icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
25. jan 2010

Potešili ste ma,babule...ešteže malý spinká,lebo som naštartovaná brutálne...ale ked dojde drahý,tak beriem jeho auto a už musím niekam vypadnuť,bo sa zbláznim.....pomoc.... 😲

miska2220
25. jan 2010

chrumi ja ta tiez obdivujem ze zvladas dvojicky...maju rovnaky rezim? naraz spinkaju,zobucaju sa a papaju? ci ako to mas? neviem si to predstavit 😕

adka_praha
25. jan 2010

didi ty si aspon mobilna...ja nie...a keby ze aj mam vodicak, tak mi to je momentalne na dve veci lebo auto nam dalo vypoved... 😠

miska2220
25. jan 2010

juj,chcela som napisat zobudzaju 😅

adka_praha
25. jan 2010

miska ved to je jedno...sak my sa tu chapeme... 😀

miska2220
25. jan 2010

jaj adka veru ten vodicak ☹ mne tu vtejto diere tiez velmi chyba a ako ☹ 😢 ☹

kkiki
25. jan 2010

baby zazrak ... odkedy nekojim co je par dni 2 kila dole ... ja som hovorila, ze tam mam nejakeho skraaaaatka co mi drzi tuky pokym kojim ... tak som naradostena, ze robim zemiakove placky a tolko tam dam cenaku az !!! oliver znasa umele super, som sa bala, ze bude mat problem s kakanim, ale krasne sa rano a niekedy aj vecer vykaka ... ked bol len prikrmovany tak sa dosral vzdy, lebo mal este moje ....

bambolina
25. jan 2010

ja vodicak mam aj auto svoje, ale este som velmi toho nepochodila, ten ceremonial predtym neznasam...ale mozno dnes vybehneme do mesta na vypredaje, ak este nieco ostalo...ja do mesta aj pesa prejdem ale radsej sa budem o to dlhsie tulat v centre ako ta cesta tam a potom naspat...musim sa premoct...
a mamicky dvojiciek obdivujem teda poriadne, mam dost aj s jednym... 🙂
riccardo sa konecne sam vykakal a poriadne, aj body bolo spinave, ti pampersky prd udrzia, vraciam sa huggies...a teraz trosku zaspinkal, asi od hladu, takze do desta min je hore...ale uz som mu pretiahla pausy medzi papanim na tri hodinky, tak to som uz spokojna 🙂

adka_praha
25. jan 2010

kkiki blahozelam...ja som sa postavila minule na vahu a ze -1kg...no ale aj to je pokrok... 😅 a co ma dorazilo, ked sa na vahu postavil mm...neuverite...ze -7,5kg... 😠 😲 😅 to neni feeeeeeeeeeeeeer... 😕 😅

slovakia13
25. jan 2010

kkiki
zavodim,aj ja chcem......myslim tie placky 😀
ja tiez nemam vodicak a tu je to odrzku ,vsade sa chodi autom 😒 moje jedine stastie ,ze byvam v centre

sakura77
25. jan 2010

didi,tak to potesi,co ti zamrzlo??? 😅
ja by som bola bez auta tiez hotova veru...ale tie obliekana teraz do tej autosedacky no horor,potom prekladat do kocika a zas naspat no des-keby je leto tak sa mi autosedacka da nakliknut na konstrukciu,a mam pokoj,ale takto, v takje kose,no hruza.... 😠
placky by som si aj ja dala veru ,mnam,zbiznujem ich-ale len papat,robit uz az tak nie 😀
my naj novsie kadime aj trkrat denne,neviem co sa deje,predtym sme mali vzdy len raz rano o 10tej 😅

ajkaag
25. jan 2010

adka, z toho si nic nerob, my mame od vianoc nintendo wii fit, a kedze to aj vazi, tak sme si hned s mm dali preventivne zavazok ze za mesiac 5kil dolu (tolko mi ostalo po porode bleeeeee) no a nepribrala som hned dalsi tyzden dalsie kilo?!?!?! nastastie uz je prec, ale ako spominala kkiki, ten skriatok si urcil hmotnost a nepustiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Teda podla mna to urcite nebude tym, ze ked teraz kojim, papam iba raz denne (rano zacnem a vecer skoncim) - strapco hlasim sa do klubu vyjedacov chladniciek... nastastie v noci som taka umreta, ze sa mi nekce ist ani ku chladnicke 😀

jo a vodicak sice mam, auto tiez, ale nejako sa mi teraz nikam nekce, maximalne s kociarom na prechadzku... Mali by sme ist do Kosic k rodicom mm, ale zatial sa s malinkym na taku cestu necitime ☹

bambolina
25. jan 2010

slovakia, aj my mame ten overal, len nas je v nom poriadny maco, nestihne ho ani vynosit

strapco13
25. jan 2010

bola som s malym vonku..este spi, uz mal o 13 papat..ale necham ho..bola som sa prejst po dedine..spoznavam to tu..nestretla som nikoho..teda aby som nekrivdila..susedov pes usiel a prechadzal sa s nami 😀 😀 normalne sa snami hodku a pol prechadzal..aj pred lekarnou ma pockal
ale uz je hore..ideme papat

sakura77
25. jan 2010

strapco 😀 to si mala akeho fajn partaka 😀
ja sa chystam stale na dietu a nejak sa nic nedeje 😝 sa mi do toho nechceeee

kkiki
25. jan 2010

no a prve co som spravila ked som prestala kojit boli 2kg mandariniek, ananas 😀 rychlostou svetla to zmyzlo ... 😕

