icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
15. feb 2010

gashtanka tak co si malu nezobudila??? 😕

baby ja som kukala dnes do karticky co nam dala sestricka, ze kedy na poradnu a aj ockovanie vyznacila kedy bude a ja kukaaaam ze 16.3. poradna a dalsie ockovanie... 😖 chudiatko moje malinke... 😖
a uz sa aj nam zapaluje to ockovanie po tbc...zatial tam neni hnis ale je to zacervenane...

gabika11
15. feb 2010

strapco, aha, marilo sa mi, ze som toniekde citala, ale nebola som si ista.
A vraj zacina na cestach policajna akcia zamerana na kontrolu pasov a autosedaciek...

gabika11
15. feb 2010

adka, aj my sme to miesto po ockovani kludne, aj som si myslela, ze jej ako pekne to vyzera, ale ono sa to asi hoji jazvou, ako mame my ☹

strapco13
15. feb 2010

ja sa na dietu nadam 😀 😀 jednak mi nikdy ziadna nepomohla..a jednak mam bez sladkeho abstaky 😀 😀 , takze mna tu na nic podobne nenahovorite 😀 😀

inak..vcerajsi valentin...kedze ma drahy straaasnu chorobu..nadchu..tak som nic necakala a som neodlozila svoj kuzuch 😅 ..no a drahy sa na mna v posteli vrhol 😀 😀 😀 ..nevadilo
viac mi vadi to, ze som sa po porode tam dolu zmensila a vyschla😠 😠 asi budem robit masaz hradze teraz, aby ta jazva po siti trochu povolila..inak fajn 😵 😵 , ale bez geliku to zatial nejde ☹

strapco13
15. feb 2010

adka...po tom ockovani musi byt viditelna reakcia..ako take zacervenanie..to znamena, ze telo pekne zareagovalo...keby tam nic nebolo vidiet, to je problem..ak to hnisa, tak dokopy sa nic nedeje, len dalsie ockovania sa musia odlozit, kym sa to nezhoji

kwatka
15. feb 2010

gabika11 ďakujeme 😉

my režím ešte nemáme, môj drobček spinká maximálne 30 minútovky a to každú hodinku a pol až dve hodinky, ale poobede okolo 2-3 mame prechádzku v kočiari, to vie vyspinkať aj 4 hoďky, kupkame okolo 19:00 a spinkať ide okolo 20.00-21:00 dá sa to nazvať režimom? 😕

janka1874
15. feb 2010

ja som so staršou chodila na pľúcne tiež mala zapálené to miesto po tbcale to čo jej robili by som zvládla aj doma sama 😀 a Viki nemala reakciu žiadnu

strapco13
15. feb 2010

kwatka...ved to je uplne skvely rezim 🙂
my mame podobny, az na ten spanok vonku..nech sa deje co chce, moj drobec musi cez den kazde 3 hodky jest

adka_praha
15. feb 2010

strapco ked kojis tak to robi nejaky hormon... 😒 som myslela ze kecyyy a ono fakt, ako som prestala kojit tak to ide veeelmi dobre...asi...teda az raz som to zistovala... 😠 🙄 😅 a chcela som dnes aj druhy raz, ale vono niiiiic...

gabi ja ziadnu jazvu po hentom ockovani nemam...asi...mam na ramene na lopatke ale to si pamatam ze to uz som do skoly chodila ked ma ockovali...

baby mna prepada depka jak bejk... 😖 nech robim co robim, doma to proste vooobec neni ono... ☹

strapco13
15. feb 2010

janka..a co jej robili?..vazne to pocujem prvy krat o tom plucnom

janka1874
15. feb 2010

kwatka dá to je práve ten režim takto

strapco Viki nemala nič a nikto s tým nič nerobil vraj je to normálne tak teraz neviem

adka_praha
15. feb 2010

inak baby ked tocite o rezimoch, neviem vam uz povedat odkial to mam ale ze dieta by cez den nemalo spat v kuse viac ako 3 hodiny... 😕

strapco13
15. feb 2010

adka..na ramene je ine ockovanmie..tusim, kiahne..tie sa prestali ockovat po roku 1879, lebo vdaka ockovaniu vymizli
viem ze to sucho robi hormon..ale ja om sa aj zmensila...asi chcel gynekolog zo mna pannu spravit 😀

strapco13
15. feb 2010

janka..ja som myslela pri starsej, ze co s nou robili?

adka..tak to splname 😀

gashtanka
15. feb 2010

Adka_praha> ja som asi nejaka neschopna :/ Ja od jej narodenia fungujem systemom, ze ona si povie, kedy je hladna, ona si povie, kedy je unavena; ze sa budem riadit jej potrebami. Tak som si aj dnes poobede povedala, ze asi vie, preco potrebuje tak vela spinkat a ze ked bude stacit, zobudi sa aj sama...ale toto je moc..a vy svoje deticky budite?

