icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

deina
25. jan 2010

Tak ja si vlasy tiez umyvam kazdy den, ale to snad odjakziva, to mi neprekaza. Vadi mi, ze si ich neviem upravit tak pekne ako kadernicka, vyzeraju tak ovisnuto, bleee... 😝

deina
25. jan 2010
zuzu1980
25. jan 2010

kocky, sa nudite dneska? uz 4 strany od rana zapisane...

zatial reagujem na tu prvu, dlej som sa nedostala, a potom by som zabudla co som chcela 😀

pudo, ma 3m sa nespoliehaj, to sa hovori o kolikach nie o refluxe. reflux vacsinou trva do prvych prikrmov, ked je strava hustejsia. Kua, ak toto neprejde tak od 4m zacinam s prikrmami, povedzme kasa pred kazdym mlieckom, lebo toto sa neda. Co mame doma posledny tyzden, tak dovi dopo! Nastastie v noci spinka ako pred tym, ale cez den si uzijem dvojnasobne. Vhudatko, a neda sa mu pomoct, uz nezabera ani zvisle nosenie na rukach, nic! Vcera som to vzdala a s tazkym srdcom a so suhlasom nestastneho manzela sme dali flasu UM, ze predsalen je to sytejsie. A tak krasne ju spapal, vobec sa nevykrucal a potom zabuval, no ako vymeneny. A potom pred spanim som uz dala MM a spinkal az do rana. Tak vyskusam aj dnes, aj ked srdce mi to trha lebo mam MM viac ako dost, este aj plnu mraznicku, a umelinami ho krmim ☹

kkiki, aj ja som mala hokejistu, ale psssssst, nikomu nepovedzte 😀

slovakia13
25. jan 2010

baby moja tiez spinka 🙂 sa vytesujem
ja snivam o kyslej kapuste,boze 😝 😵
deina
ja som raz v zivote vyskusala natacky a hruuuza,vyzerala som jak dement 😀 ale na druhych sa mi pacia vlnite vlasy 😉 to iba ja mam taky dementny vyraz 🤐

slovakia13
25. jan 2010

ja som na fb Monika Kulichova 😉

zuzu1980
25. jan 2010

mne natacky nepomahaju, nech robim co chcem, do hodiny mam vlasy rovne. A kebyze uplne rovne tak to neva, to je in, ale take onicom zvlnene... Ale kupila som si novy sampon a nevsimla som si ze je na vyrovnavanie vlasov, tak mam teraz uuuplne rovne, ako vyzehlene, sa mi to zacina pacit.

Nad trvalou som uvazovala, len sa bojim ze to nejaka blba kadernicka pokasle a budem musiet ist dohola 😀

strapco13
25. jan 2010

deina..ja by som tiez chcela kucery..ale z mojich tazkych vlasov sa iny uces ako zviazat do copu neda 😠 raz mi kamoska zaplietla 64 vrkocikov..mala som ich asi 3 dni a to sme boli pri mori, takze som mala sol miesto tuzidla 😀 no a po rozpusteni mi kucery drzali asi 30 min 😠 ...na svadbe som mala vlasy vypnute 95 sponkami a kopu laku, aj tak mi ostali vlasy rovne

nezavidim vam ani koliky ani reflux, nastastie tieto problemy nas obchadzaju....my sa ale trapime s pletou...najcastejsie sme vyhadzany na krku..ale to preto lebo maly je hlavohrud..krk skryvame pod dvojitou bradou 😀 😀 no a tam sa teda poti a hned ma vyrazky ☹ ..tak cistim hypermanganom a natieram SOS kremikom od Nivei,,je dobry, hned su vyrazky mensie...no ale spotome sa a sme zas na tom istom 😠

zuzu..nepovieme nikomu 😉 😉
ale je to blbe s tym refluxom, ale nevzdavaj to

slovakia13
25. jan 2010

bambolina
overalik z SK 🙂

mala si zacala strasne cucat pasticku,na celu miestnost to mliaska 😀 keby tak cucala cumel

zuzu1980
25. jan 2010

strapco, naraz sme to odklikli, ale zda sa ze vlasy mame rovnake, aj ja len v cope 😀

strapco13
25. jan 2010

ja som na fb Lucia Nemasikova

strapco13
25. jan 2010

zuzu..to hej...ked si ich rozpustim, tak vyzeram ako bratranec It z adamsovcov..nech robim cokolvek, tak mam vlasy v ociach..jedine vtedy som ich nemala, ked som bola kratkovlasa...taka strapata..tam vznikla moja prezyvka od draheho

zuzu1980
25. jan 2010

ozaj, ako tak citam tak dnes mate riadne mrazy. u nas prave naopak, zobudila som sa a vonku prsi. podla toho tipujem ze sme v pluse, takze hura na prechadzku 😀

