Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
jani kukam ze dnes hviezdis... 😅 "milujem" take dni ked je zo mna "kalamity jane"... 😀
no fasa den dneska, muza som vyslala do hor nech sa konecne vyventiluje, a nase dieta sa rozhodlo prerevat den, a este k tomu mi na pojde praskla trubka nejaka tak sa mi tu vali voda po stenach 😠 😠
ma je*neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......a majitel domu nezdviha telefon....a je sobota...tak tu s tym nic neporiesi....
catalin, ked sa to s*rie tak sa to s*rie...
😨 no to je ozaj na porazku...
pridala som nejake fotky... 😀
Ahojte,
tu je nejako ticho. Co ste na facebooku? 😀
Moja Terezka uz spinka. Dnes bola uplne uzasna a aj vecer sa usmievala co obvykle uz od takej 16 hodiny nerobi ale sa jeduje. A zaspala bez jedineho zamrncania. Normalne nechapem ani dudlik som jej nebola podat. 😵
ahojte ja nejako nestiham pisat, ale viac menej vas citam 😉
mate vsetky strasne sikovne deticky, nasa barborka neznasa lezat na brusku, a ani sa nepretaca ... ale uz si vieme chytit hracku a dokonca sa vcera prvy krat normalne nahlas zarehotala 😉
adka ja som mala tiez taky strasne silny menzes, az dva tyzdne ale uz to chvalabohu preslo ...
no uz zasa ma slecna vola 😉
deina ty mas stale tak naliate prsia? 😕 Ja vobec. Ale mlieka mam dost . Aspon dufam . Ale malinka nechudne tak asi hej.
a co mate tou mysickou? 😕 MUsim si ist precitat stranu spat co zasa strapco vypotila. 😀
ajka, aj my budeme chodit plavat tak od aprila. Som ani nevedela ze mame taky sikovny bazenik kusok od nas asi 3 km. http://plavanie.zubrienka.sk/
Je to tam pekne a hlaven to je kusok. Keby to nebolo po hlavnej ceste aj peso sa da s kocikom. 🙂
dida81, aj my kupime tei CD od Podhradskej. ja som na Vianoce kupila jedno CD neterke a su tam fakt take tie klasicke pesnicky z nasho detstva. Chcem neskor kupit aj tie uspavanky. Mozno Terezka dostane k narodeninam. Teraz jej to je aj tak jedno. 😀
Akurat om bola pozret Terezku lebo jej vypadol cumlik a ona uz slecna cestuje po postielke. Uz je uplne inak nez som ju nechala. Na brusku spavat nechce. Pisti pri tom.
ahojte, tak dnes tu napadlo toolko snehu, a neviem kto to bude odpratavat 😒
Inak, ktore este mate deticky v perinke? Ja este ano, lepsie sa mi tak manipuluje s malym ked kojim a tak, i kedmu s tamat trcia nohy.
Ja davam len past koniky pred kojeniami, inak spime tak na chrbatiku a na boku so mnou s posteli a hlavne v kociku.
Ja som rada, ze mame novy program pre deti Jim Jam, su tam lepsie rozpravky ako na minimaxe,
aaa precitala som si basnicku o mysicke. No teeeda. Neviem ci sa mi viac nelubi nez ta klasicka. Ale ucit ju Terezku asi nebudem veru. 😀
strapco, krasnu satku si si usila. Si sikula. nech si otcvort eshop a sit na zakazku? 😉
mayka, ja mam naliate prsia na prasknutie, ked mi maly spinka dlhsie, inak asi mam tolko mlieka co mu staci, klop klop klop.
To cde od canakyho a podhradskej je supis, kajka si stale sama uapne vezu a tancuje na nich. Odtial som sa naucila pesnicky pre deticky, co som aj zabudla a ani nevedela.
catalin, nezavidim. Snad vas nevytopi uplne. 😠
skybaby, vitaj. Teba som tu davno nevidela. Ako sa mate? Kojis ked si uz dostala menzes?
