icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

zuzka80
12. feb 2010

Aďka pripájam sa k tebe s kávou, práve ju pijem a jem sušienky 😉
Strapco to poznám, dlhý hodinový plač sme mali pravidelne pri Laure ☹ Tiež sme nevedeli čo s ňou. Jesť nechcela, na rukách tiež plakala, ani rozbalená nechcela byť, proste nič. No máte už dobrú váhu, že 7,2 😀

janka1874
12. feb 2010

strapco tak teraz som už total kľudná a ja tu dnes nerváčim na svoje babule (teda hlavne staršiu)ale fkat hlavné je že sú zdravé
idem si aj ja urobiť kafe ste ma ukecali 😀

adka_praha
12. feb 2010

strapco veru bolo to malo ale ozaj to vyzeralo, ze to zvladnu... 😢 teda ako bulim tu ako mela decko... 😢 ja k tomu proste nemam slov...

a nejak som sa nedopracovala este ku tej kave lebo moja draha ratolest sa zobudila a taaaak prestrasne cmula ruku ze az cmuka na celu chalupu...a to teraz dopapala... 😅

strapco13
12. feb 2010

zuzka...ten plac je strasny ☹ ...a hlavne ked som to zazila prvykrat...
ta vaha je orientacna..na osobnej vahe tak, ze sa odvazim ja a a potom, s malym...ked sa postavim inak..tak mi ukaze aj o 2 kg inak
no uvidim v pondelok na poradni

ukecala som draheho nech ma zoberie zajtra na pizzu, v nedelu varim doma..pozyvam aj brata s frajerkou..takze valentin vo stvorici 😀 😀

strapco13
12. feb 2010

adka..cmulanie je zakusok po jedle 😀 😀 alebo predjedlo, alebo cokolvek ine 😀 😀 😀

adka_praha
12. feb 2010

😀 je strapco posli mi kusok potom... 😀 ja slintam po pizzy uz tyzden a akosi som sa ku nej este nedopracovala...teda mohla by som si spravit ale aspon raz vec co by som si nemusela piect ale ze by mi to niekto urobil... 😅 ked mna bavi varenie, pecenie ale ono mi to uz potom kolkokrat tak nechuti, bo sa nafetujem vyparov a hotovo...ale sak hadam to poznate, ze najlepsie chuti, ked to robi niekto iny, nie? 😅

janka1874
12. feb 2010

veru cmúľanie je aj u nás ako dezert 🙂

adka_praha
12. feb 2010

strapco sak po celej chalupe sa to oyzva... 😀 som terinku strcila pod hraydicku, vtedz potrebuuje rukz abz co najvacsi randal narobila s tzmi hrackami, takye aspon chvilu neyuyle... 😅 sak jej tzmto tempom ya chvilu len take ohlodane kostickz ostanu... 😕 😅

adka_praha
12. feb 2010

hups sa mi klavesnica prehodila- sama od seba, obcas to tak blbne 😠 ...takze poprosim z zamenit za y a naopak... 😅

didiana333
12. feb 2010

ok adka...pochopili sme... 😉 no štupel už začína byť nervoznejší,ale zatial to ujde...ešte by si mohol schrupnuť...

pudo
12. feb 2010

juuuuuj 😲 😢 😔 fakt umrelo to malinke z junoviek... ma chytila depka z toho...
musim to ist rozdychat. potom sa vratim

zuzu1980
12. feb 2010

caute kocky,
dnes ste az tolko nepopislai, celkom som to zvladla precitat 🙂

sky- presne toto aj mna zaujima, ze ako zacat s tou ryzovou kasou. Tu u nas sa ryzova kasa odporuca od 4m a ostatne prikrmy az od 6m. Rozraba sa s vodou, uz obsahuje mlieko hypoalergenne (tomu sa ako nadava po slovensky, mliecna ci nemliecna? mam v tom chaos). Tiez neviem ake huste to ma byt, asi takmer tekute, ze? Ale malo by to ist na lyzicku, nie do flase. Teda podla toho co pisu na krabici (neodolala som a jednu som kupila, ale asi ju zozerem ja kym zacnem s prikrmami...) 😀

strapco, to poznam, aj mna taky plac z nicoho nic dokaze rozhadzat. Lebo my uz sme si zvykli na tiche a poslusne babatko, tak ked je zrazu problem, jednak neviem co s nim a jednak nie som zvyknuta ze place, po 2 hodinach som k.o. Ale potom si vzdy poviem, ze esteze toto nemam kazdy den, a vzdy na to hned zabudnem.

chuuudatenko babatko z junoviek, tak nadejne to vyzeralo ☹

zuzu1980
12. feb 2010

kkiki, nam rastie 4cm za mesiac a pribera 900kg mesacne (ale prvy mesiac pribral 1800g). Uz cakam kedy sa to konecne spomali, lebo nestiham menit oblecenie. Kto to tu minule pisal o tom znaceni? Ja pouzivam velkosti od 3-6m teplaciky, a tricka a pyzamka od 6m az po 18m (ale to su take mini znacky, oblecenie ako pre cinanov). Este ked tam napisu kila ze od 8 do 10 kg a nas drobec uz sa do toho teraz nezmesti, neviem na koho to siju.

mayka
12. feb 2010

zdravim vas babule,

ste sa dnes pekne cinili.

