icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
27. jan 2010

ahojte... 🙂

strapco vidis, to ma nikdy nenapadlo skontrolovat tu vaticku ci drzi riadne... 😅 ale zas ja to vytieram iba tak ako si pisala- uska, iba okolo toho vstupu a nostek nevytieram...suche sopliky v predu vytiahnem vzdy nechtom 😅 a na zvysok streknem do nosteka (my mame mar v speji) a potom odsavam...teda ked je treba, co chvalabohu teraz netreba... 🙂

tatuska mna by mm poslal do teplych krajin s brokolicou... 😖 a ja by som si taaak dala...ale dnes spravim kuracie stehna, este mu ostala porcia masovych kroketiek, tak on bude mat hento, a ja si zajtra spravim nieco zeleninove... 😀 ako si robila tu brokolicu?

v piatok sa chystam spachat na vikend marlenku... 😀 som zvedava ako to dopadne...svokra bude mat v nedelu narodky a dufam, ze pride v sobotu terezkina krstna s bekou tak hadam sa to zje... 😀 a mm to slubujem uz 2 mesiace... 😅

akurat kukam knight ridera... 😀 som vcera nedokukala... 😀 ma uputala uputavka (teda moju zvedavost), inak na tom tak nebazirujem... 😀

hihi dnes som rano s mladou vypiekla... 😅 sa mi chcelo desne spat tak som jej dala hrazdicku a bavila sa, kym som este dospavala...a teraz spi pre zmenu ona... 😀

mam dnes akusi podozrivo dobru naladu...zeby z tych byliniek co som zacala pchat do seba? 😀

katka23
27. jan 2010

no neviem ci budem stihat pozerat dozadu vase mena ☹ adka mas nejaky dobry rerept na marlenku?

pudo
27. jan 2010

ahojte... ze -9 v BA... tak to co je... udreli mrazy????
Strapco - dikes, my sme zatial sopliky nemali, ale cistim jej nostek len vodickou, predtym som aj Libenarom. A uska len zvonku, len som sa chcela uistit. Lebo oni vyzeraju ciste na usnici, ale ked trosku posucham tycinkou, tak ide take suche z nich...tak som nevedela, ci ich mam prejst radsej naolejcekovanou tycinkou.

Adi - anooooo, daj ten recept na marlenku... 😵 (aj ked ja take moc nemusim, ale nech mam tromf v rukave 😉)

strapco13
27. jan 2010

adka..hod sem recept na matlenku..a uz aj 😀 😀

vcera som sa sem nedostala..kukala som fb 😀 😀 je dobry na fotky..ale ostavam tu..ja vas mam ako novembrovky 2009..tak ako sme sa tu spoznali..sa mi nechcelo vymyslat novy nazov pre nas zoznam

narobili ste mi chute s tymi receptami..stehna na zemiakoch som robila posledne 2 vikendy 😅 ..len ja do zemiakov pridavam cibulu a slaninu..taku dobru chut to hodi

strapco13
27. jan 2010

ked mam na fb priatela uz zadaneho..ako mu mozem doporucit inych?? nejak sa k tomu neviem dopracovat

adka_praha
27. jan 2010

strapco das si profil toho cloveka, co mu ich chces odporucit a v tom lavom stpceku dole mas odporucit priatelov ktorych ten dany uzivatel pozna... 😉

baby recept na marlenku nemam... 😀 si ho vygooglim... 😀 ale kupila som si v tescu hotove platy na to, tak uz iba krem potrebujem najst... 😀 ale ked najdem, hodim link... 😀

kkiki
27. jan 2010

hahaha teraz som sa zasmiala ... dala som krpca spat do spalne v kociku do okna ... mame francuzke takze je prakticky vonku ... na balkon sa nezmesti ... a zapla som vysielacku ... teraz sedim v kuchyni a vysielacka zblaznena blika jak salena a hlasi 14stupnov ... ze low low low ... no len tam uz musi byt omnoho menej ... takze avent vysielacka pod 14 nejde ...

ja som vas este nestihla pokukat moc na fb, ale napravim to dnes von nejdeme aj ked je krasne, len fakt dost mrzne ... rano mali dieslaky co robit 😀 😀 😀 ale ocividne ten nas nastartoval, ked sa nevratili 🙂))

dneska ideme na navstevu susedom hore nad nami ... taky stary pan a pani okolo 75 vytvarnici a maju velikansky atelier a uz nas tolko volaju ... tak ideme ... vlastne tieto byty boli stavane v tomto duchu aj tu byvalo vela umelcov .. dom je aj zapisany ako historicka architektura mesta BA, co je ale zarazajuce ze sa mesto o dom nezaujma, len vydava rozne nariadenia ked chces prerabat ... my sme predminuly rok zhanali byt a nechceli sme ist z tejto lokality no a ked sme tento zbadali co sa podorysu tyka tak bolo rozhodnute ... potom este pol roka komplet rekonstrukcia a sme neuveritelne spokojny ... drahy spas, ale istota je ze tieto byty nikdy nepoju dole s cenou ... len jak pisem zvonka des a hruza ... ale aspon nejsu zlodeji .. is myslia jaka chajda tam nic neni 🙂))
no som sa rozpisala 🙂)) varit nemusim je ... upratovat tiez nie je ...

