Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
kde ide jar nech príde aj ku nám prosíííííím pošli e ju už aj do Košíc
Adka si jak z tej reklamy-ked furt tvrdis ze si v bohom zabudnutej diere- tak sa ti tam aspon muchy obracaju 😀 no šimik je uz hore- a mam po zapisnici 😒 chrci tak ho potesim najprv Libenarom a potom odsavackou 😵 U nas slnce svieti uz sa tesim na spacir 🙂
😀 😀 😀 no ta reklama je riadne ujeta... 😀 😀 😀
hehe baby tusim som nepisala ale mm v piatok prvy raz kupal malu... 😀
ahojte,
babulky co kojite, tak ako casto? Lebo my cez den kazde 2 hodiny a ked to niekomu poviem tak hned reakcia, ze taaaak castooo? Mne sa to ale nezda nejak divne, tak len tak pre info ako su na tom ostatni spunti... 😀
fi ha adka pokroky doma?
meliska každé 3 hodiny nie kedy aj neskôr podľa toho ako spíme
vyzera to tak... 😀 no ale tvaril sa u toho jak keby bola terezka z cukru... 😅 a chuda dieta bolo vyblikane, ze preco sa tata tak tvari ked mama si to vzdy uziva viac ako ono... 😅 ale nejak sa zacat musi... 😀
terinka sa zobudila... 🙂
adka neboj on do toho príde a bude hoto baviť
janka: aha 😅 ...tak no... ale Hanka papa tak 5min aj to je schopna z toho este vygrcnut... ale cika dost aj pribera po 600g za mesiac, tak je to asi o.k. 😀
Moj papa tak kazde 2 az 3 hodiny, ako kedy. Cez den. Sice z flasky, ale vpodstate je kojeny, kedze papa materske mlieko.
Umriem. Hnusnu nadchu som schytala od Matka... jeho to uz celkom fajn preslo, zato ja sa nejako trapim, ledva zijem, nic mi nechuti (len polievky a ovocie, nevadi, neuskodi), uz ma aj usi bolia od tej nadchy. Booze, jedna nadcha a takto ma to polozi. 😠 😠
A vonku vyzera byt celkom pekne, tak by som sla von aj s Matkom, ale zaspala by som na polceste... 😝
Adka, no totooo... 😀
meliska..cez den papa kazde 3 hodky..niekedy pretiehne spanok..ale vacsinou je na minutu presny a papa tak 15 min..po 7 min pauza na odgrgnutie, potom pokracujeje..len frano o 9 vymysla po odgrgnuti musi poobzerat vsetko naokolo, na prsnik sa mraci, na mna rehli..a po 15 min sa s usmevom pricucne a papa dalej...robi to len rano o 9..asi sa musi rozkukat, ci je vsetko na tom mieste kde ma byt a hlavne ci nam luster neukradli...dokaze na neho cumiet aj 5 min vkuse
adka..superpokrok..len ho nechaj...zacina sa vytvarat pupocna snura aj medzi tatom a terezkou..uvis..o mesiac nam tu mozno napises, ze tato te nechce nechat kupat malu
deina...nosne kvapky..po ich aplikacii si lahni, a daj hlavu do zaklonu a natoc sa na ucho ktore boliu..lez tak 10 min, potom sa pretoc na druhu stranu a kvapni si do druhej nosnej dierky..a daj si nejake antihistaminikum..Fernistil, Zodac, Aerius...
byvas casto chora?..bola si niekedy u ORL aby Ti tam spravil dr vyter, ci nemas nejakeho bacila na mandliach, v nose alebo nosohltane
Meliska my kojime asi tak kazde 3 hodinky, no a dnes v noci dala mala rekord, spala mi od pol 8 vecera do pol 7 rana 🙂
Drzte palce, my mame ockovanie dnes...len neviem, ci mam ist vobec k lekarke, lebo mala sice ok, ale my s priatelom sme nachcipani; priatel ma zakaz sa priblizovat k malej, ja len s ruskom na tvari, tak aby ma lekarka nezdrbala, ze som prisla do poradne nakazit zdrave deti...co myslite?
