icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
13. feb 2010

Jéééj,tak to je z nej už ozajstná ženská... 😅
Ten náš drobec dnes už spí tretí krát...až mi je to divnô... 🙂
No uvidím,aku bude mat náladu,ked otvorí očiská...už mám aj navarené,dnes som robila šalát a len taku rychlu polievku z bujonu...idem si naložiť,lebo som nejak hladná... 😝

adka_praha
13. feb 2010

no tak my sme sa zobudili....chce sa nam kakat tak nas to tlaci...a budi nas to...zatial len poprdkava...hadam sa chytro poserka, napapame sa a pojde do hajan...ja cakam na ten jej trojhodinovy slofik nech mozem tie koberce tepovat...

carmen86
13. feb 2010

ahojte
,, ta neška fuka zbešnetý košický vieter,, som myslela ze nas odfukne s malou jak sme boli v potravinach...masko na cestovinky uz sa pomalicky vari, mala drieme v postielke, manzelik siel hrat hokej a ja vegetim... 😉 strapco vsetko naj naj....

adka_praha
13. feb 2010

ja stale este cakam kedy madam bude hladna a pojde spinkat... 🙂 ale hadam do pol hodky... 😅

janka1874
13. feb 2010

no mne sa práve verí až sáčková polievka na iné som sa nezmohla dnes maličká má už plné bruško tak veget oddychujem keď máme o jedno dieťa menej na dnes al normálne ma chytajú výčitky že som ju odložila no mne už asi totálne hrabe

adka_praha
13. feb 2010

no teri spinka tak idem sa vrhnut na tie koberce... 😉

carmen86
13. feb 2010

nivova omacka na cestovinys kuracim maskom hotova este sa dovaria cestoviny a ide sa napchavat 🙂 🙂 🙂 dietatko krasne spinka....

adka_praha
13. feb 2010

sikula... 🙂 ja som spravila dva koberce, ale dalsie dva sama nedam... 🙄 su moc tazke na to aby som ich zavesila sama...

carmen86
13. feb 2010

treba ti nejakeho ramba zavolat 🙂

adka_praha
13. feb 2010

no veru... 😅 zvladla som este jeden ale ten najvacsi nemam sancu...mam ruky asi po zem... 😅 akurat som zapla pracku tak hadam si nevytopim kupelku druhy raz... 🙄

carmen86
13. feb 2010

tak dufaj ze to tak nebude....ja som sa nazerkala,medzitym malu nakojila a idem asi daco robit,lebo manzelik za chvilku pride a ja som okrem obeda este nic neurobila....

zuzu1980
13. feb 2010

kocky, pozerali ste niekto otvorenie olympiady? ti nasi sportovci v dlhych bielych kabatoch vyzerali ako stado tucniakov 😀 😀 😀

zuzu1980
13. feb 2010

ak ste to nevideli tak tuto, kuk 😀
http://tv.sme.sk/v/14010/olympijsky-whistler-po...

carmen86
13. feb 2010

este som nevidela ale na TA3 ich ukazovali, a ten Žigo na čele sprievodu no nemám slov, moc ho nemusím...vyzerali ako v skafandri...

janka1874
13. feb 2010

nepozerala som a mňa ani také nezaujíma 🙂

adka_praha
13. feb 2010

no fakt tucniaci... 😀 😀 😀

carmen86
13. feb 2010

no a oblbla som svoje dieta, som ju obliekla zabalila do deky a do fusaka strcila do kociara, otvorila velke okno v izbe kustik pohojdala a spi a ma pocit ze je vonku, no nie som ja sikovna mama 🙂 🙂 😉

deina
13. feb 2010

Ahojte. 🙂 No mate pravdu, vyzerali divne v tych vetrovkach, ci co to bolo. A este tie dlhe sale k tomu... 😀 😀

Strapco, vsetko najlepsie k narodeninam. 😵 😵

Kto bude mat este zanedlho 30 rokov? Tusim ste spominali, ze viacere (aj ja, o par dni), ale neviem, kto vsetko.

Jaaj a dnes je vonku hroozne, stale fuci, hnusny vetrisko a maly sa mi zobudil nejaky divny, vlastne sa mi aj v noci zobudil, co uz nezvykol. Rano mal plny nos, odsavali sme, aj mal trosku zvysenu teplotu.

