Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
lebo to iste robi aj mne u teba...asi zas kixuje fcb... 🙄 neznasam...cez den sa tam da fungovat ale vecer hruuuza...
No, ono to na chlapov treba takto...dookola blizsie. Potrebuje mat pocit, ze je nenahraditelny a bez neho by si bola stratena a potom ti to este aj s radostou vsetko urobi. Teda ak je toto ten systemovy error u toho tvojho...
no to zistime tento tyzden...ale uz som rozmyslala, ze cez vikend spravim, ze sa budem tvarit ze som on a on bude musiet prevziat na seba vsetko co robim ja...a este budem neustale robit taky bordel ako on... 😅 a vecer zaspim o osmej na gauci, o polnoci sa zobudim a budem po nom chciet sex... 😀
idem uz ozaj gabat...bruu 😅
To je prilis sofistikovane 😀 To musis muzovi alebo dopredu oznamit, alebo ocakavat, ze ked mu to dojde potom, tak to zasa bude brat ako jeden zo zenskych uplne sibnutych, hysterickych a absolutne neopodstatnenych vyjavov. A samozrejme, je mozne, ze mu to nedojde vobec. Ale co sa mna tyka, takato strategia je mozno sice agresivna, ale ja by som ju brala :D
Idem uz aj ja do postele, ale zajtra ta mam na facebook muske :D Dobru noc!
kocky, kedze ste sa dnes bavili o tom kolko ma babatko spinkat, tak som kdesi nasla toto:
http://similac.ca/en/articles_advice/zerotosixm...
takze v 3 mesiacoch zhruba 10 h v noci a 5 h denne. Takze my sme tabulkovi 😀 😀 😀
Dobre ranko. 🙂 Ze 5 hodin denne, vsak tolko mi hadam nikdy nespal. 😀 Ale v noci pekne spinka, to mi spi v jednom kuse asi 10-11 hodin.
Len tento vecer mu to zaspavanie akosi neslo, neviem, co sa stalo. Prvykrat som si dala kavu, snad to nebolo tym... ale len tu Ricore, co Janka spomina. Viac si uz asi nedam, az ked prestanem odsavat. Po polhodine spanku sa mi zobudil, krik ako o zivot, strasne bol odrazu hladny (pred hodinou jedol), tak som mu dala jest a potom este mal co robit, aby zaspal. Do toho manzel tu vrcal ako lev, ze co to ma znamenat, nepodarene decko, preco nespi. 😅 😅 Musel sam kupat starsieho, ale tak trosku s frflanim, ale zvladol to. 😀
Starsi mi este spi a mladsi sa tu prihovara z lehatka, kym odsavam. Asi vybehneme von, soplik ma riadny, ale taky husty, ani odsat to nejde, snad sa mu to vonku rozpusti.
ahojte.... juj Deini, tak skore uzdravenie...sopliky vedia pekne pokazit den...
my sme mali uz tiez parkrat zobudenie a nasledny revisko v kociku - co predtym NIKDY! a to tiez jedla pred 40min ako sme isli do kocika... tak neviem, co sa deje.
a ste zas toho popisali, idem rychlo precitat.
my spime celkom ok, v noci 10 hod a cez den tak 4-5 hod, ale keby ste videli akym stylom vo vnutri... nacucnuta na mne....a cumel nehrozi....pritom teraz by sa jej zisiel ako sol...zuzle tie ruky ako drak, ide jej druhy zub... a uz aj pochopila ako cucat palcek - no a samozrejme dilema pre mamu: Mam ju nechat? Viem, ze ju ten zubok trapi, ale ked sa ich nauci cucat, tak ich neprestane uz potom neprestane....
ahojte jaj pudo máš to pestre keď sa tlačí ďalší zúbok krása 😉 my sme spinkali do štvrtej a potom sa len krútila troška zriemla no o pol osmej sa napapkala a teraz už chrní moja láska no neviem do kedy ale cez deň mi tiež pospí dokopy tie 4-5hod.V noci som vykopla mm z postele lebo to jeho neskutočne chrápanie a prevaľovanie sa v postely mi tak liezlo na nervy že až 😠 😠 😠 😠 bol naťahaný lebo kolegovia mali narodky a ešte povie že máme tu horúco no iste keď stiahnem neviem koľko poldecákov tak aj mne by bolo horucko 😠 😠 😠 😠 😠
Fuuuu dnes mam jednu kopu žehlenia aj poupratovať treba no do večera času dosť no nie?Tak vám prajem pekný dník babule!!!!!!!!!
