icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

slovakia13
23. feb 2010

ivkamt
my grckame stale 😅

livit
23. feb 2010

Ivkamt moj maly sice papa kazdu 1 1/2, ale pogrcka sa hocikedy. A tiez je taky uplakany a rad by sa nosil. No ale ked je na rukach alebo v polosede tak vrackaaaa. V piatok ideme na sono. Boli sme aj dnes, ale nemali sme dost prazdne brusko 😉

Baby co kojite davate aj cajik ?? Ja rozmyslam, ze ked zacne byt po hodke nervozny skusim mu dat cajik. Doktorka mi sice povedala, ze netreba, ale chcem to vyskusat.

ivkamt
23. feb 2010

livit a pečo idete na sono?koli tomu grckaniu?

livit
23. feb 2010

Ano...aby nam potvrdili alebo vyvratili reflux.

livit
23. feb 2010

Chcem sa este opytat na jednu vec....dnes nas ockovali a neviem ci mozem normalne maleho okupat.

ivkamt
23. feb 2010

livit a davaš niečo malému aby sa mu to zlepšilo?

Ja som malu radšej nekupala po očkovaní..len som jej oplachla ritku v umyvadle...tá tepla voda by jej asi nerobila dobe na ten štipanec...

janka1874
23. feb 2010

livit ja som vtedy radšej nekúpala tie 2 dni čo môže mať reakciu len sme osprchovali

livit
23. feb 2010

Ivkamt zatial nedavam nic...ale ked si odgrgne hned ho polozim...tak sa vyhnem tomu, ze nie som cela ovrackana 😉 Zdvihnem ho az po chvili a potom to je uz lepsie...vracka, ale menej. A samozrejme mam 20 podbradnikov, ktore menim kazdu chvilu, ale aspon nemusim prezliekat 🙂

caterine
23. feb 2010

livit, ivka aj my mame asi reflux ale mala negrcka je to ten tichy reflux, večer je strašne nervozna, plačka a to už ani nosenie na rukach nepomaha niekedy zaspinka až o pol noci, cez den uspavam len na rukach inak by nezaspinkala. Cipuska a ty davaš najprv ten nutriton a potom kojíš alebo ako

tatuska1
23. feb 2010

ahojte dnes som nemala vôbec čas kuk rano sme boli na odber potom s nožičkami jupíííííííííí už nemáme ortopedické gate!!!!poviem vam som taká uťahaná ako nikdy rano všetko vychystať,naložiť do auta sedačka,kočiar potom niekde zaparkovať som bola taká nasratá 😠 😠 😠 ani v p.........zaparkovať čo najbližšie k nemocke cez celé mesto peši a ešte aj pršalo ešte do banky potom s kĺbikmi no mám dosť 😝 😝 😝 😝 potom vonku skoro som zaspala pri tlačení kočíka a poobede variť večeru svokrovci su tu mm má narodky teraz som pri malej podávam dudku 🙄 och už nech spím 😒

mayka
23. feb 2010

ahojte,
co mame noveho?

ja som bola dnes konecne u kadernicky a potom u kamosky na navsteve. No fasa den to bol. Dieta mi uz spinka a jam ozem ist zehlit . Ale nersce sa mi teda vobec. 😝

Baby kojicky este si davate pozor na stravu? Alergeny atd. ? Som mala chut dnes na rajcinku.

cipuska_
23. feb 2010

caterine ano ja najprv dám pekne kašičku a potom šup hned na prsko, už aj lyžičku lepšie berie zo začiatku nulabodov ale teraz máme kašičku spapanú za tri minutky... 🙂

deina
23. feb 2010

Mayka, ja si uz davam vsetko odkedy malemu skoncili koliky. 😉

Jaaaj, porazi ma, uz aj na Misulaka nieco lezie. Vecer nam tu nestastne plakal, ze spinkat, spinkat, mal trosku teplotu, chudiatko. ☹ No uvidime ako mu bude rano, asi zrusim imunologicku.

zuzu1980
23. feb 2010

mayka, nam paradajky davali uz v porodnici 🙂 ja jem tiez vsetko, hoci strukoviny len uplne minimalne.

Ale uz zase som skusila vysadit mlieko kvoli refluxu, a vobec to nezabera, ale napriklad ked som pred 2 tyzdnami zozrala 650 ml jogurt, malemu nic nebolo (len mne bolo z toho zle 😝 ). Teraz uz som 2 dni bez mlieka a syrov a grca po kazdom jedle, co pred tym nerobil...ja uz fakt neviem...

kkiki
23. feb 2010

ja mam pocit, ze sa nam ten drobizg nejak rozgrcal .... 😀 😀 😀

zuzu1980
23. feb 2010

veru, kkiki, som zvedava co piju ked tak grcaju 😀 😀 😀

ivkamt
23. feb 2010

zuzu to koli mlieku je ten reflux? ja mám stále strašnu chuť na syr a mlieko...žeby som skusila vysadiť?pomáha to?

