Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no ty brdo ako na ten komentar vysledkov toho testu tej jednej firmy by som asi aj daco povedala, ale... 😠 maju pravdu ze by mali byt normy rovnake ako u hraciek... 😒 kazdopadne je to dost desive...
sakura ani nevrav ... my sme tiez mali v noci divne hovienko aj hlinik, ale odvtedy nic ... pocuj a s akou vodou zarabas malej mliecko ?
kocky my mame tiez havu, strasne sa boji ludi a kazdy vravel ze bude ziarlit, ale poviem vam sama som bola prekvapena ako od prveho dna strazi maleho, ked zaplače kned dava vediet ze terba k nemu ist a tak. vobec neziarli strasne je zlata 🙂 ale to bude aj tym, ze neciti zeby sme sa jej menej venovali akurat uz ja ju nechodim cez obed venčit bo tiez maleho sama nenecham a kedze sa boji ludi, tak tazko s nou ist a kocikom ked beha kade-tade
tinika ja chodim so psom na obed ked idem na prechadzku skocikom,ale niekedy je to fuska,hlavne ked zbada ineho psa 😅
uska sa nemaju cistit vo vnutri...len to co je vidiet pri vchode...inak sa moze stat, ze sa mazivo pozatlaca dnu..
kupanie babatiek je fajn..nic sa nestane ked sa im tam dostane voda, pokial je dietatko zdrave a nemava potiaze s uskami a nema skrabanceky v usku..preto uska vo vnutri necistit..mazivo ma ochrannu funkciu..chrani kozu pred posobenim skodlivin...a usko ma samocistiacu schopnost..cize to mazivo posuva smerom von z uska..pokial je v normalnom mnozstve..ak sa cistenim zatalci dnu, tak uz to usko same vycistit nedokaze
my mame psa ..toez funguje ako pestunka..ale chodit s nim von je fuska...nevie chodit s kocikom..chce byt naraz aj na jednej aj druhej strane ulice 😀 ..ale maleho lubi, akze neriesim
strapco, ja som tu v jednej teme citala ze ja niektori pediatri radia na uska zrolovat papierovu vreckovku do takeho kornutika a tym uzkym koncom vopchat do uska po kupani, to vytiahne vodu a neposkodi mazivo ani usko... niekedy to tak robim, drobec potom vyzera ako mimozemstan 😀 😀 😀 ... aky mas na to nazor, pani doktorka? 😀
Zuzu si tu este?
Tak dobru noc 😔
ukulele, prepac, nekonikovala som, varila som veceru... tak bru noc
ahojte baby... 😅
tu sa este spi??? 😀
tak ja idem presnorit postu...bola tu postarka a atolko obalok mi dala do ruk, ze no...hehe aspon mam co robit... 😀
Ahojte, tak mi už máme druhý súánok, už sa mi aj mliečko začalo lepšie tvoriť, flašu som zrušila uplna a trápime sa s lyžičkou....som zvedavá čo mi povedia zajtra na tom sone...
dnes mám odobrať moč malej, no plienka plná ale v sáčku nič 😀
cipus tak super... 🙂
heh no s tym sackom je to velmi vtipne... 😅 my sme to poriesili tak, ze sme ju nedali do plienky ale plienku iba pod terezku, keby tieklo povedla a pekne sme cakali s nou na rukach kedy spusti... 😅
t-mobil ze faktura za 82 eciek 😲 ...ma skoro vyvratilo...idem kuknut co vsetky si ten moj drahy aktivoval zase raz... 🙄
no teda adka, to je trosku dost...
klop klop klop, posledne dve noci sme mali dobre, sice cecek vkuse v puse 😀 a spim ako §, ale aspon spim...
