Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
uz mam druhy album 😵 😵
ahojte.krasne fotky ste pridali🙂
strapco teraz pozeram ze tvoj matej mal take iste miery ako moj matej ked sa narodil 🙂
carmen aj ja som si uzila s jednou neurologickou co robila sono malej taku diagnozu jej napisala ze az. som myslela ze ma slahne 😒 treba vyskusat viac odbornikov.ja som bola v jednom sukromnom centre a uplne super pristup
dnes tu je nejako mlkvo vidiet ze je vikend Krasny su ti vasi chlapi malí a aj Tamarka kocka 😵 akurat som citala v junovkach 2010 ze jednej sa uz narodilo dievcatko v 22+1tt ma len 520g, boze taky drobcek, az mi je do placu Len nech im to dobre dopadne tfuuj tfuuj ☹
monkey, tami je kocka, vsak nejake to kilecko hore dole, to sa strati 😀
didi, ta posledna fotka nema chybu.
baby ste obidve ako kralovne, jedna ma 3 synov, druha 3 dcery, ako v rozpravke 😀
ukulele, ze 520 gramov, to je strasne. Drzim im palceky... Ked som bola s malym v nemocnici kvoli zltacke, tak tam akurat mali nejake vzorky novych plienok pre deti do 800g, vyzeralo to ako intimka, tenke asi ako kusok papiera, pozerali sme na to so sestrickami, ze ake malinkate musia byt tie babatka ☹
to je smutne 😢 neviem ci to nie je na hranici porod vs. potrat. uz sa podarilo take babatka zachranit, tak im drzim palce.
leo je zase prechladnuty, prejavuje sa to najma zlym spankom v noci 🙄 cez den je culy, a dycha celkom dobre. len v noci ma noztek upchaty.
ahojte no vidim že včera sa varilo a pieklo chi,,chi aj my sme piekli u svokry nalá na nás celý čas pozerala a hrajkala sa v sedačke a včera sa jej cez deň vôbec nechcelo spať tak až po kúpaní zaľahla totál unavena o pol ôsmej a spinkala nám do pol tretej rána a teraz vstala pred pol ôsmou no nádhera.dnes nevarím máme kurča od včera a aj poupratované mám len požehlím malej lebo som sa včera nudila tak som hodila dva krát do práčky.idem piť kávičku lebo kým si tu ťukám mala zaspala moja nádhérná.a babule krásne fotočky ste popridávali 😵 😵 😵
bre ranko,
dnes je druhy pokus o zaockovanie, dr. cakala ako sa vyvinie tamuskin soplavy nostek .. ale je to stale rovnake, odsavame aj pat krat za den a sopel neodchadza, tak neviem ci dostaneme vcelicku.
no a ja mam chytene hrdlo, boli ma hlava, na co mi kamoska povedala, ze je dobre pre malu ze aj ja som chora, lebo si vytvaram protilatky a tie jej davam v mlieku ...tak ze mam byt rada ze som chora s nou.. 🙂
A ozaj dala som na vase rady a skusila spaci vak, mala by tusim prespala celu noc, keby nemala upchaty nos... s dekou sa mi stale odkopavala a dost mozne ze sa budila aj na to, ze jej bola zima 😉
pekny den vam vsetkym, tu zase len snezi a snezi
monkey, u vas snezi? tu svieti slniecko 😉
jezisku 22+1, to je strasne skoro... 😔
aj u nas svieti oskarek, ideme na dlhociznu prechadzku, milujem to, ked svieti slniecko
ahojky!
