Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
strapco, neviem ci by sa dalo nabehnut na kojenie, ale ked ja som si uz takto zvykla... zo zaciatku som bola nestastna a chcela som kojit... fakt ako to tu ktosi pisal, citila som sa jak chlap co "nemoze"
ale teraz som si tak paradne zvykla, uz odsavam len 2x denne 🙂 + 1 davku doplnam z mraznicky,likvidujem zasoby...
a ked budeme cestovat tak uz nechcem kojit, lebo strava bude ina, mne z toho vzdy byva zle tak nechcem aby mal drobec zase problemy z mojho mlieka,uz aj tak ich ma dost... ten reflux je svina...
Zusska80> neviem, mne neprisli zatial 🙂 mne po sestonedeli ani nestihli nabehnut, tak je mozne, ze uz sa veziem na nekramovej vlne. A Azaliu beries v kuse, jedno platicko ma 28 tabletiek, takze nerobis ani tu 7 dnovu prestavku. ale ved uvidime, klop klop. Ked si predstavim, ze uz rok som bez nich...uaaa, parada :D Teda, aj ked som nikdy nemavala ziadne bolesti ani nic podobne
zuzu..moj drobec dosta kortikoidy s antimykotickou a antibakterialnou zlozkou..super zabralo, lenze po vysadeni zas..no a po 3 takychto kurach mi doslo, ze bradavky ma nebolia preto, ze ich maly zuzle, ale ze mam mykozu..mne tie kortikoidy nezabrali, skusala som ine..az som nadabila na cenesten a ten je zatial dobry
ja som si vzdy pred kojenim umyla prsnik teplou vodou a detskym mydlom
hej mykoza je svina...ono by sa malo liecit este 2 tyzdne po vymiznuti priznakov...ale kto uz sa len bude riadit radami lekara 😅 😀 😀 😀
zavidim vam zivot bez kramov, moj cyklus je ako hodinky, dostala som 28 dni po porode (som si myslela ze to su este z ocistkov) a potom kazdy mesiac a to plne kojim (teda, kojenie ci odsavanie, to je jedno, tam ide o ten hormon co spusta mlieko tak nie su kramy, no ale u mna nefunguje)
hormony uz nezerem, z podobnych dovodov ako pisala strapco, mala som z nich tolko problemov o ktorych som ani nevedela ze su z antiky, az kym som ju nevysadila po 8 rokoch... fuj, uz nikdy viac, radsej 10 deti 😀
strapco, ja som to liecila 2 mesiace a nepomohlo. A masticku som dala na prst, umyla oblizla a palilo, tak s tym predsa nebudem kojit... (neviem ako sa to volalo...nebol to canesten ale to co lekar predpisal)
Takze mam doodsavane a idem si pospinkat nadnes. Nech sa mliecko vytvori. Zajtra mame s drahym dva roky, urcite dostanem tradicne nic 😀 Je to romantik, ten moj Filip 😀 Zatial sa majte krasne a este zareagujte aj ostatne na tu moju miniodsavaciu anketu 🙂 Dobru noc!
ja som ešte nedostala a to tiež len kojím a pri Sendy som dostala presne keď ona mala 3 mesiace nezabudnem lebo tak som sa vystrašila že mi už dochádza mlieko a koniec kojeniu a to iba tá zmena chute ale to trvalo asi jeden deň a potom si zvykla a bolo dobre
no žienky lúčim sa dobrú noc
tak uz ma opustate? tak teda bru noc...
ja len tuto konikujem kym drobec dospava ockovanie, ale uz bol nervozny a uplakany tak uvidime co bude v noci. teplotu zatial nema ale aj minule mal az vecer, a priebeh dna je zatial navlas rovnaky ako minule... 😝
baby dik yza radu s uspavanim, vyskusam 🙂
ziadna nemate po porode problem so stitnou zlazou???
Ahojte
bleelka ja taký problém nemám ale minule tom v dámskom magazíne počula ale pravdu povediac neviem lebo som to nesledovala poriadne kedže ale viem že o tom hovorili že je to bežné
ahojte babule!!!!!!!!!!Akože normálne mám nervičky ale dobre dnes k nám mali dôjsť mm krstna aj s rodinou že chcu vidieť malu a nakoniec to svokra dohodla že my pôjdeme s malou ku svokre a tam pridu všetci nechapem dôvod ale dobre naposledy keď chcu vidieť malu tak nech pridu k nám pripadam si ako debil no veď ja im to aj poviem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Hlavná vec že som nakúpila všetko možné ale nič pohostím tým kmotrušku zajtra k nám prídu.Dnes sa naša bambuľka tak krásne vyhrala kúpila som jej nové hračky momentálne chrní lebo bola hore od pol siedmej herečka 😀 😀 😀 .
Baby rozoberali ste mrchu ja to mám po tej mojej chorobe totál rozhádzanééééééééé 😝 😝 😝 ale že som ok tak dufam že sa mi mrcha upraví a bude ma navštevovať v pravidelných intervaloch 😒 a dúfam že s obličkovou kolikou som nadobro skončila lebo ma porazí. ☹
Baby koľko vám detúrence tie čo nekojíte vypijú vaši drobci čajík?????
chápeme... 😀 😀 😀
No ja nekojím,malý pije nutrilon,ale dokáže vypiť za den aj 200 čaju,ani ho nijak neobmedzujem,papá pekne.
A myslím,že teraz ked sa kuri a je suchší vzduch,tak mu čaj chutí...minule som bola na stránke mamaaja a tam som sa pýtala lekárky,že kolko čaju mu možem davať,ked pije nutrilon...a ona mi napísala,že dieťa v jeho veku nemá piť VOBEC čaj... 😕 😕 ...no tak to ma total prekvapilo...neviem,čo je to za doktorku,ale ja si myslím,že tekutiny by mali byť aj okrem mlieka,takže robím ako cítim a čajík mu dávam... 😀
ja zas rozmyslam ci mi epije malo,lebo ak je najedena tak pit nechce...a tak len tak polhodku pre jedenim ked uz je trocha hladna vypije,ale to tak 20-30 ml maximalne,ked viac tak to ozaj malokedy...
sakura no presne aj moja a niekedy cez deň ledva 10ml no ale včera a dnes po 100ml 😕 😕 😕 😕 čo som bola prešťastnáááááááá
rozmýšíam či dnes upečiem koláč ale asi to nechám na zajtra dnes iba poperiem a hajde ku svokre 😖
ale idem urobiť aspoň jednohubky s cesnačkou a lososovú natierku aby som celkom nešla naprázdno ku svokre 😉
saku ty máš sestru denisenko?
ja som nevedela len kmoteruška je v téme s tvojou sestrou ona mi vravela 😀 😀 😀 😀 😀
saku pozeram že naše kočendy dobiehajúú tie detúrence čo mali oveía väčšiu pôrodnú váhu 😀 😀 😀 😀
pekne nám papkajú 😀
no ,ja nechapem,a to neje vobec ze viac jak by mala,podla tabulky na mlieku,pripadne aj menej..tak nechapem odkial sa to na lepi ta slanina? 😀 ale ved ked zacnu behat,tak to vybehaju.. 🙂
mňamky saku no ďalši recept do zbierky 😉
mama dnes robí plnenú kapustu a ja chcem zajtra urobiť mäsko s broskyňou a syrom a pár plátkou urobím s uhorkou kyslou aby bolo aj aj.

Janka 1874> Azalia je vraj na trhu nova teraz. Mam z toho trochu strach, ze to nie je este celkom odskusane a tak...