icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzu1980
29. jan 2010

uz asi spis...
😀

deina
30. jan 2010

Strapco, no ty si sikovna. 😅

Chudak mysicka... 😀 😀

Ja odsavam, stvrdlo mi prso, au au... ☹

slovakia13
30. jan 2010

boze, baby 😀 😀 😀

didiana333
30. jan 2010

Dobre ranko...no teraz už ani ja myšičku nemožem.... 😀 😀 😀 však by som pukla od smiechu pri tom... 😀

slovakia13
30. jan 2010

dida
ja som ti urobola na fb z maleho malu 😀 ,ale ked tam je taky podareny ako dievcatko 😵

pudo
30. jan 2010

ahojte... no strapco dikes... teraz uz nebudem mysickovat ani ja 😀 😀 😀
u nas zas kolegovci vyspevovali "malicka som, husky pasiem, sexovala by som, az sa trasiem... " - a toto zas nemozem ja, lebo vzdy si na to spomeniem... ech 😉

ozaj - ring-slingacky aj satkarky - mozem uviazat do satky 3mesacne babo ako to je v tom videi od deiny? Myslim, ze akoby sedi oproti mne s nozkami od seba? neni to zataz na chrbatik?

bodzlomu
30. jan 2010

hehe som sa nasmiala 😀 😀 😀 ze mysicka...

kwatka - nam tiez doktorka povedala trosku davat dole - kym neuvidis na pipiku "otvor" a ten trosku poutierat, aby mu tam neostavali take biele "rolky" asi z kremiku a tym sa vlastne aj kozticka trosku ponatahuje 😉

pudo - ved to s tym chrbatikom napadlo aj mna... kto poradi?

didiana333
30. jan 2010

bodzlomu tie biele rolky su zostatok moču... 😉 je to uplne normalne...ale v minulosti sme pindíkov sťahovali...teraz pri Erikovi to nerobím,aj ja som o tom viac čítala,lebo každý lekár mi povedal niečo iné...ale starší chalani su uplne v poriadku,aj ked sme sťahovali... 😀 😀 😀

slovakia,to nevadí,že si z neho urobila babu...on aj tak vrieska niekedy ako také dievčatko... 😵

janka1874
30. jan 2010

ahote
tak ako Vás čítam prišla som o jediné dve riekanky čo som vedela 😀 😀 😀 😀 😀

ajkaag
30. jan 2010

Ahoj baburky, prave sme sa vratili z pripravy na krst, malinky to cele prechrnel, takze je dokonale pripraveny 😀 museli sme ho zobrat so sebou, tak ze sme boli pripraveni, ze tam narobi pekny cirkus, ked mu to tam polezie na nervy a on spinkal ako anjelik (asi chcel dat najavo, ze je ten vhodny kandidat 😉 )
Vcera sme mali taky zvlastny dnik, malinkemu akoby sa "obnovil" moorov reflex - take to rozhodenie rucickami a nozickami akoby padal a snazil sa niecoho chytit, no a samozrejme strach v ociach pusa hned do placu... no a takto sa dokazal sam seba vyplasit aj trikrat za sebou, no nechapali sme ☹
Jaj a este sme sa kceli pochvalit, od konca marca budeme chodit plavat, strasne sa tesime, lebo ked sa kupe vo vanicke, mame co robit, aby sme ho udrzali a neodplaval nam 😀 moooc sa mu vo vodicke paci. Uz sa tesim ako sa budeme s tatikom bit, kto s nim pojde do bazena 😎

janka1874
30. jan 2010

ajkaag aká príprava na krst naša Viky je už pokrstená ale žiadnu prípavu pred tým sme nemali sranda 😒
no my sme na plávanie chceli chodiť už so Sendy miluje vodu ale ona bola veľký spáč tak sme to nevedeli zladiť časovo kedže všetky plávania sú len doobedu a teraz zas nebudem vedieť chodiť lebo kam dám v tom čase Sendy takže zas smola ale štve ma to
bože už ma z nej porazí kedy konečne prestane žiarlivosť už nevládzem všetkým len trieska o zem aby zaujala a za všetko reve aj bez príčiny už neviem ako na ňu ale všetko robí len keď sme doma buď samé alebo s tatikom akonáhle máme nejakú návštevu tak je to zlaté dieťa ale nedá sa vkuse len po návštevách chodiť alebo niekto ku nám

