Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
bol dlho v base? a za co? nejak somzabudla, co bolo v tych upuptavkach, co bezali predtym...
no prvy diel som nechytila uplne od zaciatku, tak neviem presne, ale bol obvineny z vrazdy- neviem koho...dostal dozivotie ale mal nejaku pravnicku, co ho odtial dostala, nejak pozbierala dokazy ze on to nebol...tak si odsedel 12 rokov, mal dolamane setky kosti za tu dobu, neviem kolko to stychov a ked odtial vyliezol, dostal odskodne ale neviem kolko...iba boli rozhovory s ludmi co polemizovali o tom, co poculi, ze kolko dostal...a vratil sa k policii...pocuva same voloviny asi aby sa nemstil, take tie vygumovacky mozgu, ze miluj blizneho svojho a bla bla bla (sry ak som sa niekoho dotkla, nebol umysel)...neviem co este take by si potrebovala vediet...ta jeho kolegyna sa zamotala do drog, uz je cista neviem kolko, tak akoby za trest alebo daco take vtipne ho dostala za partaka...hadam nepisem ako madar a pochopis... 😅
baby..fakt ste vela popislai..este som len na 155 strane 😀 😀
kwatka..davam olizovat..moje ruky 😀 😀 mi ich schmatne a oblizuje 😀 😀
a co sa tyka prikrmovania...hej prikrmovali nas skoro..a kolko je alergikov nasej generacii 😠
ehm ja len na pel...neviem ci sa ja to rata do toho... 😅
no nestiham vas docitat..idem spat
raz nemam elektrinu a vy zrovna toho tolko popisete 😠 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😅 prepac nabuduce budeme tisko cakat na teba... 😀 dobru nocku... 😉
kkiki ja som to tak aj myslela, ze hej suhlasim, je to dobra znacka, no a vyznelo to akoby som oponovala pardoooooooooon 😅
babure prave som vyliezla z vane, asi 40 stupnovu vodu som mala paraaaada, ale mozem ist rovno spinkat, taka som otapena 😔
tak bru nockuuu
dobruuu... 🙂
baby dnes akosi rychlo odpadavate... 😅 to lebo ja som tu dlhsie, zeeeeeeeeeee? 😠 😀
ajkkag ved ano dobre som to pochopila 🙂 len neviem preco vznikol prelud o whirpool tak som sa len rozpisala, uz mi chyba asi civilizacia 🙂)) a ine temy ako deti, chlapi a domacnost 🙂))
😀 zeby ponorkova choroba? 😀
life skoncil, idem aj ja do hajan... 😉 bruuuuu...
jaj, babule, kym vas docita uz vsetky chrnite...
adka ja som toho "life"a pozerala prvu cast asi 10x na vsetkych moznych programoch, ostatne uz nie lebo sa mi nepaci ten herec, nie je moj typ, hehehee. Tusim svoju zenu akoze zabil, ale nezabil... alebo si to s niecim pletiem? Uz neviem...
pudo, vcera som ta nejako neodchytila. Ty sa asi velmi po nociach nudis 😀
ked uz si sa pytala na tu farbu, nas drobec je taky tmavsi, ja tomu hovorim "zdravo opaleny". Na fotkach kde je sam, tak vyzera celkom bielo, ale na fotkach kde je so mnou si pripadam ako keby ma kriedou natreli. Ked sa s nim postavim pred zrkadlo, vobec nevyzeram ako jeho matka, v lete musim dohnat farbu 😀
Mm bol dnes doma, ale sme vsetci traja nejaky ochrapani, len by sme spali. Teraz obaja chrapu, som zvedava aka bude noc...
dobre ranko!
tak malinka uz hodila slofika,ja kavickujem a rotmyslam ze co prve zacnem robit 😀 no kym dorozmyslam,tak uz aj bude vyspata 😅
tu parnu mikrovlnku mam aj ja whirlpool,no asi by som mala zacat na nej trenovat,uz sa to blizi.. 😅
ja som vecer odkvecla pri zufalych manzelkach,sakra nie a nie to dopozerat cele,ani do prvej reklamy nevydrzim...