sa mi to paci, on lezi vedla mna na boku, takze v podstate oproti mne a ma totalny self service... akoze on si uz ten cecek najde aj sam, potiahne si ked potrebuje a je pokoj, len moja chrbtica rano... ufff... no ale lepsie ako ked bol v noci dva tri krat po hodinke hore... len keby som take blbe katastroficke sny nemala... 😔
no nic, krasne pocko je vonku, idem vylozit mycku a vyrazame na dlhokansku prechadzu aerobickovym rytmom 😀 nahodim opatky a dam si dlhu prechadzku, vytvaruju sa mi nozky a mozno aj dve deka schudnem 😅
Dobre ranko Mne maly tiez uz druhy spanok vykonava 😅 A jaka som stastna - vcera sa šimonko prvy krat v zivote hlasno zasmial, aj slzicky stastia mi veru vybehli 😅 ake to bolo krasne 😵 Cipuska: na to sono ides kvoli refluxu? Adka o tych uctoch mi ani nehovor tento mesiac mm ze 87 tiez t-mobile a to ma este firemny ale ich stary im pekne zablokoval niektore veci tak tam platia za neho okolo20e On ma raz ze 50 a potom zas cez 80 a mna ide drbnut 😠 A ked som mu to povedala ze ci mu drbka tak ze mozem byt rada lebo druhy kolegovia meju este vyssie ucty 😠 Vies jaky bordel som doma vtedy urobila ked mi to povedal- ty kokso Som mu vysvetlila ze len vlastnu rodinu o peniaze odrbava a nikoho ineho 😠 Ja mam vzdy okolo 30e ucet a to mam v tom internet za 10 co ani nevyuzivam 🙄 A raz ze aj on si da mobilinternet- tak ja donho - ja ti dam internet! 😠 Po prazdninach mu konci pausal tak ma nakazane a posluchol - bud O2 alebo Fix a basta!!!! 😠
drobec je uz hore, sedi na mne a cmula si paprcky 🙂 dala som mu prat overal, vcera sme boli vecer v tescu s deckami mali vseljake tricka s kratkymi aj dlhymi ruk. po 4-8 euro a najmladsia segra kupila malemu taku sedu jarnu bundicku Cherokee- cacana je A ak poznate De luxe polevu dr.Oetker tak mali za 0,17cent tak som kupila 6ks-inak stoji jedna cez 1euro
hehe ukulele tusim to nejak tak spacham aj ja, lenze henten pausal este dllllho bude...a on mi veselo minule zapotil na otazku, ze ake su faktury za to, ze okolo 30 euracov...no ho vysklbem jak kuru ked pride domov... 😠 setrime kde sa da a on si veselo telefonuje...a ani by ma nenapadlo ze to vsetko mobil, len mi akosi neslo do hlavy, kde miznu peniaze ked maju byt na ucte...a ono o 50 eur viac sa dotuje t mobil...ja mam 16 eciek fixko na mesiac a staci mi to... 🙄
je mnam... 😀 tusim pojdem spravit daky kolac... 😀
ja som v tescu kupila malej kde co uz a vzdy si vravim, ze to bude mat tak na jar a prrrrd a dva orechy...pyzamko jedno uz od vcera nosi a to malo byt na jar...to druhe je vacsie tak hadam az tak o mesiac, dva...ja to okom neviem odhadnut, ale uz sa zacinam ucit, ze ked je oznacenie napr 3/6mesiacov tak treba brat tu spodnu hranicu...len skoda ze som to nevedela skor... 😕 😅 neva...
zuzu..papierovu vreckovku urcite nie..pretecie cez nu voda..ja skor radim vatu..ale nie maly kusok, skor taky co upcha cele ucho a hlavne nestrkat do vnutra zvukovodu, nakremovat a podla potreby este prelepit /tym padom sa vata nalepi na leukoplast a neostane v uchu a netreba ist k lekarovi ju vytahovat...ale v zdravotnickych potrebach existuju take specialne stuple du usiek..prisposobia sa tvaru konkretneho uska..to znamena, ze su len pre jednu osobu..u deti je vsak ten problem, ze rastu..cize zachvilu to bude male
zuzu..a tu papierovu vreckovku treba nafarbit na zeleno...aby bol ma SHREK 😀 😀
ahojte maminy,
ako dnes obliekate von deticky. Mam dilemu loebo vcera sa mi paradne spotila. Mala oblecene bodinko s dlhym rukavom, bavlnene trisko na tom s dlhym rukavom, pancusky , teplaciky. Zimny overal a fusak. No som to nejako asi prehnala. Rozmyslam ze dens ju supnem len v dlhom bodynku a pancuskach do zimneho overalu a do fusaku. Co vy nato? Sak ma byt 9 stupjov. Alebo radsej body, tricko, pancusky , teplaky, capacky, a bundicka? no normalne veda to je obliect dieta.
