icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
6. feb 2011

@ziza55
pocuj, to myslis vazne s tymi gumennymi medvedikmi??? Lebo ja ich papam stale a nemam nejaky vyrazny problem s padanim vlasov 😀 . Tak mozno to fakt zabera 😉

ziza55
6. feb 2011

www.zara.com...mrkni sale..maju tam super vecicky pre drobcov zlavnene..len musim sa dopatrat kolko stoji postovne..chi

ziza55
6. feb 2011

@jana_toky cicus..mne padali fakt strasne...niekto mi poradil tych medvedikov a fakt sa to zlepsilo...neviem ci tym alebo tym samponom..vitaminmi..ale asi na tom nieco bude 😉
takze baby con vam padaju vlasy...hor s a do potravin kupit g umene medvediky 😀

vejinka
6. feb 2011

nechcem nic... 😉

vejinka
6. feb 2011

ja by som nejake sexi pradlo na toho valentina

jana_toky
6. feb 2011

@ziza55 jeeej, to je fajn, ze budete chodit aj potom plavat, lebo ja mam tiez ten kurz - darcek na vianoce a chcem zacat v maji 😀

ziza55
6. feb 2011

@jana_toky no super...trefny darcek 😉

jana_toky
6. feb 2011

@sofia2008
velmi by som drobcov neucila na TV, predsa tam obraz dost blika a nie je to asi najprijemnejsie na ocka 😖

emily327
6. feb 2011

@malemimi @sofia2008 @jana_toky suhlasim, tak ako bolia oci dospelych z TV a laptopu tak to iste aj deticky, len oni maju sietnicu ovela citlivejsiu. Ja by som dieta urcite na TV nenechala pozerat hodiny ani pol hod.

jana_toky
6. feb 2011

@ziza55
Tie zlavy v Zare myslis ze maju aj na tovar v predajni?
Niektore fakt zlatucke vecicky. Ale kedze materska nie je az tak vysoka, tak sa budem musiet uskromnit s tym, co som objednala zo sportsdirektu 😉

emily327
6. feb 2011

@ziza55 ja malej hladam ciapocku na jar.... Tak uvidim, ci nieco najdem. Daj stranku na tu zaru 😉 Mozno sa dopatrame kolko by bolo postovne 😉

ziza55
6. feb 2011

@emily327 www.zara.com
ja som pozerala ciapocky chalanske ale kraaasne za par supek..chi...2-3eura

@jana_toky jani ja som bola v hypaci v zare...a nic tam nemali..to nehrozi u nas..achjaj.. 😒

ziza55
6. feb 2011

@jana_toky ja viem jani ta materska nizka..ale pockaj ked klesneme na ten rodicak..juuuj na zaplakanie... ☹
ale mamina bude mat pozajtra sviatok..a ked dostanem prachy..obucham to vsetko na synatora..achjaj 😅

nivejka
6. feb 2011

@ziza55
@sofia2008
@emily327
tak ja som teraz nakojila znova a som sa čudovala,že malá chcela papať-dokonca aj viac,ale asi nebolo z čoho,lebo som jej dala z obidvoch a aj tak sa potom rozčulovala a prsia mám ako blato--vyzerá to,že mám aj po dnešnom dni aj menej mlieka.... 😒 ....normálne sa sama seba čudujem ,ako to všetko s chladnou hlavou znášam,myslím tým ako sa mi malá správa a to ja nemávam nervy zo železa,ale pri malej som strašne moc trpezlivá.....to vykrikovanie počas celého dňa,šponovanie-nervačenie pri kojení,revanie--už si myslím,že stále robím niečo zle,ked má malá stále takúto bojovú náladu a to dokonca aj hned po prebudení....vážne ma skúša koľko toho znesiem.....ale som už vyčerpaná z toho.. 😖

repi
6. feb 2011

@malemimi ano, aj ja som o tom niekde citala, ze je to mononukleoza, len to neviem najst..

ziza55
6. feb 2011

kocky zhanam do kocika nejaku prikryvku na jar..nie klasicku deku ale taku..hackovanu decku..alebo pletenu....nemate niekto?resp.nevideli ste niekde predavat?diiikes

mona777
6. feb 2011

@emily327 to sa snažím aj ja mu dat niečo pred oči ale v poslednej dobe to zanedbávam, tak sa musím polepšiť a nejaký vankúš pred neho dat

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 už nemam kde ho odtiahnúť - tam je stena a pri nej sedačka a oproti na stene je tv 😝 mame malý priestor

me
6. feb 2011

@malemimi - je to mononukleóza / choroba z bozkávania /

mona777
6. feb 2011

@malemimi no prave to blikanie asi škodí. asi budem len počúvať rádio. No neviem večer ked som sama doma ten TV je ako člen rodiny - blbé ale je to tak

emily327
6. feb 2011

@ziza55 zlatinko ja ti o tom ako to je na rodicovskom mozem porozpravat ☹ Od 22.1. som na rodicovskom a este mi ziadne prachy nenabehli na ucet, az 17.2. mi nabehnu za januar ☹ Inak super zlavy v tej zare, nasla som tam vela veci, co by som objednala. Idem kuk na postovne 😉 Mozno objedname spolu 😉

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 na konikovi - v tej teme nekojim ale odsavam si dopisujem aj ja 😀 Viem si predstaviť ako sa cítiš - ja len odsávam a dávam piť malému mlieko z flaše lebo nechce piť od vianoc z prs, pričom mam dost mlieka. Ale vždy večer ked mu dávam flašu tak mi tečú slzy - že nechce piť z prsa ale len z flaše - a neviem si predstaviť žeby som mlieka mala málo ako ty - asi by som sa zrútila celkom. Tak maš moj obdiv - neboj poznám mnoho zien čo majú už ovela vacsie detičky vychované na nutrilone a sú zdravšie ako kojené

ziza55
6. feb 2011

@emily327 vsaaaak?super su tie vecicky a aj ceny v pohode..oki mrkni a napiiis mi..papaaaaaa..idem uz haji pomaly

emily327
6. feb 2011

@ziza55 no nasla som tam vela veci, co by som hned malej kupila ale da sa to kupit iba v obchode aupark a avion ☹ Takze z tej stranky sa to neda objednat ☹ Skoda, skvele ceny.

ziza55
6. feb 2011

@emily327 jeeeejda...no skodaaaa..ja som bola v avione a ani chyru po tych vecickach...no aspon riflicky co som pozerala ..ani jedny..hm

emily327
6. feb 2011

@ziza55 to fakt? som prave muzovi vravela.,ze zajtra po robote by sme tam zasli pozriet, ale ak si nic nenasla, tak to uz asi vypredali ☹ Skoda.

sofia2008
6. feb 2011

@ziza55 ved to.. 😒

sofia2008
6. feb 2011

@mona777 nam sa to tiez stalo na Vianoce, na Stedry den ☹ som mala pokazene sviatky ☹
aspon este odsavas, to je super 🙂

mona777
6. feb 2011

@sofia2008 mne na druhy den 25.12. ☹ pekný darcek

tanija133
6. feb 2011

@ziza55 Boze zlato ,uz nenakupuj tolko, stop, ved to Patko nema sancu vsetko vynosit....Ja som na tu zaru mrkla, su tam pekne veci za super ceny, ale mam toho tolko a ja vsetko musim vidiet nazivo, som hrozny detailista na vecicky.... 😉