tatus - pozname tieto zvuky a vypary od ocina velmi dobre 😉 .... takze vzdy ked ma takyto zur - prestahovanie do obyvacky
a som si spomenula pri tvojich zdravotnych trapeniach na jedneho lekara-humoristu, ktory ma prisiel vysetrit po CS na pooperacku. Ja cela ubolena, uz som prizmurila oci a skrivila tvar, ked mi isiel prehmatat brucho a on na to: "bolest je stav mysle!".... ju kukam na neho 😵 😵 😵 no humorista velky
pudo, ale ze ta nasa mysel dokaze potrapit, hm??? ta moja sa dnes rozhodla, ze by som si mala uvedom, ze mam hlavu a tak svina boliiiiiiiiiiiiiiiii
Ahojte
no dočítala som Vás ale nestíham reagovať adka máš to blbé ale treba to riešiť lebo dopadneš ako ja v prvom manželstve ktoré aj kôli tomu skončilo rozvodom presne preto že sme to tak nechali a nenašiel sa nikto kto by ustúpil tiež som bola ešte relatívne mladá a neporadila som sa s nikým a dovtedy sme okolo seba chodili až sme si už nemali čo povedať a vlastne už nám bolo jedno kto je kde ale to je na dlhšie a na to teraz nemám čas až keď uložím deti
adka uz som ti nestihla popisat vcera, kukala som snowboard ... no ale janka to napisala velmi dobre ... ste strasne malducky a presne si pamatam ten vek, ked sa dvaja lubili a chceli mat dieta ... len realita je trosku ina v tomto veku ... skus sa nato pozriet tak, ze ako strasne ste sa lubili ked ste teda to babanko robili aj ked si bola tehotna a aj ked sa terezka narodila ... ja ti verim, ze si unavena a mas toho dost, trcis doma a pod. ale tvoj chlap si to nikdy neuvedomi, chodi do prace a ani si nevie predstavit co ty prezivas a ked mu to budes vyhadzovat na oci tak ho len naseries, lebo je to chlap !!! necakaj nikdy, ze budete co sa terezky a domacnosti 50/50 ... no ale k veci, tazko sa to u vas vyrovna ked nekomunikujete a ked komunikujete tak po sebe stekate, ked mu povies nieco ty ma ta na haku a ked on tak ty sa len nahnevas este viac ako si ...
skus si spomenut co ste robievali predtym, ved mat dieta neni handicap a hlavne tvoja terezka je velmi dobre dietatko ... ja neviem skus sa prestat hnevat, bud milsia, popros ho o pomoc a kasli na cas na pc a konikov a fb ... a skus to urovnat ... komunikujte, zahrajte sa spolu nejaku hru, pozerajte sport .... chlap sa nepokusi o napravu ... jemu to casom zacne byt strasne fuk a potom bude velmi neskoro ... chapem ta ako byvas vytocena a on sa usmieva a chce sex ... tak sa vykasli na nasratost a sexuj ... to tiez odburava nasratost, sprosto povedane poriadne ho to ... a zapajaj ho vasho zivota ... z jeho pohladu, na neho vrcis a terezku ides zjest od lasky ... raz mi jedna kamoska psychologicka povedala ... fungovat to bude iba vtedy ak neporusis tuto rovnicu ... ja a moj zivot , on a jeho zivot , my a nas zivot .... no a v tom my a nas zivot treba prizmurit oci a naucit sa zit s chybami ktore mame a snazit sa ich chapat ... jaaaaaaj no uz neviem co viacej ... teraz som starsia a tiez som v tvojom veku rozmyslala uplne podobne a viem ze je to zle ... tak nech chuda nato nedoplati terazka, ved ste chceli byt rodicia ... 😀 😀 😀 😀
adka a este som zabudla, nenadavaj furt nanho, lebo si ho strasne znechutis a jedeho dna zistis ze ho vlastne nemas rada ..., a urcite ho mas stale velmi rada 🙂
kkiki
vau,super si napisala....
my spinkame tabulkovo 🙂
dnes idem dat malu odfotit na pas pokus cislo 2,zajtra nas caka scan na klbiky a potom druhe ockovanie 🙂 tento tyzden sme strasne busy 😉
a tiez soplikujeme 😝
baby s nasim pasom to vyzera celkom zaujimavo 😅 potrebujem moj rodny list a kedze nasi mi ho nemozu najst a na cestu do londyna sa vobec s malou necitim 4-5hod autom aby som vybavila novy...tak skysneme v UK navzdy 🙄
jedina zachrana je este otec malej poprosit o jeho rodny list,no ale tam je ta moja sprosta hrdost...tak to vyzera .ze tento rok SK iba na fotkach 😅
kkiki ty si to supišne napísala ja ako mladá žaba ku vám tu mamičkám ešte sa mám veľa čo učiť ale jednoznačne zaberá to čo si tu opisovala a funguje to.100 bodov kkiki 😉
a este som chcela my nemame ziadny rezim 🙂 proste ked vidim ,ze sme hore viac ako 2hod.ideme spinkat.krmim ked mala pyta a tak.
