icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
25. jan 2010

ahojte,juj,to je ale kosa,bola som prave vonku dat psovi zrat a ze -10 brrr

tilly,dominik je sikulka teda,moj muz by strasne chcel mat z kika futbalistu-on bol volakedy-no ale zatial to vypada skor na sportove drevo 😀 -po mamine 😅
bambolina,teda,mame co dohanat 🙂 🙂 koliky sme aj my mavali-padlo 9 vecera uz to tu bolo-ale uz nastastie len obcas a len chvilku-ale veru boli casy ked sme si to odrevalo do polnoci...

no vidis,slovaki,chuda bolo zapecene,snad uz bude ok...
nam sa tiez najlepsie spi vonku-ale aj vnutri zaspi fajn,proste ju dam do postielky a zavriem dvere a vacsinou je "tuha" hned-len horsie je ze ked spinka vnutri tak ten lapaj stasri mi ju dost casto zobudi-proste 3 rocnemu krpcovi nevysvetlite ze sa ma ticho hrat-alebo ked aj -tak mu to vydrzi tak 5 minut-potom zabudne zas...a nechcem ho chudaka stale upozornovat a zakazovat mu vsetko,sak ma bude neznasat za chvilu 😔
ale dneska je tak desna kosa,ze neviem ci ju aj dam von... 😒

bambolina
25. jan 2010

no baby neverite, ale ja len cisto kojim,ja som sa vzdy bala, ze nebudem vediet kojit, lebo mam male prsia 🙂
ja dufam, ze uz nebude tak moc priberat, uz som ho naucila papat kazde tri hodiny, nie vkuse.... 🙂 vcera sme po tyzdni zaspali bez kiliky, dufam, ze to pomaly prejde....teraz mi tu stona vo vajicku, neviem na com pracuje...
slovakia...my kakame uz dobre dlho za pomoci trubicky, zevraj to nevadi, ze to sa upravi same, dolezite je ze tlaci...chudata, viem hrozne to je ked im nejde 🙂
a ruky ako opica mam aj ja...trosku som ho rozmaznala asi...uz sa nudi, uz ma volaaaaaa

sakura77
25. jan 2010

bambolina,tak to tam asi nemas mlieko ale hotovy pudink 😀

sakura77
25. jan 2010

paneboze ze "pudink"-vidno ze uz som stvrty rok doma 😀 chcela som napisat puding ze ano 😅

pudo
25. jan 2010

bambolina - supis, gratulujem k takemu vykonu... 😀
no nic babule...ideme von...uz sme mrzuti

bambolina
25. jan 2010

rozumieme si sakura 🙂 len nech odtial este tri mesiace nieco tece 🙂
inak nechce mi pridat fotky do albumy, neake sa mi podarilo, ale uz furt pada stranka... ☹

chruminka
25. jan 2010

dobre ranko,tak som vas ako tak docitala...my sme mali kludny vikendik,mali sme tiez navstevu,boli sme na prechadzke,ja tiez s nimi chodim von aj ked je kosa,teda ked sa mne chce mrznut ked sa mi nechce tak ich dam len pod okno.....vcera som urobila chybu a neboli sme ani vonku ani som ich nedala pod okno,myslela som si ze ten poobedny vyse 2h spanok bude ok aj v postielke ...no ha ha ha,spali na striedacku takze sme nemali vobec klud a nespali viac ako tristvrte hodiny,zato aspon vecer boli total unavene a uz o 21:00h tu bolo ticho
takze uz ziadne pokusi cerstvy vzduch im proste treba kazdy den 😎

A my sa tiez este nepretacame,Alexia sa sice okolo vianoc dva razy pretocila v postielke ale to bola na boku,Viktoria to ma uplne v pazi a Alexia sa teraz toci okolo vlastnej hlavy dokola ako hodinky,na brusku sa im moc nepaci ,davam ich tak 3krat za den po napapani odgrgnut ked sa mi ich nechce drzat,Alexia vydrzi tak 2 min. a Viktoria asi 5 min.potom zacnu jedy ani hracky nepomahaju
Tiez sa pritahuju do sedu ked ich chytime za rucicky,Alexia vzdy, ta by uz chcela sediet ale este nemoze a Viktoria ta podla nalady,ale snazia sa zdvihat sa aj ked lezia na chrbatiku tak zdvihaju hlavu a krk akoby sa chceli posadit

bambolina krasne miery 🙂

adka_praha
25. jan 2010

my sme pred chvilou zalomili tak sa idem sprchnut...baby co uz ste mali mrchu, kolko vam trvala??? ja som dostala minulu sobotu a este zo mna stale desne leje...nebude to mat nejaku suvislost s cisarskym??? uz mi to ide na city desne... 😖

