Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no neboj ja som na tom neni inak... 😅 ja vyzeram akoby som mala za mesiac rodit znova... 🙄 😅
😀 to hadam nie 😀
ideme sa vonku prebehnut, nechce sa mi verit ze mame nad nulou, normalne leto ! 😀
ja mam problem na seba v tejto kratkonohej krajine kupit dlhonohe gate, tak ani velmi nemam na vyber... musim chudnut do toho co mam doma. ale uz sa tesim ako si na slovensku nakupim rifleee a v tunisku topankyyy 😀
😀 😀 😀 no podelene to mas pekne... 😀 😀 😀 jej leto...to by uz veru mohlo byt... 😀
zuzu jej Tunis veru krasne boty tam maju ja som si tiez doniesla krasne sandale toto leto ich vytiahnem dufam ze mi tam moja obria noha vojde a celkovo mam nadherne topky na leto 😵 😵 😵 😵 tesim sa
ja som dnes robila spanielskych vtacikov 😀 😀 😀 😀 😀
uz som doma, trosku sme zase vymrzli, aj snezit zacalo 😉
kkiki, mnam, pridem na veceru 😉
inac skoda ze som si minule nekupila viac topanok v T, lebo tu ked ich mam obute tak ma normalne cudzie zeny zastavuju na ulici a pytaju sa kde som ich kupila. A to boli take lacne smejdy, nic extra. Strasne su tu topanky, vsetko na jedno kopyto (doslova 😀 )
adka,zuzu...ste ma potešili,že sa do gatí nemestíte... 😀 😀 😀 aspon niesom sama...ja stale nosím tehurifle,lebo žiadne ine gate nenatiahnem...no fuj,už sa sama sebe hnusím...Ešteže skoro nikam nechodím...ale športovať sa velmi po cisarskom nemože,tak sa utešujem,že na jar to inlajny istia,už sa na ne teším. Minulý rok som nemohla už,lebo som bola tehu,tak teraz sa vylietam.... 😝
Ahojte, tak kukam fb a som z vas dooost zmagorena, ze kto je kto. Napr jedna fakt kocka baba, velke tmave oci, tmave vlasy... ktora to ma Olivera? Idem kuknut. 🙂 A teraz pozeram fotky Zuzu z Tuniska, to je parada, tam je nadherne! 😨 🙂
Deina, to je kkiki predsa, ta kocka s Oliverom !!! 😀 😀 😀
Deina, bolo tam nadherne, uplne seriozne uvazujeme ze by sme sa tam o par rokov vratili... aj domov by som to mala na skok 😉
Idem aj ja kuknut foto na FB a teda rusim si album na konovi, sak uz netreba 🙂
Kkiki, tie fotky babatiek na pas niekde robia v lahu, tak neviem preco tento fotograf silou mocou skusal v sede. Ale havne ze sme to prezili v zdravi 😀 😀
Ooozaj, Kkikki. 😅 Inac dnes mi to nepali, tak prepacte, som nejaka unavena... 😀 A to ju mam rovno pred sebou... Kkikki, ale ty si fakt kocka. 😉
Vratite ako byvat natrvalo v Tunise? Mne to pripadalo vzdy ako nejaka divoka krajina (ale tak nebola som tam, bola som len v Egypte a Maroku), ale na tych fotkach tam vyzera byt nadherne. Inac tvoji rodicia neboli proti, ked si si brala Tunisana? Si viem predstavit reci niektorych ludi...
