Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
www.zara.com...mrkni sale..maju tam super vecicky pre drobcov zlavnene..len musim sa dopatrat kolko stoji postovne..chi
nechcem nic... 😉
ja by som nejake sexi pradlo na toho valentina
@emily327 www.zara.com
ja som pozerala ciapocky chalanske ale kraaasne za par supek..chi...2-3eura
@jana_toky jani ja som bola v hypaci v zare...a nic tam nemali..to nehrozi u nas..achjaj.. 😒
@ziza55
@sofia2008
@emily327
tak ja som teraz nakojila znova a som sa čudovala,že malá chcela papať-dokonca aj viac,ale asi nebolo z čoho,lebo som jej dala z obidvoch a aj tak sa potom rozčulovala a prsia mám ako blato--vyzerá to,že mám aj po dnešnom dni aj menej mlieka.... 😒 ....normálne sa sama seba čudujem ,ako to všetko s chladnou hlavou znášam,myslím tým ako sa mi malá správa a to ja nemávam nervy zo železa,ale pri malej som strašne moc trpezlivá.....to vykrikovanie počas celého dňa,šponovanie-nervačenie pri kojení,revanie--už si myslím,že stále robím niečo zle,ked má malá stále takúto bojovú náladu a to dokonca aj hned po prebudení....vážne ma skúša koľko toho znesiem.....ale som už vyčerpaná z toho.. 😖
kocky zhanam do kocika nejaku prikryvku na jar..nie klasicku deku ale taku..hackovanu decku..alebo pletenu....nemate niekto?resp.nevideli ste niekde predavat?diiikes
@ziza55 zlatinko ja ti o tom ako to je na rodicovskom mozem porozpravat ☹ Od 22.1. som na rodicovskom a este mi ziadne prachy nenabehli na ucet, az 17.2. mi nabehnu za januar ☹ Inak super zlavy v tej zare, nasla som tam vela veci, co by som objednala. Idem kuk na postovne 😉 Mozno objedname spolu 😉
@sofia2008 na konikovi - v tej teme nekojim ale odsavam si dopisujem aj ja 😀 Viem si predstaviť ako sa cítiš - ja len odsávam a dávam piť malému mlieko z flaše lebo nechce piť od vianoc z prs, pričom mam dost mlieka. Ale vždy večer ked mu dávam flašu tak mi tečú slzy - že nechce piť z prsa ale len z flaše - a neviem si predstaviť žeby som mlieka mala málo ako ty - asi by som sa zrútila celkom. Tak maš moj obdiv - neboj poznám mnoho zien čo majú už ovela vacsie detičky vychované na nutrilone a sú zdravšie ako kojené

@ziza55
pocuj, to myslis vazne s tymi gumennymi medvedikmi??? Lebo ja ich papam stale a nemam nejaky vyrazny problem s padanim vlasov 😀 . Tak mozno to fakt zabera 😉