Ja neviem ci nahodou aj mne sa nechysta. Totiz dnes rano som trochu krvacala. Ale dala som si len jednou vlozku a teraz nic. Nechapem co to znamena.
Deina, my mame v spalni 21 stupnov a spina mi v overale a v spacom vaku.
Gabi ahoj,
aj tu snezilo v okoli BA ale len doobeda.
Davidko sa ti este zmesti do perinky? 😕 Nasa Terezka sa uz po mesiaci vykopavala zo zavinovacky a vzdy jej nohy trcali. Spaci vak sa mi osvedcil ale chcem kupit este jeden lebo ho dost casto periem kedze sem tam sa preserie . 😀 Potrebujem nahradny. Len neviem ci mam kupit o velkosti 85 cm alebo uz 100 cm. hm
Takze aj ty mas tak naliate prsia? Cim to je ze niekto ma niekto nie. Tie prsia by mali byt tak moc naliate?
strapco, dik za tip, pozriet na youtube ma vobec nenapadlo, ako sa uvauej ten ring sling, ved tam clovek vsetko najde. A si vlemi sikovna, ked si si usila to sling, si mala na to nejaku specialnu satkovaciu latku? A kde si si zohnala tie kruzky, usetrila si aspon 62 eur, mozes minut na cosi ine,
Tilly, prepac mi moju neinformovanost a neeurudovanost, co toznamena za mas rinng sling diddymos?
Mayka, neboj, praveze by prsia nemali byt naliate, ked mas mlieka akurat tolko, kolko mala potrebuje. Vacsinou ich naliate nemam, len v noci (lebo uz neodsavam kazde 3 hodiny), ale lave prso ma casto neposlucha. Tazsie to z neho ide, dlhsie to trva a stane sa, ze dokonca zatvrdne a nie a nie ho odsat. 😠
Ja by som taaak chodila na plavanie, ale nesoferujem. Moja smola. 😝 U nas v meste nic take nie je...
Pudo, v tom uvaze ma babo gulaty chrbatik, takze je to ok. 😝 Tusim musi mat kolienka vyssie ako ritu?
Mayka, ja ich nemam stale naliate, citim ze mi brnia alebo sa nalievaju, ked dlhise nekojim, ked maly spinka aspon 4 hodky a viac, a este ked ho zacinam kojit, tak citim ako sa mi tam nalieva mlieko v ten cas.
Ja neviem, aj mi sa skopeme a trcime z perinky, ale je to super vec na manipulaciu s babatkom, a pri kajke sme ju mali az do 6 mesiacov, lebo sme mali aj frejkorovu perinku na klbiky ako ma carmen.
Nevie, ja mam spaci vak velkost 110 cm, absolutne nevyuzitiy, mozno 3x, a malej je este dost velky, ja by som kupila 85 cm este.
Gabi , ved to. este neviem dokedy je vyuzitelny vak do 85 cm. Teraz mam vak z cherokee a je tam uvedena velkost 0-6 mesiacov , 68 cm. Hm asi by fakt stacil ten 85 cm. Mam vyhliadnuty tento lebo mam k tomu aj sadu do postielky.
http://www.feretti.pl/pl/spiworki-dla-dzieci.ht...
k tejto sade http://www.feretti.pl/pl/balloon-premium.html
je to nadherne v skutocnosti som velmi spokojna.
ano, peknucke su, ja som kupila taky, co mali v alltoys medvedikmi vtedy, stal okolo 4 stovak., co je dost. A v ikei by mali mat tiez vlemi peknucke spacie vaky, mamka mi tam kupila taky do troch mesiacov velmi pekny modry s opickou.
no vsak to ze nie suv najlacnejsie. Stoja okolo 20 euri. Ale zasa je to dobra vec. A vyuzije sa. Vidis ale ikea ma nenapadla a chystam sa tam veru.