ozaj vcera som sa rehotala na drobcovi. Lezal pod hrazdickou a kukal telku (no, vytocil hlavicku a ja som odsavala tak som ho nechala nech kuka tu chvilu, aspon bolo ticho). Bol tam biely chlap s tmavym chlapom, sa rozpravali a ukazovali ich tvare na striedacku. Na bieleho chlapa sa mracil a na tmaveho sa vyskieral, a takto stale dokola aspon 10x. Taaak som sa smiala. Asi si myslel ze ten tmavy je tato 😀 😀 😀

pudo
25. jan 2010

slovakia - keby si teraz pocula moju Tami ako tu cmula rucicku vedla mna... koniec 😀
zuzu - ja mam vela znamych, co ich deti mali reflux a vsetkym to zmizlo do 6tich mesiacov (ja viem, ze vtedy zacinaju prikrmy 😉 ), ale niektorym aj po 3tom - tak dufam... 😎 Vraj reflux vrcholi v tretom alebo stvrtom mesiaci... no mame sa na co tesit... A UM fakt zabralo? Sranda... je pravda, ze tu existuje aj antirefluxove UM, ale zatial radsej budem normalne bojovat... len keby ten cumlik chcela zuzlat... ech
kkiki - po tych mandoskach, ananase a vit C budes nadopovana Ceckom za nas vsetky
😀

zuzu1980
25. jan 2010

Idem si vas vsetky popridavat na FB, mna by ste nenasli, ja som "utajena" 😀 ale spoznate ma urcite 😀 😀 😀

strapco13
25. jan 2010

zuzu..dobre 😀 😀 len nech to ozajstny tato nevidi..este bude ziarlit na uja z telky 😀 😀

to hej..taka zima tu uz nebola ani nepamatam

zuzu1980
25. jan 2010

pudo, hej, cumlik pomaha. mne s cumlom zaspi, ked ho zacne zuzlat, ale niekedy nechce, tak to je horor. Ja som vcera vyskusala to UM, lebo uz som nevedela ako mu pomoct... uvidim dnes ci bude treba alebo nie.

zuzu1980
25. jan 2010

strapco, ale inak fesak ten z telky, vies ten z Criminal Minds (neviem ci u vas to nejako prekladaju...) muzovi som povedala a neziarlil, rehotal sa s nami 😀

adka_praha
25. jan 2010

na fb Andrea Stráňavová

mne tiez na hlave nic riadne nedrzi ale ja mam zas priserne jemne vlasy... 😒 jedine co mi ozaj drzalo, bola ta trvala...a teraz rozmyslam ze si ju zas dam, ale pockam kym mi vlasy este podrastu...

adka_praha
25. jan 2010

a v preklade by to bolo ako?

adka_praha
25. jan 2010

doplnila som nejake foto... 😀 a musela som zalozit druhy album... 😅 ale preco mozu byt len tri... 😕

strapco13
25. jan 2010

criminal minds..myslienky zlocinca...zuzu..ak myslic toho cernocha co tam hra..tak mas potom pekneho manzela 😉

strapco13
25. jan 2010

adka..mala je naaadhernaaa

tatuska1
25. jan 2010

ahojte vidim ze ste dnes boli aktivne no super babulky ja by som si tak rada pokecala s vami ale asi to bude realne az ked Ninuska podrastie.dnes sa zobudila s placom ani obliest ani nic hned papkat jojky taka je ze ked sa zobudi musi mat hned flasu hladoska.neviem na co mam reagovat skor co tolko ste toho pospominali.
My chodime stale vonku aj na dve hodky pekne sa poprechadzame,mala je zababusena.
Košičanky aj ja sa s vami rada stretnem snaď ked bude teplejsie 😉
jej pozeram ze ste dali mena na fb ja som Zuzana Brestovicova ak ma niekto zaujem 😉

zuzu1980
25. jan 2010

adka, jeeeej, aka krasna babika 🙂

strapco, hej, toho cernocha som myslela, ale zase az tak sa nepodobaju ☹ 😀

strapco13
25. jan 2010

zuzu..no kukla som fotky..naozaj sa nepodobaju..ale mas sympataka 😉

strapco13
25. jan 2010

a syna si teda otec naozaj nezaprie 😀 😀 silne geny

zuzu1980
25. jan 2010

strapco dik 😀
ja som sa este k fotkam na fb nedostala, maly trosku protestuje 😉 ale aspon budem mat dnes co robit 🙂

adka_praha
25. jan 2010

hehe no tak akurat tu jedinu kriminalku snad nekukam... 😅 😀

dakujeme... 😀 ale ta babika sa rozhodla ze nechce spat... 😕 🙄 😅

adka_praha
25. jan 2010

no tatuska fb mi nechce dozicit si ta tam odkliknut... 😅

zuzu1980
25. jan 2010

adka, tak prave tu jednu kriminalku by si mala kukat, uz len kvoli tomu cernochovi sa oplati 😀 😀 😀 😀