Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
aj ja chcem byt vasa priatelka na fasabuku 😀 hodim si vas niektore ako priatelov, tak sa nezlaknite 😉 som michaela f.... d..... 😉
no ja uz v tom mam gulas totalny 😀
mne nejde vyhladavac priatelov, tak si ma pls niekto pridajte a odporucte mi ostatne "kobylky" 😀
som michalea fitosova dunarova
diiiiikes
naucime sa 🙂 teda dufam ... 😎
cely ten fcb mi dnes nejako blbne, no bezim, zajtra nakuknem 😀
idem von baby ... fb blbne, zakladatelia necakali zeby sa tak ujal, haha tak riesia problem z mnozstvami dat ...
sakura, diiik 😉
dnes nejako blbne ten fb ale tilly ak sa tam večer dostanem tak si ťa pridám možno to skúsim teraz ale ak to nepôjde poobede moc nebudemna pc lebo mi tu príde niečo robiť človiečik čo sa mi stará o pc
tilly mám ťa sakura aj teba no ja Vás mám už pomerne dosť neviem či som na niekoho zabudla
ja uz tiez niektore mama,este si teraz zvyknut na mena.. 😅
sakura a ja ze co za Monika si ma to vyziadala 😀 😀 😀 😀
jaj, baby aj ja uz mam vo vasich menach gulas. Ale pre mna budete vzdy len "kkiki" "monkey" "slovakia" atd... akoze same moniky, andrejky, katky, kto si to ma pamatat ? 😀 😀 😀 😀 😀
idem sa nasackovat ku kkiki a pridavat si vas zaradom 🙂
ja na FB ficim tiez len na fotkach, tu budeme rozoberat kakanie a papanie
my sme mali v noci veselo. Vcera som nedala UM, lebo drobec bol celkom zvladnutelny, tak sa nam to vyplatilo. Pekne zabuval o 22.30, a o pol hodinu sa zobudil s placoooom. Tak sme uspavali, celkom uspesne, polozili do postielky, maly buval, o 15 minut plaaaac... a takto az do 00.30. Ale to uz zalomil na dobro. Sice o 3 rano zase plac, ale to uz som ho len pohojdala (papat nebolo treba) a vstavali sme o 7.30. Samozrejme nasla som ho buvat na brusku. Neviem ako sa v noci toci a cez den sa mu nechce ani za nic...
deina idem kuknut ten syrup, kamoska spominala ze aj u nas sa take cosi predava, musim zistit ako sa to vola...
jezisi, baby ja som si prave pridala dalsie 3 na FB ale netusim kto ste co ste, len vidim ze mame spolocnych znamych a deti v profile, tak pridavam 😀 😀 😀
zuzu ja len kukam tiez a mam v tom riadny miš-maš
tatuska, ale kym som zistila ze ty si zuzana 😀 😀 😀
ozaj, tamarkam vsetko naj k meninam 😉
moj drobec sa prave zhypnotizoval hrazdickou. rozhupal si hracku a kukal na nu az kym sa nezastavila, a takto asi 3x a uz somvidela ako mu pri to ocka klipkaju tak sups do postielky. Ked sa zobudi, pojdeme sa prevetrat, dnes sme v pluse 🙂
jaj, ako to pisem, vynechavam pismenka...
ahoj
tak my vazime 5400g.inak malu zapeka a mna od rana prehana-pekne sme si to s malou rozdelili.
janka
ja som pri ockovani malej revala 😀
catalin
nam tu dali na zabku antibiotika nystatin 😅
deina
normlne si ma rozplakala,pekne si to napisala,moje hormony sa zblaznili a stale sa mi chce iba plakat.....
pudo
ako satka?
FB je vyslovene o fotkach 😉tiez vas budem volat tak ako doterz ,mam slabu pamat na mena 😉
strasne vela ste toho popisali a urcite som este chcela na nieco reagovat.....tak idem kuknut spat
babyyyy poradte co zajtra na obed??? nic ma nenapada...moja fantazia sa asi este po prechadzke nerozmrazila... 😅
adka , ja som sa zajtra rozhodla pre spenatove halusky s vajcom alebo syrovou omackou. 😀 Dnes som si hofila do pekaca na koleska nakrajane krumple a na to kuracie stehna a spolu so to upiekla. mnam dobrota . a ostala mi este brokolicova polievka
adka jednoduche ci zlozite ja mam kolozvarsku kapustu,zajtra bude brokolica so sunkou a syrom,predtym sme mali židovske rezne a francuzsky salat,francuzske zemiaky alebo halusky na rychlo bud s tvarohom alebo kapustou,cestovinky alebo privarky a k tomu fasirka alebo mäsko alebo urob mäsko bud kuracie alebo bravcove na zeleninke k tomu ryza,alebo minule som plnila placky s mäsom suprove a zapecene vsetko v rure mňamky 😝
mayka no stehna sme uz davno nemali
zidovske rezne???? to je co???? zeleninu moc placat nemozem lebo drahy moj je ten najvacsi odporca zeleniny snad akeho poznam... 😠 ale tie spenatove halusky by som si veru dala... 😅 a francuzske zemiaky nie su zly napad... 😀 jemu zeleninu vynecham a spravim pol plechu bez hrachu a podobnych somarin a pol normalne- pre mna... 😀
ake omacky robievate?
ja som vcera robila broko polievku kremovu a cestovinky so sampionmi, slaninkou a syrom, dnes bude len zemiakovy privarok s parkami a zajtra kuracie rezne na prirodno s ryzou...
do vyklepanych reznov natlacis struhanku potom tie rezne obalis vo vyslahanom vajicku opecies ich na oleji a ukladas na pekac zalejes tym vypekom z reznov a mozes dat aj trosku masla na ezne nech niesu suche.
jaaaaj ja to poznam ako rezne naopak... 😀 uz viem teda co... 😀
baby, ale z takychto receptov neschudnem 😠 😠 😠
😀 sak ty si chuda uz dost... 😀
jeee konecne som zo seba zacala robit toho pokusneho kralika...kedysi som spominala, ze som si objednala akesi cosi na baze byliniek, ze to ma nakopnut metabolizmus tak od dnes to jem...su to tabletky, taky bylinkovy sajgon co sa necha vo vode a potom vypije a hnuuuusny olejik...ledno vacsi blivajz ako druhe ale ten mesiac to vydrzim...hadam... 😅

nebojte odtialto nik nepojde, tam je to informacne a fotky ...
mayka ked pojdes do priatelov a daj si tam nedavno prijaty tak sa ti tam ukazeme ved ty vies ktore sme a urob si ze skupina napr. novembrovky ku kazdej prirad a potom vo vseobecnom prehlade budes mat aj novembrovky zvlast a len tuknes a budes mat len nas ...