icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
23. feb 2010

ja som pre istotu ani také nekupovala my máme len obyčajnú mam fľašu a z tej sa jej dobre pije a pri Sendy sme tiež skúšali viac druhov cumlov a tiež zafungoval len ten obyč tak teraz som to asi ani neskúšala ale aj to ho má len na zaspanie a dosť

kkiki
23. feb 2010

livi ze hura hop hned ako som sa vratila z nemocky tak som v piestanoch prerobila celu izbu ... uz som mala vrtulu v riti ... no lino mi prespi aj pol noci na bruchu ... ked teda spi vedla mna ... to ho vzdy supnem o tej tretej do postele a ked sa nezobudim tak spi medzi nami ... na brusku ...

janka1874
23. feb 2010

kkiki ja som na tom asi bola podobne tiež som veľmi skoro po cisaráku vstala aspoň niekto podobný lebo už som si pripadala divná že ma nič až tak nenormálne nebolí 😅

strapco13
23. feb 2010

pudo..to sa ti ine haluze snivali..ja to skor vidim tak..ze ty poctivo cvicis a ja to flakam 😀

livit
23. feb 2010

Kkiki, ze ked si sa vratila z nemocnice...ved ty si uz v porodnici prerabala izbu 🙂)))

adka_praha
23. feb 2010

ahojte... 😀
dnes je este krajsie ako vcera... 😀
strapco ten kolac, este orechy a mas domacu marlenku... 😀 aspon tak mi to tvrdil google... 😀 a aj ja som to robila...len je to deeeeesne sladke... 😅
pudo my sme tiez lenivy, len asi bol u terezky nejaky zachvat hyperaktivity... 😅
jaj ma mala dostala z postele o siedmej a cele doobedie tak po kuskoch zehlim... 😅 chvilu zehlim, potom treba papat, potom zas pozehlim, to zacne slecna trucovat, ze mama pod sa hrat...a tak... 😀 teraz spi a ja idem zblajznut kafo...ale najprv zhodit uterak z hlavy a daco s vlasmi spravit, nech neumrie pol dediny na infarkt ked ma ludia zbadaju... 😀

deina
23. feb 2010

Sa snazim zehlit, ale maly nejako nie a nie spat... 😝 Uz snad bude spinkat, inak nam tatino pojde zajtra do roboty cely pokrceny.

Kkikki, no ty si dobra. Ja som sice tiez skoro po cs behala (nedalo sa inak, ak som chcela vidiet maleho), ale nejaka som bola slaba. Mozno to bolo celkovou narkozou?

Livit, moj na brusku tiez dlho nevydrzi. Starsi sa mi v tomto case uz zacinal pretacat, ale toto male je nejake lenive.

adka_praha
23. feb 2010

jaj a zvysene zvrackanie sme aj my uz zaznamenali...tak prezliekame...

caterine
23. feb 2010

pudo ved praveže mi priberame skoro kilo za mesiac tak preto nas dokyna nikde neposiela, aj stolica je v pohode, ale dneska som si vygooglila gastroentrologicke ambulancie a v jednej nas objednali už na 8 marca takže super, ešte papier od dokyny nejako ziskat, ked aj nasilu ale hlavne že sa na malu pozrie odbornička, Deina ty si z Novych Zamkov? nevieš kde je prosim ta orgovanova ulica lebo tam ma ambulanciu ta dokyna čo k nej ideme na sono, že spravi malej aj testy na alegiu na kravske mlieko a ešte niečo o nejakom cukry spomínala... ako prebieha to sono neviete nahodou, len mi povedala že mala nemože 2 hodky pred tym papat

deina
23. feb 2010

O Orgovanovej som v zivote nepocula... ale teraz je tu kopec novych ulic. Skusim ju vyhladat, ze kde to je... Nevies meno tej doktorky? My sme boli u Polomovej, kedysi s Miskom, sono mu robili v nemocnici. Nemohol predtym jest, najprv ho kukla doktorka nalacno, potom mal pit mlieko a tak ho pozerala, potom tusim, ked dopil, tiez pozerala ako mu to steka a kedze to nejako pomaly slo, tak este asi polhodinu potom ho pozrela (tiez mal skryty reflux, on ale vobec negrckal a ani nechudol, naopak, strasne vela jedol).

deina
23. feb 2010

Caterine: http://maps.google.com/maps?hl=sk&q=Orgovanova+... 😉 Vidim, ze je to nedaleho Vajanskeho a Tatranskej.

caterine
23. feb 2010

adka aj pred tym ti terazka vrackala alebo len teraz, my nevrackame len ta kyselina nas trapi ☹ , aj ja umyvam haro lebo už som vyzerala jak strašidlo, včera to ešte čapica zachranila ale dneska som s tym už musela niečo spravit 😅

janka1874
23. feb 2010

caterine to jej len utz na brušku urobia neboj sa nič to nie je a papať nemá preto aby nebolo plné bruško potravy aj my sme tak na tom boli teda na vyšetretní

ja som tiež po CR nevedela dlho ležať mi to išlo na nervy som vkuse buzerovala sestričky že chcem vstať a povolili mi až o 24 hodín a moja prvá cesta bola sama do sprchy sestrička skoro odpadla ale mne nebolo nič

adka_praha
23. feb 2010

caterine terezka aj pred tym zvrackala tak nam doktorka dala beba AR (antirefluxna) ale teraz sa to zhorsilo aj napriek tomu...neni nejaka nervozna ale casto jej uzvrackne a celkom dost...