monkey,tamarka je rkasne babatko take akurat-vobec by som nepovedala z ma 7 kilov 😅 my mame skoro o dve menej a teda vyzerame omoc tucnejsie,faldy,dvojita brada,cecky-no totalny tucniacik u nas 😀
boze ze 22 tyzden,fuuuha,to je trocha skoro... 😒
mojej kamoske sa narodilo v sobotu dievcatko-mame inak rovnako starych chlapcov,tak uz mame pre nich aj frajerky 😅
carmen,juuj,ta bude stastna ked bude mat tu perinku dole,co?my ideme za dva tyzdne na kontrolu s nozickami-mali sme ok,ale hovoril ze aby som davala ortopedicke gate aj tak-ale fakt to nezniesla,flakala som to,tak snad to bude ok-ale ked to uz vtedy mala dobre,hadam sa to uz nezmenilo...dufam teda...
u nas aj svieti a aj snezi,vsetko naraz 😅
uz svieti slnko aj tu.. tamarke odkazem nech si z vahy hlavu nerobi, ze dolezite je ako vyzera, nie co hovoria cisla 😀 😀 😀 to ma asi po mne .. tiez vazim jak megierko a hovoria mi ze som schlank 😀 😀 😀
my sme ortopedicke nenosili vobec aj ked dr povedal ze mame. zatial bolo vsetko vzdy v poriadku, najblizsie ideme vo stvrtok .. ked povie ze uz nemusime, mozno poviem - ved sme ani nenosili 😀 😀 😀 (mala mala nalez v norme, takze to bolo len preventivne, tak som ju netrapila zbytocne
strapco,tá sedačka co je cez dm-kupony je väčšia,táto je do 18kg,ale je to ten isty vyrobca.Mna táto vyšla 76eur,tá z kuponov stojí vyše 100eur,som ju pozerala na nete. Ale myslím,že táto nám bude stačiť dlho...
Ahojte kočky ako sa máte?Ja nemám vôbec čas na PC pri tých mojich deckach čo mi je aj trošku ľúto ☹
Malinka inak poslucha pekne papá rastie už nám aj kecá krásne sa nahlas smejka 😵 Stále kojím a chcem kojiť kým sa bude dať 😵 Pridala som nejake nove fotečky 😵 My sme doma všetci chorí no mňa a Bibi to zatiaľ obchádza tak som rada 😵
bejbyna,malinka je krasnucka! 🙂 😵 kde si kupila tu celenocku,aj ja chceeeeem 🙂 len zatial som nenasla taku mini u nas,daj tip 😉
Ahojte, kocky vase deti sa uz nahlas smeju? Nasa este nie. Iba sem tam pri usmeve prida aj zvuk take dlhe heeeeeeeeeeee. Ale smiechom hlasitym by som to nenazvala. 😀
idem kuknut vase fotky. Ja som pridala zopar novych na FC.
Baby no kde ste všetky? Zase na fb???
didi ja som tu...akurat som kukala co ste popisali...akosi nemam naladu na pc... 😕 teda niezeby som vas nemala rada kobylky moje ale asi sa mi hormony buria z tej nekonecnej "abstinencie"... 😅 zacinam byt chliiiipnaaaa... 😅 aspon tak nejak to mm nazval... 😀
to s tym miminkom predcasne narodenym je sila....ale hlavne ze sa zatial drzia...a budem drzat palce nech to zvladnu a pekne si ho prinesu domov... 😉
sakura kukam ze uz to mate s kamoskou vymyslene... 😀
my ideme zajtra na vcelicku... 😲 😨 😢 hadam sa mi tam dietko nerozplace moc, bo uz teraz mi je do placu, ze jej ublizia... 😢 😕 no hrozny citak som na to... 😕
aj ja som tu, len nestiham. mam tu dnes den otvorenych dveri, domovnik furt otravuje kvoli blbostiam, radiatory boli opravovat lebo sa zase nekuri... a tak stale dokola...