😠
adka,no co,bolo udobrovanie v noci??? 🤐 🙂
ahojky... 🙂
ale coby...ked sa drahy rozhodol premiestnit z gauca do postele tak ja som uz mala polnoc...jedine na co som sa zobudila, o pol piatej na terezku ze je hladna...
ja som uz pozvesala ususene pradlo a uz pracka perie... 😀 este doranajkujem posledny kulilincek nakypu co zostal od vcera a idem urobit poriadok v kuchyni a zacat pachat francuzske zemiaky...tipujem, ze pomedzi to sa mi podari aj malinku uspat... 😅
zuzu neviem ci si to nepleties, lebo tam jeho manzelka bola, nie? este vravela ze ako mu hlavne ona mala verit, tak mu neverila a tiez si myslela, ze je vinny...alebo to nebola jeho manzelka?
a ten herec neni ani moj typ, ale ja nezvyknem kukat nieco koli hercom... 😅 mne sa paci ta postava, ze je taka mimo svet... 😀
a na zaaaaaver ma caka zehlenie... 😝 😅
Ahojte babule u nas zase sneži, snežilo aj v noci a teraz tak husto, že neni ani vidiet poriadne, ta zima bude asi trvat večne 😖 Mala zase vyvadzala skoro do pol noci, ale vydrži spinkat v kuse 6 hodin, potom sa napapa, trosku sa porozpravame a spi dalej. Tak by som chcela jej nejako zmenit ten režim aby chodila skor spavat, ale sa mi to nedari, zobudí sa večer o takej pol siedmej siedmej okupkame, napapame sa, hrame sa ale nevydrži mi byt hore až do pol desiatej a vždy hodi slofika ešte na taku hodku tak jasne že sa jej potom nechce spinkat, možno časom sa to upraví. Aj vaše babena sa niekedy tak spotia ked zaspavaju, moja mala ked ju uspavam a mam ju na rukach čelo cele mokre a poti sa, je to normalne?
ahojte babulky,
babulky ktore satkujete, nasla som jeden uvaz, ktory sa Hanke paci, tak ho posuvam 😀 je to Buddha v krizi
http://www.babysatky.cz/index.php?option=com_co...
komplikovane sa tam dietatko suka, ale zatial nepisti 😀
baby, keby ste chceli niekto manducu, to je ergonosic, tak posuvam 😉 ideme skusit satkovat...
na co stale snezi kurnik sopaaaaa ☹
cely den, celu no a teraz od rana 😠
uz nech sa to roztopi, uz musime zacat stavat... 😠
to mate super, ked vam deti uz o osmej spia, u nas sa este o jedenastej niekedy buntosi...
fuj, dnes som bola u urologa, robil mi vyter z mocovej rury, auuu, no a teraz ma pali pri moceni, dovtedy nie, dufam, ze mi tam nieco nezavliekol a prestane to... kurnajs... robili vam to niektorej? dokedy to bude takto?
bleelka a co ti bolo ze si bola na ten vyter lebo ja zase bojujem s oblickovou kolikou zomieram od bolesti bola som na urologii ale urobili mi akurat snimok a ultrazvuk a ze kamienok asi ked to je kamienok je v mocovej rure tak ze to vycuram ale sak to uz bolo pre tyzdnom a teraz zase zapasim s bolestami a uz ich mam aj pri moceni. 😢 😢 😢 😢 od liekov som uplne oťapena nič nevládzem z tej bolesti som vyčerpana ako nikdy ja už fakt neviem čo zo sebou. ☹
bleelka a tatuska: skuste kvapky rowatinex, mne pomohli 😉 a este som k tomu brala D-manosa s propolisom... lebo som uz vyskusala vsetky ATB a stale sa to vracalo... len neviem ako je to s dojcenim pri tychto kvapkach, ale mali by byt prirodne 😕
no nezavidim hentake problemy... ☹
ja si idem s kavou do kupelky a ono daco mokre na zemi...kukam pod nohy ze to co a ono mi hadica vyletela... 😠 😠 😠 booooozeeeeeee ma skoro vystrelo od jedu... 😠 😠 😠 😠 teraz to tam vyzera ako po bombardovani...nenaaaavidiiiim chaoz a bordel... 😠 😠 😠 😠
caterine,potenie pri uspavani nepozname,ja neuspavam,len polozim do postielky,pusa a odchod 😉 ale za to pri papani ma total mokre haro vzadu,no nam vlasatym sa to stava veru 🙂
adka,mne zrovna vcera vyletel spodok sifonu v umyvadle v kuchyni,ked my umyvacka vypustala vodu-este ze som bola doma ,lebo inak zatopena cela kuchyna 😠 ale aj tak som mala co utierat
tatuska,bleelka,juuj,nezavidim,taketo problemy,ja som raz na kupalisku s termalnou vodou nachytala nejaku infekciu a potom sa mi to vlieklo a striedalo dva mesiace-mechur,šuška,mechur,šuška a tak dokola,ale bolo to hrozne, vkuse som mala pocit ze sa dostim a ked som prisla na wecko tak niiiic a ta bolest ani nehovorim,au au
tatus a o tych kamienkoch,neviem,ale nie je na to nieco co to rozpusti? sa mi zda ze som nieco take pocula....