Ja som bola dnmes na nakupe v Lidli a nasrali ma. Lebo som mala u seba len 50 eur a myslela som ze sa ta platba da skombinovat aj s platonnou kartou a prd makovy. 😠 pekne mi musela vystornovat veci za 20 eur, kedze som nemala cim zaplatit. Na karte som tiez nemala viac ako 50 eur. 😀

kkiki , dakujem za tip na mikrovlnku. Som fakt nevedela ze v mikrovlnke sa da vait aj v pare. A nasal som volne sotjacu tuto. celkom slusna cena. http://www.whirlpool-slovakia.sk/?p=mikrovlnne_...
Aj ked mam miesto na zastavanu MW ale sa i nechce davat tolko penjez za to a okrem toho aspom mam kam davat seky a blbosti. teraz kedze staru MW mame v tej zastavanej casit tak je tam volne miesto a tam to vsetko hadzem. 😀

zuzu1980
12. feb 2010

kokso, baby, dnes zacina olympiadaaaaa... konecne! Banka v ktorej robim je hlavny sponzor, tak uz 2 roky nic ine nepocuvam len o tej blbej olympiade, normalne sa tesim kedy ten bordel skonci. Ale celkom sa tesim na hokej 😉

strapco13
12. feb 2010

mayka.. si to mala platit ako 2 nakupy..rozdelit si to 😀

adka_praha
12. feb 2010

ty brdo to uz? no na hokej som aj ja zvedava...inak ma to nejak nezaujima... 😅

adka_praha
12. feb 2010

no terinka spinka a o idem robit ja? mala by som vytepovat tie uz namozene koberce... 😀

zuzu1980
12. feb 2010

mayka, na slovensku este nepochopili ako sa zarabaju peniaze, radsej pridu o 20 euro ako pomoct zakaznikovi... ze ma to neprekvapuje...

adka_praha
12. feb 2010

no ja dnes neviem pisat... 😅 namozene nie ale namocene... 😀

zuzu1980
12. feb 2010

ja mam dnes upratovaciu naladu... ale mam pred sebou este cely den, tak sa nemusim ponahlat 😀

aj ja sa tesim na hokej, nasi chlapci maju poslednu sancu este dokazat ze za nieco stoja v tej starej zostave. a budeme mat dobreho brankara, hra tu v Montreale a je skvelyyyyyyyy! 😀

adka_praha
12. feb 2010

zuzu daj mi z nej kusok...ja som totaaaalne leniva uz druhy den... 😝

janka1874
12. feb 2010

mayka to vyzrá dobre len ja nejako nemusím nerezove veci mi to príde stále také ocapané škoda že to nie je v bielom

adka_praha
12. feb 2010

jani podla toho aku to ma povrchovu upravu...my mame nerezovu mikru a teraz sme kupili aj taku chladnicku (keby bola biela tak by som si uz ozaj pripadala ako v cirkuse 😅 ) a som spokojna...nevidno na tom capky...teda pokial nechytas spinavymi rukami... 🙄

zuzu1980
12. feb 2010

janka ja som presny opak 😀 vsetko musim mat nerezove alebo cierne, bielu v kuchyni e-e 😀 😀 😀

ja som vcera kupila drobcovi silikonovu zubnu kefku co sa dava na prst. Vraj je od 3m. Dneska vyskusame, len tak zo srandy, ale podla mna hocico co mu strcim do pusy bude mat uspech 😀

adka_praha
12. feb 2010

to pocujem prvy raz... 😅

adka_praha
12. feb 2010

zuzi tebe adamko ako dlho vydrzi past konicky?

janka1874
12. feb 2010

no ja už mám biele spotrebiče tak mne sa tu zas nehodí nerez do kelu ale viac sa mi páči nerzové ale pravdou je že kď my sme pozerali tak mali len ten nerez čo sa snažilo dotknúť a hotový odtlačok prsta na tom a to ma privádzalo do šialenstva to by som večne z handrou behala a teraz zas nemôžme meniť všetko furt niečo

zuzu1980
12. feb 2010

adka, ako kedy. ja to nejako nemeriam. Chvilu ho to bavi, hlavne ked ho necham kukat TV, potom zacne trucovat a prevrati sa. Ale niekedy chvilu trucuje s hlavou dole a potom sa zase zdvihne, pokuka, a zase trucuje. Fakt ako kedy.

kkiki
12. feb 2010

zuzu tak cierno bielo nerezovo sklenne .... no tak vitaj v klube 😎 olinko uz ma horucku ☹ teraz buva tak hadam nebude mat velmi silnu ,,,