didiana333
25. jan 2010

No,už som sa trocha ukludnila...ale cigu som si vychutnala...to ja tak pri stresoch musím... 😅
sakura,odišla mi baterka na aute...tak hned drahý dava na nabíjačku,lebo od buduceho tyždna asi pojde na týždnovky,tak tu na konci sveta musím mať auto poruke....a na poradnu pojdeme zajtra... 😉

tilly
autor
25. jan 2010

kocky, ja tu mam mamu, tak sa asi dva tri dni neukazem, mam tu policajny teror, nuti ma ucit sa 😀

adka_praha
25. jan 2010

tilly hehe to jak na strednej... 😀 😀 😀 😀

meliska
25. jan 2010

tilly: 😀 😀 😀
strapco: mas IP 😉

strapco13
25. jan 2010

meliska: aj ty mas IP 🙂

cipuska_
25. jan 2010

No ja si to bez vodičáku a auta neviem predstaviť, my bývame na dedine a tu nechodím kočíkovať, tak vždy do autosedačky do mesta vybrať kočár doo vchodu k svokre tam vybehnem na tretie poschodie (bez výtahu) nechám tam autosedačku zbehnem dole s malu do kočíka poprechádzame sa po meste a potom ten istý rituál ked ideme domov. ale už som si zvykla už by mi bolo aj divné len tak dať malú do kočára a vyraziť 😀

teraz ked je taká zima tak mallá spí v kočári v jej detskej (este je prázdna)zababuším ju otvorím okno a spinká, tak 2x po 3-4 hodinky za den, aspon sanemusíme trápiť zo zaspávaním....

chruminka
25. jan 2010

Miska to s tym odgrgnutim na brusko ma naucili v porodnici,ze je to aj pre man pohodlnejsie a brusku to urcite neskodi,to co ma vyjst aj tak vyjde takze pohodicka,aj si rychlejsie grgnu,ale nechavam ich max 5 min. (aj tak sa potom uz jeduju) a ked si dovtedy negrgnu tak ich berem na ruky klasika,ale uz to potom ide sup sup 😉
rezim mame rovnaky,stale sa snazim im to udrziavat od narodenia,lebo mame obcas dni ked to maju rozhadzane a potom to je u nas horor,vsimli sme si ze Alexia na vsetko reaguje citlivejsie,jej ked sa nieco zmeni o viac ako 20 min.uz je nervozna,nepapa nevie zaspat,placka....
Ale v podstate si uz na to zvykli a budia sa naraz ,dokonca uz aj kecaju poslednu dobu naraz jedna cez druhu 😀
teraz ich uz krmievam v autosedackach a skusam ich naucit aby si drzali flasku ale zatial nula bodov,Viktoria to je nasa bufetacka otvori usta a pecene holuby lietajte do hu..,alexia ta sa aj snazi,ale to je zasa nervacka takze takto to je u nas 😅

teraz babenky spinkaju pod oknom na cerstvom vzduchu v izbe a je uz skoro hodinu klud,ja idem hadam aj daco porobit kym spinkaju mam roboty a roboty,same take piplacky 🙂

tilly len sa pekne uc!!!

ajkaag
25. jan 2010

tilly nechces sa aj za mna naucit? 😉
kkiki tak presne to je to co mi najviac chyba, ananas by som aj ja zblajzla na posedenie, ale kedze drahy je alergik, radsej sa na ovocie okrem jablcok ani nepozeram ☹

kkiki
25. jan 2010

ajkaag veru cely naraz a potom ma pekne stipala pusa ... inak vitamic spaluje tuky tak si idem kupit dalsie ... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 baby umora uztie placky na etapy tusim tri hodky robim, leno pan grof si prave dnes rozmyslel neposluchat 😠 😠 😠

kkiki
25. jan 2010

ozaj baby co mate fb tak ja som katarina s. hornakova ... ked chcete najdite si ma nechce sa mi sem vobec davat foto tam mam vsetko ...

deina
25. jan 2010

Tilly. 😀 😀

Nuz, ja odkedy som prestala s napchavanim, tak aj vaha sla trosku dole, ale neviem, kolko vazim. Typujem, ze som na vahe ako pred otehotnenim a este nejake to kilo, dve by mohli ist. Vlastne by stacilo, keby tieto obrovske prsia odisli, lebo ma robia obrovskou. 😝

Teraz, ked si spominam, aj v inkubatoroch davali deti po papani na brusko, nachvilku, ze nech si odgrnu.

adka_praha
25. jan 2010

vitamin c spaluje??? dobre vediet... 😀 😀 😀

my sme doteraz tiez spinkali pri okne ale potiahla len hodku...ale aj tak dobre... 🙂

deina
25. jan 2010

Ozaj, nemate niektora skusenosti s trvalou? Nemyslim trvala a la 80-roky, samozrejme, ale nejake pekne vlny... mam hrooozne vlasy, su huste, ale vobec to na nich nie je vidno a uz ma to stve. Chcela by som nieco, ze len umyjem, vysusim a hotovo.

adka_praha
25. jan 2010

ja som mala trvalu dva krat...a bolo to celkom prakticke...sice ked to zacalo taky kus vyrastat tak to vyzeralo divne ale aj to sa dalo poriesit...a hlavne som bola rada ze sa mi tak nemastili vlasy...v podstate som si to dala viac menej koli tomu, bo to bolo fakt hrozne...som si musela kazdy den umyvat...