Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
aha už potom tomu rozumiem ďakujem gashtanka
strapco, neviem ci by sa dalo nabehnut na kojenie, ale ked ja som si uz takto zvykla... zo zaciatku som bola nestastna a chcela som kojit... fakt ako to tu ktosi pisal, citila som sa jak chlap co "nemoze"
ale teraz som si tak paradne zvykla, uz odsavam len 2x denne 🙂 + 1 davku doplnam z mraznicky,likvidujem zasoby...
a ked budeme cestovat tak uz nechcem kojit, lebo strava bude ina, mne z toho vzdy byva zle tak nechcem aby mal drobec zase problemy z mojho mlieka,uz aj tak ich ma dost... ten reflux je svina...
Zusska80> neviem, mne neprisli zatial 🙂 mne po sestonedeli ani nestihli nabehnut, tak je mozne, ze uz sa veziem na nekramovej vlne. A Azaliu beries v kuse, jedno platicko ma 28 tabletiek, takze nerobis ani tu 7 dnovu prestavku. ale ved uvidime, klop klop. Ked si predstavim, ze uz rok som bez nich...uaaa, parada :D Teda, aj ked som nikdy nemavala ziadne bolesti ani nic podobne
zuzu..moj drobec dosta kortikoidy s antimykotickou a antibakterialnou zlozkou..super zabralo, lenze po vysadeni zas..no a po 3 takychto kurach mi doslo, ze bradavky ma nebolia preto, ze ich maly zuzle, ale ze mam mykozu..mne tie kortikoidy nezabrali, skusala som ine..az som nadabila na cenesten a ten je zatial dobry
ja som si vzdy pred kojenim umyla prsnik teplou vodou a detskym mydlom
hej mykoza je svina...ono by sa malo liecit este 2 tyzdne po vymiznuti priznakov...ale kto uz sa len bude riadit radami lekara 😅 😀 😀 😀
zavidim vam zivot bez kramov, moj cyklus je ako hodinky, dostala som 28 dni po porode (som si myslela ze to su este z ocistkov) a potom kazdy mesiac a to plne kojim (teda, kojenie ci odsavanie, to je jedno, tam ide o ten hormon co spusta mlieko tak nie su kramy, no ale u mna nefunguje)
hormony uz nezerem, z podobnych dovodov ako pisala strapco, mala som z nich tolko problemov o ktorych som ani nevedela ze su z antiky, az kym som ju nevysadila po 8 rokoch... fuj, uz nikdy viac, radsej 10 deti 😀
strapco, ja som to liecila 2 mesiace a nepomohlo. A masticku som dala na prst, umyla oblizla a palilo, tak s tym predsa nebudem kojit... (neviem ako sa to volalo...nebol to canesten ale to co lekar predpisal)
Takze mam doodsavane a idem si pospinkat nadnes. Nech sa mliecko vytvori. Zajtra mame s drahym dva roky, urcite dostanem tradicne nic 😀 Je to romantik, ten moj Filip 😀 Zatial sa majte krasne a este zareagujte aj ostatne na tu moju miniodsavaciu anketu 🙂 Dobru noc!
ja som ešte nedostala a to tiež len kojím a pri Sendy som dostala presne keď ona mala 3 mesiace nezabudnem lebo tak som sa vystrašila že mi už dochádza mlieko a koniec kojeniu a to iba tá zmena chute ale to trvalo asi jeden deň a potom si zvykla a bolo dobre
no žienky lúčim sa dobrú noc
gastanka..dobru noc
ja viem zuzu..ja som sa jej zbavila az teraz..dufam
idem aj ..dobru noc
tak uz ma opustate? tak teda bru noc...
ja len tuto konikujem kym drobec dospava ockovanie, ale uz bol nervozny a uplakany tak uvidime co bude v noci. teplotu zatial nema ale aj minule mal az vecer, a priebeh dna je zatial navlas rovnaky ako minule... 😝
baby dik yza radu s uspavanim, vyskusam 🙂
ziadna nemate po porode problem so stitnou zlazou???