ukulelembo
27. jan 2010

Ahojte mamulky Tak clovek tu den nie je a vy tu popisete hotove letanie no no no 😅 Katka staci ked si vyhladas Strapco alebo Adku na FB oni tam maju osttne babenky v priateloch tak si ich potom len popridavas Adka, Adka - len aby sa z tych byliniek chudlo 😕 aby nemali efekt, ze budes z nich taka vesela,ze ti bude jedno kolko vazis 😀 My od vcera zahustujeme mlieko tym NUTRITINOM, zo 7 lekarni ho mali az v 1, stoji 9 eur /135g, akoze tiez by to mohli davat na predpis, ked je reflux diagnoza - teda aspon myslim ... na bars jake blbosti doktori recept daju 😠 Strapco - nic v zlom 😅 Som zvedava kolko nam to balenie vydrzi 😖 Ale klopi- klop zatial maly len tak pod jazyk, co mu vybehlo 😵 A vy ked tu hadzet tie miery a vahy vasich detureniec, tak sa musim az cudovat 😕 lebo mi urcite vedie s titulom ,,novembrovy chrustik" 55cm a 4320g 😅 😅

adka_praha
27. jan 2010

kkiki no veru aspon co som videla na fotkach tak veru krasne to tam mate... 🙂 az zavidim... 😀 samozrejme v dobrom... 😀 ja sa pojdem poobede s malou prejst, bo je naaadherne... 😀 uz aby bola aspon jar... 🙂

adka_praha
27. jan 2010

ukulele no tak ale keby aj tak aspon budem so sebou spokojna... 😀 😀 😀 no sak uvidime... 😀 o mesiac podam spravu ako na tom som... 😀 bud budem cely mesiac vyhehnana a potom ma trafi slak ked budu kila v + a nie v - alebo budem vyhehnana cely mesiac a aj potom... 😀 😀 😀

adka_praha
27. jan 2010

ukulele vzdy musi byt niekto najvacsi a niekto najmensi... 😉 hlavne ze ste zdravi... 😉 az na ten hnusny reflux... 😠

ajkaag
27. jan 2010

dobre rano baburky, my mame dnes spaci den, maly chrni s malymi prestavkami, na mne 😅 takze fungujem ako detske lehatko...

adka_praha
27. jan 2010

no daco som nasla tak skusim...len konak koli tomu kupovat nebudem...a neviem ci by bol vhodny na to domaci konak... 😅 to je strasny ekrazit... 😀

adka_praha
27. jan 2010

v tych bylinkach musi byt daco namiesane bo som zabudla link pridat... 😀 😀 😀 😀

http://www.dobre-recepty.sk/detail/1812-marlenk...

strapco13
27. jan 2010

ukulembo..na lekarov sa nestazuj 😀 😀 na vine su poistovne a ministerstvo zdravotnictva 😠 😠 ..oni urcuju co sa da predpisat a co nie a kde bude pacient doplacat

no co sa tyka vahy..my sa pomaly ale isto blizime k 7..no az tak pomaly zas nie 😀 😀

moj drobec sa skoro prevalil z chrbatika na brusko...sme lezali vedla seba na posteli..uz bol cas papat a tak som mu ukazala mliekaren....tak sa snazil sa k nej dostat sam...bude po mne..kvoli jedlu spravi cokolvek 😀 😀

ajkaag
27. jan 2010

ale ked je vonku taka kosa, sa nam tam nekce
a tiez grckame akoby nas za to platili, takze nalepsie je na vyvysenej mame 😉

kkiki
27. jan 2010

ukulelembo ... lekarka by ti to inak mohla vystavit na predpis ... ved jej povedz kde je problem ... mne by vlastne mala tiez bo nemam mlieka ... vidis spytam sa ??? idem porobit nejake fotky sa mi zadarilo rano usmev ... dam potom na fb ... uz by som ich aj zo stellkou ako taku poriadnu dvojku chcela ... ked nikdy ich nedokazem nejako dat dokopy ... bud sibe jednemu, alebo druhemu ...

adka dik ... mame to tu strasne radi, ale naozaj strasne vela spravil ten podorys ... co sme pozerali novostavby nula bodov a ked bola tak im preskocilo z cenou ... a predtym sme byvali v novostavbe a nikdy viac ... vsetko su slendriani ... maximalny ... len rychle dostavat a ostatne je jedno ... ani plynovy kotol som nechcela uz ... ustredne kuri vyborne a nemusim sa bat ze mi nieeco buchne ... takze plyn nemame vobec ... a ked si raz budeme chciet postavit dom tak jedine v pn a tam mame pozemok stoji caka a toto ked predame tak si zato postavime dom o akom snivame ... blava je draha jak hovado ... a okolie uz tiez a pritom ziadna priroda jedine smer malacky ... a do piestan ja sa chcem vratit to je mesto ze pokoj v dusi ....

