Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
my sa mame po ockovani dobre...len obcas teplota od 37-37,5..inak jedine co vidim, ze je trosku ine..tak je dlhsie na prsniku a nevymysla pri kojeni..asi pije viac pri teplote, a je kludnejsi, a je taky mojkavejsi..uz sa jeden cas maznal s mojpou tvarou, tak ze si ju chytil a tak milo mi kecal, ze aguuu..no potom to preslo do vytrhnutia par vlasov, a stipkania do lic a rehlenie sa na tom a pistal od radosti..a znoviu sa k tomu vratil 😵 😵 , ze ma len hladka a nezne mi vykecava 😵 😵
strapco to som nevedela, ale ked je to tak tak sa tesim, ze ju nebudu pichat....
ale ostatne, co sa teraz ockuje, tak sa picha..do oboch noziciek ☹ ☹ ..ale nastastie Matulo to znasa dobre 😵
nas totiz vcera pichali do jednej nozicky proti tym 6 chorobam....
aku si mala vakcinu..vsetko v jednej..my sme mali 2 vakciny, preto zvlast o oboch noziciek+rotavirusy do pusinky
asi vsetko v jednej neviem nejako si to nepamatam kedze som bulila pri tom, no uvidime v pondelok...
strapco, dik, si zlata 🙂
odsavacku mam na vysavac, s inou sa mi nedalo nikdy odsavat. a k tym kvapkam, tie som nespominala, lebo tie mu davam uz od stvrtka, pisala som len o liecbe, ktoru nam predpisali na Kramaroch, teda ten ambrobene, pamycon a spiropent. ja mu davam ten libenar a nasivin soft, teda vsetko ako si pisala, len ten fenistil nedavam. mam ho doma, tak skusim. to je na odpuch sliznice, ci sa mylim?
inak, pozeram, ze si z Galanty, odtial som mala sefa a ten dal mestecko pekne doporiadku 😉 eurofondy finacovali aj Galandiu, vraj je to tam perfektne, tak tam musim ist niekedy pozriet a vycvachtat sa 😀
nas este neockovali, mali sme mat ockovanie 9.2., ale kvoli chorobe sa to odlozilo, len neviem dokedy 😖
strapco, manzel nekonikuje takze fidosk alebo ako je ten nick nie je on 😉
kto bol tvoj sef??
inak ja som este v galandii nebola 😅
ale pozyvam na navstevu...podme sa cvachtat 😀 😀
meno ti napisem do IP, ok?
ok
Strapco, poradis aj mne? Maly mi od soboty soplikuje, doteraz sa to dalo zvladnut odsavanim, Libenarom a plus som mu davala Nasivin plus (akurat, ze som to robila tak, ze najprv libenar, potom po par min odsat a potom este nasivin - mam radsej opacne?), ale teraz sa mi zda, ze sa mu pohorsilo a zacal mi kaslat. Asi ho zajtra vezmem k lekarke, ale co s tym kaslom? Taky suchy... neviem, co mu mam kupit, Mucosolvan? Mozu ho aj dojcata? Lekarka nam asi da Pamykon, predpokladam, ten vzdy zaberal aj u starsieho.
akpo dycha nosom...volne alebo ho ma upchaty..kasle z hrdielka alebo skor z priedusiek?
Vie dychat nosom, ked je trosku vo zvysenej polohe - ked lezi, asi mu to zateka, rano ma strasne plny nos, vtedy ledva dycha a viacej kasle. Priedusky to myslim nebudu, to skor z hrdla kasle.
Ahojte ,, i ja sa divim, že vacsina sme tu fakt vysokééé ženy! Aj ja sa teda pridávam k žirafkám a tažkym žirafkám... 174cm a 72kg.. presne ako ste tu niektorá pisala,,, ešte oblečena - da sa,, no ked sa vyzlečiem,že koniec. Tá celulitída,,bléé .. ale tak sa stale vyhováram a upokojujem, že kojím a nebudem dietovat.. 😀 že nemoožem, xi 😅
Ale potom bude leto krutééé...
Inak nejem vela,,no sladké-na tom som závisla...
😖
Ja sa chystam na vychádzku,, tu v regionoch na MK som sa zoznámila s dvoma kockami s babatkami...ktoré obe bývaju asi 3 minuty odomna... no parádicka,, chodime spolu. Tak je to fajn. 😀
Dnes som celkom usilovná... som varila dve jedlá... 🙂
Tak pekný dniček 😵
ahojte.
tak my tu mame aj lekarku? som nevedela. dobre vediet, strapco nam vzdy poradi 😉 a ake mas presne zameranie? pediatricka, alebo???
my mame dnes presne tri mesiaciky a boli sme aj na poradni a ockovali nas do oboch noziciek. mladenec to zvladol na jednotku a ja tiez 😅 a mame 6645g ale vysku neviem, zabudli nas odmerat 😖
deini, my sme to robili presne tak isto, s tym odsavanim, ale namiesto nasivinu sme pouzili physiomer, ten sa tam tak dobre vstrekne do nosteka a pekne mu to vsetko vyslo.
Ja patrim skor k tym nizsim - 167 cm a momentalne asi 56-57kg. 😝 Pred tehu to bolo 55kg a predtym okolo 53kg, tak by som sa rada dostala spat na tu vahu...