Ahojte
bleelka ja taký problém nemám ale minule tom v dámskom magazíne počula ale pravdu povediac neviem lebo som to nesledovala poriadne kedže ale viem že o tom hovorili že je to bežné
tak čo je maminy kde ste 🙂
ahojte babule!!!!!!!!!!Akože normálne mám nervičky ale dobre dnes k nám mali dôjsť mm krstna aj s rodinou že chcu vidieť malu a nakoniec to svokra dohodla že my pôjdeme s malou ku svokre a tam pridu všetci nechapem dôvod ale dobre naposledy keď chcu vidieť malu tak nech pridu k nám pripadam si ako debil no veď ja im to aj poviem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Hlavná vec že som nakúpila všetko možné ale nič pohostím tým kmotrušku zajtra k nám prídu.Dnes sa naša bambuľka tak krásne vyhrala kúpila som jej nové hračky momentálne chrní lebo bola hore od pol siedmej herečka 😀 😀 😀 .
Baby rozoberali ste mrchu ja to mám po tej mojej chorobe totál rozhádzanééééééééé 😝 😝 😝 ale že som ok tak dufam že sa mi mrcha upraví a bude ma navštevovať v pravidelných intervaloch 😒 a dúfam že s obličkovou kolikou som nadobro skončila lebo ma porazí. ☹
Baby koľko vám detúrence tie čo nekojíte vypijú vaši drobci čajík?????
píšem jak maďar no neva 😀 😀 😀 😀 chápete ma že??????? 😀 😀 😀 😀
chápeme... 😀 😀 😀
No ja nekojím,malý pije nutrilon,ale dokáže vypiť za den aj 200 čaju,ani ho nijak neobmedzujem,papá pekne.
A myslím,že teraz ked sa kuri a je suchší vzduch,tak mu čaj chutí...minule som bola na stránke mamaaja a tam som sa pýtala lekárky,že kolko čaju mu možem davať,ked pije nutrilon...a ona mi napísala,že dieťa v jeho veku nemá piť VOBEC čaj... 😕 😕 ...no tak to ma total prekvapilo...neviem,čo je to za doktorku,ale ja si myslím,že tekutiny by mali byť aj okrem mlieka,takže robím ako cítim a čajík mu dávam... 😀
ja zas rozmyslam ci mi epije malo,lebo ak je najedena tak pit nechce...a tak len tak polhodku pre jedenim ked uz je trocha hladna vypije,ale to tak 20-30 ml maximalne,ked viac tak to ozaj malokedy...
sakura no presne aj moja a niekedy cez deň ledva 10ml no ale včera a dnes po 100ml 😕 😕 😕 😕 čo som bola prešťastnáááááááá
rozmýšíam či dnes upečiem koláč ale asi to nechám na zajtra dnes iba poperiem a hajde ku svokre 😖
ale idem urobiť aspoň jednohubky s cesnačkou a lososovú natierku aby som celkom nešla naprázdno ku svokre 😉
saku ty máš sestru denisenko?
ano,to je segra,preco?
ja som nevedela len kmoteruška je v téme s tvojou sestrou ona mi vravela 😀 😀 😀 😀 😀
no vidis,jaky je ten svet maly,co? 😅
presne noooooooo na tom sme sa smiali aj my 😀
saku pozeram že naše kočendy dobiehajúú tie detúrence čo mali oveía väčšiu pôrodnú váhu 😀 😀 😀 😀
pekne nám papkajú 😀
co varite? ja sa chystam na toto.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22169
no ,ja nechapem,a to neje vobec ze viac jak by mala,podla tabulky na mlieku,pripadne aj menej..tak nechapem odkial sa to na lepi ta slanina? 😀 ale ved ked zacnu behat,tak to vybehaju.. 🙂
mňamky saku no ďalši recept do zbierky 😉
mama dnes robí plnenú kapustu a ja chcem zajtra urobiť mäsko s broskyňou a syrom a pár plátkou urobím s uhorkou kyslou aby bolo aj aj.
no tvoja nmá byť po kom tučkulience ale naša áno 😀 😀 😀 😀 😀 😀
naša tiež zje oveía menej ako sa píše na mlieku

Janka 1874> Azalia je vraj na trhu nova teraz. Mam z toho trochu strach, ze to nie je este celkom odskusane a tak...