vcera sme kakali a opat bez rurky 😀 😵
ahojte!
obedik sa vari,tak mam chvilku,dneska mi dosiel kooonecne telefon co som si objednala,tak sa vytesujem 🙂
mayka,to je najnovsi jane -ten kocik co som dala link-ako pisala deina jane rider 2010
baby,moja tiez vydrzi aj 4 hodky potiahnut poobede vonku v kociku na terase
😅 mne sa to tiez zdalo pri kikovi neuveritelne,lebo ten ked dal hodku vkuse tak som oslavovala tyzden 😀
adka 😀 ze upratovacia variacia rota 😀 som sa pobavila zas... 😅 po akej dobe ste sa brali?
ja som uz mojho mala otestovaneho kedze sme sa brali po 12 rokoch ,takze u nas uz ozaj nic ma neprekvapi
😅 on mi uz ani hovorit nemusi,mne staci sa nanho pozriet a uz viem co chce
😀
zuzu,tak podla tej tabulky sme aj my tabulkovi cca-aj ked mala este troska aj viac mozno da spanku 🙂
sakura presne aj ja môjho poznám ako svoje ponožky ešte len rozmýšľa nad klamstvom že uvažuje a ja už viem a to preto že som s nim od malučička-mala 😀 😀 😀 chudák mm mňa neoj................ 😀 😀 😀 😀 😀
tatus 😀 veru,ani mna nie... 😅
sloavkia,blhozelam ku kakaniu 😀 to by jeden neveril z coho sa vytesujeme,co? 😉
kkiki no pekne napisane... 🙂 ja sa skusim akosi zakusnut...a dnes isto nemozem cakat na neho, bo isli z roboty do wellness (aj ja chcem) a doobeda mi tatko vola moj ze priiiidem dakedy poobede... 😅 a teraz neviem ozaj co skor... 😅 uz sme stihli byt s malou na prechadzke (musela som si kupit cigarety 🤐 ), upratala som kuchynu a spalnu, rada by som dala do kupelky nazad koberec ale sama ho tam nedotrepem, tak co uz...
ale neeeviem co mam uvarit...od vcer mam fazulovu polievku a spravila by som lasagne ale ake???? ake robite, ak robite??? len tam nesmiem dat spenat koli mm... ☹ a ja raaaaada spenaaaaat...
Čaute kočky...adka,kkiki to super vystihla... 😀 ale chápem aj teba,lebo tiež často cítim to čo ty...a serie ma,ked ten moj len hubuje a nechápe,prečo som bola tak dlho preč...lebo som bola na pošte,v obchode a nakoniec vo vedlajšej dedine v lekárni pre mlieko...a došla som za dve hodiny...skoro ho vystrelo...a mna tiež,lebo som sa ponáhlala ako som vedela...No niekedy by som ho aj ja najradšej postavila k múru... 😀
Ale potom si spomeniem,ako sa správa k malému,ako ho lubi a aj mna... 😀
Ked som brutal vytočená,tak si idem zapáliť...marlboro to istí.... 😀 😀 😀
Práve idem,lebo už sa zase jeduje ,že koníkujem...trulo,kedy už pojde do roboty???
Ahojte. 🙂 Chcela som si k vam sadnut, ale tak sa mi zda, ze dnes mi bude na obed spat iba jedno dieta - to mladsie. To starsie mam pocit, ze sa pustilo do rozoberania postielky, musela som stisit babyphone, aby mi nezobudil tym rachotom Matka. Chvilku ho este necham, ci nahodou predsalen nezaspi, ale asi nezaspi... 😒 A to mi nespal dlho rano, aj vonku sme boli na prechadzke, on len peso, neviem, co sa mu nechce spat... Byt na jeho mieste, lahnem a spiiiim a veeelmi sa tomu tesim. 😀
Hm, nejako je tam ticho... to mi je podozrive...