sakura a presne z tohoto ja mam desnu fobiu .... preto sa kupem len v mori alebo v nasom malom bazene ... inak ani za pana ... ja by som nemohla ist ani s olinom plavat co sa chodi ... by som tam vsade videla tie bakterie a ked si predstavim ze by sa nalogal ajajaaaaaaaaaaaaaaj 😀
sakura a uz vam prestala ta sracka ?
kkiki,ano,uz mame zas to "zelene blato" ako aj predtym 😀 nejaka babula mi pisla ze to trva aj 8 dni kym sa to upravi a fakt-presne 8-odvcera uz je to ok,len 1-2 krat za den a take ako aj predtym...a ten smraaaaaad 😝 z klasickej beby to nesmrdelo vobec,to som kolkokrat ani nevedela ze sa dolefetila,no ale zas jej to nesadlo,takze zlata beba HA pre nas,ona este nezvladne spracovat tie bielkoviny co su v normalnom...dnseka som rano isla zaviest kika do skolky ja,muz ostal s malou-a zrovna sa dosrala jemu,tak mal veeeelku radost 😀
no ja som uz tesne pred porodom mala biele krvinky v moci a doteraz gyndos cakal ci sa to neupravi same...neupravilo, nasadil Zinnat -ATB, chvalabohu zabralo, vraj vyledky mocu su uz ok, ale ze som tam mala 2-3 erytrocytym cize cervene krvinky a kedze to nemohlo byt s kramov a mozno ani zo styku, poslal na urologiu, nech ma pre istotu pozrie, tak som znova niesla moc, bol ok, spravil sono obliciek, vraj ok a k tomu este pre istotu vyter z moc. rury... no a teraz ma to boli pri cikani, snad uz zajtra nebude...no fest pocit ako ked som mala zapal mocovych ciest.... kurnaj a zajtra rano uz cestujem do BB, cize pre od lekarov a nebudem mat moznost sa vratit ak to neprejde... hladam na nete ako dlho to boli, no iba chalanske reakcie....
tatuska, oblickovy zachvat som nastastie nemala, ale vraj je to horsie ako porod... drzim palce nech sa das do kopy
meliska, dik za tip, snad ich nebudem potrebovat a boli to len kvoli tomu vyteru a dufam, ze mi tam nic nezavliekol...
ahojte babule tak mi mame za sebou fajn noc, nas ocinko je do vecera v praci tak mi ideme logovat ideme ku krstnej a prideme az vecer...mame dnes presne tri mesiace 🙂
veru bleelka je to horšie ako pôrod čo ma chytl prvý záchvat tak to bol brutal a teraz už miernejšie ale aj tak neznesitelne beriem rôzne lieky aj na rozbíjanie a rýchle vyplavenie kameňov a aj ATB už druhý krát tak ja som zvedavá ak to neprejde v pondelok pôjdem na urologiu znova ma porazí.najhoršie je že mi je aj na vracanie v noc i som taku tyčku hodila že som mala potom čo čistiť ☹ čiže ani nič nejem len pijem aj to neviem do seba dostať veľa tekutín ale musím.
ahojte
tak som Vás konečne dočítala a môžem ísť upratovať navarené máme babule spia a mne ide puknúť hlava super kombinácia
volala som na gastro a Viky má málo červených krviniek tak musíme dávať cez víkend ivac vigantolu a potom 8.3 na kontrole jej dá ešte nejaké vitamíny na železo a tak vraj nič vážne no vysvetľovanie cez telefón ja moc nemusím radšej osobne tak bližšie info bude až 8.3. ale vraj aj ja mám ísť na kompletný krvný obraz pomooooc ja toto neznášam a hlavne k mojej obvodnej ktorú som videla až raz v živote lebo 2 si ma len posunuli čo išli do dôchodku kedže ja nie som chorľavá tak tam ani nechodím nemám na ňu ani telefón to sa jej len tak ráno mám objaviť vo dverách že čo od nej chcem
ja v nádeji že moje deti krásne spia a Sendy sa dovtedy prerucovala ablbla v postieľke až mi zobudila malú ježiš ja by som ju normálne pretrhla a to ma tak bolí hlava že som si naivná myslela že zmyjem podlahu a idem ľahnúť ku nim juj ale na vytočila zas bože prečo mi to robí už som fakt z nej zúfalá

je to jeho uctovnik alebo daco take...spoznali sa v base ale neviem za co tam sedel... 😅 zaroven kamarat...