ajkaag
30. jan 2010

janko vidis, a nas tam pan kaplan skusal z toho co je to krst a kto moze krstit a podobne 😉 ale nie, bola to pohodka, skor islo o to, co mame kedy odpovedat, aby sme tam potom nestali ako tlci 😉
skoda ze Ti nevyjde chodit plavat, ja som chodila uz pred 11 rokmi s Davidkom a bolo to superne, absolvovali sme asi 7 kurzov a mna to tak chytilo ze som si potom spravila vycvik a robila som im tam trenerku, straaasne ma to bavilo 🙂
na Sendy Ti asi pomozu iba dva pristupy, bud sa snazit jej venovat maximalnu pozornost, aby sa necitila ukrivdena (co sa ale pri babatku neda), alebo ked je zla proste si ju nevsimat (jasne ze ju sledovat, ale tak aby si myslela, ze si ju nevsimas) aby si uvedomila, ze tym ze robi zle Tvoju pozornost neuputa - to je asi najucinnejsia metoda - aj ked najtazsia, hlavne ked obcas by si jej najradsej dala po zadku, nie? 😉

ajkaag
30. jan 2010

xixi, samozrejme Janka som chcela napisat 😅

dida81
30. jan 2010

Ahojte pisateľky, ako sa mate? Dietky rastu ako citkam... 😀

Co sa týka krstu, aj my planujeme až 21.2. spolu aj s kamarátmi /oni maju decembroveho chlapceka/ a tiež musime ist na jednu prípravu, ale bez Jakubka. Vraj len ohladom obradu. 😅

Baby- ked vam možem poradit super CD s piesnami - Mária Podhradska a Richard Čanaky - Detom 1,2,3,4,5.
Mám viacere , su super, teraz na Vianoce sme dostali č. 5 a mam pocit, že už maly niektore piesne pozna. Furt ich pustam a spievam ich popri tom... ale ja som niektore využivala aj v práci pri prvácikoch... 😀
Ale také proste pekne detske piesne su tam. 😉 😉 a zname a lahko zapamatalelné.

Koniky pasieme, aj sa pretocime ... ale dlho tam nelubi byt... o chvilku mrnčí. 😉

Na plávanie do Patiniec sa chystame, vraj to odporucaju od 3-4 mesiacov,, my planujeme v maji, ked už nebudeme musiet tolko obliekat.. ved tj úmor! 😒 Len dame budnicku a sup do autosedacky.

Idem varkat- zapekane cestoviny, vcera som robila fasirky- ešte tam su ale ja to nechcem...MM zje,
Popoludni ma prist navstevka... ako každy víkend ešte... 🙂

Prajem pekny víkend 😀 😉 🙂

dida81
30. jan 2010

Deina- aj ja som kupila ten spaci vak, je super, maly tam spinka už asi mesiac /kupila som ho v Pre deti/
ALe nestacilo len to oblečko, co tam bolo podla stupnov. Ja som to najprv dodržala a Kubko sa zobudil studený, aj noštek.. odvtedy ho ešte prikrijem dekou, i ked sa to nema... no ked mu bola zimka. A my mame v byte straaasne teplo... dodávam 😉

kessy11
30. jan 2010

ahojte no stihla som len pár strán dozdu prečítať, idem popísať kym Samko spinká 🙂
...no ten moorov reflex akoby sa aj nám vrátil, dneska v noci a teraz kým zaspal tak ním trhlo aspon 5x ☹
..pipika nepreťahujeme nikto nam nič nekazal,, sestra to malemu robila ale že už sa to nemá tak nerobime nič, dufam, že mu tým nijako neškodíme...
...zuzu ja som napr. rodila v porodnici kde nie je ani jeden inkubátor a ked je problém prevázaju do druhej nemocky asi 20 km, ale myslím že majú aspon tu sanitku s inkubátorom ale neni som si istá....
...no my pasieme pekne, len ked je už unavený tak si hlávku nepoloží ani za svet ostane opretý o bradu a piští že má dosť, vôbec nespávame na brušku ale chcela by som aby ano, len nejako si odvykol.....
...zdvíhame sa krásne do sedu ked ťaháme za ručičky 😀 😀 😀 pretočili sme sa zatial iba párkrát 😒
....no a tie riekanky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dneska sme to prvýkrát cvičili aj s nimi ale myšku už asi nebudeme 😀

ajkaag
30. jan 2010

dida, my sme museli malinkeho zobrat lebo nemal s kym ostat doma, niezeby aj jeho skusali 😀

kessy11
30. jan 2010

no a spinkáme pri 21 st. a má tielko,overalček na spinkanie a vak, deku skopol do 10 sek a vak je super...