Bolest je stav mysle, to je dobreee. 😀 😀 😀 Si ho mala niekam kopnut, ze co na to jeho mysel povie. 😅
Hmmm, chlapi a my zeny... to je niekedy tazkeeee. Na toho mojho si zvyknem pekne pofrflat, ale on je inak fajn, dobry chlapik, velmi nas lubi, akurat mu chyba trpezlivost a tiez nema bohvieako silnu volu a ani... neviem ako to povedat, nanho vsetko tak velmi dolahne, ze sa pod tym takmer zosype a az potom bude rozmyslat. Takto som raz mala Miska v obyvacke, ktory bol nestastny z toho, ze odrazu nevie chodit a v kuchyni manzela, ktory tam plakal, ze sa Misko trapi... no radost. 😅 Prijala by som, kebyze mi je niekedy viac oporou, ale co uz, to maju v rodine. Vcera ste mali vidiet jeho mamu, boooze, ta podla mna celu dnesnu noc nespala. Umyvala som chodbu a ona prisla s Miskom (boli vonku), vyzliekla ho a on cely nateseny, ze umyvam (co tie deti nepotesi, ze? 😀 ), mi tu pobehoval a odrazu sa smykol, ale tak, ze nohy mu vyleteli a rovno na hlavu spadol. Strasne to buchlo, on spustil riadny rev, rychlo som k nemu pribehla, svokra biela ako stena, on revaaal ako o zivot (to bola este belsia). Akoze znelo to hrozne, ale podla mna sa viac zlakol ako udrel, este su v tomto veku tie deti take "gumenne", neublizil si, aj ked spadol na dlazbu - stacilo utisit ho a zachvilku bol vesely, behal opat kade tade. Som ho trosku sledovala, ci nie je nejaky "iny", ci ma pekne sleduje ocami - ale fakt sa zdal byt vporiadku, takze dobre, ja to dalej neriesim. Takych padov este bude, nie? Ale ona mi uz aj hned rano pisala, ze ako sa ma Misko, ci je vporiadku a tak... a viem si ju zivo predstavit, ako bola takmer celu noc hore a myslela napr na to, ci sme nemuseli na pohotovost a do nemocnice, ci si nas tam nenechali a kto bude s Matkom...
A som sa nejako rozpisala, no je tu ticho. On asi zaspal. 😅
no u nas je to s tou oporou nejak podobne...stlp som ja...co je obcas dost obtiazne bo som zvyknuta prva panikarit ja...ale uz som sa naucila, ze najprv musim vyriesit situaciu a panikarit dodatocne... 😅
malinka spi, upratat som uz stihla, este daco te obedoveceru... 😅
tak tie vztahy - vecna tema...
ale ako vas niektore tak citam a uz trosku poznam, tak ste si uz toho pekne odzili... klobuk dole, ako ste to zvladli vsetko.
deini - ty ma fascinujes, jak deti beries s nadhladom a drzis chladnu hlavu
zuzu- tak dakujem pekne za tu nemocnicnu starostlivost, by som na nich napisala staznost. Myslim, ze na Kramaroch davali detickam glukozku striekackou. Ziadne ine dokrmovanie a flasky - to bolo super. Ja na tu porodnicu nedam dopustit.
janka - ty mas na fB priatela J. Takaca. To je mojho mm bratranec. Nie sme my nejaka rodina nahodou??? 😉
sakura - ty si strasna sikullka. Gratularos Kikovi - aj k narodeninam, aj ze si vybral taku super maminu. A nechapem, ked mrknem fB - ty stale vyzeras rovnako... ako to robis??? myslim, stale rovnako dobre 😀
adka - len hlavu hore, myslim, ze prve baby je velka zatazkavajuca skuska pre vsetkych partnerov... aj my sa pekne posekame a trva to uz dlhsie ako predtym. Podla mna si velmi samostatna baba, radsej ako vysvetlovat a ziadat, tak si veci radsej urobis sama... a to fakt chlapom neprospieva...tak sa len obrnit trpezlivostou a pekne ho zapriahnut do kolotoca okolo Terezky. Vy mate uplne supis baby, je na UM, takze sa moze zapajat o 106. Nemas tam fakt nikoho s kym by si mohla ist vyvetrat hlavu? A potom len chvaaaaaalit... oni su strasni ego-jesitaci otcovia - vsetci do radu.
didi - ty ako zvladas tolkych chlapov v dome? a este cas a chut na "vecerne hratky"
Ja som bola vzdy taka, ze chladna hlava, "zapne" mi to az potom. 😀 Akurat pri porodoch to bolo trosku naopak, ale v nemocnici som sa vzdy ukludnila, ze som v dobrych rukach.

Ako je to mozne, ze si ta dam vyhladavat a ono nist? Akoby si neexistovala 😕