ta satka..no mala som strary a dlhy kus latky tak som rucne obsila okraj, takze to vyzera strasne, lebo ja na taketo veci nemam talent...keby ste to videli zblizka, tak by ste ma uz nechvalili ☹ ☹ ...ale hlavne ze to drzi..a kruzky mi sprostredkovala meliska 🙂 🙂
ja mam spaci vak do 9 mesiacov...maly spava v overale, vaku a prikrivam ho dekou..ale tou ho hlavne fixujem, aby sa nekotulal, lebo ju podkladam plysakmi..no atiez mu este davam rukavicky, kvoli chladu
este blaite nasiroko? ja to dost flakam, tak na dve az pat hodin do dna a vnoci manozky volne, mam dojem, ze sa mu lepsie prdka vtedy, hadam sa nam to nevypmsti, ael obcas s nim cvicim s klbikmi
aj ja davam este rukavicky, najlespie su ktore aj drzia a sa nezisunu su z HM
ja balim nasiroko iba na noc..cize cca od pol9 do 9
strapco ty davas aj rukavicky na noc? Nie je to zbytocne? Ved ked je tepllo v miestnosti tak by mu nemala byt zima na ne, nie?
gabi, ja nebalim. blili sme len mesiac a ptrom nam povedat mudr. ze viac netreba. Ze to vyzera dobre. Takl dufam ze to tak je. Ale som rada. Bola to teda riadna otrava.
Kto tu vlastne bali este nasiroko?
davam rukavicky..lebo ruky ma inak ladove, co je zvlastne, lebo inak neznasa byt naobliekany..hned je plac, ked mu je prilis teplo, je po tatovi..ale ladove ruky ma po mne...niekedy mu musim dat rukavicky aj cez den..a to je obleceny naozaj nalahko..len v overale...a cele telicko ma tak akuratne teple..len ruky ako lad
mayka ja nekojim uz od vianoc, tak preto ta mrcha tak skoro 😠
inak tiez obliekame overal a spaci vak a nasiroko sme vobec nebalili, davam latkove plienky ale striedam ich aj s pamperskami
nasa neznasa byt naobliekana, uz sa tesime na jar a na leto 😉
ahojte
skybaby ja som dnes nad tebou rozmyslala ze ako sa volas .. teda ako si sa volala na mk a nemohla som si spomenut a ty sa dnes objavis.. 🙂
no vidis monkey aka telepatia 🙂 ja som fakt dlho nepisala, ale obcas citala 😉
🙂 🙂
ja teraz sedim v posteli a malu mam v babyvaku, chrni mi tu do rytmu, ked som ju polozila, zachvilu bola hore a plakala .. mama si dala na obed brokolicu.. 😎
toto ste pozerali? je to zlate.

ahojte...
strapco, veru buduci tyzden sa zbehnem kuknut tu u nas na ordinaciu gyn, bo mi mm vravel, ze tu vraj robi jeden doktor, co sluzi aj v nemocke v meste a on ma bud prijimal, alebo operoval...teraz neviem lebo oni su dvaja, bratia a obaja gynekologovia... 😅 tak by som sa prehodila ku nemu...
ale mrcha sa zmiernuje tak hadam konecne pojde do pr**le...
vcera som pachala tu marlenku a je to jedle, ale na moj vkus dooost sladke, tak som tomu moc nedala...ale sak neva...ono to niekto zje za mojej minimalnej pomoci... 😀
ja idem dnes robit rezne naopak...sice uz su dve hodiny ale doteraz som sa este k tomu nejak nedopracovala...vcera som si zabudla vytiahnut maso z mrazaku, tak az teraz sa rozmrazilo a idem na to... 😅 chcela som sice robit maso mlete obalovane v ryzi ale akosi drahy moj zabudol hlavu doma a v nej mal ze ma kupit mlete maso (kedze nemam taku drobnost doma, ze mlyncek 😅 )...
a ked budem mat vsetko hotove, hodim fotky do albumov... 🙂 terezka objavila, ze aj hracky sa daju ozuvat, nie len rucicky... 😀 ale este neprisla na to, ze nedostane do pusinky naraz aj hracku aj rucicku... 😅