icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
12. feb 2010

Andrea Stráňavová 😉

bleelka
12. feb 2010

baby mna z Misky porazi... asi sa jej meni rezim alebo co... zaspavala mi pekne okolo 19,30-20,00 a posledne dni az 20,30, no a navyse vcera zaspala az 22,30 a dnes okolo 20,30, spala hodinu a zas je hore... rozprava sa, smeje sa a vooobec to nevyzera na spanok... a nase tutu mutu po tyzdni je v haji... manzel zaspal a mala hore... a to som od piatej hore co sme vstavali kvoli lekarovi a zajtra zas o piatej vstavame, lebo cestujeme... ja sa nevyspiiim a ani manzelovi nepovenujem... 😠 😠 😠 len som sa chcela postazovat... bru nocku

adka_praha
12. feb 2010

bleelka a kolko ti spava cez den a v akych intervaloch?

zuzu1980
12. feb 2010

bleelka, aj nam uz sa stalo, ze sme maleho okupali, nakrmili, ulozili, zaspinkal a o pol hodinu bol hore a ani za svet zaspat... asi 3x sa to uz stalo. Tak teraz kazdy vecer trpneme ci sa este nezobudi...
Hadam sa este vyspinkate...

zuzu1980
12. feb 2010

inac nam sa trosku pokaslal poobednajsi 3-hodinovy spanok. Vzdy sa po hodine zobudi, musim ho zase uspat aby potiahol este zvysne 2 hodiny. Uz som aj skusala nechat ho hore, ale to len ziva, ma cervene ocka a o 20 minut chce zase spat, takze radsej ho netrapim a uspavam hned. Dnes sa napriklad 2x takto zobudil.

adka_praha
12. feb 2010

my s trojhodinovym problemy nemame ale mam pocit ze tie ostatne spanky cez den si akosi nechutne skracuje... 😅 ale tak tiez nemozem cakat ze bude spat cely den, ze?... 😅

bleelka
12. feb 2010

zuzu no dufam...

adka, cez den dnes dost pospala, inak max 4 hodky...pol hodku doobeda, cez obed tak 2-3 von v kociku a poobede za pol hodku...
no uz mrnci, snad ideme spat...drzte palce

adka_praha
12. feb 2010

drzime... 😉

carmen86
12. feb 2010

moja zaspava okol 21.00 po dvoch hodinach sa zobudi chce papat a bud zaspi hned pri cicinke alebo si robi zurku a zaspi az po silnom placi okolo pol noci... 😒 , dnes v pohode klop klop...

adka_praha
12. feb 2010

fuuuha, este ze my nemame take problemy...klop klop klop...ale pozname co je ten priserny plac pre mna bezdovodny...ale nastastie tiez len veeelmi zriedkavo...

carmen86
12. feb 2010

prve dva mesiace bol ten palc pravidelny hlavne v tom druhom mesiaci a trval s prestavkami aj dve hodiny a potom odkvecla, teraz to je parkrat za tyzden klop klop

kkiki
12. feb 2010

chudak gruzinec ... obuchalo ho ako handernu babiku ☹ dost nepekny pohlad ... som zvedava ako to teraz spravia stym ceremonialom ... ja mam velmi rada pozerat zimne sporty, takze aj u nas to pojde stale 😀 😀

adka_praha
12. feb 2010

si niekde nasla video, ci co?

kkiki
12. feb 2010

mama pockaj opztam sa jej kde ...

zuzu1980
12. feb 2010

kkiki, ze zajtra, u nas to bude dneska xixixixi
asi budem kukat, mm ma v piatok "povolene vychadzky" s kamaratmi, hehe, tak dojde az v noci, my s drobcom budeme kukat ohnostroje. Ale uz to v mediach sfukli, ze na Cinske OH sa nechytame, ze sme investovali do ceremonialu "iba" 25 milionov, zatial co Cinania 100 milionov. Kua, uz viem kam idu moje dane...

kkiki
12. feb 2010

adka je mi to luto, ale to video nejak stahuju z obehu ....

adka_praha
12. feb 2010

uz neni k videniu...narokuju si na neho autorske prava...

a ze "len"...to ma poser... 😠

carmen86
12. feb 2010

ten ked to rozdycha ta bude dobre... 😖

adka_praha
12. feb 2010

moc tam na tom nevidim...ale je to des...

adka_praha
12. feb 2010

carmen zomrel este tam...

kkiki
12. feb 2010

no ved 140km min rychlost ... jak handerna babka ... je to ale smutne velmi ...
carmen ten nedychal uz po sekunde narazu ... zomrel hned a gruzinsko chce odstupit aj s OH ...

kkiki
12. feb 2010

baby idem spat ... dobruuuuu noc 😔

adka_praha
12. feb 2010

bruuuu... 😉

ukulelembo
12. feb 2010

adka este si tu?

adka_praha
12. feb 2010

zde... 😀 😀

carmen86
12. feb 2010

chuda tak uz to nerozdychal. smola akurat teraz pred OH.....,bru noc ale som este na fb....

adka_praha
12. feb 2010

dobru... 🙂 ja som sa akurat odpojila bo mi to akosi pc rozhadzuje... 🙄

ukulelembo
12. feb 2010

Dominika pozera zivot s Helen na jojke A drahy tolko uspaval maleho az tiez zalomil 😅 A Dominika uz tiez pri telke zalomila Inak dnes to male babo 😢 a ten gruzinec ☹ je to na prd 😠 Tak tvoj drahy zas odkvecol 😖 mas ty ale pech