Este som kukala maleho Riccarda, no zlaticko, tiez take opalenejsie babetko, krasny je. Ja mam doma dve bledule ruzove. 😀
Deina, Tunisko je uzasne. Maroko a Egypt su trosku divoke, to je fakt, ale Tunisko je take skor europske. Hlavne teda hlavne mesto-Tunis. Mne sa tam paci. Len ti chlapi dost otravuju, ale to len kym nezistia ze som vydata, potom maju velky respekt. A zase ja im rozumiem a viem im odpapulovat naspat, to ako by ich studenou sprchou obliali, hehe, sa na tom zabavam 😀
Ale rovnaky problem som mala v taliansku a v spanielsku, tam tiez vsetci cumia za kazdou suknou 😠
Nasi draheho miluju. Oni uz odo mna po mojich predoslych frajeroch prestali ocakavat ze sa vydam za slovaka 😀 Inac aj mna svokrovci zboznuju 😀 aj navzajom sa zboznuju, aj ked si velmi nerozumeju (haha, mozno prave preto) 😀 Moja mamina kazdeho na svk zrusi ked sa cuduju koho som si to vzala, ze ma toho najlepsieho zata na svete, a teraz aj najuzasnejsie vnucatko 😀
Ja akurat kukam Deininho Matka, ten je kraaasny! A ako vyrastol, taky malinky bol a teraz riadny chlap! A tie kukadla velike !!! 😕 😀
jej to je krasne... 😀 az si ma dojala... 😅
baby 11 dni mrcha a leje zo mna cim dalej viac... 😠 zajtra volam na gyndu...a cim dalej viac ma boli jazva a cele podbrusko... 😖 uz mi to akosi prestava byt vtipne...
didiana ja som sa tesila ze ked pojdeme do prahy, ze tiez vytiahnem moje bruslicky, ale akosi nevyndalo, kedze so mnou uz bola aj terezka... 😅 ale tiez sa toto leto vyblbnem... 😀 tu nemam kde na tych nasich uzasnych cestach a chodnikoch pokial sa nechcem zlamat, ale v prahe su kusok od babky jazera a tam spraveny pekny park a priestor pre taketo somariny... 😀 tak nalozim malu do kocika, zlanarim bracha na prechadzku, on bude pekne pomaly kocikovat a ja budem lieeeeetat... 😀 len dufam, ze sa po nejakych 4 rokoch na tom nedolamem... 😕 😅
auuu, 11 dni? To uz je nejako dlho. Dohanas za ten rok co si nemala ? 😀
adka, ja si myslim ze nasi a svokrovci spolu lepsie vychadzaju ako niekedy susedia ked sa zosobasia. Ale asi to bude aj tym ze casto nie sme spolu tak sa nam ani jedni ani druhi nemontuju do zivota, a ked, tak len pozitivne 😀 Ale na druhej strane ma mrzi ze drobceka uvidia az tak neskoro, ved uz doteraz sa strasne zmenil a neda sa to vratit naspat. Sice im posielame fotky a videa, ale to nie je ono. ☹
Ja teraz kukam Strapcovu svadbu. 😅 Super vec ten FB, no nie?
Adka, no snad to bude vporiadku, mozno len zblbnute hormony? Ale jasne, ze radsej nech ta kukne lekar - nerobil ti sono po skonceni sestonedelia?
Zuzu, dakujem. 🙂 Vies, ake ma uzasne mihalnice? My mame sice vsetky baby v rodine dlhe huste mihalnice, ale napr moje nie je velmi vidiet, ked si ich nenamalujem, su dost svetle, ale on, potvora mala, ich ma huste a tmave.
no to veru neni...mna mrzi uz to, ze moj tatko a dedkovci co su v prahe vidia malu vacsinou len na fotkacha tatko ked tu pride (doteraz tu bol tri razy) a to aj tak len na chvilu...a to su len v prahe...ale v lete planujem ich obstastnovat s malou cely mesiac... 😀 tatik za nami dojde asi niekedy v strede alebo este uvidime ako to poriesime... 😕
Veru, ten FB je super, ja som kukala bambolininu dovolenku na Capo Verde, to je moj sen! Mam od tial kamarata, co studoval v rusku, taky cernosko co hovori po rusky, haha.
