Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
yes. na leto to nemusi byt zle . terajsi babyvak je podsity a vyzera byt dost teply, na leto asi nie moc vhodny... 😲
odchadzam, uz dost dlhy cas zanedbavam manzela, priam pred nim utekam a vzdy ma najde az spiacu 😀 😀 😀 asi to tak zariadila priroda, ze uz mame dost deti .... 😀 😀 😀
monkey ja mam tiez tendenciu zaspat vecer o deviatej alebo najneskor o desiatej, mm sa ma potom snazi budit ale nie je velmi uspesny 😀 a to teda este dieta planujeme
inak baby my by sme chceli zacat pracovat na druhom niekedy v septembri 😀
sk&, fiha. ale aj ja uz uvazujem o druhom mmi. Aky by mal byt casovy odstup od porodu?
ahojte ... no my sa dnes s mojim muzom len hrame 🙂))) oliver krasne sam zaspal, uz raz zaspal, ale sa dokakal, tak som ho musela prebalit sa prebral, ale uz zalomil ... no mi mame tak 22 v izbe, spinka len v pyzamku v dupkach z mothercare tie su najlepsie lebo maju take cele nozicky, nie su dole take zosite akoze topanocka , neznasa to lebo kope a potom sa mu tam zblokne noha a jaci ... tak pouzivam na noc tie ... inak su nadherne a aj on uz si zvykol ze ked sa obliekame do dupiek znamena to ze ideme buvaaaaaaat ... a potom ho prikryjem iba palonikom ... nema rad teplo by sa mi stale budil ... vak neznasa maximalne ... ale on sa trepe len ked sa zobudi a aj ked sa troska v noci toci, tak ja rozky z paploniku zastrcim medzi matrac a postielku ...
inak dnes bol zly jak cert, baby on mi chce len sediet ... kam ho dam sa len zdviha a jeduje ... ked si ho polozim na seba ked sedim tak som vzdy naklonena dozadu a mlady pan bez pomoci sa pekne posadi a ja len mu dam ruku pred hrudnicek aby sa neprevratil dopredu, ale to ho len istim , uplne pevne sedi, malinko sa naklana .... no tak neviem uz som dost nestastna pride mi to velmi skoro a ked mu to nedovolim jaci jak zmyslov zbaveny ach ach ach ... asi mu pobalim cerveny kufrik 😀 😀 😀 😀 😀
kkiki, presne ani ja nepiuzivam u maleho dupky, lebo sa tammalemu zaseknu nozky a je to na nom naspanovane potom a nie je mu tak dobre.
ja idem do hajan, teda pozerat telku, uz na mna lezie unava., tak pa a dobru nocku...
kkiki aj nasa barborka sa niekedy z lehatka zdviha a chce sediet ale podla mna to je este skoro, tak ju vzdy zvalim, ze nech lezi 😀
mayka ja nejako neriesim casovy odstup, kazdy lekar ti urcite povie nieco ine ... my ked sme prisli o dvojicky tak nam kazali cakat od jedneho mesiaca do jedneho roka, proste kazdy inak a nakoniec sme cakali tri mesiace a vsetko dopadlo super ...
takze september to isti a bohvie kolko nam bude trvat kym sa zadari 😀 boze to su plany ... ale dovtedy si budeme uzivat barborku 😵
baby, ja sa dnes na vas nechytam... na siroko som nikdy nebalila, zavinovacku som nikdy nepouzila, mam jednu, je uplne nova. Obliekam velmi malicko, mame tu teplo tak stale vetram a aj tak je len v kratkom bodinku a tenkych teplacikoch, inac sa poti. Rukavicky nehrozia, len by ich ozuzlal... pouzivali smel len prvy tyzden. Tak vlastne neviem o ocm pisat...
kkiki, zacni balit ten kufor. Ja rozmyslam ci ho nepriviazem niekde o nohu stola lebo mi zlieza z hracej deky 😀 😀 😀 😀 😀
Ozaj, kocky, co mate take tie postielky drevene co sa da nastavit vyska matraca, kde babo lezi. Odkedy treba matrac spustit nizsie, ked babo zacne same sediet? Alebo az ked sa zacne stavat? Nie ze mi zleti z postielky...
sky ahoj, ja som akurat rozmyslala ze ktora z nas bude prva zase tehotna. ja som povodne chcela hned za sebou (to uz by sme sa aj zacinali snazit...) ale tak to vyslo ze musim ist naspat do prace aspon na rok, tak az potom...
zuzu..ja mozem na tri polohy spustit postielku..takze az sa zacne posdzovat, tak spustim do stredu, a akonahle naznaky vstavania, tak pojde na spodnu polohu
strapco, ja ani neviem ci mame 2 alebo 3 polohy, musim to preskumat... akurat potom ho vyberat z postielky bude riadna zataz na chrbat, au au au
zuzu medzi tym ako zacne babo samo sediet a s pomocou mrezi na postielke sa stavat nie je velmi dlhy cas, vlastne predpokladam, ze to zacnu hned skusat, takze asi radsej uz pri tom sedeni 😉
ok, strapco, tak mame aj my 3 polohy ale medzi tymi dvomi spodnymi je rozdiel asi 5cm, takze je to takmer to iste..
