icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
12. feb 2010

jani a skusala si na nu take, ze nieco za nieco? ze bude pekne spinkat, tak nieco spolu budete robit a tak? vydierat by sa sice nemalo ale ked uz jej neni rady-pomoci...?... 😅

tilly
autor
12. feb 2010

mne domco tiez nikdy nechcel spat poobede, ani teraz nechce... ale dnes musi, chrci, kasle, otras... vobec sa mu to nezlepsuje

adka_praha
12. feb 2010

☹ prajeme skore uzdravenie...

baby akurat som bruzadala po konikovi a tema ze zasady rpi spolocnom kupani s miminkom... 😀 jeeeezis to ma vobec nenapadlo, ze sa mozem s malou rochnit vo velkej vani... 😅 praktikovali ste to niektora? alebo praktikujete?... 😀

janka1874
12. feb 2010

tilly práveže ona je zlá keď je nevypsatá normálne je spachtoš prvej triedy
adka nič neepomáha ani o dobrom ani po zlom
super deň nie dosť že ma bolí hlava z toho jeb...... počasia ešte aj deti nevyspaté fasa deň proste

kkiki
12. feb 2010

sakura no my sme zmenili mlieko ... z nutrilonu na bebu a vyzera ze sa to upravuje konecne ....

no a boli sme na poradni a mame 6250g a 63cm 🙂 baby kolko vam narastu deti za mesiac cm ? olino kazdy mesiac 5cm ... sa mi to zda vela uz 15cm narastol od porodu ... inak sme aj ockovali zvladol to super , plakal malinko ... teraz buvka ... len nech nema horucky moc vysoke ... a rotavirus sme nemohli dat koli tomu hlieniku aby sme neposkodili teraz crievka ...

janka1874
12. feb 2010

človek by sa kôli nim aj rozkrájal ale molostivej nieč nestačí

tilly domčovi skoré uzdravenie

adka_praha
12. feb 2010

jani ja mam taky dojem ze uz na vsetkych dolieha ta debilna zima... 😖
my nastastie dnes spime normalne ale za to som si vytopila kupelku... 😝

adka_praha
12. feb 2010

kkiki my sme tiez narastli cca tych 15 cm... 😀 a od narodenia pribrali nieco malo cez 3 kg... 😀 strasne rychlo to rastie vsetko... 😅 este tie vlasky keby nam zacali rast... 🙂 uz sa neviem dockat az budeme robit copiky a sponkovat... 😀

tilly
autor
12. feb 2010

dakujeme

inak, my sme teraz za mesiac pribrali len pol kila... ma 6800 g... co sa mi zda dost malo, domco mal 7500 o takomto case...

adka_praha
12. feb 2010

tilly ale ked si kuknes porodne vahy chlapcov tak pribral tolko co domco... 🙂

janka1874
12. feb 2010

dnes som celkovo nervóznejšia lebo ma nenormálne bolí hlava
tak som sa Vám tu vyzúrila a môžme pokračovať podarilo sa mi uspať malú ale už je hore staršia
a veru aďka tá zima je už o nervy neznášam zimu v meste tak na horách pri krbe ale nie takto nikam sa potom nedá normálne ísť a keby som si dnes ešte niečo vytopila tak už ma odnesia záchranka

kkiki rast je naintenzívnejší v prých 6 mesiacoch potom sa to spomaľuje

aďka na copíky som sa tešila aj ja a končí to zatiaľ stále rovnako ostrihaním milostivá si totiž nenechá nič vo vlasoch ani sponku anu gumku proste nič

adka_praha
12. feb 2010

😅 no asi terezke prilepim ruky k telu sekundovym lepidlom ak mi bude takto kazit radost... 😅 😀
ja zimu celkovo nenavidim...nenavidim ked je zima a musim sa obliekat ako cibula...fuj...vyhrat tak euromiliony tak sa stahujem niekde, kde neni cez rok chladnejsie ako 15 stupnov... 😅

didiana333
12. feb 2010

Ahojte kočeny...no sme zaočkovaní,teraz zaspal,tak uvidím potom,ako to bude zvládať...dali sme aj rotavírusy. Váži 6100g... 😀 a ešte nemá ani tri mesiace...nie je to vela??? 😲
Aj mna stále bolí hlava,už druhy den...odstrelte ma niekto,lebo sa už zbláznim...a tu stále sype a sybe to biele svinstvo z neba....fuuuuj...zobudte ma až na jaaaarrrr.... ☹

bleelka
12. feb 2010

baby nestraste s tymi vahami, mala ma o 10 dni 4 mesiace a vahu budem vediet v pondelok, no ratam tak 5700g a vcera sme ju merali 59-60cm... mrnusik maly, ale zas je o 2 tyzdne skor narodena...

