim,brala som ich vlete na alergiu a nezabrali

nivejka
5. feb 2011

@vejinka ....no pekné.....tak si vás tam veru zapametajú ľahko 🙂

vejinka
5. feb 2011

@nivejka to grckanie trapi aj mna ale co uz furt nosi okolo krku plienku..to by ani podbradnik tu kopu co grcia nepopil...-vsade v dome mam rozvesane mokre plienky ogrcane a potom to hadzem do pracky

nivejka
5. feb 2011

@vejinka ...my máme na každom kroku tiež plienky,ale na utieranie--musím ich mať všade po ruke 😀

vejinka
5. feb 2011

@ejuska85 no v tom je problem homeo je otazka viery bud veris ze pomozu a oni fakt pomozu alebo neveris a nepomozu..bohuzial neboj v pol roku 10 to ano..skor ne 😉 ani som nevedela ze je take vyhladavanie a to tu chodim kazdy den 😅

ejuska85
5. feb 2011

@nivejka hned je mi lahsie na dusi ze niesom jedina co mi grca babo.nestiham prat podbradniky ale uz sa stym zacinam zmierovat ze vraj do pol roka by to malo prejst hlavne ze pribera.ved je riaden mlsun.ako davas ten cajik flaskou ci lyzickou?ja som skusala lyzickou ale nejdem ho mylit.zacnem ked budem prikrmovat.osobne flasy by som sa chcela vyhnut.ale na poslednej poradni ma doktorka dorazila ze mozem zacat dokrmovat pomaly.ja planujem najskor v 5,5mesiaci.ale den som nad tym uvazovala 😝

me
5. feb 2011

@ejuska85
@vejinka
@nivejka - my tiež grckáme, asi tak posledné dva týždne, a niekedy fakt riadne, nechápem to, možno kvoli tým slinám, ved im tečú prúdom

@ejuska85
@vejinka - ja som bola na izbe s bábätkom ktoré malo 2,40kg a my sme mali 4,20kg, tiež sme boli riadny pár 😀

vejinka
5. feb 2011

@me sranda 😀

vejinka
5. feb 2011

uff tusim mi odpadava ruka pomoooc

ejuska85
5. feb 2011

@vejinka ved ani ja len nahodou som cumela na stranku mk a tukala a nasla ta.nahoda je niekedy dobra vec,nemyslis? 😀

vejinka
5. feb 2011

@ejuska85 no jasne dnes som mala na pitel cely den..no a ty si mi ho vylepsila ani nevies ako 😉

vejinka
5. feb 2011

@ejuska85 heh kukam ze ty mas 6 prispevkov a ja 22404 😀

vejinka
5. feb 2011

nejaka som asi ukecana...
@ejuska85 to si asi zistila po porode co?? nie aby sme spali teda hlavne ty..ale ja tlchuba ti nedala spat ..lebo konecne som sa mohla vykecat po 4 dnoch samoty 😀 😀 😀

ejuska85
5. feb 2011

@me takze vies ake to je ked sa na izbe stretnu vychrtliacik a bucko s faldikmi.objekty zvedavosti v jednej izbe.aj mne niekedy sliny a uz mu pozeram dasienka ci neopuchaju ze ci sa zuby nerezu lebo muz mal vraj v 4mesiacoch zub.a cuca sy ruky a vnich ma moje vlasy.inak aj vam baby padaju brutal vlasy?a beriete nejake vytaminy?ja si chcem kupit

vejinka
5. feb 2011

no idem ja spat lebbo zajtra nebudem mat cim pisat a ja ruky v poslednej dobe pouzivam casto 😀 😀

vejinka
5. feb 2011

@ejuska85 padaju a ako...hruza beriem centrum materna este zo zasob.. 😀 ale nepomahaju no letim spat som rada ze odteraz ta tu uvidim kazdy denn...bru noc spolutrpitelka

babulky brum...uz len sa dopplazit do posteleeeee 😉

ejuska85
5. feb 2011

@vejinka to mas pravdu vykecat sa treba ja byvam sama cele dni s riskom a ked niekoho stretnem na prechadzke tak usta sa mi nezavru.no a co chces aby som mala tolko prispevkov ako ty?pockaj pol roka snat ta dobehnem,aku dobu si prihlasena?tesi ma ze som ti vylepsila naladu 😀 😎

vejinka
5. feb 2011

@ejuska85 iba 3 roky 😀 😀 😀 paaaaaaaaaaaaaa

vejinka
5. feb 2011

4 by bolo moc sak jak som xcela otehotniet s erikom...teda s muzom 😀 😀 😀

ejuska85
5. feb 2011

@vejinka ved aj ja idem spat este umyjem riad.zajtra ideme k nasim a pondelok strazim krsna tak neviem nakuknem.snat v utorok

ejuska85
5. feb 2011

tak baby dakujem za prijatie a prajem nech vam deturence spia do rana a posluchaju 😉 🙂

sofia2008
5. feb 2011

@ejuska85 ahoj..ja som tu tiez nova ako ty 🙂 aspon tu nie som sama nova 🙂
inac nam dnes sused povedal, ze sa jeho dve deti narodili obe so spodnymi zubkami 😕

ejuska85
5. feb 2011

@mona777 neda mi spitat sa ta na latkove plienky ako si spokojna?pohravam sa z myslienkou pouzivat ich.kamoska ich ma a je spokojna len ja stale neviem.to pranie a dietatu nieje vnich moc teplo?

ejuska85
5. feb 2011

😀 @sofia2008 to som aj ja pocula ze je mozne sa narodit so zubamy,to ich musia umyvat od narodenia????xi xi fajn ze niesom jedina opozdena

sofia2008
5. feb 2011

@ejuska85 🙂

me
5. feb 2011

no mne tak padajú vlasy že asi budem už zúfala, raz som už toto zažila a nerada som, dnes som si rozčesala a umyla - no des, dve kôpky išli do koša, no hrúza, všetko je to o hormónoch a našom tele ktoré sa dáva dokopy po tehotenstve a pôrode + kojenie, takže vitamíny a pod. možno len trošilililililinku pomôžu, ja sa opýtam v stredu gynekologičky či môžem revalid bo mi zostal ešte spred tehotenstva, ale asi sa nemôže 😒

dobrú nôcku idem si aj ja lahnúť, papa

horalka777
5. feb 2011

ahojte 🙂 konece sedim, dnes tusim prvy krat 😀