inak nam sa paraden noci pokazili. 😠 od poljednej kazde dve hodiny hore nie a nie zapsat. Nechapem. a dnes kocka rano o piatej vysúpinkana .Ma skoro prekotilo. 😠
mayka..ja mam maleho doma v dlhorukavovom bodycku a teplakoch..v takomto pocasi ho iba supnem do overalu zimneho..z tesca ten hnedy skvrnity chlpaty..a do fusaku..samozrejme ciapku, rukavicky..maly nie je spoteny a ani sa netvari ze mu je zima
ale inak vzdy trpnem, ze co mu mam obliest..na to ani vysoka skola nestaci 😀
ja mam ten isty problem vzdy, ale to asi kazda zo zaciatku...ale ja mavam v kociku dole v tom kosiku pre istotu aj deku hodenu, keby malej bolo chladno...inak ked je takto pekne tak len dupacky, tricko, rukavicky, ciapocka, overal a sup do fusaku...a niekedy sa mi zda ze jej je aj tak dooost teplo...ale zas slabsie ju obliekat nechcem... 😖
ale uz som rozmyslala aj nad tym ze ju hodim do overalu a nie do fusaku ale do deky...??? 😕
no sak to. Asi ju supnem len do pancuch, teplakov, body, svetrik tenky, bundicka taka chlpata a do fusaku. Si myslim ze by to malo stacit.
Idme dieta mi vresti. dnes som nervozna jak neviem co. Muz ma vcera total nasral. Tak mam nervy v kybli. Nezvladam ani plac dietata. Chuda moje. Sa musim ukludnit. Vsak ona za to nemoze. ☹ Ale strasnu nervozitu mam v sebe.
Majte sa babulky. Dnes pojdem na dlhu prechadzku nech sa troska vyventilujem.
ahojte čajočky 😀 😀 😀 😀 😀
riešite oblikanie no ako čitam tak ja poto malu fakt riadne obliekam ja jej davam body dlhy rukav,pančušky a navrh vždy niejaku supravičku vrh-spodok,overal,fusak a deka 😕 😕 😕 no teličko nikdy nemá spotené len sem tam hlavičku asi jej davam moc hrubu čiapočku 😝
Poslusne hlasim, ze prave prso je opravene!!! 😀 😀 😀
gashtanka tak to je super 😉
Ahojte...som tu nova a typ na Vas som dostala od Kkiky a som jej za to vdacna. Uz pisala o mojom probleme s malym. Stale kojim, ale maly si pyta kazdu 1-1 1/2 hod. papat a to aj v noci. Od 4-tej je uz hore a koniec spanku. Ide ma niekedy z toho porazit. Som nevyspata a potom podrazdena. Skusila som dat na noc Bebu, ale odmietol mi ju. 3 krat si potiahol z flase a vsetko vyplul. Tak budem skusat dalej a asi skusim aj nieco ine...mozno nutrilon. A okrem toho casto place...je to taky nervozny plac...niekedy mam pocit, ze sa nudi 🙂 ale hlavne si myslim, ze nie je poriadne napapany. A aby som nemala malo, tak dost vracka a slintaaaa. Takze radost. Som rada, ze si tu navzajom pomozeme. 🙂 🙂 🙂
gashtanka super... 😀
jej dietko sa budi...sa sponuje jak keby chcela hned teraz vyrast o 5 cm... 😀
no s tym obleckom sak maly je tusim najlahsi aj najkratsi zo vsetkych novembrovciatok a cherokee gate3-6m su mu akurat A segra ked volala ze ci staci aj to 0-3 tak nechapala ked musela na 6-9m kupit ze to co za cislovanie a je slobodna, tak nech si zvyka 😅 My ked ideme von tak triko s dlhym ci body,ponozky, gate alebo body a na to dupky a potom do cherokee toho hunateho+ciapka a rukavice... ale teraz jak sa oteplilo tak ma az vlhke vlasy co sa poti 😒 tak dnes mu dam len teplak supravu flysa ciapku, lebo overal vcera v tescu ozuzlal a bol ufulany jak od banika 😀 som musela drobca z kocika vytiahnut a sa v tescu kochal lebo inak place...ale v kauflande vzdy spi jak zarezany alebo je tisko.. asi je tesco na nejakej patogennej zone postavene 😨

no k téme svokry sa ja už vyjadrovať nebudem, ale verím že Vás to štve a dobre to poznám no nikoho sa nútiť nedá a deti na to samé prídu kto ich má rád