Deina, tak Matko si nebude musiet malovat mihalnice, usetrite na maskare 😀 😀 😀
ja sa práve pokúšamna fb pridať fotky no dosť to mrzne do kelu
nerobila mi sono...iba ma skontrolovala zo spodu rucne strucne a hotovo...ale ak tam nieco zanedbala a budu ma musiet koli tomu zas otvarat tak jej osobne nakopem rit!... 😠 🤐 teda to by som aj prezila ale asi by som sa tam bez malinkej zblbla... 😢
Zuzu, ja chcem vnucata, ziadna maskara nebude!!! 😀
Strasne pomaly mi ide kon, pojdem si radsej lahnut, lebo ma z neho porazi. Misko mi predchvilkou plakal, uz je pokojny, tak mozem do postele (on casto zacne plakat okolo desiatej vecer, niekedy sa aj preberie, posadi, vzlyka a potom zalahne spat a spi 😨 ). Dobru noc. 😉
deina a nelezú mu posldné zúbky?
dobru deina... 😉
aj ja idem uz off...idem hodit sprchu a do hajan bo som ubolena jak keby som cely den zemiaky okopavala... 😅
Janka, asi nie, on to robi uz velmi dlho, takmer kazdu noc. Neviem, ci sa mu nieco prisnije o takomto case alebo co... So zubkami problemy nikdy nemal a asi uz ma vsetky.
Dobru noc. 🙂
bru noc mamulky
zuzu si tu este? tipujem, ze mozno uz len jedina... 😉
Mrkla som si konecne facebook - Adamko je skvely... uplny mini model. A Tunisania su max. pohodaci ludia. Som robila s niekolkymi v Dubaji, uplna parada. Takze vyborny vyber 😀
Ozaj, aky mate fotak? Velmi pekne robi fotky Adamka
ahojte maminky?? co ste vsetky na FB??? aj ja som tam.ako vas tam najdem? 🙂
dobre ranko. katka, vcera sme si poprezradzali mena a priezviska, tak zalistuj vyssie a potom z nas budes mat pekny hokej. 😀
ja paradoxne na FB nemam Tami na fotkach, mam ich len tu 😀 teraz neviem kam ich davat ..
ahojte mamulienočky u nás noc v pohode,momentakne sa hadze v postielke so zatvorenymi očami a ešte je v pyžamke tak ju necham tak aby mi nezačala jačať veď ona spinkať dlho nebude keď vôbec bude 😕
dnes by som mala poumývať podlahy nechce sa mi och ale musim nech je čisto.som si myslela ze nebudem musieť variť lebo včera večer som urobila brokolčku so šunkou no jasne mm zahlásil že by zjedol niečo viac chutnejšie do kelu no urobím mu špekáčiky na pive s kečupom ja sa veru nebudem srať s niečím iným 😠
pudo..na nostek su najlepsie roztoky morskych a mineralnych soli..libemar, mar plus, vincentka,sterimar a pod..podla ceny a typu..kvapky, spray..si urcite najeds pre malu a pre seba to prave..ja mam momentalne libenar..ale ked bude vacsi urcite nieco vo forme spraya..Vincentka ma tu vyhodu, ze s da doplnat..takze si mizes urobit aj valstny roztok, ostatne su jednorazove..aplikujes do nosteka, das dieta lahnut, nech to zatecie hlboko a odsajes, alebo jemne vpredu tie zasusene sopliky vytres...ale POZOR!!! nevytiera sa smerom dohora akoby ku ockam, ale rovnobezne s podnebim dietatka..tam je taka "chodbicka" , ale lepsie je 2-3x denne odsat..ja vytieram len vpredu tie zasusene sopliky s vatovou tycinkou namocenou do obycajnej vody, ale po aplikacii libenaru, aby tie sopliky zmakli
na uska...netreba ist hlboko to vatovaou tycinkou do ucha, len poutierat okraj vchodu..uska maju samocistiacu schopnost...posuvaju to mazivo smerom von..taskze poutierat , tam kde vidite..neist hlbsie, len to pozatlacate..no a dolezite je u deticiek, cistit za uskami..ale to urcite viete, tiez mozte tu vatovu tycinku mierne namocit
DOLEZITE!!! vzdy pre pouzitim tycinky sa uistit, ci vata nie je uvolnena, popripade ju pre istotu natocit este...inak budete na krcnom vareni-peceny s cudzimi telesami v nose a uskach 😀 😀

adka, ale do gati sa nezmestim a novu garderobu sa mi nechce kupovat. takze ostava len schudnit. vsak sa nemestim do nohavic co som nosila v 20 tt tehu, to uz je smutne ! 😠 😠