Jemine, esteze vas tu mam, ved mne nema kto iny poradit...

adka_praha
15. feb 2010

😀 potesi... 😀 mily pan... 😅

janka1874
15. feb 2010

adka chce to niekam vypadnúť nechaj malú tatovi a choď aspoň na kafe niekam

strapco prepichovali jej to vytlačili hnis a vydezinfikovali nič viac preto som písala že to by sme zvládli aj doma ale teraz sa skr obávam či je všetko v poriadku ak nie je reakcia

kkiki
15. feb 2010

strapco sak gel a to ze si mensia hadam manzel oceni ty potrenujes a tiez bude dobre 😀

strapco13
15. feb 2010

janka..myslim, ze ak nie je rakcia..tak sa potom robia ake testy..ale uz si presne nepamatam...davno som sa ucila o ockovaniach a aj to co som vedela, tak mi tehotenstvo niekam zalozilo...teda aspon dufam, ze to bolo tehotensvo, a nie ten nemec co chodi a kradne myslienky...Alzheimer 😅

kkiki
15. feb 2010

adka u vas to uz ale pekne dlho trva ze ?

kwatka
15. feb 2010

juuj, ale ja by som chcela, aby mi pospinkal aspoň hodinku v kuse, lebo pri tých 20 až 30 minutovkách veľa toho neurobím (som nenáročná čo!) 😅
ku očkovaniu tbc-nam to tiež očervenelo a v strede mal takú malú bielu bodku, ktorá mu už zmizla a pediatrička mi hovorila, aby som mu to nenamáčala pri kúpani (ale to sa nedá) a mam to po kúpaní ošetrovať liehom alebo alpou na vatový tampón, aby sa to zasušilo

strapco13
15. feb 2010

kkiki..no manzel to neoceni...je celkom dobre obdareny 😵

strapco13
15. feb 2010

ale rozjazdime to 😀

adka_praha
15. feb 2010

gashtanka (asi ti spravim kratsiu prezyvku ze orech 😅 , sry to bol pokus o vtip 😅 ) ja malu budim ked spi moc dlho cez den...riadim sa tym, ze ked je hladna nech sama da najavo a nech vypije kolko sa jej ziada, takze raz vypije 90 inokedy 180 a podobne ale to ked si vezmes, tak ani ty nejes stale presne rovnako a uz vobec nie v rovnaky cas alebo interval. inak spinkame (ale to sme si chvilu zvykali) po tom vecernom kupkani, v noci sa raz zobudi, v tichosti ju nakrmim, neprebalujem a rano okolo siedmej sa zas zobudi, to ju (ako kedy) prebalim (podla potreby) napapa sa a uz nech sama rozhodne ci ideme este spinkat alebo sa hrat...predsa len ked okolo pol osmej zalahne tak to uz je do tej siedmej dost... 😅 takze moooj problem ked neidem skor spat...a cez den tiez nechodi spinkat presne na minutu rovnako...ked je unavena, ze zacne zyivkat (ake IY tam je?), polozim ju na moj paplon-vankus (vid fotka 😀 ) a spinka...poobede (viac menej okolo obeda) zalomi na tie 3 hodky a potom podvecer este raz pospi hodku a je zas vecer... 😅

strapco13
15. feb 2010

kwatka..treba robit na etapy...alebo si nieco porob aj vted ked je hore, ak sa uz vie zahrat sam

kkiki
15. feb 2010

tak potom ten gynekolog musel byt humorista ... ale ako to mohol zase vediet ked nevidel co ma v gatoch tvoj muz 😀

adka_praha
15. feb 2010

kkiki co teraz myslis, ze u nas dlho trva?

janka1874
15. feb 2010

strapco no neviem aké testy dr. nič nevravela nevieš zistiť? mne už bude trápne sa jej na to pýtať lebo na poradni nič nevravela a ďalšiu máme 8.3.

adka_praha
15. feb 2010

jani uz cakam na taku neskorsiu jar ako na bozie zmilovanie...mm nemozem malu nechat bo by blbec nevedel co s nou... 🤐

kkiki
15. feb 2010

adka domaca atmosfera ...