cipuska_
25. jan 2010

Ahojte, tam mi sme nemali víkend nič moc, už má aký taký režim ale chúda moje tak zachriplo že v sobotu už ani hláska skoro nevidala, tak som išla na pohotovosť....už to má trošku lepšie ale ešte ked plačká tak to počuť ako jej preskakuje hlások.
večer zaspinkáva pekne sama len dám dudku pohladkám po líčku položím a pekne buvká.
akurát máme otočený režim cez den prespí 6 hodín a v noci papá kaažde tri hodinky,ale nevadí ano hned zaspinká.
teraz je chudátennko trošku mrzutá, len na rukách najradšej ani hrať sa nechce spokojná vydrží iba tak pol hodinku od vyspania a potom mrnká, kutiky zvesené a žaluje sa....

adka_praha
25. jan 2010

joj chudiatenko... ☹ ale ved ono to prejde... 😉

zuzujan
25. jan 2010

ahojte kocky, prepacte ze vam tu leziem - patrim k augustovkam 2009, ale
chcem vam ponuknut hrncek na ucenie pitia od aventu
Moj manzel prisiel v piatok z nakupu, kazala som mu kupit misku na papanie pre malu a kupil aj tento hrncek, pritom sme ho este pred porodom kupovali v polsku tak mam dva, uplne zbytocne....

ak mate niekto zaujem, predam so zlavou, je uplne novy, zabaleny, mam blocek k nemu
http://www.avent.sk/products/flasa-na-ucenie-26...

chruminka
25. jan 2010

adka mne trvala prva mrcha skoro 3 tyzdne....som aj brala lieky na upravu som po desiatich dnoch isla racsej k Dr. a dal mi tabletky.

cipusla co ste prechladli alebo z coho zachripla?
nechces jej to prehodit?Prve dni sa sice budete trapit,ale vies ake je to super ked mozes spat v kuse 5-6h ?! 😀

ajkaag
25. jan 2010

jaaaaaaj baburky sme boli na prechadzke, tam je kosa ako v ruskom filme!!! 😀

cipuska_
25. jan 2010

no ved určite ano ale ked to je také strašne počuť a vidieť ako má kútiky zvesené žaluje sa mi aten chraplavý hlások, no hrozné už aby bolo zdravá, naštasite nemá teplotku...

janka1874
25. jan 2010

bambolina nám koliky skončili okolo 2 mesiacov takže možno aj u Vás sa to už bude len zlepšovať

pudo neviem kedy dáme stretko keď je vonku taká kosa tak my moc na dlho nechodíme a moja staršia aj tak ešte ďaleko pešo nezájde v ktorej časi KE bývate?

adka_praha
25. jan 2010

chrumi tak si ma celkom ukludnila... 😅 uz som sa bala ci mi tam daco neprasklo alebo co...ale ak sa do piatku aspon trocha neskludnim tak si asi aj ja radsej zavolam na gyndu...

janka1874
25. jan 2010

tak ja idem pokračovať v žehlení 🙂

adka_praha
25. jan 2010

chrumi ako si rodila? sry ale nepamatam... 😅

cipuska_
25. jan 2010

no počkám este či si to neprehodí sama a potom uvdíme teraz ju nechcem trápiť, neviem z čoho zachripla, plakal v sobotu asi hodinku už sa až zadúšala sem ju nevedeli utíšiť to plakala druhý krát v živote takasi ju to už bolelo a na druhý den už zachrípnutá a do večera už stratila hlas uplne....

chruminka
25. jan 2010

ajkaag u nas je len -3stup.cize pohoda

janka aj mna caka dnes opät zehlenie,dobieham tyzden bez zehlicky 😉 ,pri dvoch detoch je to otrasne

adka ja som mala CR

chruminka
25. jan 2010

cipuska nasa alexia mala takyto hystericky zachvat vo stvrtok vecer,zacala okolo 19:00h a skoncila ked isla papat o kolo 21:00h som nechapala co jej je,len na rukach sa ukludnila,lenze ja mam deti dve tak som ju nemohla cely cas nosit a mm bol prvy krat od porodu vecer prec,som to normalne nezvladala,lebo cim dalej vrestala viac a viac presne ako pises az sa zadusala a bola cela bordovo-fialovo-modra az dych jej dochadzal,bola total mimo,som bola uplne vystrasena lebo este nikdy takto neplakala a nevedela som co skor lebo aj viki plakala,len ked alexia zvysovala decibeli az jej dochadzal hlas a dych tak Viktoria prestala plakat a v soku pozerala zo sedacky raz na mna raz smerom k sestre....vobec neviem co jej mohlo byt