ajka, ved to. moj uz sa teraz stavia na nohy ked mi sedi na kolenach alebo ked ho drzim kolmo na mojom brusku a sedim na gauci. uz je taky velky ze ho nedokazem drzat v takej vyske aby nedociahol nohami na gauc...
kkiki presne toto máme aj my doma len by sedela a keď nedovolíme tak sa zlostí a sadne si už aj za jednu ruku proste by len sedela
zuzu presne a vo vanicke sa Ti nestavia? nam uplne bezne vystartuje na nohy, sa smejeme, ze nam za chvilku ujde a si predstav co budu vystrajat v postielke, ked zistia, ze tu mrezu mozu pouzit ako oporu a my spime, takze im v tom nebudeme branit 😅
ajkaag..nestras 😀 😀
matej sa tiez posadzuje a ked ho postavim, tak brutalna radost...ale este sa mu trasu nozky
strapco pardon 😅 😀
strapco ktoru vanicku myslis? na kupanie? tam sa nestavia, ale zacina spliechat vodu vsade naokolo, a cim viac vody vyspliecha von tym vacsia radost, a kuka na mna takym tym pohladom ako by cakal odmenu 😀 😀 😀
dnes vsetky pekne spia 😀 😀 😀
ja nebalim ani som nebalila .... sono mal v poriadku aj ked otoped ze to sa musi ... prd sa musi, ani stellu som nikdy ... potom sa cudujeme co su cechoslovaci sirokorozchodni ... moj muz mal dobru pripomienku ked ortoped vravel preco to treba, ze jasne vidiet akych mame uspesnich atletov 🙂))
perinku som nepouzivala, uz v porodnici mi nadavali zato, ale ked niekedy vresti co nemoze zaspat zabalim ho do takeho stvorcoveho paplonika, hovorim, ze ide do kornutku 🙂 a tam mi hned zalomi potom ...
tak krrasnu nedelu 🙂
dobre ranko baby-nemam cas tu chodit ☹ co nove? Dominik si uz obcas pospi cez den aj viac ako 10 minut...ale to vecsinou ked ja som neni doma 😒 vcera som ho uspala 13.30 a nechala som ho drahemu a ja som isla do prace ( chodim raz za tyzden upratovat jednej rodine) prisla som domov o 18 a on sa prave vtedy estel en zobudil 😅 ...dnes idem ja dokostola lebo tie co krstili musia ist zo svieckou-tu je taky zvyk...tak drahy zostane doma zmalym a musi varit..tak som sa rozhodla ze pokostole idem do baru a pridem az presne na obed...nech ma priucku aby videl co to je ked ma vzdy takto nechava samu 😅
skybaby-som rada ze som neni sama co planuje dalsie 😉 ja chcem tentokrat ale na jar alebo leto...zimu uz nie 😠 takto sa mozem hrat sdominikom vonku na zahrade a mat kocik vonku...to by bolo super...takze mi na tom budeme pracovat asi tak od jula 😅
idem sa nachystat,aj tak vsetky este drichmete
Dobré ránko...malý dnes pspkal o stvrtej a potom o siedmej pravidelný budíček... 😀 Ráno býva usmiaty jak bábika...tak nám len radosť robí,ked si ho dáme k sebe do postele. Peknu nedelu želám všetkým 😉
Dobre ranko. My sme od siestej hore a uz sa mi neoplatilo zalahnut, kedze Misko mi vstava okolo siedmej. 🙂 Matko teraz spinka, Misko je vonku s babkou, tak mam chvilku veget. Manzel vari obed, no komu je dobre, co? 😀
Asi si trosku vlasy nakulmujem... fakt nemam co robit, to je take divneeee. 😀
Miskovi som dala dole postielku az ked sa staval na nozicky - on siel najprv na nozicky a az potom do sedu, teda najprv stal a zo stoja (alebo z polohy na styroch) sa posadil.
A tu sa uz chystaju nove babetka? Sme asi s Jankou a Linnetkou malo nariekali, ze sa nestihame ani jednemu poriadne venovat, hihi... 😀 😀 (vsak ja len zartujem)
miska tak super, som zvedava ci sa vam zadari hned a tak 😉
deina ale coby nariekali ste dost, ale ja budem mat v aprili uz 33 rokov a tak sme si povedali ze nie je na co cakat 😀 nechce sa mi vratit na chvilku do roboty a potom znovu zostat doma, tak to skusime takto vsetko v jednom 😀
deina uzivaj si, mne sa malokedy stane ze nemam co robit 😉
Ani mne sa nechcelo ist na rok dva do roboty a potom zase na matersku, takto to je podla mna lepsie, ked sme tak ci tak nechceli velky vekovy rozdiel (len teda sme chceli aspon 2 roky, 2 a pol, nie 20 mesiacov 😀 ). Aspon to budem mat rychlo za sebou, len fakt skoda, ze niekedy nestiham byt tu pre obidvoch. Ale uz je lepsie ako na zaciatku. 😅

toto som myslela 😀 http://www.piccolions.com/apps/webstore/