janka ja som mala spinal, takze som nemohla ani hlavu dvihnut 24 hodin...som myslela ze na tej posteli umriem...ani na bok som sa nemohla riadne dat len trosinka pootocit... 😝 ale tiez som sa rychlo rozhybala... 😀 a ked som prisla domov tak prve co som robila chytro kupelku drhla aj s kuchynou... 😅

deina
23. feb 2010

Ja tiez, pridem domov, cela ubolena este, nie? A tu bordeeel, ale riadny, dve hodiny som upratovala, nech to tu ako tak vyzera. 😝 😝

caterine
23. feb 2010

Deini dakujem pozrem to si zlata, no dr. Polomova to je ale teraz je asi niekde prestahovana, kuknem to. Takže tam mam zobrat mliečko a dam jej tam papat, dobre som to pochopila? Inak aj ja som mala cs so spinalkou tych 24 hodin katastrofa, aj prve dni boli hruza ale za tyžden som behala ako raketa 😀

caterine
23. feb 2010

ani mala moc negrcka a pred tym jedavala vela tiež, až teraz menej papka ta kyselina jej vadi

strapco13
23. feb 2010

catherine..ak kojis, tak ju nakoj po vysetrini bruska..nemusis kvoli tomu mat UM

janka1874
23. feb 2010

no ja som doma mala tak ako som to tu nechala juj nie drahý preorientoval obývačku a pozametam prach na podlahe lebo oni bolý celý čas u našich tak tu ani nemal kto urobiť bordel 😀 😀 😀 😀

deina
23. feb 2010

Tusim odsavac, ze, Catrine? Inak staci vraj doniest aj caj, mne tak hovorili, ze bud mlieko (ak je babo na UM) alebo potom vodu, caj, hocico...

caterine
23. feb 2010

ano ja odsavam, pre istotu zoberem aj mlieko, od včera jej davam ten gastrotus ale neni zvyknuta na lyžičku všetko mi vypluva a do striekačky mi to nejde dobre nabrat, je to huste, už mrnči tak fičim

sakura77
23. feb 2010

ahojte! 🙂
jaj,ale je vonku krasne,sme boli cele doobedie,bola som "umorit" kristianka,aby dobre zaspal 😀 no a cestou sme isli okolo kadernictva,tak len ma napadlo ze ci nebude volne zeby mi kika smikli-inak ho ja doma strojcekom na pol cm vysmikam,ale reku sak hadam by som ho uz aj "normalne " dala,no ale mali plno,tak bol sklamany..tak navecer s nim mozno este vybehnem
inak s tym obliekanim,ja som ju naobliekala jak na severnom pole,no nebola nejak ze upotena ale vlasy mala vlnite 😅 tak asi musim ubrat uz aj ja,ked ja sa stale bojim aby jej nebola zima,ked tam len tak lezi..
livit aj my vydrzime na brusku len tak 10 minut cca,potom sa bud jeduje alebo vyvali a ma na haku 😀

janka1874
23. feb 2010

žienky aj my chceme pekné počasie
tu je zas tak vlhko hnusne zamračené fuj normálne keď otvorím okno taký ťažký vzduch je vonku

adka_praha
23. feb 2010

jani no to neni kto vie co... 😖 my tu mame 10 stupnov v tieni, takze von vyliezam len v mikine... 😅

kkiki
23. feb 2010

ano livit ma vlastne pravdu ja som uplne zabudla ... no v pn nemocnici maju jednu ze nadstandartku izbu no a je tam hadam aj 5 rokov ... no a ja som sa tam po troch dnch prestahovala a kukam ze jaky nezmysel cela izba ... absolutne bez atmosfery, ze mi az bolo luto za starou izbou 🙂 no a kukam ze jaky dement tam ukladal nabytok ked nocny stolik bol prebalovaci pult ... miesto pre postielku uplne v kute a ani miesta kuknut male, kedze tam mohli aj navstevy choduit ... no takze na treti den po cisaraku som to tam cele zreorganizovala a krasne sa vyvalila a cakala na vizitu ... no nechapacka kukali na mna a ze si si nieco nepicham 🙂))) no vlastne mna fakt ten rez nebolel uz na druhy den ... tak len doktor sucho dodal ze este kludne aj tri zvladne ta moja brusna dutina 🙂)))

adka_praha
23. feb 2010

a co si si pichala?... 😀 vies do buducnosti aby sme vedeli... 😀

caterine
23. feb 2010

aj ja chcem desat stupnov 😎 , tu zase fuka vetrisko a už sa aj zamračilo, určite začne pršat lebo chceme ist von 😠

adka_praha
23. feb 2010

no ved cakam kedy mala konecne vstane nech sa napapa a padame von... 🙂

slovakia13
23. feb 2010

baby ja mam hadam 6druhov dudlov a ani jeden nema uspech 😒
tak my uz mame 5840g na to ,ze sme sa narodili iba s 3040g tak rastieme jedna radost 😀
a tu sneziiiii a otrasne fuka od atlantiku pocasie desssss

slovakia13
23. feb 2010

aj vam drobci placu ked pocuju druhe plakat?
Mia dnes spustila taky lutostivy plac(nikto ma nechce,nema rad ) ked pocula ine babo plakat nemohla som ju utisit a to iste aj ked sme boli na ockovani