No a tiez mam taaaku chut vypadnut z domu...
tak potom postup ako u sisinky..zrejme ma suche hrdielko lebo neviue dychat nostekom..a sucho drazdi na kasel..zvlhcuj vzduch
kukni mu do nosteka..ak tam uvidis len opuchnutu ruzovocervenu sliznicu..tak daj najprv Nasivin /ale jedny kvapky maximalne 7 dni, potom zmenit znacku/..ak vidis len jählieny tak najprv libenar, jemne ich odstran.,.prstom, vatovou tycinkou, rozkom plienky latkovej..ale leni jemnucko netri sliznicu, potom nasivin a znovu libenar a potom odsaj
Juuj, ked tu citam ako maju niektore dietky horucky z toho ockovania... hm,už teraz mam strach. Nás to caká až 3.3.
Deini-skore uzdravenie ..
Strapco- si zlatá , že tu vsetkým tak radíš 😀
zusska..som ORL, ale mam vela pacientov deticky..ked viem poradim, ked n eviem..poslem k lekarovi...som po skole len 4 roky..ale zas aj moj sef tvrdil, ze som sikovna...vsak sa uvidi, co spravim so svojim drobcom 😅
Vdaka, Strapco. 🙂 Snad sa mu uz polepsi... ale mam taky pocit, ze mu vacsina zostava kdesi vnutri, ze odsajem malo, nespusti sa mu to. Aj ked odsavam, po case mu uz nic nejde, ale pocujem, ze este sopliky ma, nejdu odsat. Asi tam ten Libenar mam dlhsie nechat, ze?
a k tazkym zirafam sa pridavam aj ja. tiez 174cm a 68 kg 😠 😠 😠 tak ale rodit som isla s 85kg, takze som sa dobre rozpadla... ale planujem do leta sa dostat na tu 60-tku. tak si drzme palce...
inak od 1. februara som sa zatala a po 18 tej hodine uz nejem. absolutne nic, iba jeden cajik. myslite, ze to je zle? bojim sa aby som nestratila mliecko, ale zatial mam, tak hadam sa uz nic nestane. a teraz od 1. marca idem skoncit so sladkym, lebo doobeda si urobim kavicku a k tomu musim nieco sladke, ale strasne vela niekedy...
strapco, ja som z tychto znaciek sprosta... to si akoze usna, alebo????
Zusska, preco by to bolo zle? Ja uz dlhe roky neveceriam, davam si len caj a pripadne nejaku susienku k tomu. 😉 Vzdy som bola s jedenim na tom tak, ze rano som bola hladna a najviac doobeda, takze som musela mat ranajky, aj desiatu a ked bolo daleko do obeda, tak aj druhu desiatu, obed, nejaky ten olovrant a potom uz nic.
ozaj babule a u nas ide celu zimu zvlhcovac, mame aj v spalni aj sara ma vo svojej izbe a je to v zime fakt parada. raz sa mi stalo, ze som nemala destilovanu vodu a nemala som ho jednu noc pusteny a uz rano som citila hrdlo, ledva som prehltala... asi som zavisla na zvlhcovaci 😀
Takze nejaky sirup na kasel ani nepotrebuje? Neulahci mu to vykasliavat, ak mu ten soplik zateka?
deini, lebo ja som prve dni hladovala. ja som jedla aj vecer, takze pre moj organizmus to bol sok... ale teraz som si uz na to tak zvykla, ze fakt uz neveceriavam a citim sa omnoho lepsie. a este aj, my chodievame spavat tak o pol noci, tak ja som vlastne dost dlho o hlade, tak preto sa bojim aby som z toho vecerneho hladovania nestratila mlieko, ale zas ked je najhorsie, tak si dam aspon jablcko...
Jaj tak, to ja uz hladna nebyvam, nejako som prestala vecerat uz na zakladnej. 🙂 Lebo som nebola hladna, tak naco, ze? Ale ked si hladna, nieco si mozes dat, ked aj len nieco lahke.
Ahojte zienky Tak ja som prave doranajkovala 😵 Maly spal od 21:30 az do 6:30 v kuse napapal sa a od7:30 potiahol do 8:30 potom zas papal - asi dobiehal zameskane v noci a spali sme az do 11tej a zas papal a tak nalozil do plienky ze som minula asi 10 obruskov zakazdym ked som ho utrela este dolozil Asi si setril od vianoc 😀 No a teraz zasa chrapka, takze mam doma sipkovu ruzenku 😅 Asi spi aj za Alexeja ked on uz na to ako babo kaslal 😵 Ja sa pridavam tiez k nizkokmennym-164cm a kg neviem tri tyzdne po porode som mala 61 tusim 🤐 Strapco toto je pre teba a aj ostatne ak chcu: 125g masla, 100g praš.cukor, 3 banany, 250g polohr. m, stipka soli, 2čl kypr.prasok, 1 vajce, 100g jemnej horkej čok., praš.cukr na posyp Maslo+cukor do peny+ roztlacene banany. Preosiatu m 😕 , sol, kypr.praš 😅 . a vajce zmiesat+ nahrubo posek. coko a vmiesat do 😅 maslovej zmesi. Do mufin formy vlozime papir. kosicky a lyzicou plnime pripravenou zmesou po okraj. Pecieme asi 20-30min na 180C kym sa cesto nedvihne, nechyti hnedu farbu 😅 a na povrchu mierne nepopraska. Po vychladnuti pocukrujeme. ps: ak plnite do origos plechu na mufiny bez papir kosickov pred naplnenim treba vytriet len olejom. Dobru chut 😅

sisinka..nema tvoj manzel nick Fidosk /alebo nieco podobne/..nasla som temu..odkazuju na annag..ale to bolo dusenie pri kojeni..to asi nebol vas pripad..ale ak ano, tak dufam, ze annag poradila