sakura77
12. feb 2010

aj ja som vcera merala,mame tak do 60cm tiez,vahu netusim,v stredu sa dozviem 🙂
juj,na copiky sa aj ja tesim 😅

janka1874
12. feb 2010

musím aj ja malú odmerať naposledy merala tuším 62cm ale normálne som zvedavá a didiana nie je veľa 6,1 kg ale záleží od začiatočnej pôrodnej váhy 😀 😀 😀
no už som sa ukľudnila
adka ber ma zo sebou alebo sa pridám k didi zaspíme keď začne zima a zobudia nás na jar 😀 😀 😀

adka_praha
12. feb 2010

baby neblbnite s tymi vahami... 😅 ved kazde mimi, co mimi, clovek sam o sebe, je uplne iny... 😅 pokial su vyskerene, spinkaju atd tak si myslim, ze sa nic nedeje... 😀

adka_praha
12. feb 2010

no idem sa konecne naobedovat bo uz silhaaaam hlady... 😀

adka_praha
12. feb 2010

a ja sa pridam radsej tiez k didi bo kebyze sa odstahujem niekde, kde maju najchladnejsie pri 15-tich stupnoch tak neviem kto by vydrzal tie letne upeky... 😅

skybaby
12. feb 2010

ahojte kocky, tusim ste sa minule bavili o prikrmoch, ja by som chcela zacat prikrmovat od marca, len takou ryzovou kasou, neviete aku to ma konzistenciu, ze ci sa to dava uz lyzickou alebo este z flasky? 😉
barborke ked chybali do troch mesiacov tusim styri alebo pat dni tak vazila 6180, ale ona sa uz velka narodila 😀 a presne ako pise adka, kazde babo je ine, ja si z vahy vobec nerobim hlavu, proste jej davam jest kolko si pyta

adka_praha
12. feb 2010

no uz som zblajzla...daaamy kto si da so mnou kafo?... 😀

sakura77
12. feb 2010

skybaby,su take cumliky na flasku s vacsou dirkou-vyslovene sa aj volaju ze "na kašu" -ale ja neviem teraz,kojis,ci ste na UM?lebo neviem ako sa to da pri kojeni,asi odsat a dat do flasky,neviem,na lyzicku je to este dost riedke si myslim..

strapco13
12. feb 2010

tak docitala som Vas 😀 😀
k tej vahe..na mame 3 mesiace kolo 7,2 a cca 67 cm 😅

preco zasa snezi???? 😠 😠

dnes uz mal drobec lepsi rezim..vstal o 2 v noci, papkal, a hned zaspal, potom o 5, 45 sme sa napapali, sup do velkej postele a vstali sme o 9 😀 😀 tak sa mi to paci 😀..boli sme na poste..a kym drobec spal tak som este odhadzovala sneh...no a o 12 sa mi zobudil s brutal revom..myslela som, ze OK je hladny..ale na prsnik nechcel, reval hodinu az sa zadusal, nic nepomohlo, uz som plakala aj ja..skusila som na neho aj kricat..ako nie vynadat mu ale nejako ho vyrusit, proti svojim zasadam som aj s nim zatriasla, nic..pustila som telku..nic..po hodine som uz mala nervy v kybli, tak som volala mm, lebo uz som sa bala , ze nieco vyvediem ☹ , tak som sa potrebovala ukludnit..a mm vie ako na mna...no a v tej chvili jak cez telefon pocul tatov hlas, tak klud 🙂
takze idem do roboty a drahy na matersku 😀 😀 😀 ..ale nie...len stupne ucet za telefon

ale odolala som a nenechala som ho plakat v izbe sameho..ja neviem, co sa mu stalo, prvykrat takto plakal..doteraz rekordne dlhy plac bol tak 10 min..teda nezavidim tym, co maju placlive deti

sakura77
12. feb 2010

strapco,ty si ohladom coho lekarka,,nie ORl?uz si nepamatam celkom..

kkiki
12. feb 2010

no ked som kojila olino nemal menej ako 1.3kg za mesiac ... teraz mal uz len 700g .. ked sa narodil tak to bol vyskovo taky maly stuplik len 48cm mal ... a uz ma 63cm ... no uz mu zacina horucka 😒

strapco13
12. feb 2010

baby..ja som sa stazovala..a uz nebudemm, moje zlaticko, nech si place kolko chce
kukla som do junoviek..ta malinka dnes zomrela 😢 😔

sakura77
12. feb 2010

ach boze,fakt?tak som verila,ze to zvladne.... 😢

adka_praha
12. feb 2010

ale 😲 😔 😢 a vyzeralo to tak nadejne... 😢

strapco13
12. feb 2010

tiez som dufala, ze to mala zvladne..priberala im, vyzeralo vsetko OK..ale 22 tt je velmi malo ☹ ☹ ☹
chudata rodicia..uz o 3 deturence prisli 😔

strapco13
12. feb 2010

normalne som z toho mimo, musim sa spamatat, lebo inak prerevem, cely den