Juuj a place, uz je hore. ☹ Nejako nestastne.

adka_praha
13. feb 2010

chudiatko... ☹ hadam ste nenachytali nejaku nadchu? 😒 drzim plce nech to rychlucko prejde...

strapco13
13. feb 2010

ja som presne pred rokom zistila, ze spm tehulka 😵 😵 😵

nazmine--ja kojim..a vobec nekakam pekne 😠 ..od zaciazku tehotenstva trpim strasnou zapchou...ale maly kaka super..sice nepravidelne od kazdy den po kazdy4..ale bez problemom..predpokladam, ze si sa pytala na drobcove kakanie..a nie na mamickine 😀 😀
nejako extra si nedavam pozor na stravu..dnes som mala pizzu s kukuricou..tak uvidime..strukoviny, kapustu, kel a karfiol som zatial vynevhala a aj citrusy...inak papam vsetko a hlavne velaaaa

ak davame maleho spat o 8 tak je o 7 rano hore..a to chcem este spat ja...takze chodi vecer spat kolo 9

strapco13
13. feb 2010

ja chodim s drobcom von aj po tme..nie vzdy mi to vychadza na skorsiu dobu..a drobcovi je to jedno..aj tak spinka v kociku

a baby ..vsetkym velmi pekne dakujem za gratulacie k mojej 30-tke...no co uz ..od dnes som stara korcula 😝

strapco13
13. feb 2010

baby..da sa niekde na nete pozriet ten uvodny ceremonila..vzdy som to zachytila az od nastupu sportovcov...a to je rovnake na kazdej olympiade..som sa tak tesila, ze si to kuknem..ja mam strasne rada indianov a ich kulturu..no a ako mala slecna som snivala, ze sa vydam za Winetua 😀 😀 ..iak az teraz v septembri som vyhodila jeho fotky z casopisov, co som zbierala...ale ako ospravedlnenie ..ja som naozaj zabudla, ze nieco take skladujem 😅

zuzu1980
13. feb 2010

strapco, urcite to budu davat v telke, mali by to viac krat opakovat, nie? bolo to pekne, nielen indianske ale take vselico... vzdy ked som si uz zacinala mysliet ze su trapni tak sa mi to po chvilke zase zapacilo, dalo sa to pozerat. A inac ja som sa tiez chcela vydat za Winetua 😀 😀 😀

tilly
autor
13. feb 2010

strapco, vsetko naj naj naj...
bude velka oslava???

ja som presne pred rokom otehotnela 😀 niekedy okolo valentina 😀

pudo a ktore ste kupili? fialove alebo zelene? my kupujeme vzdy aj tie aj tie, ale minule tie zelene nemali, tak mame len fialove, ale buduci tyzden budeme musiet ist aj my uz na lov... uz nam dochadza mlieko...

strapco13
13. feb 2010

tilly..vidis ja som bola uz 2 tyzdne tehotna..a nakoniec si rodila skor ty
oslava...no v trojici sme sli na pizzu..ja..mm a drobec...maly sa zobudil skor tak som pizzu jedla postojacky pri tanci s drobcom 😀 😀 ..krasna oslava..aj nabuduce

ja nie som zastancom oslav vo velkom..vynimka svadba 😅

zuzu..no uz som stihla vsetky reprizy..ale vzdy az od nastupu sportovcov..ale sthla som tu kanadsku spevacku, co spivala Halelujja...uzasny hlas..aj ked, kebyze nepovedia ze je zo zena, tak by som sa v klude stavila, ze chlap..ale hlas mala skvely
a nehambis...chciet mi prebrat frajera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu1980
13. feb 2010

strapco, neboj, nebudem ti nikoho preberat, dnes mas predsa narodky 😀
ani ja som zaciatok nevidela, az potom po nastupe som pozerala... ale ti indiani uz nie su taki ako byvali, len chlastaju, nic nerobia... uz som prisla o iluzie

strapco13
13. feb 2010

skoda ich..

deina
13. feb 2010

Tak to bola vazne zenska? Videla som ju len v spravach, myslela som, ze sa moderator sekol. 😅

Villeneuve niesol olympijsku vlajku, jej, toho som kedysi mala rada (ok, aj toho Winnetua 😀)...

Matko cez den teplotu nemal, neviem, kde tu nadchu schytal. Asi ako sme s nim minule labzovali len v autosedacke po obchodoch...

deina
13. feb 2010

Ozaj, sme mali vcera s mm rande v cajovni, jeej, to bolo super takto trosku vypadnut. A su prestahovani do jednej nadhernej starej vily, milujem take domy, siroke dvere, vysoke stropy, praskajuce parkety... a k tomu uzasny caj, velmi mi chutil, manzel a deti v postielkach. 😵

ukulelembo
13. feb 2010

Ahojte zienky Tak Strapco: vsetko naj, naj, najsamlepsie v zivote, zdravicka, stastia, lasky ti prajem k tvojim okruhlinam 😵 Deini, tak nech to Matkovi rychlo prejde A 30tku mam ja v apr., Zuzu tusim v maji a este niekto ale nespomeniem si Tak som robila tie kuracie pecienky a Eskimo rezy, Zajtra ma svokra narodky tak ideme na obed tam aspon si nemusim hlavu lamat co varit No na buduci tyzden hlasia 8C no som zvedava ale zas ma prsat 😒