ajkaag
27. jan 2010

😀 strapco a tiez sa pritom tvari ako pirana? ja sa kolkokrat tolko nasmejem, ked zbada prsko a najprv oci vybehnu ako svet, potom zacne vyplazovat jazyk a nakoniec to piranovske zakusnutie, no sou 😀

ajkaag
27. jan 2010

kikki mne sa zadarila krasna dvojka minule so starsim braskom, musim to tam tiez supnut 😉 jo a tiez sme sa dnes rano pousmiali na velky objektiv, asi si konecne zvykame 😉

ukulelembo
27. jan 2010

Kikki ten NUTRITON nie je na predpis,mne doktoka da recept aj ked nieco to stoji len 5 eur... aby si si to nepliEtla s NUTRILONOM Ten Nutriton je zahustujuca vlaknina zo svatojanskeho chleba pre grckajuce deti a je do MM len Strapco - sak ja viem, ze cim viac statu platis tym viac sa musis prosit 😒 No chcela som vysavat ale mlady pan tu zadriemal v autosedacke 😔 Maly ked je pri prsniku uz tak zacne take pokriky vydavat a chrochkat, moj muzicek sa vzdy na tom smeje

kkiki
27. jan 2010

uku ano vies ja slepa 🙂))) nutriton 🙂)))

adka_praha
27. jan 2010

babyyyyyyyyyyyy my sme konecne pasli konickyyyyyyyy... 😀 😀 😀 sice len 5 minut, potom slecna odkvicla od unavy ale paaaasliiiii smeeeee 😀 😀 😀 ...jezisi mne asi fakt hrabe ale ja som dojata kak hov*do... 😅

adka_praha
27. jan 2010

oprava nie kak ale jak... 😅 😀

kkiki
27. jan 2010

nam sa konicky vobec nechce robit radsej robi sliepku ... hojda sa na hrudniku a ruky dozadu jak sliepka 😀 😀 😀 😀 no a najnovsie sa mlady pan sam snazi silou mocou sadnut ... akoze pritiahnut za ruky sekunda a sedi a v kazdom kresielku sa snazi sam ... tak napina krk a brusne svaly az je to smiesne ... tak zas vyzera jak kura pri tom ... ale baby tesim sa ked si uz sadne ... konecne mu bude vidiet krk 🙂)))

janka1874
27. jan 2010

no tak som si Vás dočítala no fotky na fb som ešte nestihla pokukať len som si Vás popridávala a zatiaľ čo som vedela tak zaradila pod novembrovky 2009 a mám tak ako tak poriadok len ešte zistiť kto je kto 😀 😀 😀 ale to snáď časom zvládnem a pomaly prelúskať albumy ale blbne mi pc tak teraz sa tomu nevenujem moc ale možno dnes mi to tu príde celé preinštalovať tak možno potom

ajkaag
27. jan 2010

adka neva aj pa rusky panimajem 😀
ale gratulujemeeeeeeeee sikulky ste, neboj nic, za chvilu Ti ujde z postele 😉
kkiki, sliepku tiez pozname, to ked sme lenivi 😉

adka_praha
27. jan 2010

kkiki to aj my robime "kuru"... 😀 😀 😀 😀 a vcera sa tiez terezka snazila sadat... 😀 akosi tie deticky predbiehaju udalosti... 😀

adka_praha
27. jan 2010

ajka neblaaazni... 😀 ja som rada ze ju zatial najdem tam kde ju polozim... 😅 sice nie vzdy je otocena v tom smere v akom ju polozim ale miesto ostava... 😀

kkiki
27. jan 2010

ale nech len nepredbieha, ja by som chcela aby isiel pekne ako ma ... potom to dopadne ako so stellou ... ani raz za svoju existenciu prosim nelozila .... ona sa slecna v 7m postavila na nohy a zacala chodit ... to sme boli v chorvatsku a museli sme rychle ist kupit solidne anatomicke botky, aby jej to neublizilo .... no a v 11m sme boli na santorini a tam uz slecna behala naco chodit ... aj sa mi to vypomstilo lebo to bolo strasne sidlo, co neznamena ze teraz nie je ... ked mala 12m spadla z galerie priblizne 3m na parkety ... nebudem opisovat co to bolo za pocit ... som myslela ze je mrtva ... ale chvalabohu nic ... vlastne ju zachranila jej ruka lebo hlavicku ako tak stlmila ... mala popraskane nedocnice trolinku a hematomy na ockach ... ale ziaden otras mozgu, ani krvacanie ... boli sme na kramaroch tyzden a tam co som videla za stavy tak som dakovala bohu, ze sme skoncili takto ... odvtedy ju sledujem asi az prilis ... teraz uz sa natom aj zasmejem hlavne ked nieco robi a ja jej ze ty si fakt padla na hlavu ... a ono chuda tak sucho ano mama padla ... takze olino bude na voditku a obaleny do molitanu asi ...

strapco13
27. jan 2010

ja to ser.m...maly zas kompletne presr.l hugiesky...viac ich nekupim 😠 😠 😠
sorry za vyrazy
idem prat