No a mlieka mam pre zmenu tak, ze som dnes premocila sveter :D
😀 😀 😀
slnko nam zaslo za take veeelmi skarede sive mraky... 😖 vyzera to tak, ze zacne daco padat... 😠
ja dam Hanulku po 5 min odgrgnut a potom sa uz len s prsnikom hra... ked do nej nieco este natlacim, tak to do 30min vygrca... takze marna snaha... 😀 ale ved hlavne, ze prospieva... uz sme mali aj pekny rezim v noci... prespala od 21:00 do 4:00 ale pokazilo sa nam to a v noci mame tiez 2-3hodinove intervaly... ale ako citam viacerym sa pokazili noci, tak je to asi takym obdobim 😀
No slnko sice svieti ale teraz ajk som vesala pradlo tak som zistila ze aj fuka 😠 to uz nemoze byt normalne pocko?! 😖
veru adka dobrý pokrok len pokračujte ďalej
ženy aj ja som urobil pokrok ak teda chcem aby moje deti aspoň poznali druhú babku (svokru) tak som si povedala že ustúpim a napriek tomu že som bola menovaná u nich za diabla lebo vždy všetkému som ja na vine a bolo mi dokázané že ku nim nemám viac chodiť čo potom jasné že nebola pravda ale ja na to nikdy nezabudnem ale som si povedala že raz za čas absolvujeme u nich návštevu nech teda deti vedia že majú aj druhú babku a keď buú väčšie tak sami sa rozhodnú no nečakám žiadnu odozvu určite sa v ich ignorovaní nič nezení ale aspoň ja budem mať svedomie čisté že som sa aspoň pokúsila no poviem Vám nebolo to ľahké pre mňa a zjavne to aj Viki cítila lebo bol dosť nesvoja ani zaspať tam nevedela čo inde jej to problém nerobí pokiaľ som pri nej a potom už bola aj dosť uplakaná no tak skoro to zas neabsolvujem veď oni majú svoju vytúženú vnučku naše nie sú zaujímavé ale to som odbočila od témy
meliska: Viki papá tak po 5 min. z každého prsníka a aj to sa dokáže zgrckať no zatiaľ priberáme dobre
už jej občas aj dávam nutriton ako mi poradili na gastre na to grckanie a musela som úplne vylúčiť mliečne výrobky no poviem Vám iný teror život bez jogurtov pre mňa
Kkiky tak to by bolo uplne super...ved budeme skusat dalej. Ja si dobre pamatam ako si Olinko v porodnici vegetil a Simonko robil randal...ohromna dvojka 🙂
Kwatka tak take mavame aj my noci (ibaze este castejsie kojime)...ako keby si byvala u nas 🙂...od stvrtej zaspat ani nahodou a hadze s hlavou zo strany na stranu a pritom vydava zvlastne zvuky 😀
Ja uz len cakam kedy sa to zlepsi.
Strapco, vdaka. Fenistil mam doma, dam si ho asi az vecer, aby ma nahodou neuspal ako maleho. Skusim tie kvapky... Odkedy beriem lieky (prednison a plaquenil, teraz len ten prednison) uz nebyvam tak casto chora ako predtym, ale ked je pri mne niekto co len trosku chory, hned to chytim. 😖
Maly sa asi budi...
meliska: vôbec sa kôli tomu nestresuj jej to tak vyhovuje potiahne si menej ale častejšie podľa mňa je to úplne v poriadku
tak u nás tak husto sneží na porazenie slnko nám svietilo po dlhej dobe včera aj sme to patrične využili rodinnou prechádzkou
no baby mala nevezme za vdak ziadnu hracku...aj kusadla som skusala aj take, co sa na ne vzdy smeje jak mesiacik a ona len ruky... 😅 jednu pcha do ust a tou druhou si tu prvu este zaltaca aby asi vosla co najdalej... 😀 sa divim ze ju este nenatahuje... 😅
idem spachat kolac... 😉
aska od kedy sa Viki vie pretočiť na bruško tak nerobí nič iné a hračky tak s tými sa môžem akurát tak ja hrať alebo Sendy 😀 😀 😀
😀 no presne... 😀 ja sa bavim s hrackami (ze dobry umysel ukazat jej ze aha ake to je pekne a kolko srandy s tym 😀 ) a ona len ruky...popripade vymeni za moje... 😅
aska = aďka
ja dnes fakt píšem ako tatár 😀
sak sme pochopili co si chcela povedat... 😀
🙂 🙂 🙂 aj u nás sú ruky top hračka 🙂
cavte babule,poctivo vás čítam,ale niekedy nestiham odpovedať... 😀
No ruky? Keby mohol,tak obidve vopchá do pusiny...a pretáčať zatial nehrozí...aj dokina vravela,že chalani su lenivci,to vidím aj ja na mojom...typický chlap... 😀 😀 😀
no slnce uz je v prdeli, nejak divne sa zmracilo a vyzera to aj na snezenie 😠
ukulele tu už dávno sneží a vraj ráno svietilo slnko no neviem lebo my sme vstali o 9.30
ženy malá je taká pokakaná že smrdí celá izba a ona si v tom sladko spí 😀 😀 😀

adka co sa stzujes ide JAR 🙂)))