mayka
23. feb 2010

no tak to ste ma potesili. Zajtra si dam rajcinky. jedineco jej zatrial vadi je ke zjem cooladu. Sa vyhadze.

deina skore uzdravenie vam prajem. toto prechodne obdobie bude zasa chorobne. Ale konecne sa
zjarnieva. huraaaa

cipuska_
23. feb 2010

mayka ja nejem strukoviny, cesnak, zrejuce syry...ale inak asi všetko...ale napr citrusy si dám ale v malom množstve neprehánam to.

kkiki
23. feb 2010

olino dnes hodil taku tycku ze az ... mozno to bude mat suvis s vyvojom zaludka vsetkeho ... a vecer vrestal pol hodiny ako by ho za to platili a kukam ved hladny nemoze byt jedol pred dvoma hodinami 120ml ... tak som mu spravila dalsich 120ml ved necha ked nebude chciet .... a on to vypil a este som musela 90 dorobit ... no a ani slinka nevysla ... som sa bala ze da taku tycku, ze budememusiet malovat ... a panacik si spokojne zaspal v postielke ako princeznicka 🙂

zuzu1980
23. feb 2010

ivkamt, viacerym to pomohlo... ked ma babo reflux tak mu vadi aj bielkovina kravskeho mlieka, nevie to rozlozit v zaludku.. Skus vysadit vsetko mliecne, ale uuuplne vsetucko, a uvidis... mne sa zda ze vsetkym to pomohlo len nam nie 😠 (inac neboj, neznamena to ze je babo alergicke na mlieko. tu na koniku si to vsetci pletu s alergiou na laktozu... to je cosi uplne ine.) ja obcas malemu davam UM v ktorom je sice kravske mlieko ale bieloviny su tam rozlozene, takze by to malo pomahat na reflux... no, obcas sa mi zda ze ano, ale dnes grcal aj po tom...

mayka
23. feb 2010

cipuska preco nie zrejuce syry. ja ich jedavam. 😕 citrusy vobec nejem aake naduvacie malo.

zuzu1980
23. feb 2010

kkiki, ten nas uz 2 mesiace nesabloval, ale pred tym asi 3x hodil taku tycku ze som aj koberec musela umyvat, okrem ineho... este ze mame biele steny... 😀
vsak bodaj by negrcali ked tolko slopu 😀 😀 😀

zuzu1980
23. feb 2010

ja citrusy ano, ale pocula som ze deti zo stredomoria citrusy mozu, oni nemaju alergie 😀

gashtanka
23. feb 2010

:((( Moja ma dnes po vcerajsom ockovani cely den zvysenu teplotu od 37,5 do 37,7...

A za posledny mesiac pribrala iba 500 g...predtym vyse kila kazdy mesiac...takze zatial mame iba 5100 g...ale nechapem to, vobec nevyzera, ze by hladovala..

kkiki
23. feb 2010

ale deti cim su starsie tym budu menej priberat ... nemozu predsa kazdy mesiac kilo ... to by 6 rocne dieta muselo vazit 72kg ...

carmen86
23. feb 2010

ahojte vcera sme boli na ockovani, druha davka prevenar a zvladame to uplne super bez teploty a bez bolesti a opuchu nozicky tak som rada...
gashtanka aj moja vazi 5100g a mesacne mi zvykla priberat od 200-600g a lekarka vravela ze je to v pohode 🙂

janka1874
23. feb 2010

ivkamt ja práve kôli grckaniu nepijem mlieko ani jogurty nejem čo tada musím priznať je pre mňa desne ťažké tak mi poradila na gasto a u nás to celkom zaberá a z nutritonu jej dávam len polovičnú dávku

a k jedeniu ja už jem všetko teda ešte neafukovacie veci som neskúšala

kkiki
23. feb 2010

Inšpektori podľa Pliešovského odhalili aj mäsové výrobky neznámeho pôvodu bez sprievodnej dokumentácie či prítomnosť vtáctva v prevádzkarni Tesca. "S obchodnými prevádzkarňami, u ktorých boli zistené nedostatky v priebehu mimoriadnych kontrol, bolo začaté správne konanie o uložení pokuty," uviedol Pliešovský. Podľa Štátnej veterinárnej a potravinovej správy bol najvyšší počet nedostatkov (47) zistený v obchodoch reťazca Billa, po ktorom nasledovali Tesco (36), Hypernova - Ahold (35), Coop Jednota (29), Kaufland (26). Nedostatky boli zistené aj v obchodoch Metro (10), Balla (10), Lidl (3) a Carrefour (1). Súhrnnú správu o mimoriadnych kontrolách plánuje Štátna veterinárna a potravinová správa ešte len zverejniť, v nej by mali byť podľa Pliešovského uvedené detailnejšie informácie o priestupkoch v jednotlivých prevádzkach ....

no nikdy by som nepovedala ze billa vedie ...

janka1874
23. feb 2010

to kde mám teraz chodiť nakupovať