cipuska_
25. jan 2010

no ved to ked nevieš čo jej je aj modré zneba by sm jej zniesla, a mne až do plaču bolo ked som jej nevedela pomocť , Ťa veru obdivujem že zvládaš dve deti, ja som akurát hovorila včera že si neviem predstaviť dvojičky...a to som ich vždy chcela kým osm bola bezdetná 😀

chruminka
25. jan 2010

cipuska oni su uplne uzasne poslusne zvyknute ze su dve tak vzdy musia pockat,takze sa to uplne krasne da zvladnut aj teraz driemkaju v postielke tu v obyvacke ,takze zatial kym len lezkaju sa da,no a potom uvidime 😉

adka_praha
25. jan 2010

chrumi a bolela ta jazva pri mrche? ja som v noci isla zblbnut od bolesti...este aj hlava ma do toho desne rozbolela...teraz uz je to celkom ok...uz ma len pobolieva aj jazva aj hlava...

nam terezka tiez tak raz plakala a boli sme z toho total zufali... 😒

a zachripnuti sme boli aj my raz...ale z placu...sme ju nechali mojej matke aby sme si spravili nakupy vklude a musela tam bobak neskutocne plakat...ked zamrnkala tym zachripnutym hlasom, tak som myslela ze sa rozplacem ja teraz...

cipuska, ze sa to bohovo hovori, ze chcem dvjicky... 😀 ale kebyze mam dvojicky tak neviem ci by som to zvladala tak ako chruminka... 😅 sak ja desne stresujem uz pri jednom... 😕

didiana333
25. jan 2010

Teda baby...ja mám dnes den...asi ma buchne o zem od jedu... 😠 😠 😠
Malého som nachystala,zbalila,uložila do autosedačky,zobrala zbalenu tasku...predtym samozrejme nachystala seba...uložila som ho do auta,zapásala sedačku...a auto mi nenaštartovalo....
No ja som myslela,že ma asi rozhodí...si neviete predstaviť,jak som sa musela ovladať,aby som pred tym dieťaťom nehrešila...ale budem si musieť od jedu zapaliť,lebo asi puknem...
Teším sa konečne na poradnu z tohoto zapadákova vyliezť a teraz toto...už aj nejaku inu tvar chcem vidieť,ako frajerovu...chápe ma niekto????

chruminka
25. jan 2010

adka mna jazva pobolieva z vnutra ked sa moc s jezibabami natahujem a ked nosim kocar hore dole....hlava ma bolieva teraz dost casto,ale ja to mam skor z tlaku

deina
25. jan 2010

Ahojte. 🙂 Tak zbezne som vas precitala, obaja mi spia, nuz idem rychlo zehlit, kym nas to kopisko pradla nezje. 😝

Bambolina, paradne miery. My mame doma tiez riadneho maca, ma 11 tyzdnov korigovaneho veku, vysku len 60cm, ale zato vaha je 6410g. 😅 A tiez papa len materske mlieko, ani nie nejako vela a casto, tak neviem, z coho je taky macaty.

Tinika, s Matkom som nemala problem pri ockovani, ale Miskovi dlho trvalo, kym sa to tbc zahojilo, mal to skaredo zahnisane. Potom mu to prasklo a trvalo takmer mesiac, kym to prestalo hnisat a bolo to dobre. Ale inak mu s tym nic nerobili, zahojilo sa to, aj ked pomaly.

adka_praha
25. jan 2010

mna ta jazva obcas celkom pekne picha na jednej strane...tiez z vnutra...

didi no to ti verim...asi by aj mna urvalo vejpul...som tu tak nejak podobne na tom ako ty...tiez zapadakov a ziadny znamy xicht...teda okrem mm vypecenej rodinky vedla ale ti sa tvaria ze tu nie sme...a tiez som vzdy hrozne happy ked idem s malou do mesta za ludmi, takze plne chapem tvojho nerva... 😕

janka1874
25. jan 2010

didi ja som síce v meste ale tiež ťa chápem pretože mne vytrepať sa sdvomi deťmi je podobne ako keby som žila niekde v prahcom zabudnutej krajine 🙂

miska2220
25. jan 2010

chrumi,dobry typ dat babo na brusko odgrgnut 😉 mojmu to tiez dlho trva...a neskodi to brusku ??? 😕 ja tiez uz vymyslam ako si usporit robotu a cas...zacala som malemu aj davat flasku tak ze som ju oprela,ako ty chrumi 😉 ide to super...za ten cas si stihnem co to porobit alebo sa aspon najest...kedze cez den nechce spat