no zuzu potesi... ja rozmyslam, co idem vystrajat...mm zas spi na gauci (ake neuveritelne 🙄 ) a terinka tiez spinka...sa zobudi a budeme sa kupkat... 🙂
adka, mame noveho domovnika, tak sa snazi, az moc ! a tie radiatory uz ma s*ru, stale sa kazia a vonku je -20... ale vo vnutri zatial teplo... len dokedy. Ja som si dnes chcela zdriemnut, lebo som celu noc nespala. Drobec bol akysi podrazdeny, celu noc mrncal zo spanku tak sa mi nedalo spat, kazdu chvilu som kontrolovala co mu je a ci sa nezobudil... sice on spal az do 6 rano, ale ja teda vobec 😠
no to je neprijemne...a uz je vo svojej kozi?
my akosi knurame pri papani a celkovo sme akysi nekludni... 😒 aka je inkubacna doba anginy??? beka ma anginu od vcera a my sme tam boli vo stvrtok...nemohla ju dostat? vidno ze jej nieco v pusinke vadi... 😨
ahojte..boli sme na rehabke..vraj staci doma cvicit a na kontrolu az o mesiac...tak hura, nemusime uz chodit
bolo tam pred nami babo..cvicili Vojtovku...chuda tak revalo...musela som na maleho stale robit nejake opicky, lebo zacal sucitne krivit usta do placu
boze..520 g...to fakt nic moc...ale ako lekarka a matka zaroven...neviem co je lepsie...ci nech prezije, alebo radsej nie..tam to hrozi takymi problemami...mozno aj fyzicky to zvladne ale co mentalita??drzim mamicke palceky
nas drobec sa konecne po 4 dnoch vykakal...vzdy kakal tak kazdych 1,5 dna...nastastie bez problemov...ale ta davka 😀 😀
zuzu..u drobca bud reflux alebo to uz zavana zubkami 😉
adka...snad nechytila mala nieco?
strapco dufam, ze nie...ale ked mala otvorene usta pri placi, tak som vyuzila moznost a kukala jej dasna pokial som mohla a prislo mi, ze su trocha opuchnute a mala tam aj take dve krvave bodky...tak bud sa skrabla, alebo...???? ja len dufam, ze to neni nic zle, lebo ma trafi...ale ku veceru papala kludne a riadne...zblajzla dokonca rozrobenu 180-ku co je cez 200ml v hotovom... 🙂 a este viac ma potesilo, ze ani raz si doteraz neugrcla a to som myslela ze ked je taka pazrava, ze bude tyckovat jedna "radost"...tak fakt neviem co si mam o tom mysliet...ale ked to bol taky plac ako ked ju boliii... ☹ proste to rozoznate, ze ako place mimi, ci len tak z nudy alebo od hladu, alebo od bolesti, nie? ci iba mne to sviha uz???
Joj, 22tt+1, to je prilis skoro. 😔 ☹ Take malilinke som este ani nevidela. Moja spolubyvajuca v nemocnici mala chlapceka narodeneho v 24tt, 680g, vtedy uz mal 2 mesiace a vaha+vyska priblizne ako Matko - ale rozdiel bol obrovsky, chudatko, on mal velmi vela problemov, dufam, ze ale bude vporiadku.
Ja akosi nestiham net, kedze maly na mne zase visi. Drieme, polozim, uz vrndzi... no co s nim, pricucka mala... 🙂
ahojte
len sa hlásime že už sme doma z nedeľnej sánkovačky a obeda u babky sme nakoniec strávili u nich 2 dni 😀 😀 😀 dnes sme boli u ortopéda a už tam nemusíme chodiť všetko v poriadku
janka ste sa tam zabudli??? 😀 😀 😀 tak super... 😉 nas ortoped este len caka buduci mesiac...
janka..to ako, ze uz ste boli naposledy u ortopeda..my mame ist na kontrolu v 4 mesiaci...zas nejake rovnake miery u doktorov? 😅 😅
byby..ta junovka co sa je narodilo to 520 g dievcatko...chuda je to..predtym potratila v 19 tt dvojicky ☹ 😢 😔 boze drzim jej pace, nech sa im obom dari.

didiana...to mas tu autosedacku, na ktoru je zlava cez DM kupony? si s nou spokojna? lebo nad nou uvazujeme aj my