dida81
30. jan 2010

ajkaag- 😀 😀 😀

didiana333
30. jan 2010

My máme v spálni tiež asi 21stupňov a ja dávam malému na noc veru aj pančušky a na to pyžamko.Pod dekou dlho nevydrží,často sa odkopká a ked si to nevšimnem,tak je potom studeny...Ale dnes vyskušam paplonik,tak som zvedava,ako sa mu to bude páčiť... 🙂

sakura77
30. jan 2010

ahojte!
malinka spinka,ja mam navarene od vcera,kiko je s tatinom vonku,stavaju snehuliaka a ja vegtim...no niezeby som nema co robit,ale sak zas nemusim sa pretrhnut od roboty stale nie? 😀
jak som pisala ze nam sa tiez moct konicky past nechce-tak chce to spravnu motivaciu-vcera som ju dala na brusko na prebalovaku-pred nu vlhcene vreckovky s babatkom navrchu-ludia čumakovala a slintala tam nad tym 10 minut vystreta jak pravitko 😀 😀 takze dneska si to zopakujeme zas 🙂
ja tiez rozmyslam nad plavanim,tiez zacina v marci kurz,s kiko sme nechodili -tiez bol spachtos rano a ja som bola rada ze som si pospala,takze budit ho veru nehrozilo...ale teraz vstavam o 7-mej,lebo kika budim do skolky,takze asi pojdeme
my spavame zatial v overaliku a v zavinovacke-tak navolno,ale uz ideme do vaku pomaly ..len sme museli troska donho dorast 🙂 lebo oni sa teraz este az tak moc nehmyria,tak celkom aj vydrzia pod paplonikom-ale pockajte za take 2 mesiace,jak budu cestovat po postielke 😅

sakura77
30. jan 2010

baby,ta moja je jak hodinky,doobeda vzdy presne 45 minut-ani viac ani menej 😀

janka1874
30. jan 2010

ale sakura ja sa teším že o dva mesiace už snáď bude aj teplo konečne
my spávame už dlhšie normálne pod paplónom čo má zo sady do postieľky a niekedy má len rúčky studené aj to nechápem prečo celé telíčko fajne teplučké len rúčky ako ľad ale to len občas

tilly
autor
30. jan 2010

gabika, ja som si hodila na youtube do vyhladavaca ring sling a tam mi to vyhodilo dost moznosti, musim si to cvicit, ak mi to nepojde, tak to posuniem dalej, ja mam diddymos, co je vraj top, tak by sa to malo lahko predat...

tilly
autor
30. jan 2010

pudo, jasne, ze mozes

inak, mne sa adusko vcera dva krat pretocil z bruska na chrbatik 😀 uvidime ci to bola len nahoda, ale z chrbatika na bok sa mi otaca cielene za hrackou, tak uvidime, skusim ho zachytit na video a hodim to na fb

dida81
30. jan 2010

Náš Jakubko má studené ručky tiež casto cez den...skoro stále mu davam rukavicky.. nie kvoli poskrabaniu, ale práve kvoli studeným ručkam,..ale inde je teplucky ... 😒
Ale vraj tj normálne....

janka1874
30. jan 2010

veď hej dida vraj je to normálne len ja to nechápem a Viky rukavičky neznáša takže smola v tomto nepochodím u nej

a dnes som sa rozhodla ženerobím nič tofu skončilo v záchode nejako sa rozdrvilo totálne na kašu a do polievky sa mi podarilo dať toľko kmínu že to nebude zeleninová ale kmínová polievka asi 😀 dnes radšej nič nerobím aspoň nie v kuchyni 😒

fakt nemáte niektorá dobrý recept na tofu na šampiónoch snažím sa niečo nájsť ale nič sa mi nedarí

meliska
30. jan 2010

pudo: jasne ze mozes, ved ten uvaz je pre deticky do 3 mesiacov... akurat, ze moja Hanka neznasa, ked jej obmedzujem ruky... a na chrbatik je to o.k., lebo by mal byt zagulateny ako v maternici 😉

ajkaag
30. jan 2010

Janka kminova polievka je zdrava 😉
ale k tomu tofu som chcela - netreba na to recept, len to musis robit naopak - vsetky ingrediencie co by sa Ti tam hodili treba dat najprv (cibulka, sampinony, my sme mali minule s takou mrazenou zeleninkou na cinu) a tofu pridat nakoniec a uz dlho nevarit, len tak nechat prevriet. A ak robis z bieleho tofu, najprv ho treba nalozit do nejakej marinadky aby trosku chytilo chut

janka1874
30. jan 2010

ajkaag
tak polievka už aj vykypela dnes mi fakt ide
a tofu som urobila chybu že som na to išla presne naopak a tým pádom sa mi celé rozpadlo ale už budem vedieť dík